بالاخره دموی Crysis

در هر صورت باز هم تکرار میکنم عنوان Crysis از همه نظر نا امید کننده هست
با تمام احترامی که به رضا دارم باید بگم عاقبت سرو کله زدن با کنسول اینه دیگه :laughing: چشم ندارن ببینن یه عنوان top واسه pc میاد...

پ.ن:فرض کن این crysis قرار بود واسه کنسول(مخصوصا این 360 ) نبودی ببینی چه میکردن این 360 دار ها!! :laughing: ضرب المثل معروف اون گربه که یاد همه میاد ;)

Beste Game

با با یکم دندون رو جیگر بزارید تا بازی بیاد بعد بکوبیدش
من احتمال زیاد میدم که تو نسخه ی تهایی تمام مشکلات بازی برطرف بشه
با با با غول گرافیکی نسل بعد طرفیدا نمیشه با کارت های سری 7 یا مثلا 8600 فریم ریت خوب از بازی اونم در آخرین تنظیمات و ... بگیرید که:eek:
باید سیستم H E داشته باشی تا تنظیمات رو روی VH بزاری
با کارت های سری 7 که نمیشه AA گرفت اونم تو این بازی

سلام
ببخشید دوستان شما گفتید برای اجرای این بازی یه سیستم HIEGH END لازم حالا به نظر شما این سیستم H E هست و برای اجرای بازی با تنظیمات بالا کافی یا نه
VGA:XFX 8800 GTX
CPU:CORE 2 QUAD Q6600
RAM:4G
ممنون:confused:

خب اون تاپیک بالایی که قفل شد در هر صورت بحث اونجا اگه مشکلی پیش نیاد اینجا ادامه میکنه...
ببخشید مثل اینکه مشکل پیش اومد، اینجا ادامه بدین : :biggrin1:

من نمیدونم رضا جان، از چه نظر هی میگی این بازی ناامید کنندست؟ بخاطر اینقدر سنگین اجرا میشه؟
خب گرافیک به این بالایی توقع داری مثلا روی سیستمت 60 فرم برات اجرا کنه؟
Crysis یه بازی کاملا نسل بعد برای پلتفرم PC هست، و من انتظار یه همچین وضعیتی رو پیش بینی میکردم براش.فقط یه چیزی رو بهت میگم...بزودی همین COD4 وضعیتش و خواهیم دید! وقتی 15 فرم اجرا شد.(البته با شناخت فنی که من از COD2 داشتم و حتی اینکه انجین COD4 هم همون ارتقاء یافته قبلی هست خیلی خیلی بدتر از COD2 اجرا میشه!)
Gears of War هم توی چند روز آینده میاد و خواهیم دید...(اینو که دیگه من قیدشو زدم از الان)

حالا من نمیدونم مشکلت دقیقا چیه با این بازی.ولی فکر میکنم خیلی بد باشه که بدلیل اینکه این بازی روی سیستمتون جواب نده بگی "یه عنوان کاملا نامید کنندس"!! واقا من نمیفهمم این حرف رو چه پایه اساسی زده شده! اگه فکر میکنی COD4 بهتر از Crysis هست (هم از نظر خود بازی و هم از نظر فرمی که روی سیستم میده) سخت داری اشتباه میکنی.
فقط خدا کنه این حرفی که زدی نظر شخصیت بوده باشه و کلی بیان نکرده باشی.;)
10 fps ! :laughing:
چرا.امروز فردا قراره بیاد بازار.(لینکش رو هم فرخ داد)

من سیستم بالایی ندارم اما با سیستم دوستان با قطعات تقریبا High End تست کردم گیم پلی و سبک عالی!!!! اما وقتی نمیتونه رون اجرا بشه و به اصطلاح با فرم رت بالا اجرا بشه این بازی خوبه؟ حرف شما کاملا درست که میگی COD4 از این قاعده به دور نیست اما مطمئنا به این سنگینی اجرا نمیشه این بازی الان دقیقا وضعیت HALO 3 رو برای X360 داره و فقط تک بودنش باعث بزرگ شدنش و فروشش میشه وگر نه هر کسی بین1.5 تا 2 به سیستم در رنج سنی 17 تا 20 پول نمیده مگر واقعا عشق PC باشه.

