یه نکته خندهدار (البته بیشتر گریهدار) هم در مورد نخل پلاس بگم.

پشتیبانی قبلاً از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب بود و الآن چند وقته که شده ۱۲ ظهر تا ۸ شب. یعنی لطف کردن و ۴ ساعت کمتر شده. قبلاً توی ساعات بعد از پشتیبانی هم میشد وارد صفحه چت شد و آرشیو رو نگاه کرد، ولی اگه چیزی مینوشتی کسی جوابت رو نمیداد. ولی الآن یه ذره که از ۸ شب میگذره، دکمه چت کلاً ناپدید میشه و اصلاً دسترسی نداری و حتی نمیتونی آرشیو مکالمات رو ببینی.
توی دورانی که اکانتم به مدت یک هفته قفل بود، روز دوم یا سوم بود که اواسط روز رفتم ببینم جریان اکانت به کجا رسید و دیدم طرف ساعت ۸:۳۰ شب قبل پیام گذاشته که «تشریف دارین؟». گفتم خب بنده خدا میخواسته اکانت رو ردیف کنه و حیف که من نبودم (اون موقع نمیدونستم بخش چت توی اون ساعت حذف میشه و کاربرها نمیتونن ببیننش).
همین اتفاق دوباره برای اکانت جدید هم افتاد و یه روز وقتی وارد چت شدم، دیدم باز حوالی ۸:۳۰ شب قبل پیامِ «تشریف دارین؟» رو گذاشتن و خب طبیعتاً بنده تشریف نداشتم، چون صفحه چت برام قفل بوده.
دیگه برام مشخص شد که جریان چیه و چه دلقکبازیای دارن انجام میدن و به خاطر همین دیشب قبل از ۸ رفتم توی صفحه چت نشستم و دیگه بیرون نیومدم! همونطور که حدس میزدم، اینطوری تا هر زمانی که داخل چت بمونی، بهش دسترسی داری و صفحهش برات ناپدید نمیشه. دقیقاً مثل دفعات قبلی حدود ۸:۳۰ اومد گفت «تشریف دارین؟» و منم گفتم «بله» و طرف رفت توی کما!

یعنی انتظار نداشت که وقتی بعد از ساعت ۸ میاد «ادای تحویل اکانت» رو درمیاره، کسی جوابش رو بده! یه ۱۵ دقیقهای در سکوت به سر بردیم و بعدش اومد گفت «ببخشید، ارتباط با سرورهای سونی قطع شده و بعداً اکانت رو بهتون میدیم!»
پشتیبانی ضعیف یه طرف و این توهین به شعور کاربران یه طرف. اگه میگفتن ببخشید الآن فلان اکانت رو نداریم و ۵ روز طول میکشه (با اینکه غلط میکنن همچین چیزی رو بگن وقتی پولش رو گرفتن)، حداقل کمتر به شعور آدم توهین میشد تا اینکه هی بگن امشب آماده میشه و فردا بیا و پسفردا و بعدش ظرفیت سه بدن و حالا هم این نمایشهای احمقانه که بعد از ساعت ۸ شب راه انداختن.
------------
یه نکته جالب اینه که قبلاً کارشناسان(!) نخل پلاس هم اسم داشتن و هم عکس! مثلاً غلامعلی حیدری میاومد یه چیزی میگفت و فرداش عینالله قاسمی میاومد و... الآن چند وقته که کلاً این قضیه هم تعطیل شده و فقط یه لوگوی نخل پلاس میاد و نهایتش مثلاً مینویسه «کارشناس شماره پنج». فکر کنم ترسیدن یه عده از کاربرها بر اثر خشم اقدامی انجام بدن و با حمله انتحاری بزنن اینا رو منهدم کنن و برای همین دیگه خبری از اسم و عکس نیست!