بتلفیلد 4 بر روی PS4 با رزولوشن 720p اجرا میشود!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
Battlefield-4-720P-PlayStation-4.jpg

بازی بتلفیلد 4 بر روی PS4 با رزولوشن واقعی 720p و به صورت 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه البته بازی به رزولوشن 1080p تبدیل مقیاس یا بزرگنمایی میشه ولی رزولوشن واقعی بازی همون 720p هست در مورد رزولوشنی که بازی روی xone اجرا میشه هنوز به صورت رسمی چیزی گفته نشده ولی ممکنه بازی روی Xone هم با رزولوشن واقعی 720p اجرا بشه...
سازندگان Killzone SF این بازی رو روی PS4 با رزولوشن واقعی 1080p ولی به صورت 30 فریم بر ثانیه در حالت تک نفره و 60 فریم بر ثانیه در حالت مولتی پلیر اجرا میکنن البته در حالت مولتی پلیر مقداری از جزیئات بازی کم میشه برای همین به نظر میرسه که سازندگان BF4 برای رسیدن به نرخ رندر 60FPS مجبور به نصف کردن رزولوشن بازی شده باشن.

منبع:
Battlefield 4 Officially Runs at 720P on PlayStation 4 - Upscaled to 1080P with 60 FPS

یه بازی و توی دوتا نمایشگر یکی 42 یکی 21 روی رزولای 720 و 1080 اجرا کن . خودت متوجه حرفم میشی

میدونم هر چی سایز بره بالاتر تفاوت رزولوشن بیشتر به چشم میاد اما اینطور نیست که تو سایز پایین تفاوتی وجود نداشته باشه ، مثال هم که زدم، همون 1080 که رزولوشن بالاییه و به نظر برای حال کافی میاد رو به راحتی میشه تفاوتش رو با 1440p فهمید "سایز هر دو مانیتور 27 اینچ بود "

آخه مگه همه به این سرویس دسترسی دارن یا میتونن داشته باشن ؟!!
این اجبار اتصال به اینترنت میخواد یا نه ؟ مگه منتفی نشد ؟!
همینطور پهنای باند بالا چی ؟
بنظرت شرایط اینترنت خوب رو همه دارند ؟ یا خود سخت افزار کنسول رو ؟!
بنظر من روی هرچی میخوای مانور بده الا این کلاد ! کلا بنظر من که کلا مسخرس !

خود کلود مسخره نیست ولی این که 100 در 100 کارایی بازی رو نظیر هوش مصنوعی زمانی داری که به کلود وصلی و تقریبا اجباری بودن اون مسخرش میکنه .

بهترین کار اینه که صبر کنیم بازی و کنسولا بیان بعد نظر بدیم !! :d تا اینکه 16 صفحه بحث کنیم و هم اعصاب خودمون و هم اعصاب دیگران را خورد کنیم ! :d

این استدلالی که شما داری معنیش این میشه که بگی "هر چی که من نمیتونم داشته باشم به درد نخوره!"
من پول ندارم 1 میلیارد تومن بدم مازراتی بخرم یا 10 میلیارد تومن بدم یه پنت هاوس بخرم واسه من خریدن یه همچین ماشین و خونه ای غیر قابل تصوره الان این دلیل میشه که بگم پنت هاوس و مازراتی مسخرس!؟
چرا؟ چون من نمیتونم بخرم ! یا 30 سال پیش موبایل تو ایران وجود نداشته ولی تو آمریکا و اروپا رو به گسترش بوده این دلیل میشده کسی بگه مسخرس ؟
بازیایی که استفاده از کلود توشون اجباری باشه برای من و شما و خیلیای دیگه تو ایران غیر قابل بازی کردنه ولی مطمئن باش راهش این نیست که با گفتن اینکه مسخرس خودمونو گول بزنیم راهش اینه که سریعتر یه بستری فراهم بشه که بتونیم ازش استفاده کنیم.

