بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

والا دیسکم دیگه مثل قدیم فروش نمیره، حتی کسی پیام نمیده بگه تخفیف بده!!
فکر کنم ازین به بعد دیگه بهترین کار کرایه اس!

کسی جای معتبری میشناسه کرایه بده معرفی کنه!
خب به خاطر همین اکانت های مسخره ظرفیتیه دیگه . فقط پول تو جیب این کانالای دووزاری تلگرامی میکنن . اگه نسل این اکانت ها برچیده بشه بازار دیسکی دست دو رونق میگیره 4 تا مثل من که فقط دیسکی حال میکنیم هم راحت میشیم هم گیم راحت گیرمون میاد برا خرید هم راحت میفروشیم .

آقا الان این بچه ها که اکانت ظرفیت 2 Spiderman رو گذاشتن برای فروش و فروش هم نمیره ظاهرا قیمت خریدشون چقدر بوده ؟ الان دیدم خیلی ها از 1500 شروع کردن گذاشتن برای فروش الان به 900 ه
رسیده . اگه انقدر ظرفیتی خریدن ضرر داره چرا دیسکی نمیخرید ؟ الان دیسک دست دوش رو بخرید 2300 و بفروشید 2 تومن راحت تر نیستید ؟ مال خودتونم هست دانلود و اینام نباید بکنید .
دقیقا حق با شما هستش شما فیزیکی تهیه کنی بازیو اول و اخر با ۲۰۰ الی ۳۰۰ تومن بالا پایین میتونی بفروشی از طرفی درسته اکانت نسبت به نسخه فیزیکی ارزونتر هستش ولی دردسراش بیشتره نمونشم همین قضیه فروش و این داستانا هستش که بدفروش واقعا هرکسی اعتماد نمیکنه از دست اکانت بخره مگر اینه طرف اشنا باشه الان من توی یانگ سنتر داشتم نگاه میکردم ظرفیت ۲ بازی مورتال کمبت ۱ گذاشته ۲۲۰۰ خوب چه کاریه طرف میره فیزیکی خیالشم راحته ۲ روز دیگه هم میدونه بفروش پول میاد دستش نه مثل اکانتش بخواد بزاره نصف قیمت تازه اونم ایا فروش بره ایا نره
والا دیسکم دیگه مثل قدیم فروش نمیره، حتی کسی پیام نمیده بگه تخفیف بده!!
فکر کنم ازین به بعد دیگه بهترین کار کرایه اس!

کسی جای معتبری میشناسه کرایه بده معرفی کنه!
کی میگه فروش نمیره شما بازی ۲ سال پیش هم بزاری فروش میره چه برسه به بازی های روز

یه توصیه دوستانه تا جایی که میتونید اکانت ظرفییتی نخرید
من ضربشو خوردم
حرفتو کاملا قبول دارم خود من فقط مدرن ۳ ظرفیتی گرفتم اونم چون اکانتیش برام مقرون بصرفه و یکسال تقریبا میخوام بازی کنم ولی کلا اکانتی چیزی جز دردسر و استرس نیستش

• Like
Reactions: mikami.pro
حرفتو کاملا قبول دارم خود من فقط مدرن ۳ ظرفیتی گرفتم اونم چون اکانتیش برام مقرون بصرفه و یکسال تقریبا میخوام بازی کنم ولی کلا اکانتی چیزی جز دردسر و استرس نیستش
من از این سایت چند ساله خرید دارم و هرموقع از بازی خسته میشم درخواست بازفروش میدم و برام اکانت رو میفروشه و مبلغ رو به شماره حسابم واریز میکنه.
من هیچ چیز عجیب و غیرمنطقی تا حالا ندیدم و خیلی راضیم

