دوستان از سایت گلدن گیم به هیچ عنوان بازی نگیرید پشتیبانی افتضاحی داره من دیروز اکانت مدرن وارفر ۳ گرفتم تازه بعد ۲۴ ساعت اکانت داده الان منتظرم کد تایید بده هنوز نداده گول قیمت پایینشو اصلا نخورید
والا دوستم معرفی کرد خودش بازی اسپایدر من ازش گرفته بود که ۴ ساعت طول کشید بهش تحویل بده بعد فیفا ۲۴ گرفت که البته اون ۲۴ ساعت طول کشید بهش داد منم رو این حساب رفتم مدرن ۳ رو گرفتم چهارشنبه ساعت ۶ عصر خرید زدم تا اخر شب که کلا انلاین نشد وقتی هم که انلاین شدن یه سلام دادن و رفتن تا فردا که ساعت ۱۲ انلاین شد گفت الان اکانت میدم رفت ساعت ۵ عصر بهم تحویل داد موند کد فعال سازی دیگه بازم خبری نشد تا جمعه ساعت ۱۲ ظهر بهم کد داد کلا خیلی پشتیبانی داغونی داره اصلا و ابدا نباید گول قیمتای پایینشونو خورد یه شماره هم به عنوان پشتیبان اونجا زدن توی سایت که هرچی زنگ زدم کسی پاسخگو نبودبحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی
من اینجا کامل توضیح دادم راجع به این فرد
2 3 تا دیگه از دوستان هم تجربشون رو راجع به این سارق گفته بودن
کاش به پست ما بر میخوردید قبل خرید
لپ تاپ رو هم با کابل lan وصل کنین ببینین بهتر میشه یا نه..لبتاب با وای فای به مودم وصله
همچین چیزی نداریم، اکانت ظرفیتی شخصی نیست که بتونید مشخصات خودتون رو روش بزارید 2 نفر دیگه هم دارن استفاده میکنن ازشدوستان عزیز از کجا اکانت ظرفیت ۲ بگیرم که بتونم اکانت واسه خودم کنم منظورم اینه که بشه رمز جیمیل عوض کرد و شماره تلفن خودتونو روی اکانت بزارید فقط جایی باشه که خون به جیگر نکنه تا اکانت بده
چرا من کالاف دیوتی همین مدلی خریدم دیگه ظرفیت ۲ ولی اکانت کامل واسه خودمههمچین چیزی نداریم، اکانت ظرفیتی شخصی نیست که بتونید مشخصات خودتون رو روش بزارید 2 نفر دیگه هم دارن استفاده میکنن ازش
مگه اینکه اکانت کامل بخرید
اکانت کامل خریدید خبچرا من کالاف دیوتی همین مدلی خریدم دیگه ظرفیت ۲ ولی اکانت کامل واسه خودمه
منم جدیدا رو اوردم به دیسک خریدن. فقط ایناش نیست. یکی دو مورد ظرفیتی رفت تو پاچم و سرم کلاه رفت.آقا الان این بچه ها که اکانت ظرفیت 2 Spiderman رو گذاشتن برای فروش و فروش هم نمیره ظاهرا قیمت خریدشون چقدر بوده ؟ الان دیدم خیلی ها از 1500 شروع کردن گذاشتن برای فروش الان به 900 هم رسیده . اگه انقدر ظرفیتی خریدن ضرر داره چرا دیسکی نمیخرید ؟ الان دیسک دست دوش رو بخرید 2300 و بفروشید 2 تومن راحت تر نیستید ؟ مال خودتونم هست دانلود و اینام نباید بکنید .
والا دیسکم دیگه مثل قدیم فروش نمیره، حتی کسی پیام نمیده بگه تخفیف بده!!آقا الان این بچه ها که اکانت ظرفیت 2 Spiderman رو گذاشتن برای فروش و فروش هم نمیره ظاهرا قیمت خریدشون چقدر بوده ؟ الان دیدم خیلی ها از 1500 شروع کردن گذاشتن برای فروش الان به 900 هم رسیده . اگه انقدر ظرفیتی خریدن ضرر داره چرا دیسکی نمیخرید ؟ الان دیسک دست دوش رو بخرید 2300 و بفروشید 2 تومن راحت تر نیستید ؟ مال خودتونم هست دانلود و اینام نباید بکنید .