بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

سلام.از کجا بخرم کسی اکانت های دست دوم میدونه کانالی بفروشن؟
یه پیام خصوصی بده که یهذگروه تلگرام برات بفرستم که کلی اکانت دست دوم میزارن ممبر ها، من چند بار اکانت فروختم و چند بار هم خریدم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: db07
بچه ها لطفا از کانال منم حمایت کنید.فروش اکانت قانونی هست
پیام بدین ادرسش رو بدم
سلام دوست عزیز میتونی برام تو خصوصی بفرستی، من نمیتونم خصوصی بفرستم ( با تاپاتاک کار میکنم نمیشه فرستاد)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: scofield007
بچه ها لطفا از کانال منم حمایت کنید.فروش اکانت قانونی هست
پیام بدین ادرسش رو بدم
دوستان من از ایشون یک ظرفیت 3 بازی cyberpunk خریداری کردم
همه چیز خوب بود
تایید میشن
قیمت های کانالشون هم خوبه الان

• Love
Reactions: scofield007
من از این دکترگیم یک اکانت ظرفیت دوم خریدم دیروز ظهر. از دیروز مارو سرکار گذاشته و هنوزم تحویل نداده با اینکه گفته آماده هست. اکانت رو تحویل بده یا نه مهم نیست چون دیگه من ازش خرید نمیکنم. CD KEYSHARE و CDPLAYSTOP خیلی حرفه ای تر هستند و خلاصه دغدغه سرکار بودن و اینچیزا رو اصلا نداری.
پ.ن: اسکرین چت ها هم موجود هست. پیام اخرمم که اصلا جواب نداد!

سلام.
من از سایت Golden games اکانت ظرفیت 2 خریدم. اول اینکه خیلی طول کشید تا یوزر و پسورد بده.
بعدش صدتا مشکل داشت. جواب دهی هم دو سه روزی طول میکشه تا جواب بدن.
الان بعد از یک ماه فقط میتونم آفلاین بازی کنم....
اصلا راضی نبودم...

من از این دکترگیم یک اکانت ظرفیت دوم خریدم دیروز ظهر. از دیروز مارو سرکار گذاشته و هنوزم تحویل نداده با اینکه گفته آماده هست. اکانت رو تحویل بده یا نه مهم نیست چون دیگه من ازش خرید نمیکنم. CD KEYSHARE و CDPLAYSTOP خیلی حرفه ای تر هستند و خلاصه دغدغه سرکار بودن و اینچیزا رو اصلا نداری.
پ.ن: اسکرین چت ها هم موجود هست. پیام اخرمم که اصلا جواب نداد!
دکتر کلا دیر جواب میده. باید تو گروه تگش کنی بگی پیویتو چک کنه. بارها شده تو کانالش از این بابت عذرخواهی کرده.
بعدشم عزیز CDPLAYSTOPی که میگی، اکانت اشتراکی به عنوان اختصاصی بهت ننداخته که هر هفته دم به دقیقه مجبور شی هی اینیبل کنی اکانتو تا متوجه شی که سگ دکتر بهش شرف داره! :D این کانال رسما دروغگوئه خیلی به زود جواب دادنش اعتماد نکن.

دکتر کلا دیر جواب میده. باید تو گروه تگش کنی بگی پیویتو چک کنه. بارها شده تو کانالش از این بابت عذرخواهی کرده.
بعدشم عزیز CDPLAYSTOPی که میگی، اکانت اشتراکی به عنوان اختصاصی بهت ننداخته که هر هفته دم به دقیقه مجبور شی هی اینیبل کنی اکانتو تا متوجه شی که سگ دکتر بهش شرف داره! :D این کانال رسما دروغگوئه خیلی به زود جواب دادنش اعتماد نکن.
اتفاقا سر فیفا اینطوری شد. ولی حداقل اینه که دیگه سرکار نیستیم. از همه بهتر این cdkeyshare هست. گرون میده ولی مزایاش بیشتره. گیم استور و یانگ سنتر خرید نکردم چطوریه. ایشالا دفعه بعد.
الان هم که دکتر گیم جواب داد که ادمین دیگه هست و داره پیگیری میکنه. خیلی جالبه کلا. پول بدیم بعد خودمونم بیفتیم دنبال کارمون! من که دیگه پیام نمیدم بهشون و اینم گفتم ۴۰۰-۵۰۰ تومن پول دوتا پیتزاست. دیگه ارزش نداره.

