بتلفیلد 4 بر روی PS4 با رزولوشن 720p اجرا میشود!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
Battlefield-4-720P-PlayStation-4.jpg

بازی بتلفیلد 4 بر روی PS4 با رزولوشن واقعی 720p و به صورت 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه البته بازی به رزولوشن 1080p تبدیل مقیاس یا بزرگنمایی میشه ولی رزولوشن واقعی بازی همون 720p هست در مورد رزولوشنی که بازی روی xone اجرا میشه هنوز به صورت رسمی چیزی گفته نشده ولی ممکنه بازی روی Xone هم با رزولوشن واقعی 720p اجرا بشه...
سازندگان Killzone SF این بازی رو روی PS4 با رزولوشن واقعی 1080p ولی به صورت 30 فریم بر ثانیه در حالت تک نفره و 60 فریم بر ثانیه در حالت مولتی پلیر اجرا میکنن البته در حالت مولتی پلیر مقداری از جزیئات بازی کم میشه برای همین به نظر میرسه که سازندگان BF4 برای رسیدن به نرخ رندر 60FPS مجبور به نصف کردن رزولوشن بازی شده باشن.

منبع:
Battlefield 4 Officially Runs at 720P on PlayStation 4 - Upscaled to 1080P with 60 FPS

نه دقیقا چیکار میکنه ؟

خوب همین دیگه اگه میدونستی الان یه حرفی نمیزدی که هر چی آدم با سواد تو دنیاس پستتو که بخونه یه ربع بهت بخنده برو عمو جون تو گوگل سرچ کن یکم خودت تلاش کنی بخونی جای دوری نمیره لقمه رو که مفتکی تو دهن سونی فن بزاری سرش گیج میره.

- - -ویرایش - - -

خیلی سادست. روی Cloud با جمله Infinite Power of the Cloud یا 5 میلیارد ترانزیستور مانور میده چون جملات دهن پر کنه که مخاطبش هم عوام هستند (در حالی که میدونیم چرت و پرته رسما) نه گیمرهایی که سرشون تو تکنولوژی و اینترنته. چیز متقاعد کننده ای هم اگر برای گیمرهای هاردکور داشت حتما اعلام میکرد. مثل همون 53 تا کلاک اضافه.

چرت و پرته؟ تو الان واسه x1 چندتا بازی داری میسازی؟ مثلا میخوای بگی از مایکرو بیشتر حالیته ؟

آره مایکروسافت نشسته فکر کرده گفته خب حالا که کنسولم ضعیف تر از رقیب هست باید چی کار کنم، خیلی ساده میگم تو کنسولم ESRAM و Move Engine دارم و با اینکه کاملا کشک هستن و هیچ کارایی هم نداران ولی چون اسم قشنگی دارن در نتیجه ملت میان کنسول رو میخرن!

پ.ن: گیمر هاردکور میره نگاه میکنه می بینه فعلا Forza 5 تنها ریسینگ معرفی شده واسه نسل بعد هست که رو 60 فریم اجرا میشه و نتیجه می گیره کنسول به اندازه کافی قوی هست. نمیاد فرکانس GPU و پهنای باند و ... رو به صورت حرفه ای تجزیه و تحلیل کنه بعد بره کنسول و بازی مورد علاقه ـش رو بخره، آره :دی
نسل بعد که فقط یه سال اول کنسول ها نیست.
بالاخره یه ریسینگ 60 فریمی برای PS4 معرفی میشه دیگه.
پ.ن. : حداقل انتظار یه گیمر هاردکور از یه ریسینگ نسل بعد تغییر آب و هواست.:d

خوب همین دیگه اگه میدونستی الان یه حرفی نمیزدی که هر چی آدم با سواد تو دنیاس پستتو که بخونه یه ربع بهت بخنده برو عمو جون تو گوگل سرچ کن یکم خودت تلاش کنی بخونی جای دوری نمیره لقمه رو که مفتکی تو دهن سونی فن بزاری سرش گیج میره.
به چی میخنده !!!
این قضیه رو میتونی تو همین فروم ببینی تاپیک vga overclock . کهن سال کنه کار یه چیز میگی اسم کاملش رو بگو .

