بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من که دیگه چیزی رو توصیه نمیکنم(یعنی پشت دستمو داغ کردم :D )ولی خدا رو شکر نخل نه تنها فرار نکرد بلکه یه اطلاعیه و فیلم هم گذاشته در مورد مشکلات این چند وقت و گفته میخوایم سیستم فعلی رو بهبود بدیم و اگه مشکلی تا حالا داشتید بیاید بگید.خلاصه اگه انتقاد یا مشکلی داشتید بهمون...نه نه بهشون بگید ;))

شرمنده زیاد سوال میپرسم
بنده رو کنسول اکانت هکی زده بودم ولی ریست فکتوری و آنلاینش کردم.
۱ آیا احتمال داره بخاطر اون اکانت هکی کنسول در آینده به مشکل بخوره؟
۲ آیا نگرانی بابت خرید اکانت از گیم سنتر و cdstop وجود داره؟ بخاطر بن شدن کنسول میگم.
اکانت هکی اصطلاح اینگونه اکانت هاست و این اکانت هایی که میبینین میزارن همون اکانت های ظرفیتی هستن (بیشترشون ظرفیت 1)
تنها اتفاقی که میتونه بیفته اینه که بازی های اون اکانت قفل بشه. خود کنسول من تا حالا ندیدم کسی بیاد بگه بن شده باشه
من خودم از 2016 دارم اکانت میزنم روی کنسولم اتفاقی تا حالا نیفتاده
فقط پیشنهادم اینه از جای معتبر خرید کنین مثلا کانال هایی که شناخته شده هستند تا ممبر هاشون زیاد باشن

• Like
Reactions: AmirBrzgr
نخل پلاس متاسفانه اشتراک الیت رو فعلا نمیفروشه.
منم میترسم آلتیمیت بگیرم، دو روز دیگه یک بازی خوب بیاد و اینا موجود نکنن.
ولی به صورت کلی به نظرم بسیار ارزشمند هستش. خصوصا الیت.

من که دیگه چیزی رو توصیه نمیکنم(یعنی پشت دستمو داغ کردم :D )ولی خدا رو شکر نخل نه تنها فرار نکرد بلکه یه اطلاعیه و فیلم هم گذاشته در مورد مشکلات این چند وقت و گفته میخوایم سیستم فعلی رو بهبود بدیم و اگه مشکلی تا حالا داشتید بیاید بگید.خلاصه اگه انتقاد یا مشکلی داشتید بهمون...نه نه بهشون بگید ;))
این هفته می خوام پلاس یک ساله بخرم 8 میلیون چجوریه ، بعضیا بن میشن چرا ؟ برم خودم مستقیم 135 دلار بدم اکسترا بگیریم بهتر نیست فقط چهار پنج تومن گرونتر میشه :D

شرمنده زیاد سوال میپرسم
بنده رو کنسول اکانت هکی زده بودم ولی ریست فکتوری و آنلاینش کردم.
۱ آیا احتمال داره بخاطر اون اکانت هکی کنسول در آینده به مشکل بخوره؟
۲ آیا نگرانی بابت خرید اکانت از گیم سنتر و cdstop وجود داره؟ بخاطر بن شدن کنسول میگم.
از گیم سنتر نخر.
از همون سی دی استاپ بگیر.

این هفته می خوام پلاس یک ساله بخرم 8 میلیون چجوریه ، بعضیا بن میشن چرا ؟ برم خودم مستقیم 135 دلار بدم اکسترا بگیریم بهتر نیست فقط چهار پنج تومن گرونتر میشه :D
پلاس خب جریانش فرق داره با نخل...به نظر من که پلاس کلا ارزش نداره و فقط از سر اجبار برای آنلاین بازی کردن باید خرید

پلاس خب جریانش فرق داره با نخل...به نظر من که پلاس کلا ارزش نداره و فقط از سر اجبار برای آنلاین بازی کردن باید خرید
الان سرچ کردم اصلا نمیدونم نخل پلاس چیــه
من پلاس اکسترا رو برا بازیاشم می خوام با این اینترنت شخمی که نمیشه آنلاین بازی کرد

الان سرچ کردم اصلا نمیدونم نخل پلاس چیــه
من پلاس اکسترا رو برا بازیاشم می خوام با این اینترنت شخمی که نمیشه آنلاین بازی کرد
یه چور پلاس وطنیه :D
من دیگه از ترسم اینجا چیزی رو توصیه نمیکنم ولی چند نوع اشتراک داره که میتونی بیشتر بازیهای جدید رو ازشون بگیری بعد که تموم کردی اکانت رو پس میدی و یه دیگه بازی میگیری.بری تو سایتشون کامل توضیح داده و انوع اشتراکهاش با قیمتهاش

• Like
Reactions: Coffee Addicted
یه چور پلاس وطنیه :D
من دیگه از ترسم اینجا چیزی رو توصیه نمیکنم ولی چند نوع اشتراک داره که میتونی بیشتر بازیهای جدید رو ازشون بگیری بعد که تموم کردی اکانت رو پس میدی و یه دیگه بازی میگیری.بری تو سایتشون کامل توضیح داده و انوع اشتراکهاش با قیمتهاش
اون اوایل که PS4 اومده بود یه پسره به اسم مصطفی تو توپ خونه اشتراک 5 ساله کارتی میداد و 250 هزار تومن میگرفت بازی ظرفیت 1 نصب میکرد رو کنسولت هر دفعه یه پولی ریزی بابت هر بازی میگرفت :blink:
لیست بازیاشو دیدم اکثرا AAA هست خوبه

اون اوایل که PS4 اومده بود یه پسره به اسم مصطفی تو توپ خونه اشتراک 5 ساله کارتی میداد و 250 هزار تومن میگرفت بازی ظرفیت 1 نصب میکرد رو کنسولت هر دفعه یه پولی ریزی بابت هر بازی میگرفت :blink:
لیست بازیاشو دیدم اکثرا AAA هست خوبه
نه این ظرفیت 2 و 3 فقط میده.بستگی داره چه اشتراکی بخری.

• Like
Reactions: Coffee Addicted

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or