با تمام احترامی که به رضا دارم باید بگم عاقبت سرو کله زدن با کنسول اینه دیگه چشم ندارن ببینن یه عنوان top واسه pc میاد...

پ.ن:فرض کن این crysis قرار بود واسه کنسول(مخصوصا این 360 ) نبودی ببینی چه میکردن این 360 دار ها!! ضرب المثل معروف اون گربه که یاد همه میاد

فقط جواد جان بگم به خدا اگه این بازی روی کنسول هم نمیومد برام این صحبت ها فرقی نداشت و از همه نظر COD4 رو قبول داشتم حالا میشه به این صحبت های من هم سلیقه ای نگاه کنید اما زمانی که CRYSIS رو روی پلتفرم کنسول ببینیم قطعا پورت شده هست و اعتباری نداره!

آخرین ویرایش:
حرف شما کاملا درست که میگی COD4 از این قاعده به دور نیست اما مطمئنا به این سنگینی اجرا نمیشه
شما نسخه دموی cod4 که چند وقت پیش برای pc اومد رو تست کردی تا ببینی که روون اجرا می شه یا نه؟

سلام بر همگي مخصوصا اقاي علي جان شيطون :biggrin1: و جواد فنبوي crysis :biggrin1:
جواد خودت ميدوني كه (گربه دستش به گوشت رسيده )!:biggrin1: از اون تيكه حرفات .
چرا ميخواين حرفهايي كه چند روز پيش ميگفتين بزنين زيرش . من حوصله ندارم برم پستهايي كه قبلا گفته بودم را تك تك نقل قول كنم كه چي ميگفتم ولي يادت بيار .

يه چيزي در كل بگم افت فريم يه مسئله اي نيست كه ساده بشه از كنارش رد شد افت فريم گرافيك بازي را زير سوال ميبره ! علتشهاش كاملا مشخصه .

cod رو من روی کنسول کاری ندارم...ولی روی pc تقریبا باید یه سیستم تو همین مایه ها داشته باشی تا گرافیک بازی رو ببینی:laughing: پس crysis نیز از این قضیه مستثنی نیست؟؟! ok رضا؟؟؟
چند روز پيش نبود كه تو مقايسه pc و كنسولها برتري cod4 روي pc را فريم بهتر ميدونستي ؟!
حالا ميخواي بگي cod4 هم مثل crysis افت فريم ميده اين يعني يه مايه بدبختي براي pc بازها كه اين همه خرج سيستم كنن و فريم در حد كنسولها بگيرند .

با تمام احترامی که به رضا دارم باید بگم عاقبت سرو کله زدن با کنسول اینه دیگه :laughing: چشم ندارن ببینن یه عنوان top واسه pc میاد...
مسئله ي چشم داشتن نيست پايين توضيح ميدم .
پ.ن:فرض کن این crysis قرار بود واسه کنسول(مخصوصا این 360 ) نبودی ببینی چه میکردن این 360 دار ها!! :laughing: ضرب المثل معروف اون گربه که یاد همه میاد ;)

فرض نميكنيم چون داره براي كنسولها هم مياد چند روز پيش بود خبرش را گذاشتن .
ببين گرافيك = فريم .
منظورم اينه كه وقتي يه بازي گرافيك خوبي داره كنارش بايد فريم خوبي هم داشته باشه .
وقتي تو ميخواي قدرت سخت افزاري را ببيني بايد گرافيكي كه برات نمايش ميده ببيني كه فريم خوبي هم ميده يا نه وگرنه گرافيك ارزشي نداره برات .
الان مثلا سر مقايسه كنسول و pc اون تفاوتي كه بيشتر به چشم مياد وقتي يه بازي را مولتي انجام ميدي مثل bioshock اين بازي روي pc قدرتمند بايد بتوني فريم بهتري بگيري .
حرفام را اشتباه متوجه نشي .
الان يه بازي مثل halo3 ديدي كه فرم ثابتي 60 را داشت براي اين كار سازنده ها مجبور شدند گرافيك بازي را كم كنند . خوب مطمئنا اگه halo3 هم ميخواست تو 30 فريم اجرا بشه گرافيكش خيلي بيشتر از اينها بود و كسي ديگه ايراد گرافيكي ازش نميگرفت .
هميشه بايد اينطوري سنجش كرد .

