بالاخره دموی Crysis

با سلام خدمت دوستان عزیز ............
من امروز یسری سرچ تو فرومهای مختلف کردم و به این نتایج رسیدم:
بازی روی سیستم متفاوت و غیر قابل پیش بینی عمل کرده و تا روی هر سیستمی تست نشه نمیشه در مورد پرفورمنسش نظر قطعی داد برای مثال شخصی با 8800 اولترا تونسته بود 15 فریم بگیره اما یکی که مثل من کارتش 7900 جی تی ایکس بوده تمام گزینه ها رو (به غیر از 2 تا) رو های بوده و 30-40 فریم گرفته:confused::confused::confused:
نکته بعدی اینه که خیلی ناراحت هستند که چرا نمیتونن گزینه های گرافیکی رو روی very high بزارن که مثل اینکه چون این بازی به صورت دمو هست نمیشه اونها رو فعال کرد همینطور گزینه انتی انالایزینگ بازی رو(برای همه کارتها این جوریه) البته مثل اینکه یه روش ادیت کردن یکی از فایلهای بازی میتونید این گزینه ها رو فعال کنید
من خودم دمو این بازی رو نگرفتم اما به محض تستش اطلاعات کاملتری رو سعی میکنم در اختیار دوستان قرار بدم..........
پ.ن راستی از کسایی که بازی رو انجام دادن زمان لودینگ بازی حدودا چقدره؟؟؟؟ وایا تو محیط مرحله اول تا هر کجا که بخوای بری میشه یا نه؟
ممنونم.

در مورد اینکه روی very high اجرا نمیشه علت دمو بودن نیست بلکه اجرا روی DX9 هست که توسط
این Patch میتونید گزینه ها در DX9 اجرا کنید

http://rapidshare.com/files/65472180/Crysis_Pack_High_to_VeryHigh__NoFrag_.zip.html

در صورت اجرای بازی در vista شما میتونید روی Very High اجرا کنید.

در مورد مشکلات فریم هم الان اغلب به این نتیجه رسیدن که مشکل احتمال زیاد عمدتآ از درایور ها می تونه باشه ضمنآ این هم در نظر بگیرین که CryteK چطور ممکنه بعد از این همه سال کار روی بازی زمانی بازی رو release کنه که روی سیستم های high end تا این حد مشکل داشته باشه و عملآ کسی نتونه بازی رو روون اجرا کنه و در نهایت بازی فروش خوبی نکنه ؟

دوستانی که دمو رو بازی کردند لطف کنن بگن بازی در حالت Medium آیا جلوه های گرافیکی زیبا داره و بنظر نسل بعدی بحساب میاد یا اینکه طوری طراحی شده که در حالتی غیر از High و very High مثل بازیهای چند سال قبل بنظر بیاد ؟

:Action Trip
Finally, I played the demo on an Intel CoreDuo 6600, 2GB RAM, 8800GTS rig and while the game ran flawlessly on "medium" settings, it was virtually a slide show on "high" graphics settings. The difference was so drastic, I could barely believe it. In terms of eye-candy, all of the cinematic stuff and heavy post processing is gone on the "medium" settings. So take your pick -- either you're going to be able to aim and actually kill stuff, or you're going to marvel at the sights. I played the DX 9 version under XP.

DX 10 Features in Windows XP - MUST SEE

Hi everyone,

I'm one of the few VERY happy people in the crysis community at the moment. I ran the game with everything high at 1680x1050 and it looks awesome, very playable, no lag.

C2D E6750
Gigabyte P35 DS4
2GB OCZ Platinum 800MHz
Nvidia GF 8800GTX

All at stock

If you tweak the configuration files in \CVarGroups\ by copying and pasting the "very high" settings (1st paragraph) IN PLACE of the "high" settings (last paragraph) the game will load the highest possible settings even though the drop-down menus display "high."

The difference between "high" settings and the tweaked settings is immense: shadows are deeper, more realistic; the leaves have better reflective properties, better textures; the colours are better; and the level of detail is simply stunning.

With these settings I'm running the game between 15-25 FPS at 1440x900 and (wait for it) 8x AA, and it looks PERFECT. Best of all, this is in XP.

So I'm happy. I have XP and I'm playing the game at settings higher than DX9 allows (strictly speaking).

Give this a try if your rig can handle it.

بدویید برید لینک بالا، اون فایلی رو که نوشته دست‌کاری کنین و،
ّتفاوت را احساس کنید!

37f6e08deff647fbb4e7027b07d44.jpg

bf41854e5c3eb7ea4c2460305cc74.jpg

با سلام به همگی .

فکر کنم که من خیلی ساده بتونم این بازی را بازی کنم .
این مشخصاته سیستمه منه !!!!!!!!!!!
nVIDIA 8800 GTX SLI nVIDIA 8800 GTX کارته گرافیکمه . عکس براتون میزارم اگه با ورتون نمیشه !!!!!!!!!!!!
Cpu 4200 AM2 AMD
Ram 4 GB
Main M2N SLI Deluxe
شما هم اگه همچین سیستمی داشته باشین فکر مکنم غم داشته باشید

نه بابا علی جان دیگه اینطوری ها هم نبود. farcry با 9800XT یا 5950ultra و 512MB رم روی very high بدون مشکل و افت فریم محسوسی اجرا می شد
درسته اشکان عزیز 9800XT زودتر از سری 6800 اومد ولی همینجور که میدونی کلا کارتهای Ati همین الانش هم تو ایران کمیابه چه برسه به اون زمان! (اصلا باید مرده حسابش کنیم تو ایران) کلا Geforce حسابی جا افتاده حداقل ایران اینجوریه خیلی جیفورس میفورس میکنن...
در مورد 5950Ultra هم یه زمانی میخواستم این کارتو بگیریم قیمتش حدودا 420 تومن بود.ولی از اونور هم6800GT تازه اومده بود و کمیاب.تا اینکه با هزار تا بدبختی تونستم 6800GT رو بگیرم 490 تومن (که البته Doom3 هم free روش بود که همین الانم دارمش هنوزم هاکبنده) :biggrin1: ولی حسابی زده بود به سرم میخواستم 5950 بگیریم ولی آخر با مقداری صبر و حوصله به اون چیزی که خواستم رسیدم! (اینا همش اثرات farcry بود حسابی دیوونم کرده بود و تنها دلیل خرید اون کارت هم این بازی بود!)

حالا از این حرفا گذشته، اگه گفتم farcry اون زمان very high اجرا نمیشد منظورم 60 fps بود که واقا هم روی هیچ کارتی نمیگرفت...الان هم کسایی که رفتن 8800GTX گرفتن 600 هزار تومن، اولش فکر میکردن میتونن cRYSIS رو با 60 فرم اجرا کنن، ولی دقت نکردن که این کارت 6 ماه پیش high بود و با بازیهای اونموقع هم مثل Stalker و اینا، 60 فرم میتونستی بگیری ولی دیگه از این به بعد نمیشه.واسه cRYSIS هم انگار 2x 8800 هم فایده ای نداره و تنها راش اینه که یه مدتی بگذره و کارتهای سری 9 بیاد.

البته چیزی که مشخصه اینه که، cRYSIS با اون عظمت گرافیکی که داره اینجوریا هم نیست که نشه مثلا با 2x 8800 Ultra Sli 60 fps گرفت! چون بهرحال این نسخه دمو شه و قاعدتا درایور و پچ های بازی هم همراه با انتشار نسخه اصلی بازی منتشر میشه.

پ.ن: این دمو الان پر از باگه.دندون روی جیگر بزارین ضرری نداره...

پس اگه این نباشه نمیشه رو بازی حساب کرد حتی اگه بهترین بازی باشه!
cod رو من روی کنسول کاری ندارم...ولی روی pc تقریبا باید یه سیستم تو همین مایه ها داشته باشی تا گرافیک بازی رو ببینی:laughing: پس crysis نیز از این قضیه مستثنی نیست؟؟! ok رضا؟؟؟

خلاصه مبحث گرافیک رو رها کنیم این nano suit خیلی جالبه :love: من حدود 4 ساعت با این دمو سرو کله زدم..فقط و فقط به خاطر این nano suit ....واقعا جالبه،کارای جالبی میشه باهاش کرد،مخصوصا که اهل خفت کردن باشی :biggrin1:
از نظر اجرا شدن روی system های 2 سال قبل که این سوات یرلی گفته بود،بنده خدا راست گفت...رو این لگن من که واقعا خوب و روون اجرا شد...و یحتمل روی low اجرا شده دیگه :biggrin1: (نخند،ببند) :biggrin1:

ولی گیم پلی بازی فوق العاده آدم رو مجذوب میکنه...دقیقا همون بلایی رو سره من آورد که far cry حدود 3 سال پیش کرد :love:

پ.ن: ":دی" Feel The

cod رو من روی کنسول کاری ندارم...ولی روی pc تقریبا باید یه سیستم تو همین مایه ها داشته باشی تا گرافیک بازی رو ببینی:laughing: پس crysis نیز از این قضیه مستثنی نیست؟؟! ok رضا؟؟؟

خلاصه مبحث گرافیک رو رها کنیم این nano suit خیلی جالبه :love: من حدود 4 ساعت با این دمو سرو کله زدم..فقط و فقط به خاطر این nano suit ....واقعا جالبه،کارای جالبی میشه باهاش کرد،مخصوصا که اهل خفت کردن باشی :biggrin1:
از نظر اجرا شدن روی system های 2 سال قبل که این سوات یرلی گفته بود،بنده خدا راست گفت...رو این لگن من که واقعا خوب و روون اجرا شد...و یحتمل روی low اجرا شده دیگه :biggrin1: (نخند،ببند) :biggrin1:

ولی گیم پلی بازی فوق العاده آدم رو مجذوب میکنه...دقیقا همون بلایی رو سره من آورد که far cry حدود 3 سال پیش کرد :love:

پ.ن: ":دی" Feel The

جواد جان چطوری این پستتو خودنم یاده یه چیزی افتادم یه چند ماه میگفتی کرایسیس آخرین بازیه که تو عمرت میکنی :biggrin1:
میخاستم ببینم حرفت مثل این سوات یرلی هست؟؟....>>>:biggrin1:<<<
به خدا من نخندیدم فکم بستست:biggrin1::cheesygri
فردا انشالا به سلامتی اگه خدا بخاد دمو دانلودش تمومه نتایج تست رو تو تاپیک کرایسی پست میکنم

جواد جان چطوری این پستتو خودنم یاده یه چیزی افتادم یه چند ماه میگفتی کرایسیس آخرین بازیه که تو عمرت میکنی :biggrin1:
میخاستم ببینم حرفت مثل این سوات یرلی هست؟؟....>>>:biggrin1:<<<
به خدا من نخندیدم فکم بستست:biggrin1::cheesygri
فردا انشالا به سلامتی اگه خدا بخاد دمو دانلودش تمومه نتایج تست رو تو تاپیک کرایسی پست میکنم
سلام بر مجتبی خودمون :biggrin1:
بابا من یه چیزی گفتم چرا تو جدی گرفتی!!!میدونم این حرف رو قبلا زده بودم ولی اون موقعی بود از game به کلی زده شده بودم...اگه میخوای بدونی چه حالی داره از سمیر بپرس!/:)

تازه من دارم فردا 8600 میبندم (البته اگه دوباره سنگ اندازی نشه) به قول معروف تازه الان جیک جیک مَستون منه :biggrin1:
امروز که این دانشگاه ما رو رها کرد بریم crysis بزنیم که حقیقتا دیشب حال داد:biggrin1:

پ.ن:مجتبی داری با 56 k دانلود میکنی یا با DSL ؟؟!! :biggrin1:

خب اون تاپیک بالایی که قفل شد در هر صورت بحث اونجا اگه مشکلی پیش نیاد اینجا ادامه میکنه...
ببخشید مثل اینکه مشکل پیش اومد، اینجا ادامه بدین : :biggrin1:
در هر صورت باز هم تکرار میکنم عنوان Crysis از همه نظر نا امید کننده هست
من نمیدونم رضا جان، از چه نظر هی میگی این بازی ناامید کنندست؟ بخاطر اینقدر سنگین اجرا میشه؟
خب گرافیک به این بالایی توقع داری مثلا روی سیستمت 60 فرم برات اجرا کنه؟
Crysis یه بازی کاملا نسل بعد برای پلتفرم PC هست، و من انتظار یه همچین وضعیتی رو پیش بینی میکردم براش.فقط یه چیزی رو بهت میگم...بزودی همین COD4 وضعیتش و خواهیم دید! وقتی 15 فرم اجرا شد.(البته با شناخت فنی که من از COD2 داشتم و حتی اینکه انجین COD4 هم همون ارتقاء یافته قبلی هست خیلی خیلی بدتر از COD2 اجرا میشه!)
Gears of War هم توی چند روز آینده میاد و خواهیم دید...(اینو که دیگه من قیدشو زدم از الان)

حالا من نمیدونم مشکلت دقیقا چیه با این بازی.ولی فکر میکنم خیلی بد باشه که بدلیل اینکه این بازی روی سیستمتون جواب نده بگی "یه عنوان کاملا نامید کنندس"!! واقا من نمیفهمم این حرف رو چه پایه اساسی زده شده! اگه فکر میکنی COD4 بهتر از Crysis هست (هم از نظر خود بازی و هم از نظر فرمی که روی سیستم میده) سخت داری اشتباه میکنی.
فقط خدا کنه این حرفی که زدی نظر شخصیت بوده باشه و کلی بیان نکرده باشی.;)
با این سیستم رو very high و DX10 چند فریم می تونم بگیرم؟
10 fps ! :laughing:
8800 GT نداریم
چرا.امروز فردا قراره بیاد بازار.(لینکش رو هم فرخ داد)

Last edited by a moderator:
سلام بر مجتبی خودمون :biggrin1:
بابا من یه چیزی گفتم چرا تو جدی گرفتی!!!میدونم این حرف رو قبلا زده بودم ولی اون موقعی بود از game به کلی زده شده بودم...اگه میخوای بدونی چه حالی داره از سمیر بپرس!/:)

تازه من دارم فردا 8600 میبندم (البته اگه دوباره سنگ اندازی نشه) به قول معروف تازه الان جیک جیک مَستون منه :biggrin1:
امروز که این دانشگاه ما رو رها کرد بریم crysis بزنیم که حقیقتا دیشب حال داد:biggrin1:

پ.ن:مجتبی داری با 56 k دانلود میکنی یا با DSL ؟؟!! :biggrin1:

مخلصاتیم
میگم اگه پول مول تو بساط داری صبر کن این 8800GT رو بگیری بهتره ها !!!! اگه هم جو همینو داری که بخری فردا برو تو هوا بزنش :biggrin1:
با هیچ کدوم با وایرلس دانلود میکنم که پول تلفن ندم با 56 k وضع سرعت واقعا افتضاح مثلا سپردم به یکی از دوستام تو ISP از خود سرور داره با سرعت 12 کیلو بایت در ثانیه دان میکنه:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or