بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

قبلا بیشتر میشد ولی بعد از جنگ و اون مشکلاتی که پیش اومده تا حالا بازی قفل نشده برام.فکر کنم 4 تا بازی تا حالا گرفتم از اون زمان...بعد قفل منظورت اینه که کلا قفل شده بود یا همون که بری دوباره اینیبل کنی؟
چون اینکه کلا قفل بشه برای من تا حالا اتفاق نیفتاده.همون فقط دوباره اینیبل کردن منظورمه که پیش میاد

یکی شون با اینیبل کردن درست شد دو تاشون قفل شدن که کیو آر کد دادن و...

• Wow
Reactions: hamid_barca
یکی شون با اینیبل کردن درست شد دو تاشون قفل شدن که کیو آر کد دادن و...
نه من تا حالا تو این 6-7 ماه حتی یکبار هم نشده که کلا بازی قفل بشه برام.

مشکل از خودشون بوده یا مثلا 7-8 روز دستگاه خاموش بوده؟مثلا گفتن این که نیست بدیم به یکی دیگه؟

• Poker Face
Reactions: mohsen2019
نه من تا حالا تو این 6-7 ماه حتی یکبار هم نشده که کلا بازی قفل بشه برام.

مشکل از خودشون بوده یا مثلا 7-8 روز دستگاه خاموش بوده؟مثلا گفتن این که نیست بدیم به یکی دیگه؟

ارور که همینو میگه.
یعنی بازی رو دستگاه دیگه ای هم به همین حالت هست.

قبلا هم برای یکی از بازیها این مشکل پیش اومده بود که نمیخواستمش و میخواستم عوضش کنم و کد میداد و نمیشد دیسیبلش کرد و خودشون گفتن همینجوری دیلتش کن.

این سری که همه قفل شدن بازیها یکیشون سایلنت هیل بود که گفتن مشکل پیدا کرده و دو روز کامل دنبال حلش بود که من گفتم بابا من اصلا این بازی رو صد ساله تموم کردم عوضش کنید یه بازی بهم دادن اما سایلنت هیل قفله و نمیشه دیسیبل کرد و گفتن مشکل پیدا کرده و پاکش نکنید تا بتون خبر بدیم.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
ارور که همینو میگه.
یعنی بازی رو دستگاه دیگه ای هم به همین حالت هست.

قبلا هم برای یکی از بازیها این مشکل پیش اومده بود که نمیخواستمش و میخواستم عوضش کنم و کد میداد و نمیشد دیسیبلش کرد و خودشون گفتن همینجوری دیلتش کن.

این سری که همه قفل شدن بازیها یکیشون سایلنت هیل بود که گفتن مشکل پیدا کرده و دو روز کامل دنبال حلش بود که من گفتم بابا من اصلا این بازی رو صد ساله تموم کردم عوضش کنید یه بازی بهم دادن اما سایلنت هیل قفله و نمیشه دیسیبل کرد و گفتن مشکل پیدا کرده و پاکش نکنید تا بتون خبر بدیم.
عجیبه هر چی بدشانسی بوده یه جا گیر تو اومده :D

من فقط یه بار بازی doom رو بهم داد که اینیبل نمیشد که گفت فعلا دانلودش کن تا فردا بهت یه اکانت دیگه بدیم که صبح اول وقت اکانت رو داد و الان 1 ماهی هست دستمه و مشکلی نداره و حتی دیزیبل هم نشده.ولی اینکه بعدش بازی دست خودم باشه و قفل بشه، نه نشده

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
نخل خیلی قدیمیه و بعید میدونم هر چی هم بشه اینا فرار کنن....ولی تو سریع اندازه پولت بازی بگیر ازشون که خیالت راحت بشه حداقل اندازه پولت بازی گرفته بودی ;))

فقط برای تحویل بازی سعی کن صبح همون ساعت 10 که پشتیبان باز میشه نفر اول درخواست بدی که از اونطرف زودتر تحویل بگیری.معمولا هم میگن ساعت 16 یا 17 اکانت آماده هست ولی اگه بازی یکم قدیمی باشه زودتر میدن و اگه جدید باشه شاید به 7-8 شب هم بکشه.من خودم وقتی درخواست بازی میدم دیگه اون صفحه رو نمیبندم تا سریع پیام داد بفهمم