والا دروغ چرا اول هکی
اگه نشد دیسک
واللا ردد ۲ و گوست هکی دارم ۱ ساله قفل نشدن
من از این سایت چند ساله خرید دارم و هرموقع از بازی خسته میشم درخواست بازفروش میدم و برام اکانت رو میفروشه و مبلغ رو به شماره حسابم واریز میکنه.
و تا الان شاید بالای 15 تا اکانت ازش خرید داشتم

• Like
Reactions: mikami.pro
و تا الان شاید بالای 15 تا اکانت ازش خرید داشتم
سر این داستان اکانتای ظرفیتی اینقدر دزدی زیاده نمونشم خود من از یکی از این فروشگاهای اینترنتی به اسم گیم لوپ که خود دیوار هم تایید کرده یه پلاس گرفتم هفته پیش یه اکانت ظرفیت ۲ دیابلو ۴ طرف پلاس هکی ۳۰۰-۴۰۰ تومنی به جای پلاس ظرفیت ۲ داده ۹۸۰ تومن جالب اینجام هست که گردن نمیگیره هکی داده از اونورم تا ۴ شنبه هی امروز فردا کرده اکانت میدم میدم نداده تا اینکه من راضی شدم اکانت اویل ۴ ریمیک بده اونم قرار بوده دیروز بده نداده گذاشته ۴ صبح برام فرستاده صبح زدم وارد اکانت نشده گفته یکی دیگه میدم هنوز نداده پولم حاضر نیست برگردونه این شد برام تجربه که سراغ اینجور چیزا نرم به دوستان توصیه میکنم که از این فروشگاهای اینترنتی که جا و مکان ندارن و خود دیوارم تایید کرده به هیچ عنوان خرید نکنن کلا دیوار شده پره دلال و کلاهبردار

آخرین ویرایش:
خب به خاطر همین اکانت های مسخره ظرفیتیه دیگه . فقط پول تو جیب این کانالای دووزاری تلگرامی میکنن . اگه نسل این اکانت ها برچیده بشه بازار دیسکی دست دو رونق میگیره 4 تا مثل من که فقط دیسکی حال میکنیم هم راحت میشیم هم گیم راحت گیرمون میاد برا خرید هم راحت میفروشیم .
خب رییس میشه بفرمایید ما که دستگاه دیجیتال داریم چطوری باید بازی برای دستگاه بگیریم؟همین اکانتای ظرفیتی هستن که خیلیا تونستن با هزینه کم صاحب یسری بازی بشن یا یسری بازی هارو با نصف یا کمتر پول اصلی اکانت تجربه کنن درسته خیلی دلال و دزد زیاد شده ولی دلیل نمیشه که برچیده بشن چون شما که دستگاه دیسک خور دارین دیسکتون فروش بره.تک بعدی به این قضیه نگاه نکنید لطفا...

آخرین ویرایش:
خب رییس میشه بفرمایید ما که دستگاه دیجیتال داریم چطوری باید بازی برای دستگاه بگیریم؟همین اکانتای ظرفیتی هستن که خیلیا تونستن با هزینه کم صاحب یسری بازی بشن یا یسری بازی هارو با نصف یا کمتر پول اصلی اکانت تجربه کنن درسته خیلی دلال و دزد زیاد شده ولی دلیل نمیشه که برچیده بشن چون شما که دستگاه دیسک خور دارین دیسکتون فروش بره.تک بعدی به این قضیه نگاه نکنید لطفا...
شما باید دقت کنید از کجا تهیه میکنید وگرنه حرف شما کاملا صحیح هستش اصلا و ابدا از این فروشگاه های دیوار که جا و مکان ندارن نباید خرید کرد کلا دیوار پر شده از کلاهبردار و دلال فکر کن طرف بعد ۹ روز دیروز صبح به من اس ام اس داده میگه نت شما وصل میشه واسه من نمیشه فکر کنم نت ملی کردن طرف فکر کرده خودش گاگوله منم مثل خودشم :))در این حد یعنی بعد شماره کارت گرفته پول واریز کنه نکرده تا الان من چی دارم بگم واقعا خلاصه اینکه خیلی خیلی باید دقت کرد حد الامکان از جایی خرید کنید که ادرس و نشانی داشته باشه

