بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

این Gt7 مگه آنلاین نیست؟ چرا پس ظرفیت یک رو دارن میفروشن :/
همین دکتر گیم الان silent hill 2 رو پیش فروش گذاشته.یکی کامنت گذاشت هنوز تاریخ نخورده چطوری برای پیش فروش گذاشتی سریع کامنت اون پست رو بست.ملت رو گاگول گیر اوردن.

همین دکتر گیم الان silent hill 2 رو پیش فروش گذاشته.یکی کامنت گذاشت هنوز تاریخ نخورده چطوری برای پیش فروش گذاشتی سریع کامنت اون پست رو بست.ملت رو گاگول گیر اوردن.
اکانت رو برای کسایی که میخوان از قبل برای خرید نسخه استاندارد شارژ می‌کنه سر اسپایدرمن ۲ هم اینکارو کرده بود. بنده خدا قصد و نیتی بدی نداره

• Like
Reactions: Siavash_MH
تا میتونید از کانال Cdstop خرید نکنید و اکانتاتونو بفروشید چون واقعا ادمای دزدی هستن.
بنده یه اکانت اسپایدرمن فروختم ظرفیت دو بعد از اون مسولیت اکانتش انداختن گردن من بعد دو سه هفته اومدن گفتن اکانتو اون شخصی که خریده و دزدیده(حتی اینقدر بی عرضه هستن که نتونستن اکانت ربکاوریم بکنن)بعد اومدن منو تهدید کردن اکانتای بنده رو میبندن سه چهار روز پیش و گفتن که تو باید پولشو بدی برای اینکه از خودشون مسولیت اکانتای اشراتیکشون که ظرفیت دومشو بازم میشکونن به چند نفر میدن رو بندازن گردن من دیروزم زنگ زدم با صاحب چنل دزدشون صبحت کردم بعد کلی حرفای دری وری مثل اینکه ما هشتاد درصد اکانتای شاپای دیگه رو تامین میکنیم و ما معتبریم از این حرفا و قرار بر این شد اکانتارو وقتی فروختن پولشون ورداشتن پول منم بدن بعد اکانت بگیرن ولی الان بعد سه روز کل اکانتای من بستن چتاشم هستش من شخصا چهارده و پونزدهتا اکانت خریدم ازشون و واقعا متاسفم برای خودم حیف پول خرج این کانال اشغال شد...

والا من 4 5 تا بازی ازشون خریدم و فروختم مشکلی نداشته
بازی رو بزارید خودشون خریدار پیدا کنند تا داستان درست نشه براتون .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedram_sad
این دکتره کارش خوبه من چند تا بازی ازش دارم اوکیه.

• Like
Reactions: Rohshen
دوستان یه سوال فنی

میخوام اکانت ea play ظرفیت سوم از یه فروشگاه اینترنتی بخرم . بعد از خرید با اکنت خودمم میتونم بازی ها بازی کنم یا نه فقط با همون اکانت خریداری شده باید بازی ها دانلود و پلی بدم ؟

دوستان یه سوال فنی

میخوام اکانت ea play ظرفیت سوم از یه فروشگاه اینترنتی بخرم . بعد از خرید با اکنت خودمم میتونم بازی ها بازی کنم یا نه فقط با همون اکانت خریداری شده باید بازی ها دانلود و پلی بدم ؟
با همون اکانتی که ea play روش خریده شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or