نکته بعدی هم اینکه اینا به روش qr code اکانت میدن بعد حتما باید dns زده باشی که از اونطرف میخواد اکانت رو وارد کنه بشه.من حتی با اینترنت شاتل و dns نمیتونم اکانت رو بگیرم و فعلا فقط با ایرانسل و دی ان اس رادار میشه.اینم گفتم حواست باشه که اینترنت دیگه ای پشت دست آماده داشته باشی
چه پیچیده شده من چند سال پیش ازشون خریده بودم یادم نیست آلتیمیت بود یا چی (هنوز اینقدر سر زبونا نبود) راحت وارد شد اکانتاش با یوزر و پسوردی که داد
حالا اومدیم ما نت اضافه نداشتیم و همینیه که هست :D تکلیف چیه

بعد این اینیبل و دیسیبل شدن واسه ظرفیت ۳ هم هست ؟

خواستم بخرم دو دل شدم یکم مخصوصا سر اینکه ممکنه با فلان نت وارد نشه

چه پیچیده شده من چند سال پیش ازشون خریده بودم یادم نیست آلتیمیت بود یا چی (هنوز اینقدر سر زبونا نبود) راحت وارد شد اکانتاش با یوزر و پسوردی که داد
حالا اومدیم ما نت اضافه نداشتیم و همینیه که هست :D تکلیف چیه

بعد این اینیبل و دیسیبل شدن واسه ظرفیت ۳ هم هست ؟

خواستم بخرم دو دل شدم یکم مخصوصا سر اینکه ممکنه با فلان نت وارد نشه
آره قبلا یوزر و پسوورد میدادن بعد تو مصاحبه اش گفت که چند نفر اکانتها رو دزدیدن دیگه مجبور شدیم qr code استفاده کنیم.

احتمالا با اکثر اینترنتها و dns رادار مشکلی نباشه ولی این مشکلم بعد از جنگ پیش اومد.قبلش مشکلی نبود...حالا بقیه بچه ها هم بگن همچین مشکلی دارن یا فقط برای من اینطوریه.ولی چیز مهمی نیست.بالاخره یه جوری تحویل میگیری :D

ظرفیت 3 هم نه دیگه اینیبل دیزیبل نداره چون تو همون اکانت اصلی بازی میکنی.ما چون میخوایم رو اکانت خودمون بازی کنیم اینطوری میشه

دوستانی که نخل پلاس گرفته بودن وقتی خرید زدین بار اول این فعالسازی اشتراکش چقدر براتون طول کشید؟
گفتن ۱ تا ۱۲ ساعت و الان از ۱۲ ظهر که پشتیبانش انلاین شده حساب کنیم ۷ ساعت شده. میخوان چیو فعال کنن که اینقدر طولش میدن؟! :D
صرفا فعال شدن اشتراکم هست نه اینکه ازشون بازی خواسته باشم! اینقدر طول کشیدن داره فعالسازی یه اشتراک؟

آهان من نمیدونم سیستمش چجوریه
پس یه پکیجیه که چندین بازی داخلش هست؟ قیمتش چنده؟
نخل پلاس نمیدونی چیه؟وااااا مصیبتا :D

باید بری تو سایت نخل مارکت بعد از اونجا بری نخل پلاس و انواع اشتراکهاش رو ببینی.از اشتراک کودکان داره تا اشتراکی که همه بازیها رو شامل میشه.باید خودت بری ببینی و مقایسه کنی بین ۶ تومن تا ۱۶ تومن برای یکسال هستن تقریبا

