بالاخره دموی Crysis

یه گیگ و هفتادو هفت من که با این سرعت حالا حالا ها نمی تونم بگیرمش:(
کسی دانلود کرده ؟ ایا ارزشش رو داره یه عمر پای دانلودش وایستیم

تا حالا خیلی افرادی که دمو رو بازی کردند اعتراف میکنند بازی حتی برای بهترین سخت افزارهای روز بهینه نیست و به اصطلاح خوره سخت افزار است :(
---------
e6400
albatron 8800gts 320mb
2x1gb crucial pc2-6400
unfortunately its not really playable for me @ 1280x1024 everything high.i have to either drop to 1024x768 and keep the high settings or keep the 1280x1024 res and drop most settings to medium.

------------

I played 1680x1050, Only thing Medium was texture and shader (i know thats majority of the eye candy). Everything else was high and I was getting 22-25FPS on stock 7900GTX and it was VERY playable.

-------------

I just played around with it for a little bit with my outdated videocard (X1800 XL). @ 1600 x 1200 w/ 4AA, all med settings w/ exception to shaders being set to high... i got a whole 2-3 fps lol

leaving everything the same, and changing shaders from high to med gave me a min fps of 15 and in some areas went up to 25ish.. more so between 15-20fps.

---------------

but my a buddy of mine has an 8500GT 256MB DDR2 and he plays fine at 1024x768 with all settings at low. Ingame he see's between 25-40fps with no AA.

من دی اس ال دارم اما 1.2 گیگ بیشتر ترانسفر ندارم:mad:
بییخیال 1500 هست قیمتش توی ایران چرا خودمو اذیت دمو کنم:-" کسایی خاجن یا ایرانن اما :biggrin1: بگن با G 7 چطور جواب میده؟:eek:

تا حالا خیلی افرادی که دمو رو بازی کردند اعتراف میکنند بازی حتی برای بهترین سخت افزارهای روز بهینه نیست و به اصطلاح خوره سخت افزار است :(
---------
e6400
albatron 8800gts 320mb
2x1gb crucial pc2-6400
unfortunately its not really playable for me @ 1280x1024 everything high.i have to either drop to 1024x768 and keep the high settings or keep the 1280x1024 res and drop most settings to medium.

------------

I played 1680x1050, Only thing Medium was texture and shader (i know thats majority of the eye candy). Everything else was high and I was getting 22-25FPS on stock 7900GTX and it was VERY playable.

-------------

I just played around with it for a little bit with my outdated videocard (X1800 XL). @ 1600 x 1200 w/ 4AA, all med settings w/ exception to shaders being set to high... i got a whole 2-3 fps lol

leaving everything the same, and changing shaders from high to med gave me a min fps of 15 and in some areas went up to 25ish.. more so between 15-20fps.

---------------

but my a buddy of mine has an 8500GT 256MB DDR2 and he plays fine at 1024x768 with all settings at low. Ingame he see's between 25-40fps with no AA.
اگه این جوریه من یکی که بیخیال این بازی شدم :((:((:((:((

آخرین ویرایش:
با سلام
من بازی رو دانلود کردم و می خواستم نتیجه تست خودم را بگم.
مشخصات سیستم من:
7900GT TOP
1GB RAM
AMD 64 3200+
(ضمنا درایور جدید 169.01 را نیز نصب کردم)
رزولوشن تست 800x600 (عکس ها هم در همین رزولوشن هستند)

این عکس مربوط به گرافیک HIGH بازی روی سیستم من هست:
15f27mv.jpg

بازی 7-15 فریم

این هم گرافیک Medium بازی:
51zss4.jpg

20-30 فریم که البته در جاهای شلوغ تصویر می ایستاد.

البته یک گزینه هم بود به عنوان Objects Quality که در هر دو حالت بالا روی Low بود چون خیلی بازی را کند می کرد از این یکی بی خیال شدیم. AntiAliasing هم خاموش بود.

Gameplay بازی هم بسیار جالبه. به خصوص این لباس Nano که واقعا با حاله. شما می بایست اون رو بنا به خواسته خود روی حالت های مختلف قرار دهید. مثلا اگر روی حالت Speed قرار دهید سرعت حرکت شما بسیار زیاد می شه. تیر اندازی های بازی بسیار جالب هستند. البته اگر سیستم صوتی خوب نیز داشته باشید این لذت دو چندان میشه. کلا بازی خیلی شبیه FarCry هست، من که خودم احساس می کردم دارم FarCry بازی می کنم.
کلا به نظر من به دو دلیل این بازی را بازی کنید:
اول اگر دوست دارید گرافیک بسیار بالای بازی های کامپیوتری را تجربه کنید. البته اگر یک PC واقعا قدرتمند دارید.
دوم اگر واقعا به سبک بازی FarCry علاقه مند بودید این بازی کاملا شما را راضی می کند، البته اگر این افت فرم بزاره.

موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or