دوستان مثل اینکه به ۴ طریق میشه بازی تهیه کرد فیزیکی و دیجیتال اصلی و ۲ طریق دیگه هکی هست سوالی که دارم گاهی فروشنده میگه دو مدل هکی داریم یکی اینکه اکانت هک میشه و یکی دیگه با حساب طرف هک میشه و خرید انجام میشه ... میگن مدلی که اکانت هک میشه ایمن تر هست و احتمال بن کنسول کمتر اما ۲ میلیون هزینه اش هست دومی هم که خب امنیتش خیلی پایین تر و احتمال بن بیشتر هست ۱.۵۰۰.۰۰۰ حالا سوالی که دارم اصلا همچین چیزی هست!؟ و بعد این قیمت ها برای ریختن پک بازی ها مناسبه !؟
سلام و درود روش های بازی در ps5
1. دیسک
2. اکانت قانونی که خودش شامل سه نوع خرید هست
2/1. ظرفیت 1 (هیچ خطری نداره ولی انلاین بشی قفل میشه)
2/2. ظرفیت 2 ( قانونی)
2/3. ظرفیت 3 (قانونی)
3، اکانت هکی (غیر قانونی و خطر خیلی خیلی کم)
4. اکانت هکی با پیپال و کریدیت هکی ( احتمال بن شدن کنسول بسیار زیاد)
5. اجاره اکانت
شما یکم راه بیوفتی خیلی ارزون تر مییتونی بازی تهیه کنی، من خودم از ترکیب (قانونی و هکی و اجاره) استفاده میکنم و بازیا برام ارزون در میاد، یا اکانت دست دوم میگیرم یا اجاره میکنم، کلی کانال تلگرام و سایت هست برا خرید و اجاره، مثلا الان سایبرپانک نسخه کامش رو من بازی میکنم و ظ1 رو 40 تومن خریدم (فقط 40 تمون، عکس رسیدشم دارم) ، یا الان دیابلو 2 دارم و هکی خریدم 80 تومن فقط ( دیتا هم یا با نامحدود اپراتورها میزنم،. یا میدم بیرون بریزن برام)
کلا یه مدت بگزره راههای زیادی پیدا میکنی. (یه جورایی باید سایتها و کانال ها رو چک کنی و دنبال شکار باشی)
ولی کلا کلا طرف شماره 4 نرو، چون کنسول بن بشه، با یه تیکه آجر هیچ فرقی نداره
درمورد قیمت ها هم نمیدونم چی بگم، تو شهر ما (ارومیه) دیتای هر بازی ps5 رو بین 100 تا 50 تومن میزنن, حالا اکانت هم قیمتا متفاوت هست، اینجا هم حدود 1 تا 1.5میلیون فکر کنم کنسول رو پر از بازی میکنن،
سعی کن بعد ها خودت یادبگیری اکانت رو بزنی، اینطوری ارزون تر درمیاد برات
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk