کانال دکتر گیم گذاشتهدوستان جایی میشناسید بشه اکانت Senua's Saga: Hellblade II رو کرایه کرد؟برای 5-6 ساعت نمیارزه 50یورو
![]()
دوستان جایی میشناسید بشه اکانت Senua's Saga: Hellblade II رو کرایه کرد؟برای 5-6 ساعت نمیارزه 50یورو
![]()
صرفا چون نسخه اول رو خیلی دوست داشتم به خاطر همین دنبالش بودم جایی باشه اکانت اجاره بده که فکر نکنم گیر بیاد. وگرنه ۵۰ که عمرا بدم براشواقعا گيرتم نيومد چيز خاصى از دست ندادى![]()

منم 2 هفته پیش doom گرفتم که اول ظ3 داد بعد گفت دانلود کن فردا بیا ظ2 بگیر.البته فردا اول وقت تحویل داد.من چون قبلاً از نخل پلاس تعریف کرده بودم، الآن هم لازمه بیام بگم که دیگه به دوست و آشنا که پیشنهاد نمیکنم هیچ، به دشمنم هم پیشنهاد نمیکنم! یعنی اگه کسی پستهای قدیمی من رو دید، به خاطر اونها نره سراغ نخل پلاس و قبلش نظر بقیه رو هم بپرسه.
تا یکی دو ماه پیش همهچیز خوب بود، ولی سر Death Stranding 2 کلی طول کشید تا اکانت رو تحویل بدن و بعد از چند روز هم یه دفعه قفل شد، اون هم نه قفلی که آدم راحت بره توی اکانت و درست بشه، بلکه قفل اساسی. بهشون اون روز ظهر اطلاع دادم و با اینکه تا شب چند ساعت زمان بود، گفتن تا فرداش طول میکشه که بررسی(!) بشه. میگم بررسی چی؟! میگه باید ببینیم مشکل از کجاست!
فرداش رفتم و گفتن شرمنده، اکانت مشکل پیدا کرده و دو روز کاری طول میکشه (انگار جنس قاچاق رو لب مرز گرفتن و باید مراحل آزادسازی انجام بشه). اون دو روز کاری هم میرسید به شنبه و حتی شنبه هم درست نشد و انقدر طول کشید که دقیقاً به یک هفته رسید.
یعنی اکانت جدید هم نمیخواستم، بلکه همون اکانتی که داشتم باهاش بازی میکردم رو از دستم درآوردن و یک هفته هر روز (به جز جمعه) در حال چونه زدن بودم برای اشتراکی که پولش رو دادم. توی نظرات اینستاگرام هم مشابه این قضیه رو دیدم که بعضیها یک هفته درگیر این ماجرا بودن.
حالا اون گذشت و پریروز بهشون گفتم اکانت Astro Bot رو میخوام (برای اون چالشها و مراحل جدید). یعنی دیگه گزینه از این مطلوبتر نداریم! نه بازی خیلی جدیدی هست که بگن بدبخت و بیچاره هستیم و اکانت به حد کافی نداریم (که البته نباید بگن، وقتی پولش رو از قبل گرفتن) و نه بازی خیلی قدیمی هست که انداخته باشن توی انبار و گم و گور شده باشه! و نه بازی به شدت محبوبی در حد Call of Duty و FC هست که همه بریزن اکانت بگیرن و یه بازی مظلومه که ملت میشینن چند ساعته تموم میکنن و میرن. یعنی دیگه از این بازی مناسبتر نداریم که تا مشتری میگه بدین، بگن بفرما تحویل بگیر.
اول گفتن ساعت ۱۹ اکانت رو میدیم. خبری نشد و یه کمی منتظر موندم و دیگه کلاً بخش چت تعطیل شد! فرداش رفتم دنبال اکانت که لطف کردن ظرفیت سه دادن و وقتی گفتم قفله، گفتن دانلودش که تموم شد بگو تا ظرفیت دو بدیم. امروز رفتم گفتم این دانلودش تموم شد و گفتن برو ساعت ۱۸ بیا، یعنی ۶ ساعت بعد! اون ساعت رفتم و گفتن برو ۱۸:۳۰ بیا. بالاخره به نظر میرسید کار داره تموم میشه و اکانت دادن و دوباره ظرفیت سه! میگم داداش اینکه باز قفله، میگه برو ۱۹:۴۰ بیا که اکانت ظرفیت دو بدیم (مثلاً ۱۹:۴۵ هم نه، دقیقاً ۱۹:۴۰).
