بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

P4games تا حالا کسی ازش خرید داشته؟
تنها سایتیه که ازش خرید داشتم و دزدی کرده. بازی ای خریدم که تو سایتشون موجود بود آمل گفتن موجود نیست بعدشم که گفتم پولشو پس بدید هی گفتن چشم تا چند روز تهشم ندادن

P4games تا حالا کسی ازش خرید داشته؟
تنها سایتیه که ازش خرید داشتم و دزدی کرده. بازی ای خریدم که تو سایتشون موجود بود آمل گفتن موجود نیست بعدشم که گفتم پولشو پس بدید هی گفتن چشم تا چند روز تهشم ندادن

• Like
Reactions: EL-BARTO
۱۵ خرید اکانت قانونی پلی استیشن - اصناف شهر

سلام دوستان چندتا سایت و کانال تل گرامی مورد اعتماد هست که برای خرید اکانت های قانونی بازی، پلاس و گیفت کارت مناسب می باشند:

1- Consolefa (سایت و کانال)

2- CD STOP (سایت و کانال)

3-PSPRO (سایت و کانال)

4- MoboGift (سایت و کانال)

5- cdkeyshare (سایت و کانال)

6- giftcard (سایت و کانال)

7- SegaStore (کانال)

8- Sheyde Game (سایت و کانال)

9- Digital Factore (سایت و کانال)

10- Play Box (کانال)

11- GamePlayIran (سایت و کانال)

12- nakhlmarket (سایت و کانال)

بین اینا در این چند ماه اخیر

از cdkeyshare پلاس اختصاصی گرفتم خیلی راضیم

از cd stop و playbox هم اکانت خریدم راضیم کاملا

cdkeyshare من چند بار خرید کردم و کاملا امنه ولی 2تا مشکل داشتم.اول که یکم طول میده که البته زیاد نیست و میشه کنار اومد ولی مشکل اصلیم با پلاس ظرفیتی هست.

میگه سریع هر بازی میخوای بذار دانلود و از اکانت بیا بیرون.بعد اگه در زمان اشتراکت بخوای بازی جدید دانلود کنی باز باید بهشون بگی تا دوباره اطلاعات اکانت بده که خب دردسره.البته آنلاین بازی کردن بدون مشکله

ضمن اینکه احراز هویت هم اجباریه

cdkeyshare من چند بار خرید کردم و کاملا امنه ولی 2تا مشکل داشتم.اول که یکم طول میده که البته زیاد نیست و میشه کنار اومد ولی مشکل اصلیم با پلاس ظرفیتی هست.

میگه سریع هر بازی میخوای بذار دانلود و از اکانت بیا بیرون.بعد اگه در زمان اشتراکت بخوای بازی جدید دانلود کنی باز باید بهشون بگی تا دوباره اطلاعات اکانت بده که خب دردسره.البته آنلاین بازی کردن بدون مشکله

ضمن اینکه احراز هویت هم اجباریه

من يه پلاس يه ماهه ازش خريدم فيكس يه هفته طولش داد تا رو اكانت فعال شد پلاس.
حالا شايد ظرفيتيا رو زودتر رحويل ميده
ولى خب اينجورى كه ميگى خيلى مسخرس :D
من معمولا چون اكانتم تركيه هست از طريق ايران گت پلاس ميخرم.
سريع تحويل ميده.
البته تجربه پلاس ظرفيتى ندارم بدونم چجوريه.

خب اينجورى كه خيلى مسخرس :D
من معمولا چون اكانتم تركيه هست از ظريق ايران گت پلاس ميخرم.
سريع تحويل ميده.
آره فقط بیشتر بدرد این میخوره که اسنشال بخری که از آنلاینش استفاده کنی وگرنه اکسترا بگیری و هر ماه بازی جدید که میاد باید بری بهشون پیام بدی بگی من فلانیم و اگه میشه اکانتی که ازتون خریدم رو دوباره بهم بدید که بتونم بازیها رو دانلود کنم :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
سريع تحويل ميده.
سه ماه پیش بهشون گفتم سه ماهه ظرفیت دو میخوام گفتن خبر میدن
من هنوز منتظرم خبر بدن

نخل پلاس نمیدونی چیه؟وااااا مصیبتا :D

باید بری تو سایت نخل مارکت بعد از اونجا بری نخل پلاس و انواع اشتراکهاش رو ببینی.از اشتراک کودکان داره تا اشتراکی که همه بازیها رو شامل میشه.باید خودت بری ببینی و مقایسه کنی بین ۶ تومن تا ۱۶ تومن برای یکسال هستن تقریبا

کار خاصی که نمیکنن.همون کد اشتراک که بهت گفتم هست.مال منم چند ساعت طول کشید
حالا اگه تا ۸ امشب ندادن فردا راس ساعت ۱۲ برو بگو اشتراکم چی شد.تا اشتراک داد همونجا بازیهاتم سفارش بده
داداش احیانا شما ادمین نخل پلاس نیستی:)):)):)):)):))..ولی دمت گرم جواب بچه ها رو میدی:D:D

چه پیچیده شده من چند سال پیش ازشون خریده بودم یادم نیست آلتیمیت بود یا چی (هنوز اینقدر سر زبونا نبود) راحت وارد شد اکانتاش با یوزر و پسوردی که داد
حالا اومدیم ما نت اضافه نداشتیم و همینیه که هست :D تکلیف چیه

بعد این اینیبل و دیسیبل شدن واسه ظرفیت ۳ هم هست ؟

خواستم بخرم دو دل شدم یکم مخصوصا سر اینکه ممکنه با فلان نت وارد نشه

با شاتل و dns های دیگه هم من تونستم وصل بشم و کد بزنم ولی همین خیلی عجیب و مسخره است که با یه سری dns کار نمیکنه :|
قبلا خودشون dns داشتن و خوب کار میکرد که بعد جنگ ترکید :|

سريع تحويل ميده.

