بالاخره دموی Crysis

و البته برای فرخ جان هم بگم که بر خلاف اظهار نظر های اخیر شما که می گفتید تریلر های اخیر crysis همه حقه بود و کلک توش بوده بازی روی جزیبات کامل به مانند همون دمو ها هست و فرقی نداره، ولی واقعا بین high و medium بازی اختلاف گرافیکی نسبتا زیادی وجود داره.

پ.ن: دوباره برگشتیم سر جای اول که خارق العاده ترین گرافیک فقط مال crysis هست که البته به یه high-end نسل جدید احتیاج داره.

اشكان حرفت درسته .
ولي نظرات خودم را بگم سر اينكه بازي گرافيك عالي داره شكي نيست .
ولي من از سيستم خودم بيشتر از اين انتظار داشتم . اون حرفهايي كه سازنده ها گفته بودند دروغ از اب در اومده بازي تقريبا براي خيلي سيستم اجرا ميشه ولي با افت فريم .
الان دقيقا اگه بريد خيلي فرومها را چك كنيد كساني كه بازي را انجام دادند با يه سيستم بسيار قوي . بازي اگه بخواين همه چي veryhigh ّباشه به صورت بسيار زياد از قدرت سيستم گرفته ميشه .

البته dx10 منظورم هست اگه رزوليشن روي 1280*1024 باشه و بدون aa فريم دوربر 50 الي 60 فريم يا شايدم بيشتر ميگيري ولي با فعال بودن aa روي 4x به شدت از قدرت سيستم گرفته ميشه فريم مياد روي مثلا 30فريم يا كمي بيشتر بستگي داره به محيط .
در كل بگم حداكثر aa كه ميخواي باالا ببري 4x هست (بهترين انتخاب براي گرفتم فريم مناسب ) بيشتر واقعا سيستم را رنج ميده !

حالا اشكان جان من فكر نكنم دموي بازي با اصل بازي تفاوت زيادي داشته باشه كه مثلا بگي 10 فريم اينور و اونور ميشه !
بالاخره خودت يه قضاوتي بكن سيستمي كه من دارم .
سيستم من با يه 8800gtx با يه پردازنده دو هسته با 2 گيگابايت رم . بيشتر از اين انتظار داشتم فيريم بگيرم .
بعد ميان ميگن چنين سيستمي براي 2 و3 سال كافيه كرايسيس مثل قاتل سيستم ميمونه .
بعد nvidia مياد ميگه كرايسيس فقط نيمي از قدرت 8800 استفاده ميكنه اره جونه عمش !
اينم از grytek مياد ميگه براي اين بازي سيستم خيلي قوي 8800gts كافيه در بهترين حالت ! اينم يه دروغ ديگه .

البته اينم بگم بازي واقعا گرافيك استثنايي داره بعضي از جلوه هاش ميخكوب كننده هست .
ولي چي ميشد براي چنين گرافيكي ميتونستم 50 الي 60 فريم بگيرم :(

به نظر من بايد اين بازي روي كنسولها بياد تا موفقيت بيشتري كسب كنه از نظر فروش وگرنه من فكر كنم خيلي از بازي كردن كرايسيس منصرف ميشن .

به نظر من بايد اين بازي روي كنسولها بياد تا موفقيت بيشتري كسب كنه از نظر فروش وگرنه من فكر كنم خيلي از بازي كردن كرايسيس منصرف ميشن .
اقا تو بالاخره باید یه جوری ساز مخالف بزنی:laughing:

این بازی تمام شوقش به گرافیک عظیمش هست ، واسه اینکه بشه این بازی رو روی Very High با 30 Frame اجرا کرد شک نکنید که این سیستم رو میطلبه :

Core 2 Extreme چهار هسته ای

8800 Ultra اونم 2 تا که SLI کنی

RAM GB 3
نه داداش این چیزس که گفتی که برای 3 نسل بعده
اگر کسی گرافیک نهایی بازی رو می خواد همین سیستمی که زیر براتون میگم بسه
2G RAM
8800GTS
CORE QUAD 6600

اشكان حرفت درسته .
ولي نظرات خودم را بگم سر اينكه بازي گرافيك عالي داره شكي نيست .
ولي من از سيستم خودم بيشتر از اين انتظار داشتم . اون حرفهايي كه سازنده ها گفته بودند دروغ از اب در اومده بازي تقريبا براي خيلي سيستم اجرا ميشه ولي با افت فريم .
الان دقيقا اگه بريد خيلي فرومها را چك كنيد كساني كه بازي را انجام دادند با يه سيستم بسيار قوي . بازي اگه بخواين همه چي veryhigh ّباشه به صورت بسيار زياد از قدرت سيستم گرفته ميشه .

