MR.MARIO
کاربر سایت
۱۶دوستان تا چند تا اکانت ظرفیتی میشه وارد کنسول کرد ؟ محدودیت وارد کردن اکانت هست یا نه ؟
۱۶دوستان تا چند تا اکانت ظرفیتی میشه وارد کنسول کرد ؟ محدودیت وارد کردن اکانت هست یا نه ؟
عزیز از این New Game’s خرید کردی ؟ طبق معرفی شما رفتم دیدم قیمتهاش بسیار بسیار پایینه و یه سرچ ساده هم کردم ظاهرا معتبر بود 2 میلیون خرید زدم امروز زده کانال رو پاک کرده به همراه اکانت ادمین کانالبهترین کانال ها برای خرید اکانت
Doctor Game | دکتر گیم
New Game’s
Game TAHERcs
خودم و رفیقام بارها از اینا خرید کردیم هیچ مشکلی نداشتن کاملا تضمین شدن الان رو دستگاه خودم پنج تا اکانت از همین سه تا کانال دارم بدون مشکل
داداش من خودم سه تا اکانت از همین رو دستگام دارم تا الان مشکلی نداشتم باش دیگه چجوری باید مطمعن بشم ؟!عزیز از این New Game’s خرید کردی ؟ طبق معرفی شما رفتم دیدم قیمتهاش بسیار بسیار پایینه و یه سرچ ساده هم کردم ظاهرا معتبر بود 2 میلیون خرید زدم امروز زده کانال رو پاک کرده به همراه اکانت ادمین کانال
خواهشا دقیق مطمئن شید بعد پیشنهاد بدید
الان یه سر بزن به کانال و ادمینش ببین چه خبرهداداش من خودم سه تا اکانت از همین رو دستگام دارم تا الان مشکلی نداشتم باش دیگه چجوری باید مطمعن بشم ؟!
درودداداش من خودم سه تا اکانت از همین رو دستگام دارم تا الان مشکلی نداشتم باش دیگه چجوری باید مطمعن بشم ؟!
اره رفتم دیدم پاک کرده بیشرفالان یه سر بزن به کانال و ادمینش ببین چه خبره
احتمالا اکانت ۀفلاین داری ازش که تا حالا مشکلی پیش نیومده
یارو جارو کرد دیشب کانال رو یهو 100 تا اکانت از همه رقم زد پولا رو گرفت و حذف کرد
شرمنده نباش دوست عزیز حتما کوتاهی خود ما هم بوده که شد واسم تجربه احتمالا تو این چند ماه دون پاشیده ممبر گرفته یهو زده زیر همه چیز دیشب دیدم عجیب غریب داره قیمت میده با تعداد بسیار زیاد اکانتدوستان من شرمنده شما شدم واقعا من خودم هم اعتماد کردم طبق تجربه ای که داشتم به بزرگی خودتون حلال کنید
کاملا با نظرت موافقم همینجور که ظاهرا اکانتهای زیادی با قیمتهای فوق العاده داده دست مردم که تبلیغ هم شده واسشاکانت فروش ها رو بنظر من نمیشه دائم اعتماد کرد.
کلاه برداری ها اولش با جلب اعتماد جلو میان.
طرف همون اول کار نمیاد که دزدی کنه قطعا به یه حد نصاب خوب باید برسن و زمان معین که برسه جمع میکنن میرن.
واسه همین خیلی ها ممکنه تو همون پروسه اعتمادسازی خرید کنن و یه عده هم بخورن تو زمان بد ماجرا.
واسه همین من نگاهم به اکانت مثل این موسسه های مالیه ،که هر ان ممکنه صبح پاشی ببینی خبری ازشون نیست دیگه.
واسه همین اگه امکان داره واستون اولویت رو دیسک قرار بدید.
اگرم نشد با یکی از دوستان مورد اعتمادتون شریکی بازی رو بخرید.
عزیزی شماشرمنده نباش دوست عزیز حتما کوتاهی خود ما هم بوده که شد واسم تجربه احتمالا تو این چند ماه دون پاشیده ممبر گرفته یهو زده زیر همه چیز دیشب دیدم عجیب غریب داره قیمت میده با تعداد بسیار زیاد اکانت
میدونسته شب آخره خوب به جیب زده لامصب تو ایران هم نمیشه کانالهای تلگرامی رو شکایت کرد دوستان راهی سراغ دارن ؟
این دیگه نوبر بود واقعاعزیز از این New Game’s خرید کردی ؟ طبق معرفی شما رفتم دیدم قیمتهاش بسیار بسیار پایینه و یه سرچ ساده هم کردم ظاهرا معتبر بود 2 میلیون خرید زدم امروز زده کانال رو پاک کرده به همراه اکانت ادمین کانال
خواهشا دقیق مطمئن شید بعد پیشنهاد بدید
عزیزی شما
اگه اشنا تو بانک دارید میشه شماره حساب و اسمشو بدین اطلاعاتشو گیر بیارید ولی شکایت نمیشه کرد فقط میشه رفت بالاسرش