الان بازي crysis هم همينطور وقتي من انتظار اينو دارم كه گرافيك crysis خيلي بيشتر از halo3 باشه بايد بتونم فريم خوبي هم بگيرم با توجه به اين كه قدرت يه 8800 مثلا دو برابر قوتر از xbox360 باشه .در غير اين صورت فريم 60 بازي halo3 براي من مهمتر ميشه .
البته خيلي بازي هست كه ميشه مثال زد .
حالا نميدونم باز چطور ميخواي حرفهاي منو برداشت كني چون خيلي ها بدون اينكه توجهي به حرفام كنن يه برداشت كاملا غلط كه هر جور دوست دارن ميكنند .اميدوارم كه ايندفعه نشه .

خب اون تاپیک بالایی که قفل شد در هر صورت بحث اونجا اگه مشکلی پیش نیاد اینجا ادامه میکنه...
ببخشید مثل اینکه مشکل پیش اومد، اینجا ادامه بدین : :biggrin1:

من نمیدونم رضا جان، از چه نظر هی میگی این بازی ناامید کنندست؟ بخاطر اینقدر سنگین اجرا میشه؟
خب گرافیک به این بالایی توقع داری مثلا روی سیستمت 60 فرم برات اجرا کنه؟

Crysis یه بازی کاملا نسل بعد برای پلتفرم PC هست، و من انتظار یه همچین وضعیتی رو پیش بینی میکردم براش.فقط یه چیزی رو بهت میگم...بزودی همین COD4 وضعیتش و خواهیم دید! وقتی 15 فرم اجرا شد.(البته با شناخت فنی که من از COD2 داشتم و حتی اینکه انجین COD4 هم همون ارتقاء یافته قبلی هست خیلی خیلی بدتر از COD2 اجرا میشه!)
Gears of War هم توی چند روز آینده میاد و خواهیم دید...(اینو که دیگه من قیدشو زدم از الان)

حالا من نمیدونم مشکلت دقیقا چیه با این بازی.ولی فکر میکنم خیلی بد باشه که بدلیل اینکه این بازی روی سیستمتون جواب نده بگی "یه عنوان کاملا نامید کنندس"!! واقا من نمیفهمم این حرف رو چه پایه اساسی زده شده! اگه فکر میکنی COD4 بهتر از Crysis هست (هم از نظر خود بازی و هم از نظر فرمی که روی سیستم میده) سخت داری اشتباه میکنی.
فقط خدا کنه این حرفی که زدی نظر شخصیت بوده باشه و کلی بیان نکرده باشی.;)
10 fps ! :laughing:
چرا.امروز فردا قراره بیاد بازار.(لینکش رو هم فرخ داد)

علي جان رضا درست ميگه ولي منظورش را تنوسته برسونه .
جوابت را بالا براي جواد هم دادم .
يه گرافيك نسل بعد بايد كنارش هم يه فريم نسل بعد باشه !
نظر شخصي من اينه كه گرافيك برتر گرافيكي هست كه كنار يك گرافيك خوب يه فريم خوبي هم باشه .
من اينجا cod4 را با crysis مقايسه نميكنم .
اگه دوتا بازي از لحاظ گرافيكي تقريبا يكي باشند اون بازي گرافيك بهتري داره كه فريم بهتري داشته باشه .متوجه كه .
الان اگه يادت بياد تو نمايشگاه e3 2007 بازي cod4 بهترين گرافيك انتخاب شد دليل مهمش اين بود كه فكر كنم ign بود ميگفت براي اجراي crysis سيستم قوي نياز هست .
يعني كلا منظورش ميتونه اين باشه كه cod4 با گرافيك بالايي كه داره تو يك سخت افزار ضعيفتر بهتر تونسته جواب بده !
اصلا نياز به اين حرفهاي سايتها هم نيست خودت بايد بدوني دارم چي ميگم .
وگرنه گرافيك crysis بيشتره .
خدا كنه :biggrin1:!

