بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دوستان کسی از کانال Cd stop playstation خرید داشته؟

من 4 الی 5 تا خرید ازش داشتم مطمئنه
قیمت هاشم مثل بعضی کانال های دیگه نامعقول نیست و اوکیه
داستان اینکه اکانتو بهت ندنو دیر بدنو اذیت کنن نداری

• Like
Reactions: Max Blood
من موندم دوستان چرا گیر دادن به کانالای تلگرام یا سایت های اینترنتی همین دیوار بالا پایین کنین کلی فروشنده میتونید پیدا کنید تازه خیالتون هم راحته که مغازه دار هستش

من موندم دوستان چرا گیر دادن به کانالای تلگرام یا سایت های اینترنتی همین دیوار بالا پایین کنین کلی فروشنده میتونید پیدا کنید تازه خیالتون هم راحته که مغازه دار هستش
از سایت ها با نماد اعتماد خرید میشه اینهمه طول و تفسیر داره
دیوار که دیگه جای خود داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedram_sad
از سایت ها با نماد اعتماد خرید میشه اینهمه طول و تفسیر داره
دیوار که دیگه جای خود داره
من خودم از سی دی اشتراکی اکانت ظرفیت ۲ بازی رد دد گرفتم نمیزاره ۲ مرحله ای کنم میگه مالکیت اکانت برای فروشگاه یعنی علنا پولمو ریختم دور تازه این سایت خوبس بقیه هم میخوان انجام بدن یا ندارن یا دیر بهت تحویل میدن تو دیوار شما میتونی هم فروشگاه حضوری پیدا کنی هم هستن کسایی که میان توی خونه برات بازی میریزن

آقا من الان سایت ها رو دیدم هر سایت تقریبا قیمت بازی ها ۲۵۰ هست ۷ تاش میشه ۱۷۵۰۰۰۰ دیتا هم بگین حداقل ۳۵۰۰۰۰ میشه ۲۱۰۰۰۰۰. خب چه کاری هست بیرون ۲۰۰۰۰۰۰ تومن میدم و ۸ بازی می ریزه! اگر جایی محاسباتی مشکل داره بگین لطفا !

آقا من الان سایت ها رو دیدم هر سایت تقریبا قیمت بازی ها ۲۵۰ هست ۷ تاش میشه ۱۷۵۰۰۰۰ دیتا هم بگین حداقل ۳۵۰۰۰۰ میشه ۲۱۰۰۰۰۰. خب چه کاری هست بیرون ۲۰۰۰۰۰۰ تومن میدم و ۸ بازی می ریزه! اگر جایی محاسباتی مشکل داره بگین لطفا !
سلام دوست عزیز رسیدن بخیر

اینجا بحث خرید اکانت های قانونی از سایت های معتبر هست.

سلام دوست عزیز رسیدن بخیر

اینجا بحث خرید اکانت های قانونی از سایت های معتبر هست.
متشکرم عزیز این ظرفیت ها اسما قانونی هست وقتی به ۳ نفر فروش میره و در صورت شناسایی سونی ظرفیت ۱ قفل میشه دیگه فکر کنم بشه اسمش رو چندان قانونی گذاشت

سلام
من تقریبا تمام پست های تاپیک رو خوندم، نتپنستم تشخیص بدم کدوم سایت ها یا کانال ها مورد تایید هست، ممکنه توی یه پست چند تایی که‌مورد تاییده رو معرفی بکنید؟

سلام
من تقریبا تمام پست های تاپیک رو خوندم، نتپنستم تشخیص بدم کدوم سایت ها یا کانال ها مورد تایید هست، ممکنه توی یه پست چند تایی که‌مورد تاییده رو معرفی بکنید؟

کسی نمیتونه جایی رو تایید کنه
ب صرف تجربمون رو میگیم

من مثلا با Cd stop playstion حال میکنم، ب روز و تمیزه...
ولی تایید نمیکنم...
شاید تا الان خوب بوده و فردا نباشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or