• Like
Reactions: mikami.pro
اتفاقا سر فیفا اینطوری شد. ولی حداقل اینه که دیگه سرکار نیستیم. از همه بهتر این cdkeyshare هست. گرون میده ولی مزایاش بیشتره. گیم استور و یانگ سنتر خرید نکردم چطوریه. ایشالا دفعه بعد.
الان هم که دکتر گیم جواب داد که ادمین دیگه هست و داره پیگیری میکنه. خیلی جالبه کلا. پول بدیم بعد خودمونم بیفتیم دنبال کارمون! من که دیگه پیام نمیدم بهشون و اینم گفتم ۴۰۰-۵۰۰ تومن پول دوتا پیتزاست. دیگه ارزش نداره.
پول اکانت اختصاصی ازت میگیره ولی اشتراکی بهت میده اشکالی نداره چون صرفا داره زود جواب میده؟! مالته صاحب اختیاری ولی به اینکار میگن کلاه برداری! اکانت اشتراکی نه تنها اطلاع نمیده به مشتری و بگی هم میزنه زیرش (فکر می‌کنه همه عین خودش و ادمیناش احمقن) بلکه گرونم داره میفروشه بازیارو. اکانت اشتراکی خیلی ارزونتر باید بیفته.
دکتر هرچقدر دیر جواب بده ولی کلاه بردار و دروغگو نیست. حداقلشم اینه که شاپش گروه داره و میتونی تگش کنی. اکثرا هم دست تنها بوده و جدیدا ادمین گرفته.
برای پولت ارزش قائل باش! بیفتی دنبال گرفتن اکانتت قاعدتا برای خودت احترام قائلی و کلاهی سرت نمیره. پول اضافی ازت میگیره اکانت اشتراکی بهت میده فقط چون زود جواب میده دستش درد نکنه! شماها امثال اینو بزرگ میکنید که راحت داره کلاه برداری می‌کنه ولی انگار نه انگار! عجیبه واقعا.
همین دکتر بابت فروش مجدد کارمزدش زیر ۵۰ تومنه اکثرا هم حول و حوش ۲۰ هزارتومنه. سی دی استاپی که دمش گرم زود جواب میده بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن سر هر فروش کارمزد میگیره.

آخرین ویرایش:
عه من میگفتم چرا این اکانت های CdStop اینقد دیسیبل میشه پس اشتراکی میده نامرد....یجوری هم کلاس میاد تو کانالش که ما به کل مغازه ها هم اکانت میدیم ...

Cdkeyshare بخش ظرفیتیش خیلی خوبه ولی بخش خرید اکانتش خیلی خیلی کنده و سرکارت میزاره...من یه بار اکانت گیم پس خریدم اینقد طول داد آخر سر مرجوع کردم پولمو گرفتم

پول اکانت اختصاصی ازت میگیره ولی اشتراکی بهت میده اشکالی نداره چون صرفا داره زود جواب میده؟! مالته صاحب اختیاری ولی به اینکار میگن کلاه برداری! اکانت اشتراکی نه تنها اطلاع نمیده به مشتری و بگی هم میزنه زیرش (فکر می‌کنه همه عین خودش و ادمیناش احمقن) بلکه گرونم داره میفروشه بازیارو. اکانت اشتراکی خیلی ارزونتر باید بیفته.
دکتر هرچقدر دیر جواب بده ولی کلاه بردار و دروغگو نیست. حداقلشم اینه که شاپش گروه داره و میتونی تگش کنی. اکثرا هم دست تنها بوده و جدیدا ادمین گرفته.
برای پولت ارزش قائل باش! بیفتی دنبال گرفتن اکانتت قاعدتا برای خودت احترام قائلی و کلاهی سرت نمیره. پول اضافی ازت میگیره اکانت اشتراکی بهت میده فقط چون زود جواب میده دستش درد نکنه! شماها امثال اینو بزرگ میکنید که راحت داره کلاه برداری می‌کنه ولی انگار نه انگار! عجیبه واقعا.
همین دکتر بابت فروش مجدد کارمزدش زیر ۵۰ تومنه اکثرا هم حول و حوش ۲۰ هزارتومنه. سی دی استاپی که دمش گرم زود جواب میده بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن سر هر فروش کارمزد میگیره.
من اصلا شخصی رو گنده نمی‌کنم و برام هم اهمیتی نداره. بحثم زود جواب دادن هم نیست. بحث این هست من از سی دی کی میخرم بهم میگه ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول میکشه. من اصلا بهش پیام نمیدم و خودش اکانت رو میفرسته یا نهایت بعد ۴۸ ساعت پیام میدم بهش. تکلیف آدم معلومه. اون سی دی استاپ هم من دیگه ازش خرید نمیکنم. دروغ میگه؟ اوکی بیاید بگید تا در کانالش تخته بشه.ولی بین دکتر گیم و سی دی استاپ برای من فرقی نیست وقتی بهم میگه تا شب بهت اکانت رو میدم بعدش فردا میگه نشد تا شب دیگه بهت میرسونم. به من میگفت دو روز طول‌ میکشه خیلی بهتر بود تا این مدلی.