آخرین ویرایش:
يه چيزي در كل بگم افت فريم يه مسئله اي نيست كه ساده بشه از كنارش رد شد افت فريم گرافيك بازي را زير سوال ميبره ! علتشهاش كاملا مشخصه .
Demo رو میگی؟ اون که دمو بود.

افت فرم هم اصلا گرافیک و زیر سوال نمیبره ، چون اصلا یه عنوان PC افت فرم نداره.بازی سنگینه رو سیستم زغالیتون خوب جواب نمیده حالا منم چون نمیتونم فرم خوب بگیرم بگم بازی افت فرم داره و کلا گرافیکش مشکل داره؟!!

حالا اگه Crysis گرافیکش پایین بود با فرم بالا هم اجرا نمیشد اونوقت حرفت درست بود.
ببين گرافيك = فريم .
همیشه اینجوری نیست مخصوصا واسه عنوانهای PC ... گرافیک بالاست، در نهایت روی Pc های در سطح Medium افت فرم پیدا میکنه.

این ربطی به بازی نداره ... یک راست برمیگرده به سیستم خودتون.
جوابت رو هم بالا دادم.
علي جان رضا درست ميگه ولي منظورش را تنوسته برسونه .
نه اتفاقا کاملا هم درست بود! ولی چون حرفش سر و ته نداشت ...
نظر شخصي من اينه كه گرافيك برتر گرافيكي هست كه كنار يك گرافيك خوب يه فريم خوبي هم باشه .
CryEngine کلا انجین سنگینیه اون Farcry هم همینجور بود.
گرافیک بالاتر = فرم پایینتر
در مورد اینی هم که گفتی "كنار يك گرافيك خوب يه فريم خوبي هم باشه"،
اصلا اینجوری نیست...
همین Halo 3 که خودت مثال زدی اگه گرافیکش مثل crysis بود اصلا 60 فرم اجرا نمیشد پس گرافیکو پایین آوردن بجاش شد 60 fps در ثانیه.(حالا خدا کنه نگی Halo 3 گرافیکش نسل بعد بود بعد 60 فرم هم اجرا شد!)
يعني كلا منظورش ميتونه اين باشه كه cod4 با گرافيك بالايي كه داره تو يك سخت افزار ضعيفتر بهتر تونسته جواب بده !
بخاطر این بوده که COD4 گرافیکش پایینتر از Crysis بوده که تونسته روی سخت افزار ضعیفتر بهتر جواب بده.
وگرنه گرافيك crysis بيشتره .
اینم حرف خودت! :)

به نظر من کال اوف دیوتی 4 با اون گرافیک خفنش خیلی فریم خوبی به گیمر میده . خود من سیستم خیلی قوی نیست اما فریم 30 به بالا میگیرم و گاهی اوقات حتی تا 80 هم میرسه اگر کرایسیس هم اینطور بشه که واقعا عالی میشه از نظر من کال اوف دیوتی 4 به هیچ عنوان بازی سنگینی نیست ...

سیستم من :

cpu : 3000 AMA
VGA : 7900 GT
RAM : 2 GIG
و ....

با این سیستم تونستم دموی کال اوف دیوتی را با بالاترین تنظیمات خیلی رون اجرا کنم . با این سیستم تو کرایسیس 22 فریم هم بگیرم خیلی خوبه .

Demo رو میگی؟ اون که دمو بود.

افت فرم هم اصلا گرافیک و زیر سوال نمیبره ، چون اصلا یه عنوان PC افت فرم نداره.بازی سنگینه رو سیستم زغالیتون خوب جواب نمیده حالا منم چون نمیتونم فرم خوب بگیرم بگم بازی افت فرم داره و کلا گرافیکش مشکل داره؟!!

حالا اگه Crysis گرافیکش پایین بود با فرم بالا هم اجرا نمیشد اونوقت حرفت درست بود.