البته dx10 منظورم هست اگه رزوليشن روي 1280*1024 باشه و بدون aa فريم دوربر 50 الي 60 فريم يا شايدم بيشتر ميگيري ولي با فعال بودن aa روي 4x به شدت از قدرت سيستم گرفته ميشه فريم مياد روي مثلا 30فريم يا كمي بيشتر بستگي داره به محيط .
در كل بگم حداكثر aa كه ميخواي باالا ببري 4x هست (بهترين انتخاب براي گرفتم فريم مناسب ) بيشتر واقعا سيستم را رنج ميده !

حالا اشكان جان من فكر نكنم دموي بازي با اصل بازي تفاوت زيادي داشته باشه كه مثلا بگي 10 فريم اينور و اونور ميشه !
بالاخره خودت يه قضاوتي بكن سيستمي كه من دارم .
سيستم من با يه 8800gtx با يه پردازنده دو هسته با 2 گيگابايت رم . بيشتر از اين انتظار داشتم فيريم بگيرم .
بعد ميان ميگن چنين سيستمي براي 2 و3 سال كافيه كرايسيس مثل قاتل سيستم ميمونه .
بعد nvidia مياد ميگه كرايسيس فقط نيمي از قدرت 8800 استفاده ميكنه اره جونه عمش !
اينم از grytek مياد ميگه براي اين بازي سيستم خيلي قوي 8800gts كافيه در بهترين حالت ! اينم يه دروغ ديگه .

البته اينم بگم بازي واقعا گرافيك استثنايي داره بعضي از جلوه هاش ميخكوب كننده هست .
ولي چي ميشد براي چنين گرافيكي ميتونستم 50 الي 60 فريم بگيرم :(

من در مورد گرافیک صحبت کردم نه در مورد افت فریم.
در مورد افت فریم درسته این دمو یکم خلاف گفته های سازنده های بازی هست که می گفتن بازی روون اجرا می شه چون این دمو اصلا روون نیست حتی با سیستم های خوب و نسبتا قوی.

در مورد اینکه افت فریم در نسخه کامل فرق کنه همانطور که در بازی هایی با دادن یه دونه پچ چند مگابایتی مشکل فریم ریت به مقدار قابل توجهی در یسری از بازی ها حل شده اگه یوقت در نسخه نهایی افت فریم کمتر باشه جای تعحب نیست. البته این حرف من به این معنی نیست که حتما نسخه نهایی بهتر هست و شاید اونم همین شکل باشه که در این صورت زیاد جالب نیست.

اقا تو بالاخره باید یه جوری ساز مخالف بزنی:laughing:

شما ميتونيد به من بگيد چه ساز مخالفي زدم ؟!!!
چون گفتم براي كنسولها هم بياد ميتونه موفقتر بشه شد ساز مخالف ؟
خوب معلومه كه يه بازي مولتي باشه بهتر ميتونه فروش كنه .
كه مولتي هم ميشه crytek خودش گفته .

حالا خوبه ما هيچي نگفتيم خدا رحم ميكرد الان مثلا يه اشكال گيري از بازي ميكردم اونقت چي ميگفتي :biggrin1: داري زمينه سازي ميكني .

نه داداش این چیزس که گفتی که برای 3 نسل بعده
اگر کسی گرافیک نهایی بازی رو می خواد همین سیستمی که زیر براتون میگم بسه
2G RAM
8800GTS
CORE QUAD 6600

داداش من سه نسل بعد واست 7 - 8 تا از این سیستما میخرم البته از سمساری ... !!!
این سیستمی هم که مشخصاتشو دادی واسه همون Medium خوبه ، حتی High رو هم نمیتونی درست و حسابی اجرا کنی ! و Very High هم احتمالا کلا نمیتونی انتخاب کنی ...

