با تمام احترامی که به رضا دارم باید بگم عاقبت سرو کله زدن با کنسول اینه دیگه :laughing: چشم ندارن ببینن یه عنوان top واسه pc میاد...
مسئله ي چشم داشتن نيست پايين توضيح ميدم .
پ.ن:فرض کن این crysis قرار بود واسه کنسول(مخصوصا این 360 ) نبودی ببینی چه میکردن این 360 دار ها!! :laughing: ضرب المثل معروف اون گربه که یاد همه میاد
فرض نميكنيم چون داره براي كنسولها هم مياد چند روز پيش بود خبرش را گذاشتن .
ببين گرافيك = فريم .
منظورم اينه كه وقتي يه بازي گرافيك خوبي داره كنارش بايد فريم خوبي هم داشته باشه .
وقتي تو ميخواي قدرت سخت افزاري را ببيني بايد گرافيكي كه برات نمايش ميده ببيني كه فريم خوبي هم ميده يا نه وگرنه گرافيك ارزشي نداره برات .
الان مثلا سر مقايسه كنسول و pc اون تفاوتي كه بيشتر به چشم مياد وقتي يه بازي را مولتي انجام ميدي مثل bioshock اين بازي روي pc قدرتمند بايد بتوني فريم بهتري بگيري .
حرفام را اشتباه متوجه نشي .
الان يه بازي مثل halo3 ديدي كه فرم ثابتي 60 را داشت براي اين كار سازنده ها مجبور شدند گرافيك بازي را كم كنند . خوب مطمئنا اگه halo3 هم ميخواست تو 30 فريم اجرا بشه گرافيكش خيلي بيشتر از اينها بود و كسي ديگه ايراد گرافيكي ازش نميگرفت .
هميشه بايد اينطوري سنجش كرد .
الان بازي crysis هم همينطور وقتي من انتظار اينو دارم كه گرافيك crysis خيلي بيشتر از halo3 باشه بايد بتونم فريم خوبي هم بگيرم با توجه به اين كه قدرت يه 8800 مثلا دو برابر قوتر از xbox360 باشه .در غير اين صورت فريم 60 بازي halo3 براي من مهمتر ميشه .
البته خيلي بازي هست كه ميشه مثال زد .
حالا نميدونم باز چطور ميخواي حرفهاي منو برداشت كني چون خيلي ها بدون اينكه توجهي به حرفام كنن يه برداشت كاملا غلط كه هر جور دوست دارن ميكنند .اميدوارم كه ايندفعه نشه .
خب اون تاپیک بالایی که قفل شد در هر صورت بحث اونجا اگه مشکلی پیش نیاد اینجا ادامه میکنه...
ببخشید مثل اینکه مشکل پیش اومد، اینجا ادامه بدین : :biggrin1:
من نمیدونم رضا جان، از چه نظر هی میگی این بازی ناامید کنندست؟ بخاطر اینقدر سنگین اجرا میشه؟
خب گرافیک به این بالایی توقع داری مثلا روی سیستمت 60 فرم برات اجرا کنه؟
Crysis یه بازی کاملا نسل بعد برای پلتفرم PC هست، و من انتظار یه همچین وضعیتی رو پیش بینی میکردم براش.فقط یه چیزی رو بهت میگم...بزودی همین COD4 وضعیتش و خواهیم دید! وقتی 15 فرم اجرا شد.(البته با شناخت فنی که من از COD2 داشتم و حتی اینکه انجین COD4 هم همون ارتقاء یافته قبلی هست خیلی خیلی بدتر از COD2 اجرا میشه!)
Gears of War هم توی چند روز آینده میاد و خواهیم دید...(اینو که دیگه من قیدشو زدم از الان)
حالا من نمیدونم مشکلت دقیقا چیه با این بازی.ولی فکر میکنم خیلی بد باشه که بدلیل اینکه این بازی روی سیستمتون جواب نده بگی "یه عنوان کاملا نامید کنندس"!! واقا من نمیفهمم این حرف رو چه پایه اساسی زده شده! اگه فکر میکنی COD4 بهتر از Crysis هست (هم از نظر خود بازی و هم از نظر فرمی که روی سیستم میده) سخت داری اشتباه میکنی.
فقط خدا کنه این حرفی که زدی نظر شخصیت بوده باشه و کلی بیان نکرده باشی.
10 fps ! :laughing:
چرا.امروز فردا قراره بیاد بازار.(لینکش رو هم فرخ داد)
علي جان رضا درست ميگه ولي منظورش را تنوسته برسونه .
جوابت را بالا براي جواد هم دادم .
يه گرافيك نسل بعد بايد كنارش هم يه فريم نسل بعد باشه !
نظر شخصي من اينه كه گرافيك برتر گرافيكي هست كه كنار يك گرافيك خوب يه فريم خوبي هم باشه .
من اينجا cod4 را با crysis مقايسه نميكنم .
اگه دوتا بازي از لحاظ گرافيكي تقريبا يكي باشند اون بازي گرافيك بهتري داره كه فريم بهتري داشته باشه .متوجه كه .
الان اگه يادت بياد تو نمايشگاه e3 2007 بازي cod4 بهترين گرافيك انتخاب شد دليل مهمش اين بود كه فكر كنم ign بود ميگفت براي اجراي crysis سيستم قوي نياز هست .
يعني كلا منظورش ميتونه اين باشه كه cod4 با گرافيك بالايي كه داره تو يك سخت افزار ضعيفتر بهتر تونسته جواب بده !
اصلا نياز به اين حرفهاي سايتها هم نيست خودت بايد بدوني دارم چي ميگم .
وگرنه گرافيك crysis بيشتره .
خدا كنه :biggrin1:!