دوستانی که نخل پلاس گرفته بودن وقتی خرید زدین بار اول این فعالسازی اشتراکش چقدر براتون طول کشید؟
گفتن ۱ تا ۱۲ ساعت و الان از ۱۲ ظهر که پشتیبانش انلاین شده حساب کنیم ۷ ساعت شده. میخوان چیو فعال کنن که اینقدر طولش میدن؟! :D
صرفا فعال شدن اشتراکم هست نه اینکه ازشون بازی خواسته باشم! اینقدر طول کشیدن داره فعالسازی یه اشتراک؟
کار خاصی که نمیکنن.همون کد اشتراک که بهت گفتم هست.مال منم چند ساعت طول کشید
حالا اگه تا ۸ امشب ندادن فردا راس ساعت ۱۲ برو بگو اشتراکم چی شد.تا اشتراک داد همونجا بازیهاتم سفارش بده

cdstop به نظرم بهترینه. تنها ایرادش اینه که اشتراکی می فروشن، که خب به نظرم خوبه.
الان متالگیر دلتا رو جاهای دیگه ۳۷۰۰ میدن. ولی اینا میدن ۳۳۰۰.
حالا فوقش دو هفته یه بار بازی قفل میشه و تو ده ثانیه بدون دردسر انیبل میکنی.

کلا اکانت اختصاصی ۵۰۰-۶۰۰ تومن گرونتر میوفته که با این اوضاع اقتصادی واقعا نمیصرفه.

فروش اکانتهاشون هم خیلی راحته و تو همین بازارسنتر من راحت بازیهاشون رو فروختم.

cdstop به نظرم بهترینه. تنها ایرادش اینه که اشتراکی می فروشن، که خب به نظرم خوبه.
الان متالگیر دلتا رو جاهای دیگه ۳۷۰۰ میدن. ولی اینا میدن ۳۳۰۰.
حالا فوقش دو هفته یه بار بازی قفل میشه و تو ده ثانیه بدون دردسر انیبل میکنی.

کلا اکانت اختصاصی ۵۰۰-۶۰۰ تومن گرونتر میوفته که با این اوضاع اقتصادی واقعا نمیصرفه.

فروش اکانتهاشون هم خیلی راحته و تو همین بازارسنتر من راحت بازیهاشون رو فروختم.
سریع جواب میدن ، خیلی با احترام باهات صحبت میکنن و خر فرضت نمیکنن مثل یه سری ها ، خود اسم کاناله باعث میشه بازی هات راحت فروش برن توی گروه هایی که واسه فروش بازیه ،
قضیه قفل شدن هم چون میگه ساین اوت نکن کلا سی ثانیه هم زمان نمیبره .
...
من که بازی هایی خیلی مهم باشن برام روی اکانت خودم میخرم ، بقیه رو از CD استاپ‌ میگیرم.
قبلش البته گروه های خرید و فروش هم نگاه میکنم ، متال گیر رو ۲۶۰۰ گرفتم ، یه کازان هم داشتم با ووچان عوض کردم 😊
دث ۲ مونده کسی نمی‌خرش:دی

من اف سی ۲۵ از cdstop گرفته بودم هر سه چهار روز یکبار قفل میشد و احتمال زیاد دارن اکانتهای ظرفیت دو رو اشتراکی میفروشن و این یعنی اینکه ریسک بن شدن رو (هرچند با احتمال کم) قبول کنید!
ضمن اینکه بازیها رو وقتی میخواید تعویض کنید اکثرا تعویض نمیکنند.

۱۵ خرید اکانت قانونی پلی استیشن - اصناف شهر

سلام دوستان چندتا سایت و کانال تل گرامی مورد اعتماد هست که برای خرید اکانت های قانونی بازی، پلاس و گیفت کارت مناسب می باشند:

1- Consolefa (سایت و کانال)

2- CD STOP (سایت و کانال)

3-PSPRO (سایت و کانال)

4- MoboGift (سایت و کانال)

5- cdkeyshare (سایت و کانال)

6- giftcard (سایت و کانال)

7- SegaStore (کانال)

8- Sheyde Game (سایت و کانال)

9- Digital Factore (سایت و کانال)

10- Play Box (کانال)

11- GamePlayIran (سایت و کانال)

12- nakhlmarket (سایت و کانال)