آخرین ویرایش:
عشقم اکانت بسازید خودتون بخرید و بفروشید . صاحبشم خودتونید . کلاه هم سرتون نمیره ضررش هم کمتره ، استرسشم کمتره .
الان تخفیف های بلک فرایدی رو نگاه . Gow R رو میشه با 1200 خرید ( فکر کنم 450 لیر باشه ) . خب اینو میخری راحت بازی میکنی بعد میفروشی 1 تومن یا همین اسسین میراژ .
این ظرفیتی و اینا چیه خداوکیلی یه اکانت 100 نفر دستشونه هی دنگ و فنگ نمیدونم نمیره تو ، میپره بیرون ، عه هکیه عه اون یکی همزمان آنلاین شد پرید عه نمیشه فروخت عه 500 رفت تو پاچم عه یارو کلاه بردار بود عه فلان عه بهمان .
میگم اگه این ظرفیتی و این چس خوری ها برچیده بشه دیگه کسایی که اکانت کامل میسازن و میفروشن و کسایی که دیسک دست دو میخرن میفروشن هم راحت بازی هاشون فروش میره و ضرر همه کمتر میشه . فقط درامد عنترهای دهه نودیه تلگرامی که چارتا پست اینستاگرامی دیدن میخوان با اکانت فروشی و ک*ن و کلاه گذاشتن سر مردم مثلا پول دار بشن کم میشه که فدای سر من و تو و بقیه .

پ.ن : نوشتی با هزینه کم صاحب بازی بشیم . کدوم هزینه کم ؟ الان دیسک یا اکانت کامل میخری 2300 مثلا میفروشی 2 تومن بهتره یا اولش با ذوق و شوق همون رو با اکانت ظرفیتی بخری 1500 و بعدش 1 تومن هم ازت نخرن ؟

عشقم اکانت بسازید خودتون بخرید و بفروشید . صاحبشم خودتونید . کلاه هم سرتون نمیره ضررش هم کمتره ، استرسشم کمتره .
الان تخفیف های بلک فرایدی رو نگاه . Gow R رو میشه با 1200 خرید ( فکر کنم 450 لیر باشه ) . خب اینو میخری راحت بازی میکنی بعد میفروشی 1 تومن یا همین اسسین میراژ .
این ظرفیتی و اینا چیه خداوکیلی یه اکانت 100 نفر دستشونه هی دنگ و فنگ نمیدونم نمیره تو ، میپره بیرون ، عه هکیه عه اون یکی همزمان آنلاین شد پرید عه نمیشه فروخت عه 500 رفت تو پاچم عه یارو کلاه بردار بود عه فلان عه بهمان .
میگم اگه این ظرفیتی و این چس خوری ها برچیده بشه دیگه کسایی که اکانت کامل میسازن و میفروشن و کسایی که دیسک دست دو میخرن میفروشن هم راحت بازی هاشون فروش میره و ضرر همه کمتر میشه . فقط درامد عنترهای دهه نودیه تلگرامی که چارتا پست اینستاگرامی دیدن میخوان با اکانت فروشی و ک*ن و کلاه گذاشتن سر مردم مثلا پول دار بشن کم میشه که فدای سر من و تو و بقیه .