نیازی به پیشبینی حیرتانگیزی هم نبود و مطمئن بودم که باز خبری نمیشه و یه بهانهای میارن تا بره برای شنبه و بشینن دعا کنن که یه نفر توی این مدت بازی رو تموم کنه و اکانتش رو بدن به من. فقط نکته جالبش اینه که حتی دیگه جواب هم نمیدن و از ۱۹:۴۰ تا الآن در سکوت محض به سر میبریم!![]()
شاید توهم توطئه باشه، ولی به نظرم بعید نیست که نسبت به میزان اشتراک باقیمونده با مشتری برخورد میکنن.منم 2 هفته پیش doom گرفتم که اول ظ3 داد بعد گفت دانلود کن فردا بیا ظ2 بگیر.البته فردا اول وقت تحویل داد.
تو تا حالا دیدی یه رستوران یا فست فود باز بشه و 6 ماه بعد کیفیتش همون باشه؟شاید توهم توطئه باشه، ولی به نظرم بعید نیست که نسبت به میزان اشتراک باقیمونده با مشتری برخورد میکنن.
چون تا یه جایی میشه اشتراک رو پس داد و پولش رو با یه میزان جریمه گرفت، ولی دیگه توی ۳،۴ ماه آخر خبری از این قضیه نیست و نمیشه پس داد. شاید استراتژی هوشمندانهشون(!) اینه که تا اون زمان راحتتر با مشتری کنار بیان و هر اکانتی میخواد سریع بدن، ولی بعدش دیگه مشتری بره به جهنم و اگه ناراحت شد هم نمیتونه کاری بکنه. اگه اینطور باشه که احمقانهترین استراتژی ممکن هست، چون اون مشتری دفعه بعد دیگه سراغشون نمیره و برای همیشه از دستش میدن.
توی اینستاگرام هم نظرات منفی زیاد دیدم و خیلیها با این قضیه دریافت اکانت یا قفل شدن مشکل داشتن، در حالی که قبلاً حداقل برای من اینطوری نبود و اگه مشکلی هم پیش میاومد سریع برطرف میشد. نه اینکه برای یه اکانتی در حد Astro Bot (منظورم کیفیتش نیست!) انقدر معطل بمونم و کنسول رو روشن کنم و ظرفیت سه بیاد و خاموش کنم و دوباره دفعه بعد روشن و ظرفیت سه و خاموش و باز دفعه بعد روشن کنم که از لیست اکانتها عکس بگیرم تا مشخص بشه پاکش کردم و...
واقعا سوال اینه که الان به کجا میشه اعتماد کرد دیسک که گرونه اکانت قانونی خریدن هم گرونتر از دیسکشاید توهم توطئه باشه، ولی به نظرم بعید نیست که نسبت به میزان اشتراک باقیمونده با مشتری برخورد میکنن.
چون تا یه جایی میشه اشتراک رو پس داد و پولش رو با یه میزان جریمه گرفت، ولی دیگه توی ۳،۴ ماه آخر خبری از این قضیه نیست و نمیشه پس داد. شاید استراتژی هوشمندانهشون(!) اینه که تا اون زمان راحتتر با مشتری کنار بیان و هر اکانتی میخواد سریع بدن، ولی بعدش دیگه مشتری بره به جهنم و اگه ناراحت شد هم نمیتونه کاری بکنه. اگه اینطور باشه که احمقانهترین استراتژی ممکن هست، چون اون مشتری دفعه بعد دیگه سراغشون نمیره و برای همیشه از دستش میدن.
توی اینستاگرام هم نظرات منفی زیاد دیدم و خیلیها با این قضیه دریافت اکانت یا قفل شدن مشکل داشتن، در حالی که قبلاً حداقل برای من اینطوری نبود و اگه مشکلی هم پیش میاومد سریع برطرف میشد. نه اینکه برای یه اکانتی در حد Astro Bot (منظورم کیفیتش نیست!) انقدر معطل بمونم و کنسول رو روشن کنم و ظرفیت سه بیاد و خاموش کنم و دوباره دفعه بعد روشن و ظرفیت سه و خاموش و باز دفعه بعد روشن کنم که از لیست اکانتها عکس بگیرم تا مشخص بشه پاکش کردم و...