نسل بعد که فقط یه سال اول کنسول ها نیست.
بالاخره یه ریسینگ 60 فریمی برای PS4 معرفی میشه دیگه.
پ.ن. : حداقل انتظار یه گیمر هاردکور از یه ریسینگ نسل بعد تغییر آب و هواست.:d
مگه قراره کیفیت شماره های بعدی Forza هم در حد همین Forza 5 بمونه؟ من گفتم کنسول به اندازه کافی قوی هست، مثالش رو هم زدم. منتظر هم می مونیم 60 فریم های بعدی معرفی بشن فعلا که 5-4 تا ریسینگ معروف معرفی شده فقط همون یکی که گفتم 60 فریم هست :دی

پ.ن: گیمرهای هاردکور میتونن به امضای من مراجعه کنن و در خرید ریسینگ برتر هیچ شکی نداشته باشن :دی

آخرین ویرایش:
من خودم game developer هستم و این اطمینانو بهتون میدم که مشکلی از لحاظ قدرت PS4 وجود نداره
استودیو های first party چند سال طول میکشه تا زیر و بم کنسول رو بدست بیارن (هر کنسولی) چه برسه به third party ها
نمیشه از یک شرکت third party توقع داشت که در سال اول انتشار کنسول بازیهایی با بهترین کیفیت ارائه بده
بازی سازها همیشه در طول زمان میتونن از قدرت واقعی کنسولها استفاده کنند به ۲ علت :
۱ - آشنا نبودن بازی سازها به کنسول جدید که فقط در طول زمان حل شدنیه
۲ - برنامه نویس با ابداعات نرم افزاری که به خرج میدن میتونن کاستی های سخت افزاری کنسول رو در طول زمان از بین ببرن (که این هم غیر مستقیم به مورد ۱ ربط پیدا میکنه ، چون تا به چیزی مسلط نشید نمیتونید راه های میان بری هم از توش پیدا کنید )
به همین خاطره که همیشه بهترین بازیها (از لحاظ گرافیکی) در سالهای آخر عمر یک کنسول ساخته میشه
برای مثال سازندگان GOWII یا Shadow of Clousus کارهایی رو انجام دادن که از لحاظ تئوری از سخت افزار کنسول PS2 ساخته نبود ولی با کلک هایی که به کار بردن تونستن تکنولوژی های مورد نظرشونو پیاده کنن و این بدست نمیاد مگر با تسلط کافی بر کنسول . به قول خودمون بهترین بازی ها زمانی برای کنسول میاد که بازی سازها کنسولو مثل کف دستشون بشناسن.
مارک سرنی هم به این موضوع اشاره کرده :

Cerny further elaborates that the more time that developers spend with the console, the better they will understand its dynamic infrastructure and “learn its secrets”

البته به لطف ساختار شبه PC ای که کنسول PS4 داره این زمان کوتاهتر میشه
ولی در کل این ۲ تا نکته رو نباید فراموش کنید
۱. غالبن نباید از استودیو های third party انتظار بهره برداری ۱۰۰٪ از توان کنسولو داشت
۲. نباید در سالهای ابتدایی کنسول در مورد قدرتش قضاوت کرد

این استدلالی که شما داری معنیش این میشه که بگی "هر چی که من نمیتونم داشته باشم به درد نخوره!"
من پول ندارم 1 میلیارد تومن بدم مازراتی بخرم یا 10 میلیارد تومن بدم یه پنت هاوس بخرم واسه من خریدن یه همچین ماشین و خونه ای غیر قابل تصوره الان این دلیل میشه که بگم پنت هاوس و مازراتی مسخرس!؟
چرا؟ چون من نمیتونم بخرم ! یا 30 سال پیش موبایل تو ایران وجود نداشته ولی تو آمریکا و اروپا رو به گسترش بوده این دلیل میشده کسی بگه مسخرس ؟
بازیایی که استفاده از کلود توشون اجباری باشه برای من و شما و خیلیای دیگه تو ایران غیر قابل بازی کردنه ولی مطمئن باش راهش این نیست که با گفتن اینکه مسخرس خودمونو گول بزنیم راهش اینه که سریعتر یه بستری فراهم بشه که بتونیم ازش استفاده کنیم
مشکل اینه شما ایده آل نگری دادا ! چی درسته که این درست باشه ! در حال حاضر نمیتونی انتظار داشته باشی همه بتونن ازش استفاده کنن و بهره مند بشن !
حالا من شخصا هیچ کدوم از این کنسولا برام فرقی ندارن ، ولی این سیستم کلاد چیز خیلی پیچیده ای نیست ! منظورم اینه سونی هم اگه بخواد میتونه همچین چیزی داشته باشه !
بنظر من این کلاد موقعی میتونست همه جا و واقعا کارآمد باشه که همیشه آنلاین بودن کنسول رو همه پذیرفته بودن و یا مایکروسافت از سیاست هاش بر نمیگشت !
الان بیشتر از نظر من فقط جنبه تبلیغاتی داره یا بقول دوستمون میتونه توی بازی های آنلاین کاربرد داشته باشه ، اونم در صورت حمایت سازنده ها .

