بالاخره دموی Crysis

با سلام
من بازی رو دانلود کردم و می خواستم نتیجه تست خودم را بگم.
مشخصات سیستم من:
7900GT TOP
1GB RAM
AMD 64 3200+
(ضمنا درایور جدید 169.01 را نیز نصب کردم)
رزولوشن تست 800x600 (عکس ها هم در همین رزولوشن هستند)

این عکس مربوط به گرافیک HIGH بازی روی سیستم من هست:

بازی 7-15 فریم

این هم گرافیک Medium بازی:

20-30 فریم که البته در جاهای شلوغ تصویر می ایستاد.

البته یک گزینه هم بود به عنوان Objects Quality که در هر دو حالت بالا روی Low بود چون خیلی بازی را کند می کرد از این یکی بی خیال شدیم. AntiAliasing هم خاموش بود.

Gameplay بازی هم بسیار جالبه. به خصوص این لباس Nano که واقعا با حاله. شما می بایست اون رو بنا به خواسته خود روی حالت های مختلف قرار دهید. مثلا اگر روی حالت Speed قرار دهید سرعت حرکت شما بسیار زیاد می شه. تیر اندازی های بازی بسیار جالب هستند. البته اگر سیستم صوتی خوب نیز داشته باشید این لذت دو چندان میشه. کلا بازی خیلی شبیه FarCry هست، من که خودم احساس می کردم دارم FarCry بازی می کنم.
کلا به نظر من به دو دلیل این بازی را بازی کنید:
اول اگر دوست دارید گرافیک بسیار بالای بازی های کامپیوتری را تجربه کنید. البته اگر یک PC واقعا قدرتمند دارید.
دوم اگر واقعا به سبک بازی FarCry علاقه مند بودید این بازی کاملا شما را راضی می کند، البته اگر این افت فرم بزاره.

موفق باشید.

البته امیر جان فکر می‌کنم CPUی شما یه مقدار ضعیف باشه. همچنین 1 گیگ رم هم کمه

با همین کارت گرافیک، ولی رم 2 گیگ و CPU Dual Core باید خیلی خیلی بهتر اجرا بشه

پ.ن: سیستمت چقدر شبیه سیستم اشکانه :biggrin1:

رضا جان اگه شد بيشتر توضيح بده چون من ميخوام يه توضيحاتي بدم !

من تخصص آنچنانی ندارم در مورد بازی های PC و روند اجر شدنشون شاید سیستم فول باشه بهتر از اینها عمل کنه نمیدونم در هر صورت فقط این رو بگم امتیاز عنوان COD4 بی سر و صدا از CRYSIS پر ادعا! در زمینه PC فقط قطعا امتیاز بالاتری خواهد گرفت هر دو بالای 9 اما.....

توضیح نمیدم نمیخوام تو جنگ PC , کنسول شرکت کنم:biggrin1:

البته در دمو نمیشه رم رو مشخص کرد. در هیچ دمویی. مطمئن باشید اگه 2 گیگ دارید و خوب جواب داده باید بازی اصلی رو با گرافیک کمتری اجرا کنید.:sick:

توضیحات سایت aeropause.com در مورد دمو:

با توجه به انتشار شدن دمو multiplayer ماه قبل این بازی باید خدمت شما عرض کنم این دمنو به نسبت بهتر بود و جای خوشحالی دارد این دمو از آنجایی آغاز میشود که سرجوخه در حال صحبت میباشد که ناگهان توسط بیسیم شما صدای نا همگون را از مرکز پزوهش میشنوید شما در جزیرهای در محل اقیانوس آرام هستید سربازان کره جنوبی به گروه آمریکایی ها برای تکمیل همیاری اضافه شده اند.

AMD Athlon X2 4800+ processor, 2GB of Corsair XMS Low Latency 2-3-3-6 timing memory and 2 eVGA Nvidia Geforce 7800GT SE OC, cards that are set to 470MHz on the Core and 1100MHz on the Memory

They are running in SLI mode

you are looking at Vista with DX10

این خیلی مهمه: with higher resolutions and details being viewed as technology gets better.

عکس های این دمو:

crysisspdemo5-thumb-400x250.jpg

crysisspdemo3-thumb-400x250.jpg

crysisspdemo2-thumb-400x250.jpg

آخرین ویرایش:
من با این سیستم بهم این نتیجه رو داد :

Core2Due 2.4 GHZ
NVIDIA 7950 GX2
2 GB RAM

با رزولوشن 1920 * 1080 ( 1080p ) روی Medium نرم و روان بود ، ولی 30 Frame بیشتر نبود ، روی High تقریبا Slow Motion بود .

با رزولوشن 1280 * 720 ( 720p ) میشد روی High با حدود 20 fps بازی کرد ...

ضمنا Very High هم داره که سیستم من روش سیاه اصلا این گزینه فعال نبود و نمیشد انتخاب کرد ...

AA هم در همه موارد غیر فعال بود ( میخواستم فعال کنم ولی به حالت اول بر میگشت ! )

این بازی تمام شوقش به گرافیک عظیمش هست ، واسه اینکه بشه این بازی رو روی Very High با 30 Frame اجرا کرد شک نکنید که این سیستم رو میطلبه :

Core 2 Extreme چهار هسته ای

8800 Ultra اونم 2 تا که SLI کنی

RAM GB 3

فکر کنم 2 و نیم میلیون بشه :cheesygri

خلاصه من که از خیرش گذشتم ، همین کنسولامون رو بچسبیم سنگین تریم ...

این بازی به احتمال 100 درصد (دیگه نشد احتمال!:biggrin1:) امتیازش بطور متوسط بالای 9 میشه!
اگه کمتر بشه اینطور که معلومه هیشکی نمیخرتش!(البته تو خارج!:biggrin1:)
واقعا بهترین وسیله بازی تو این 2 سال اخیر 360 هست (کاملا تابلوئه!) ببینیم تو 2008 چیکار میکنه!

فکر نمیکردم اینطوری باشه در هر صورت امسال فقط Cod4 و هیچ بازی حرفی برای گفتن نخواهد داشت!
این بازی از نظر گرافیک که قابل مقایسه با cod4 نیست. از نظر گیم پلی هم اگه بخوایم با cod4 مقایسه کنیم این بازی خلاقیت های بیشتری داره، این لباس nano واقعا جالبه کسانی که بازی کردن demo رو متوجه می شن چی می گم، بخصوص که روند بازی از نظر سبک شبیه همون farcry هست که واقعا یکی از بهترین fps ها بود. فقط مشکلش این افت فریم بازی هست که البته اولا این نسخه دمو هست ثانیا برای بازی ای با این گرافیک خیلی عجیب نبود.

و البته برای فرخ جان هم بگم که بر خلاف اظهار نظر های اخیر شما که می گفتید تریلر های اخیر crysis همه حقه بود و کلک توش بوده بازی روی جزیبات کامل به مانند همون دمو ها هست و فرقی نداره، ولی واقعا بین high و medium بازی اختلاف گرافیکی نسبتا زیادی وجود داره.

پ.ن: دوباره برگشتیم سر جای اول که خارق العاده ترین گرافیک فقط مال crysis هست که البته به یه high-end نسل جدید احتیاج داره.

پ.ن: دوباره برگشتیم سر جای اول که خارق العاده ترین گرافیک فقط مال crysis هست که البته به یه high-end نسل جدید احتیاج داره.

پس اگه این نباشه نمیشه رو بازی حساب کرد حتی اگه بهترین بازی باشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or