من یک کانال بلادگرند دیدم داره. خیلی وقته توی کانالش هستم ولی خودم فرصت نشده چیزی کرایه کنم.دوستان جایی میشناسید بشه اکانت Senua's Saga: Hellblade II رو کرایه کرد؟برای 5-6 ساعت نمیارزه 50یورو
![]()
با این اوصاف دیگه قشنگ مشخصه اینا اکانت نمی خرن و فقط منتظر می مونن یکی تموم کنه و بدن به نفر بعد. حالا یه نفر شانس میاره بازی که می خواد همون موقع خالیه و بهش می دن یکی هم مثل شما به این دردسرا میفتین.یه نکته خندهدار (البته بیشتر گریهدار) هم در مورد نخل پلاس بگم.
پشتیبانی قبلاً از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب بود و الآن چند وقته که شده ۱۲ ظهر تا ۸ شب. یعنی لطف کردن و ۴ ساعت کمتر شده. قبلاً توی ساعات بعد از پشتیبانی هم میشد وارد صفحه چت شد و آرشیو رو نگاه کرد، ولی اگه چیزی مینوشتی کسی جوابت رو نمیداد. ولی الآن یه ذره که از ۸ شب میگذره، دکمه چت کلاً ناپدید میشه و اصلاً دسترسی نداری و حتی نمیتونی آرشیو مکالمات رو ببینی.
توی دورانی که اکانتم به مدت یک هفته قفل بود، روز دوم یا سوم بود که اواسط روز رفتم ببینم جریان اکانت به کجا رسید و دیدم طرف ساعت ۸:۳۰ شب قبل پیام گذاشته که «تشریف دارین؟». گفتم خب بنده خدا میخواسته اکانت رو ردیف کنه و حیف که من نبودم (اون موقع نمیدونستم بخش چت توی اون ساعت حذف میشه و کاربرها نمیتونن ببیننش).
همین اتفاق دوباره برای اکانت جدید هم افتاد و یه روز وقتی وارد چت شدم، دیدم باز حوالی ۸:۳۰ شب قبل پیامِ «تشریف دارین؟» رو گذاشتن و خب طبیعتاً بنده تشریف نداشتم، چون صفحه چت برام قفل بوده.
دیگه برام مشخص شد که جریان چیه و چه دلقکبازیای دارن انجام میدن و به خاطر همین دیشب قبل از ۸ رفتم توی صفحه چت نشستم و دیگه بیرون نیومدم! همونطور که حدس میزدم، اینطوری تا هر زمانی که داخل چت بمونی، بهش دسترسی داری و صفحهش برات ناپدید نمیشه. دقیقاً مثل دفعات قبلی حدود ۸:۳۰ اومد گفت «تشریف دارین؟» و منم گفتم «بله» و طرف رفت توی کما!یعنی انتظار نداشت که وقتی بعد از ساعت ۸ میاد «ادای تحویل اکانت» رو درمیاره، کسی جوابش رو بده! یه ۱۵ دقیقهای در سکوت به سر بردیم و بعدش اومد گفت «ببخشید، ارتباط با سرورهای سونی قطع شده و بعداً اکانت رو بهتون میدیم!»
پشتیبانی ضعیف یه طرف و این توهین به شعور کاربران یه طرف. اگه میگفتن ببخشید الآن فلان اکانت رو نداریم و ۵ روز طول میکشه (با اینکه غلط میکنن همچین چیزی رو بگن وقتی پولش رو گرفتن)، حداقل کمتر به شعور آدم توهین میشد تا اینکه هی بگن امشب آماده میشه و فردا بیا و پسفردا و بعدش ظرفیت سه بدن و حالا هم این نمایشهای احمقانه که بعد از ساعت ۸ شب راه انداختن.
------------
یه نکته جالب اینه که قبلاً کارشناسان(!) نخل پلاس هم اسم داشتن و هم عکس! مثلاً غلامعلی حیدری میاومد یه چیزی میگفت و فرداش عینالله قاسمی میاومد و... الآن چند وقته که کلاً این قضیه هم تعطیل شده و فقط یه لوگوی نخل پلاس میاد و نهایتش مثلاً مینویسه «کارشناس شماره پنج». فکر کنم ترسیدن یه عده از کاربرها بر اثر خشم اقدامی انجام بدن و با حمله انتحاری بزنن اینا رو منهدم کنن و برای همین دیگه خبری از اسم و عکس نیست!![]()