همیشه اینجوری نیست مخصوصا واسه عنوانهای PC ... گرافیک بالاست، در نهایت روی Pc های در سطح Medium افت فرم پیدا میکنه.

این ربطی به بازی نداره ... یک راست برمیگرده به سیستم خودتون.
جوابت رو هم بالا دادم.

نه اتفاقا کاملا هم درست بود! ولی چون حرفش سر و ته نداشت ...

CryEngine کلا انجین سنگینیه اون Farcry هم همینجور بود.
گرافیک بالاتر = فرم پایینتر
در مورد اینی هم که گفتی "كنار يك گرافيك خوب يه فريم خوبي هم باشه"،
اصلا اینجوری نیست...
همین Halo 3 که خودت مثال زدی اگه گرافیکش مثل crysis بود اصلا 60 فرم اجرا نمیشد پس گرافیکو پایین آوردن بجاش شد 60 fps در ثانیه.(حالا خدا کنه نگی Halo 3 گرافیکش نسل بعد بود بعد 60 فرم هم اجرا شد!)

بخاطر این بوده که COD4 گرافیکش پایینتر از Crysis بوده که تونسته روی سخت افزار ضعیفتر بهتر جواب بده.

اینم حرف خودت! :)

علي جان بحث را برو تو تاپيك crysis ادامه بده كه بهتره همونجا چند تا سوال بوجود اومده و تصاويري هم گذاشته شده كه تمام جوابت و جواب خيلي ها را داده .
فقط يه سري بزن .
چون ادامه دادن فايده اي نداره اينجا .

سلام به همگی
بالاخره دانلود دمو رو امروز تموم کردم بازی رو اجرا کردم اول مشخصات سیستمی که دارم
CPU :X2 3800 OC TO 2.6
2GB OCZ BUS 400 FOR OC TO 333
VGA : 2 X 7900 GT OC TO 570/1630
خوب اول مشخصه که این سیستم رو تا جایی که تونستم اور دادم با هزار جور خمیر و فن و کوفت و زهرمار
فک کنم نیازی به عکس گذاشتن نباشه چون دوستان زیاد عکس گذاشتندفریم من تو سه حالت میگم واستون
HIGH 1280*1024 NO AA
FPS : MAX=30 MIN=15 AVE=23

MED 1024 *768 NO AA
MAX=48 MIN=20 AVE=30

LOW 1280*1024 4XAA
MAX=95 MIN=65 AVE=70

خب این بازی که من دیدم همه چیزیش توپ توپ الی فریم ریت همه چیزش کامل داستان که حرف نداره منو تو خماری گذاشت گرافیک و فیزیک و انفجار که دهن ما رو شخصا بست صدا گذاری حرف نداره به شرطی که کارتتون XFI باشه
در مورد گرافیک این بازی اولین چیزی که یادم اوفتاد تو بازی گرافیک کال آف خوارز بود که خیلی دیتیل داشت و پر از افت فریم و هزار جور دنگ و فنگ دیگه
اینم همینطوریه ولی دیتیل و جزئیات بازی فوق العاده بالاست با دیدن گرافیک این بازی واقعا انتظار داشتم سیستمم تو گل گیر کنه شک نکردم این همه آبچکت تو بازی هست سرعت همه چیزو میگیره این بازی تو مدیوم هم که بازی میکردم صحنه ثانیه به ثانیه لود میشد به خاطر همین بود که سوات یرلی میگفت CPU و رم خوبی باید داشته باشید وقتی سی پی یو و رم کم بیاره پشت سرش فریم ریت هم میاد پایین
من یکی اصلا انتظار ندارم که تو نسخه نهایی فریمم بیشتر بشه
بازی فوق العاده زیبایی هست از همه نظر ولی من ترجیه میدم این بازی رو رو low بازی کنم تا حالم گرفته نشه زیر 40 فریم تو یه بازی شوتر اصلا حال نمیده و میزنه تو حال آدم چون هیچ تمرکز نه رو شخصیت بازی داری نه گیم پل نه حرکت کردن نه هدف گیری و هیچ
خوب که بازی گیم پلیش تو حالت های مختلف تغییر نمیکنه:biggrin1:
خلاصه کنم من از همون اول گفتم این dx10 الکی و جنبه تبلیغاتی داره فقط GARTALL جان خاطرش هست حرفامو چون هم عقیده هستم باهاش
میبینید که dx10 روی xp چه میکنه
کاش یه سیستم خفن خفن داشتم این بازی منو خمار کرد گیم پلی بالاخص نانو سوئیت که معتاد کنندست مخصوصت وقتی حالت قدرتشو فعال کنی میشه یه گردانو از پا در بیاری ولی یه چیزی که هست اینه که تو این بازی خیلی باس تیز بود و سریع عمل کرد یه چیزی تو مایه های همون دموی اول بازی که پخش میشه اگه تونسته باشید سریع عمل کنید تو بازی متوجه حرفم میشید