دکتر از چه سایتی دقیقا میگیری و قیمتش چجوریاست ؟ من قبل گرونی های خود استور اومدم باز شارژ کنم اون کانالی که ازش گرفته بودم زیر بار نرفت برام لیر شارژ کنه و الان چند ماه دیگه باید شارژ کنم

حالا موندم هنوز همین ترکیه به صرفه است یا برگردم برم سمت us یا جای دیگه !

هند هم من چند باری دیدم میفروشن ولی کسی ندیدم داشته باشه

پ.ن : با این وضع اقتصادی مون سونی و استیم رو سابیدیم :| یا دنبال لوکیشن و مکان مفتیم یا مثل اوایل چهارده روزه سونی هی میرفتیم ژاپن و برزیل می ساختیم :|

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
دکتر از چه سایتی دقیقا میگیری و قیمتش چجوریاست ؟ من قبل گرونی های خود استور اومدم باز شارژ کنم اون کانالی که ازش گرفته بودم زیر بار نرفت برام لیر شارژ کنه و الان چند ماه دیگه باید شارژ کنم

حالا موندم هنوز همین ترکیه به صرفه است یا برگردم برم سمت us یا جای دیگه !

هند هم من چند باری دیدم میفروشن ولی کسی ندیدم داشته باشه

پ.ن : با این وضع اقتصادی مون سونی و استیم رو سابیدیم :| یا دنبال لوکیشن و مکان مفتیم یا مثل اوایل چهارده روزه سونی هی میرفتیم ژاپن و برزیل می ساختیم :|

من از سايت ايران گت شارژ ميكنم و خيليم سريع كار ميكنه.
اكانت امريكا و تركيه و هند رو شارژ ميكنه.
اوكراين هم يادمه داشت قبلا.
مساله ايي كه هست الان تنوع مبالغ گيفت كارتاى تركيه كم شده.
واسه همين پلاساى اسنشيال يك ماهه چون مجبوره گيفت ٥٠٠ ليرى بخره يكم بالا در مياد ولى ١٥٠ لير تو حسابت ميمونه.
اين سايتى كه ميگم هند هم داره ولى خريد نكردم.
براى پلاس هنوز به صرفه هست تا حدودى تركيه نسبت به امريكا ولى براى خريد بازى واقعا متغيره و خيلى وقتا اصلا بيشترم ميشه.

Iranget.com

دوستانی که نخل پلاس میگرید راحت با پولش میتونید دو الی سه تا دیسک بازیو بخرید بعد ببرید فروشگاه‌ها تعویض کنید یا تو دیوار بفروشید اینطوری اخر سر دیسکها هم براتون میمونه باز میتونید بفروشید
دیسک بازیای قدیمی اره! ولی با ۱۰ ۱۱ تومن اشتراک التیمیتش فک‌ نکنم بشه دیسک ۲تا بازی جدید و تازه عرضه شده هم خرید وقتی دیجیتالی بازی ۷۰ دلاری بالای ۵ تومن درمیاد. دیسک فاینال ریبرث رو ۲ ماه پیش میخواستم بخرم ۳ تومن اینا بود بازی یسال پیش تازه :D
اشتراکای دیگش اگه کسی حساسیت بابت پلی دادن روی اکانت خودش نداشته باشه ارزونترم درمیاد. آفرش برای تجربه بازیای روز عرضه توی یسال فک نکنم از لحاظ مالی جایگزینی داشته باشه حقیقتا.

دوستانی که نخل پلاس میگرید راحت با پولش میتونید دو الی سه تا دیسک بازیو بخرید بعد ببرید فروشگاه‌ها تعویض کنید یا تو دیوار بفروشید اینطوری اخر سر دیسکها هم براتون میمونه باز میتونید بفروشید
بازار دیسک واقعا دیگه مثل قبل نیست، من خودم عشق دیسک بودم همیشه
تا آخرای ps4 هم راحت و به قیمت فروش میرفت دیسک (مثلا یادمه واچ داگز ۱۹۰ خریدم ۱۸۰ فروختم راحت)

ولی همین اواخر اساسین شدو رو ۵ خریدم با بدبختی و منت ۳ تومن ازم خریدن واقعا نمیصرفه دیگه

کسایی که باید سالی چنتا بازی اونم دی وان تجربه کنن یا ظرفیتی ای که خود فروشنده هم راحت بخره یا همین نخل

کسی هم که اهل این چیزا نیست و کاملا قانونی میخواد هروقت یه پول اضافه داشت اکانتشو خورد خورد شارژ کنه تو تخفیفا بازیشو بخره به نظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or