شما که سی دی استاپ دارین بولدش میکنین دوست عزیز نظر بنده هم مال صفحه های قبله رو لطف کنین بخونین ثواب داره.این کانال ضربه بزرگی به من زده...

• Like
Reactions: S0lid Snake
آره این کانال CDPLAYSTOP اکانت ظرفیت دو رو به چند نفر میفروشه. نمیدونم این کار باگه یا فیچره :D ولی اگه باگ باشه قطعا سونی یه روزی درستش میکنه و همه این اکانت ها میپره. واقعا هیچ جای درست حسابی برای این اکانت ظرفیتی وجود نداره و همه یا اینجوری زرنگ بازی درمیارن یا هم به شدت بی ادب و بی حوصله هستن و بد جواب میدن مثلا اون gameplayiran. اون سایت گیم استور هم اول اکانت اختصاصی میفروشه و بعد یه مدت اکانته رو به چند نفر دیگه هم میده! یه کانالی هم دارم که رسما برای جواب دادن پول میگیره به عنوان هزینه پشتیبانی! میگه ۶ ماه اول خرید رایگانه بعد به هردلیلی نیاز به پشتیبانی باشه براساس قیمت اکانت باید هزینه پشتیبانی بدید :)) من خودم بازی های تاپ و فرست پارتی رو روی اکانت خودم میخرم بهترین کار هم همینه ولی بقیه بازی ها رو واقعا چاره ای نیست و مجبور میشم برم سراغ این اکانتای ظرفیتی

آره این کانال CDPLAYSTOP اکانت ظرفیت دو رو به چند نفر میفروشه. نمیدونم این کار باگه یا فیچره :D ولی اگه باگ باشه قطعا سونی یه روزی درستش میکنه و همه این اکانت ها میپره. واقعا هیچ جای درست حسابی برای این اکانت ظرفیتی وجود نداره و همه یا اینجوری زرنگ بازی درمیارن یا هم به شدت بی ادب و بی حوصله هستن و بد جواب میدن مثلا اون gameplayiran. اون سایت گیم استور هم اول اکانت اختصاصی میفروشه و بعد یه مدت اکانته رو به چند نفر دیگه هم میده! یه کانالی هم دارم که رسما برای جواب دادن پول میگیره به عنوان هزینه پشتیبانی! میگه ۶ ماه اول خرید رایگانه بعد به هردلیلی نیاز به پشتیبانی باشه براساس قیمت اکانت باید هزینه پشتیبانی بدید :)) من خودم بازی های تاپ و فرست پارتی رو روی اکانت خودم میخرم بهترین کار هم همینه ولی بقیه بازی ها رو واقعا چاره ای نیست و مجبور میشم برم سراغ این اکانتای ظرفیتی
باگ نیست ولی قابلیتی که همه شاپا قبلش با خریدار درمیون میذارن. مخصوصا سر ظرفیتایی که کم خریدار پیدا میشه میگن فلان اکانت اگر میخوای اشتراکی بخر که هم زودتر مشتری پیدا شده هم قیمت بشکنه.
این سی دی استاپ کلا بی شرفیه دومی نداره. از فروختن اکانت اشتراکی بدون اطلاع رسانی گرفته تا کارمزد خیلی بالا که عملا دزدیه. ادمیناشم همیشه خدا طلبکارن.
مشکل اینجاس همچین شاپایی مشتری زیاد داره. اگه یکم ریزش کنه خریدارشون حالشون جا میاد منتهی متاسفانه کم که نمیشه بدتر هی زیاد میشه مشتریشون. جالبیش اینه یکساله وعده زدن گروه میده ولی جراتشو نداره چون می‌دونه تو گروهش شرفی براش نمیذارن.
تک و توک کانال درست حسابی مونده که آدم باشن و واقعا هم خودت تکی یا با دوستی رفیقی اشتراکی رو اکانتت بازی بخره شرف داره. هزینه بیشتر میدی ولی امثال این بی شرفارو جیبشونو لااقل پر نمیکنی.
___
وقتی کانالی سر فروش اکانتت یهو ۳۰۰ تومن ازت میگیره تعجبی نداره یکی دیگه بابت جواب دادن بهت بیاد پول بچاپه :D مملکت مزخرف باعث شده اینا آدم بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or