این استدلالی که شما داری معنیش این میشه که بگی "هر چی که من نمیتونم داشته باشم به درد نخوره!"
من پول ندارم 1 میلیارد تومن بدم مازراتی بخرم یا 10 میلیارد تومن بدم یه پنت هاوس بخرم واسه من خریدن یه همچین ماشین و خونه ای غیر قابل تصوره الان این دلیل میشه که بگم پنت هاوس و مازراتی مسخرس!؟
چرا؟ چون من نمیتونم بخرم ! یا 30 سال پیش موبایل تو ایران وجود نداشته ولی تو آمریکا و اروپا رو به گسترش بوده این دلیل میشده کسی بگه مسخرس ؟
بازیایی که استفاده از کلود توشون اجباری باشه برای من و شما و خیلیای دیگه تو ایران غیر قابل بازی کردنه ولی مطمئن باش راهش این نیست که با گفتن اینکه مسخرس خودمونو گول بزنیم راهش اینه که سریعتر یه بستری فراهم بشه که بتونیم ازش استفاده کنیم.

داداش این تشبیهاتت ترکوند منو به خدا! فقط ممکنه بازی های تمام آنلاین مثل Titan Fall از این قابلیت استفاده کنن.

کاری به این بحث ها ندارم، فقط در این مورد قبلا توضیح دادن که این افزایش فرکانس برای این بوده که دستگاه از لحاظ دمایی خیلی پایداره و طبق بررسی هاشون با افزایش این فرکانس هیچ تاثیری روی گرمایش دستگاه نمیگذاره. یعنی این یه اورکلاک کاملا مجانی بوده و چون دیدن جا داره زیادش کردن، نه اینکه برای رقابت و دهن پرکنی زیاد کنن.
عزیز من هر کاری کنی وقتی فرکانس رو بالا ببری حتی اگر استاندارد دستگاه باشه باز گرما بیشتر میشه و فن با دور بیشتری میچرخه تا دما رو ثابت نگه داره و نتیجه کلی گرم شدن دستگاهه از طرفی overclock عمر مفید سخت افزار رو میاره پایین این یه چیز ثابت شده هست .

خیلی سادست. روی Cloud با جمله Infinite Power of the Cloud یا 5 میلیارد ترانزیستور مانور میده چون جملات دهن پر کنه که مخاطبش هم عوام هستند (در حالی که میدونیم چرت و پرته رسما) نه گیمرهایی که سرشون تو تکنولوژی و اینترنته. چیز متقاعد کننده ای هم اگر برای گیمرهای هاردکور داشت حتما اعلام میکرد. مثل همون 53 تا کلاک اضافه.
آره مایکروسافت نشسته فکر کرده گفته خب حالا که کنسولم ضعیف تر از رقیب هست باید چی کار کنم، خیلی ساده میگم تو کنسولم ESRAM و Move Engine دارم و با اینکه کاملا کشک هستن و هیچ کارایی هم ندارن ولی چون اسم قشنگی دارن در نتیجه ملت میان کنسول رو میخرن!

پ.ن: گیمر هاردکور میره نگاه میکنه می بینه فعلا Forza 5 تنها ریسینگ معرفی شده واسه نسل بعد هست که رو 60 فریم اجرا میشه و نتیجه می گیره کنسول به اندازه کافی قوی هست. نمیاد فرکانس GPU و پهنای باند و ... رو به صورت حرفه ای تجزیه و تحلیل کنه بعد بره کنسول یا بازی مورد علاقه ـش رو بخره، آره :دی

آخرین ویرایش:
عزیز من هر کاری کنی وقتی فرکانس رو بالا ببری حتی اگر استاندارد دستگاه باشه باز گرما بیشتر میشه و فن با دور بیشتری میچرخه تا دما رو ثابت نگه داره و نتیجه کلی گرم شدن دستگاهه از طرفی overclock عمر مفید سخت افزار رو میاره پایین این یه چیز ثابت شده هست .

شما احیانا چیزی درباره tdp شنیدی؟

- - -ویرایش - - -

یه منبع برای این حرفت بده و اثباتش کن.

هر چند به سونی فن جماعت نمیشه چیزی رو ثابت کرد ولی این گوشه ای از دروغ و دقلهای سونی

At a briefing for the PlayStation 3, Sony's Ken Kutaragi said the PS3 was "4D".

http://kotaku.com/5985243/thanks-for-all-the-memes-ps3

PS3 could run at 120 fps

http://www.eurogamer.net/articles/news311005ps3120

سونی تو همه محصولاتش دروغ و دقل به کار میبره این مسئله تا حدیه که سایت معروف و بزرگ techradar یه مقاله نوشته با این تیتر

Why the PS4 is for stupid people and the Xbox One loves the NSA

http://www.techradar.com/news/gaming/ps4-vs-xbox-one-at-gamescom-1175332

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or