در آخر امیدوارم (بیخود:biggrin1:)فریم ریت بازی 10 برابر تو نسخه پایانی بالا بره

خلاصه کنم من از همون اول گفتم این dx10 الکی و جنبه تبلیغاتی داره فقط GARTALL جان خاطرش هست حرفامو چون هم عقیده هستم باهاش
میبینید که dx10 روی xp چه میکنه

اسمت تو سايت نيست ببخشيد Carbon جان حالا اصلا چيزي بنام dx10 وجود نداره !
يعني الان مقايسه اي كه كردن گرافيك dx9 با dx10 يكي بوده !
يعني اصلا بازي كرايسيس از dx10 استفاده نكرده حالا خيلي سوالات هست كه من يكي نميدونم crytek چطور ميخواد جواب بده .
يكي از كارهاي فريبنده crytek كه اومده روي xp گذينه very high را نگذاشته تا فرق بين ,dsjh و xp مشخص بشه و يكي اومده حال crytek را گرفته و تونسته گزينه very high را فعال كنه در xp .

بحث را بهتره تو تاپيك crysis ادامه داد .
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=743&page=42

یعنی چی اسمم تو سایت نیست متوجه نشدم منظورو؟:biggrin1:
میدونم چون با تمام افراد این سایت سرو کله زدی یادت نمیاد :biggrin1:
اگه یادت باشه من اولین ویدئو مقایسه dx کرایسیس رو که تو گیم تریلرز بود نقد کردم گفتم که همش اغراق و الکیه

چند روز پيش نبود كه تو مقايسه pc و كنسولها برتري cod4 روي pc را فريم بهتر ميدونستي ؟!
حالا ميخواي بگي cod4 هم مثل crysis افت فريم ميده اين يعني يه مايه بدبختي براي pc بازها كه اين همه خرج سيستم كنن و فريم در حد كنسولها بگيرند .
من دیگه امروز Vga رو آپگرید کردم...چیز همچین تاپی هم ننداختم ;) یه 8600 gt .! ولی قبل از آپگرید هم دموی cod 4 رو بازی کرده بودم هم دموی crysis... هر 2 تا روی low حقیقتا بین 20 تا 30 اجرا میشن(البته بعضی مواقع خیلی محدود تا 40 هم میرفت) ولی چیزی که منو متعجب کرد این بود که به جرات میتونم بگم map ی که crysis داشت اجرا میکرد حداقل 3 برابر map ی بود که cod داشت اجرا میکرد...

اینم بگم من اصلا احساس نمیکنم انجین cod 4 چیز جدیدی باشه...یحتمل همون انجین cod 2 هست ;) حتی به خودشون زحمت ندادن صدای برخورد نارنجک با زمین رو تغییر بدن...یعنی همون چیزی که شما توی cod 2 شنیدی الان داری تو cod 4 میشنوی ;)
به قول حمیدوس انجین بازی شدیدا آپدیت شده و چند تا افکت خوشحال هم بهش اضافه شدن :biggrin1: (که افکت هاش شدیدا چشم نواز هست...

حالا کاری به اینا نداریم...

مسئله ي چشم داشتن نيست پايين توضيح ميدم .
نکنه مسئله پا داشتنه؟؟! :دی

خو دیگه ولش..حوصله بحث ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or