پ.ن:خداییش یک محدودیتی بزارید برای عضویت و .. ! لامصب از وقتی پروکـــــسی ها همه گیر شده ، فرت و فرت یوزر جدید به سایت اضافه میشه و جالب تر اینک با سرعت به تاپیک های مورد نظر حمله میکنند :دی

سونی تو همه محصولاتش دروغ و دقل به کار میبره این مسئله تا حدیه که سایت معروف و بزرگ techradar یه مقاله نوشته با این تیتر
Why the PS4 is for stupid people and the Xbox One loves the NSA
Why the PS4 is for stupid people and the Xbox One loves the NSA | News | TechRadar
مقاله رو کامل خوندی یا فقط تیترش رو دیدی و سریع گذاشتی اینجا ؟!
طرف اومده نظرات ملت توی سایت ها رو مسخره کرده. توی مقاله گفته شده که سونی یه ویژگی هوشمندانه توی PS4 به کار برده ، به این صورت که شما اگه نسخه های PS3 بازی هایی مثل Battlefield 4 , Call of Duty: Ghosts و Watch Dogs رو بخری ، میتونی بعداً با پرداخت پول کمتر نسخه دیجیتالی این بازی ها رو برای PS4 بخری. یعنی مثلاً قلی تا دو ماه بعد از عرضه PS4 نمیتونه اون رو بخره و خیلی هم عاشق CoD: Ghosts هست. میتونه قبلش بره CoD: Ghosts نسخه PS3 رو بخره و بعد که PS4 دستش اومد ، فقط با پرداخت 10 دلار نسخه PS4 رو بدست بیاره.
بعد یه نفر (یعنی یه آدم معمولی مثل من و شما) توی IGN کامنت داده که این موضوع برای دریافت پول بیشتر از آدم های احمق هست (همون تیتر PS4 is for stupid people) و ملت میتونن صبر کنن تا نسخه های PS4 این بازی ها رو بخرن و نیازی به عجله نیست. حالا Techradar اومده به این بنده خدا تیکه انداخته و کامنت احمقانه ـش رو مسخره کرده و گفته بله با این طرز فکر شما میتونی تا سال 2017 هم صبر کنی و عجله ای نداشته باشی و وقتی PS4 نصف قیمت شد بخری.
اون تیکه دومش یعنی Xbox One loves the NSA هم دوباره تیکه انداخته به اونایی که فکر میکنن X1 قراره ملت رو رصد کنه و اطلاعات ارزشمندشون رو به NSA و سازمان های جاسوسی بده.

آره مایکروسافت نشسته فکر کرده گفته خب حالا که کنسولم ضعیف تر از رقیب هست باید چی کار کنم، خیلی ساده میگم تو کنسولم ESRAM و Move Engine دارم و با اینکه کاملا کشک هستن و هیچ کارایی هم ندارن ولی چون اسم قشنگی دارن در نتیجه ملت میان کنسول رو میخرن!
باو قبول کن ضعیفتره دیگه.
من نمیدونم چرا مایکروسافت همش کنسول ضعیفتر میسازه:( اون از 360 که 2.5 تا 3 برابر ضعیفتر از PS3 بود، اینم از این که 50 درصد ضعیفتره.
فایده نداره اینطوری کنسول ساختن...

دوستان هنوز مشخص نشده روی X1 با چه رزولشنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشخص شدن نمیخواد که :دی اینفینیت پاور آو کلود پس چیکارس این وسط؟ 1080p رو شاخشه. الکی که نیست. مایکروسافت کلی هزینه کرده واسش ! اون eSram و DME و از همه مهمتر 53Mhzـی که اخیراً به قدرت کلاک GPU اضافه شده رو هم در نظر داشته باش.
ما شدیداً منتظریم برتری گرافیکی X1 رو تو بازیهای مالتی پلتفرم ببینیم.

باو قبول کن ضعیفتره دیگه.
من نمیدونم چرا مایکروسافت همش کنسول ضعیفتر میسازه:( اون از 360 که 2.5 تا 3 برابر ضعیفتر از PS3 بود، اینم از این که 50 درصد ضعیفتره.
فایده نداره اینطوری کنسول ساختن...

يه تجديد نظر بكن ; با تغييرات حجيم سخت افزاري Xbox One كاملا ورق برگشته . 53 مگاهرتز ! :-o

نه که با wiiuت میشینی 4k بازی میکنی خیلیم ناراضی هستی و به عنوان فن نینتندو گرافیک خیلی واست مهمه

Wiiu کوچکترین ادعایی در مورد سخت افزار نکرده
سونی هر روز داره خودش ... میده که بگه اسباب بازی من از همه قوی تره خوب که چی سر ps3 هم دیدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or