ps3_360_wii
کاربر سایت
اگه اکانت اشتراکی بهت بدن چه مشکلی پیش میاد فقط باید بری اینیبل کنی تو کنسول یا نه باید بهشون پیام بدید اونا براتون قفل بازی رو باز کنن چیه قضیه دقیقا
هیچی فقط هر هفته یا ۲ هفته یبار بعد قفل شدن بازی باید بری داخل اکانت و اینیبل کنی همین. مشکلی پیش نمیاد که نیاز به نگرانی باشهاگه اکانت اشتراکی بهت بدن چه مشکلی پیش میاد فقط باید بری اینیبل کنی تو کنسول یا نه باید بهشون پیام بدید اونا براتون قفل بازی رو باز کنن چیه قضیه دقیقا
پول ظرفیت اختصاصی رو میدی ولی اون چیزی که تحویل میگیری ظرفیت اختصاصی خودت نیست و اشتراکیه اونم معلوم نیست بین چند نفر! و اگه سونی این رو درست کنه که هر اکانت فقط رو یک کنسول اکتیو باشه، اکانتت اگه اشتراکی باشه دیگه پریده و اون فروشنده هم قطعا گردن نمیگیره.اگه اکانت اشتراکی بهت بدن چه مشکلی پیش میاد فقط باید بری اینیبل کنی تو کنسول یا نه باید بهشون پیام بدید اونا براتون قفل بازی رو باز کنن چیه قضیه دقیقا
سلام و درود،من که برای فروش ظرفیت 2 و 3 رو فقط به یک یوزر اختصاص میدم و با همین رویه هم امیدوارم بتونم مشتریمو راضی نگه دارم تا برام بازم مشتری بیاره و البته پاسخگو مشکلاتشونم هستم
کلا اکانت اشتراکی نمیفروشم
اره ظرفیت 1 هم موجود داریمسلام و درود،
ظرفیت 1 هم میفروشین دیگه
لطفا به من پیام خصوصی بدین براتون ارسال کنماسم سایتتون لطف میکنید بگید
معتبره ولی یکی از گرون فروشا هستشاین دراگون شاپ معتبره برای خرید اکانت ظرفیتی؟
منم یبار از اینا خریدم رفت تو پاچم دیگه جواب نمیدنسلام.
من از سایت Golden games اکانت ظرفیت 2 خریدم. اول اینکه خیلی طول کشید تا یوزر و پسورد بده.
بعدش صدتا مشکل داشت. جواب دهی هم دو سه روزی طول میکشه تا جواب بدن.
الان بعد از یک ماه فقط میتونم آفلاین بازی کنم....
اصلا راضی نبودم...
بهترین کار خرید یه پلاس اکسترا ظرفیت دو هست.سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
من تازه ps5 گرفتم و هیچ آشنایی با اکانت قانونی و هکی ندارم ممنون میشم ارزان ترین روش رو معرفی کنین. بعضی از سایت ها رو می دیدم مثلا ظرفیت 1 قیمتش خیلی خوب بود با خودم گفتم چرا هکی اما باز بعضی های دیگه خیلی اختلاف داره هکی و قانونی ( هر چند ۱ هم قانونی نیست)
نکته دوم اگر قرار باشه به همین ریختن در مشهد همه 1.500 می گیرن که اصلا بهشون اعتماد ندارم دستگاه بدم
یکی دیگه هست 2 میلیون می گیره قابل اعتماد هست اما گفتم اگر به صرفه هست خودم بریزم از این به بعد همین هکی ها رو!؟ نظر شما چیه!؟ آموزشی داره!؟ اصلا خیلی تفاوت داره خودم بریزم یا بدم بیرون چون دیتا هم باید دانلود بشه