من مشخصات سیستمم رو نوشتم و چون با اون سنجیدم اینو نوشتم .

یعنی عکسایی که امیر گذاشته در حد Original Farcry هم نیست!
اینا همه‌ش نتیجه‌ی سیاست‌های‌ مخوف و چپاول‌گرانه‌ی شرکت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاریه!

این همه منتظر این بازی موندیم با این سیستم هایی که شماها دارید اینقدر از بازی بد می گید پس با سیستم من که دیگه...

سلام
پس شما هم مثل من رفتار کن انگار که اصلا این تایپیک رو ندیدی؟ من با اینکه کارتم کارت بدی نیست (البته 8600 GT هست که خیلی خوبم نیست) ولی چون 1 گیگ رم بیشتر ندارم انگار که این تایپیک تو سایت وجود نداره .طرفش هم نمیام تا حرص نخورم.
یا علی مدد

دوستانی که دمو رو بازی کردند لطف کنن بگن بازی در حالت Medium آیا جلوه های گرافیکی زیبا داره و بنظر نسل بعدی بحساب میاد یا اینکه طوری طراحی شده که در حالتی غیر از High و very High مثل بازیهای چند سال قبل بنظر بیاد ؟:(
خلاصه اینکه چه سطح و نسلی از گرافیک رو در حالتی غیر از High و very High نشون میده ؟:confused:

Far Cry هم که اون زمان تازه اومده بود، هیچ دست کمی از این Crysis نداشت.خیلی ها واسه اجراش مشکل داشتن و خیلی ها حتی بدلیل اینکه اون زمان کارت های گرافیک مثل الان زیاد نبود نمیتونستن اجراش کنن! ضمنا اینکه، FC اون زمان کارتش وجود نداشت و هیچ گیمری نمیتونست با تنظیمات High یا Very High اجرا کنه.حداکثرش دیگه Medium Setting بود ... Sli هم که وجود نداشت ... دیگه تا اینکه 6 ماه بعد که کارتهای سری 6800 اومد بدلیل اینکه High End بودن تونستن با تنظیمات بالا اجرا کنن اونم با کلی دردسر نصب پچ و کلی مزخرفات دیگه ...

پس از cRYSIS هم اصلا توقع نداشته باشین که بتونین از همون اول High Quality بازی کنین.چون اولا ، VGA کارتهای نسل جدید باید بیان (تا بتونین راحت و بدون درد و سر اجرا کنین بازی رو) دوما، همینجور که گفتم موقعیت الانه Crysis هیچ تفاوتی با موقعیت Far Cry در اون زمان نداره...

ضمنا اینکه، FC اون زمان کارتش وجود نداشت و هیچ گیمری نمیتونست با تنظیمات High یا Very High اجرا کنه.حداکثرش دیگه Medium Setting بود ... Sli هم که وجود نداشت ...
نه بابا علی جان دیگه اینطوری ها هم نبود. farcry با 9800XT یا 5950ultra و 512MB رم روی very high بدون مشکل و افت فریم محسوسی اجرا می شد فقط تفاوت اون موقع در رزولوشن ها بود چون رزولوشن های 1080p و ... اون موقع معنی نداشت و حداکثر رزولوشنی که برای بازی ها استفاده می شد 1280x1024 بود.
اون 6800 که اومد اولین بار pixel shader 3 بود که روی farcry با این کارت تست شد که نیاز به پچ و اون داستانا داشت. ولی خوب در کل حرفت درسته و farcry هم زمان خودش به غیر از چنتا کارت high-end اون زمان با خیلی از کارت های اون روز مشکل داشت و نمی تونستن خوب این بازی رو اجرا کنن.

پ.ن: من اون موقع 510 تومان پول کارت گرافیک داده بودم تا farcry و doom3 و hl2 رو بدون مشکل بازی کنم. اگه نمی شد که مرض نداشتم پولمو بریزم دور.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or