جاش مهمه از کجا میخری. قانونیاش ایرادی نداره.دوستان این اکانت به اصطلاح ظرفیت ۱ اگه قانونی خریداری شده باشه امکان بن کنسول داره؟همچین قضیه ای دیده شده؟
بله من بدون مشکل خرید انجام دادم.دوستان دیجیتال فکتوری به تازگی کسی خریدی انجام داده؟ ۲ سالی هست اکانت نگرفتم اون موقع اوکی بود
من پیشنهاد نمیدم چون همش باید آنلاین باشی. بعضی وقتا بازی قفل میشه و هی باید به اونی که ازش خریدی پیام بدی که معلوم نیست بتونه درست کنه یا نه. تروفی هم هرچی بگیری روی اکانت خودت نمیشینه چون اون باید با اکانتی که بهت میده بازی کنیسلام. دوستان خرید ظرفیت سوم رو پیشنهاد میدید یا نه؟
آهان. خیلی ممنون.من پیشنهاد نمیدم چون همش باید آنلاین باشی. بعضی وقتا بازی قفل میشه و هی باید به اونی که ازش خریدی پیام بدی که معلوم نیست بتونه درست کنه یا نه. تروفی هم هرچی بگیری روی اکانت خودت نمیشینه چون اون باید با اکانتی که بهت میده بازی کنی
تایید میشه ٬ ولی دیسک هم میتونه مشکل ساز بشه ٬ من یه بازی از دیوار پیدا کردم تعویض کردم دیسک به مقدار خط و خش داشت ولی کنسول و نزدیک بود بترکونه چون اصلا نه eject میشد نه میتونستم restart کنم ٬ دیسک و نمیشناخت ٬ بعد ۲ ۳ دفعه دستی خاموش و روشن کردن دیسک و داد بیرون ٬ طرف هم گردن نمیگرفت ازونجایی که میدونستم به جایی نمیرسه بیخیال شکایت و این داستاناش شدمکلا خرید دیسک امن و راحت تره ،فروشش هم بهتره.
خرید اکانت در دو حالت منطقیه ،اول بحث هزینه بالای دیسک دوم اینکه کنسول دیحیتال باشه.
ولی دیسک اون ارامش رو داری که دیگه داستان نداری.
هم امکان تعویض هست هم فروش.
روز نیست خبر کلاهبرداری و بی توجهی فروشنده های اکانت ها نیاد.
سلام دوستان وقت همگی بخیر به شخصه اکانتای ظرفیتی که گرفتم از دو فروشگاه بوده یانگ سنتر اولین خریدم بود که هم از لحاظ پشتیبانی عالیه هم از نظر تعویض بازی سریع ولی قیمتاش مقداری بالاتر از فروشگاه های دیگس و با همین خاطر رفتم سراغ فروشگاه گیم سنتر خرید دومم از گیم سنتر بود که بعد دو هفته بازی بدستم رسید و الان 5 6ماهه که هرچی پیام میدم بازیو تعویض کنید تعویضی انجام نمیدن و پشتیبانی کاملا مشتریو به بازی گرفته پیشنهاد میکنم سمت این فروشگاه نرین و خواستم بپرسم از دوستان از این فروشگاه هایی که میذارم کسی خرید داشته؟ اگه اطلاعات مفیدی دارین ممنون میشم به اشتراک بذارین که من و بقیه دوستان استفاده کنیم:/Haji game
Yt game
Forest game
Mihanrent
Gamerland
Mihankey
هردم از این باغ میرسد خبری. واقعا فکرکنم تعداد فروشنده های معتبر به اندازه انگشت های دست هم نباشه.تا میتونید از کانال Cdstop خرید نکنید و اکانتاتونو بفروشید چون واقعا ادمای دزدی هستن.
بنده یه اکانت اسپایدرمن فروختم ظرفیت دو بعد از اون مسولیت اکانتش انداختن گردن من بعد دو سه هفته اومدن گفتن اکانتو اون شخصی که خریده و دزدیده(حتی اینقدر بی عرضه هستن که نتونستن اکانت ربکاوریم بکنن)بعد اومدن منو تهدید کردن اکانتای بنده رو میبندن سه چهار روز پیش و گفتن که تو باید پولشو بدی برای اینکه از خودشون مسولیت اکانتای اشراتیکشون که ظرفیت دومشو بازم میشکونن به چند نفر میدن رو بندازن گردن من دیروزم زنگ زدم با صاحب چنل دزدشون صبحت کردم بعد کلی حرفای دری وری مثل اینکه ما هشتاد درصد اکانتای شاپای دیگه رو تامین میکنیم و ما معتبریم از این حرفا و قرار بر این شد اکانتارو وقتی فروختن پولشون ورداشتن پول منم بدن بعد اکانت بگیرن ولی الان بعد سه روز کل اکانتای من بستن چتاشم هستش من شخصا چهارده و پونزدهتا اکانت خریدم ازشون و واقعا متاسفم برای خودم حیف پول خرج این کانال اشغال شد...
اتفاقا من از همین ها یه اکانتمو تو دیوار اومدم بفروشم طرف دزدید ولی باز اکانتو بازیابی کردن بهم دادن با این که خودم بیخیالش شده بودم.خیلی عجیبه این چیزی که تعریف کردین.تا میتونید از کانال Cdstop خرید نکنید و اکانتاتونو بفروشید چون واقعا ادمای دزدی هستن.
بنده یه اکانت اسپایدرمن فروختم ظرفیت دو بعد از اون مسولیت اکانتش انداختن گردن من بعد دو سه هفته اومدن گفتن اکانتو اون شخصی که خریده و دزدیده(حتی اینقدر بی عرضه هستن که نتونستن اکانت ربکاوریم بکنن)بعد اومدن منو تهدید کردن اکانتای بنده رو میبندن سه چهار روز پیش و گفتن که تو باید پولشو بدی برای اینکه از خودشون مسولیت اکانتای اشراتیکشون که ظرفیت دومشو بازم میشکونن به چند نفر میدن رو بندازن گردن من دیروزم زنگ زدم با صاحب چنل دزدشون صبحت کردم بعد کلی حرفای دری وری مثل اینکه ما هشتاد درصد اکانتای شاپای دیگه رو تامین میکنیم و ما معتبریم از این حرفا و قرار بر این شد اکانتارو وقتی فروختن پولشون ورداشتن پول منم بدن بعد اکانت بگیرن ولی الان بعد سه روز کل اکانتای من بستن چتاشم هستش من شخصا چهارده و پونزدهتا اکانت خریدم ازشون و واقعا متاسفم برای خودم حیف پول خرج این کانال اشغال شد...