پ.ن : نوشتی با هزینه کم صاحب بازی بشیم . کدوم هزینه کم ؟ الان دیسک یا اکانت کامل میخری 2300 مثلا میفروشی 2 تومن بهتره یا اولش با ذوق و شوق همون رو با اکانت ظرفیتی بخری 1500 و بعدش 1 تومن هم ازت نخرن ؟
حرف شما کاملا صحیح ولی شاید شخصی باشه قدرت خریدش به یه اکانت کامل نرسه اون موقع باید چیکار کرد؟مثلا بهش بگیم اصلا دستگاه نخر چونکه نمیتونی پول یه دیسک یا یه اکانت کاملو پولشو بدی؟اصلا اکانت ظرفیتی به کنار بعضیا هستن با اکانت هکی ظرفیت یک کارشون پیش میبرن شما میفرمایین اکانت میخریین کسی ازتون نمیخره بعدش در صورتی بعضا بعضی از همین کانال های تلگرامی یا اکانت فروشیا یه اپشنی گذاشتن که میتونید باز هزینه کمتر اکانت بازیتون جابه جا کنین با یه بازی جدیدتر یا با یه بازی دیگه
بخواین کلی نگاه کنین متاسفانه وضعیت کلی مملکت جوریه که بقول شما بعضی افراد سودجو تا میتونن از این بازار ها جولان میدن یا دزدی میکنن دیگه این مورد واقعا کاریش نمیشه کرد.الان اینطوریه شاید نسل بعد بدتر از اینا بشه و حتی شما نویی نتونین دیگه بازی بخرین و به اکانت رو بیارین...

دوستان یه توصیه ای به همتون میکنم؛

متاسفانه تعداد فروشندگان فیک و غیرقانونی اکانت ها به شدت زیاد شده و یه سری آدم دله دزد و کَلاش دارن از این راه پول درمیارن و هیچ اکانتی هم بهتون تحویل نمیدن و چون قانون درست درمونی در رابطه با این موضوع توی مملکت ما وجود نداره در نتیجه هیچ شکایتی هم نمیشه ازشون کرد و اگر هم شکایت کنین تهش میرسین به یه بدبخت کارتن خواب که یه حساب به اسمش باز کردن و کارتو ازش گرفتن دارن باهاش کاسبی میکنن و خلاصه دستتون به اون نفر اصلی که پولتون رو خورده نمیرسه. دور و اطراف خودم توی همین هفته 3 نفر رو دیدم که واسه بازیای مختلف پول دادن به کانالای تلگرامی و طرف رفته که رفته و جواب هم نمیده و خیلی هم به پر و پاشون بپیچی با یه بلاک ساده باهاتون خداحافظی میکنن و پولتون رو میخورن. سایت هایی هم که نماد اعتبار دارن و اکانت میفروشن رو اگر روی نماد اعتمادشون کلیک کنین میبینین که ده ها شکایت در دست بررسی دارن که این نشون میده که به سایت های معتبر هم نمیشه اعتماد کرد و اکثرشون یا اکانت نمیتونن تحویل بدن و یا اگر هم تحویل بدن اکانت هکی رو جای ظرفیتی میدن بهتون و تا شما بیاین روی نماد اعتمادش شکایت کنین و به نتیجه برسونین 2 ماه الاف میشین و تهشم ممکنه نتونین ثابت کنین.

همه ی اینا رو گفتم که بهتون بگم در حال حاضر بهترین راه توی ایران خرید دیسک هستش. یکم پول بیشتر بذارین دیسک بخرین بازی کنین. خیالتونم راحت تره. بعدشم بذارینش دیوار و با 100 تومن بالا پایین بفروشینش بره. من خودم ماه هاست قید اکانت های ظرفیتی رو زدم و دارم دیسک میخرم. شما یه دیسک بخری 2/500 بعدش بفروشی 2 میلیون دلت نمیسوزه چون میدونی که بازی رو تجربه کردی و تموم شده ولی به یکی 500 هزار تومن بدی و دستت به هیچی ام نرسه و بعدشم بخوای بدویی دنبال پولت و شکایت کنی خیلی زور داره و اعصاب ادمو میریزه بهم.

در پایان صلاح خویش خسروان دانند ولی اگر برای پولتون ارزش قائلین سعی کنین دیسک بخرین چون اینجا ایرانه و راه دزدی به شدت بازه و دست کسی هم به جایی بند نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or