اشكان حرفت درسته .
ولي نظرات خودم را بگم سر اينكه بازي گرافيك عالي داره شكي نيست .
ولي من از سيستم خودم بيشتر از اين انتظار داشتم . اون حرفهايي كه سازنده ها گفته بودند دروغ از اب در اومده بازي تقريبا براي خيلي سيستم اجرا ميشه ولي با افت فريم .
الان دقيقا اگه بريد خيلي فرومها را چك كنيد كساني كه بازي را انجام دادند با يه سيستم بسيار قوي . بازي اگه بخواين همه چي veryhigh ّباشه به صورت بسيار زياد از قدرت سيستم گرفته ميشه .
البته dx10 منظورم هست اگه رزوليشن روي 1280*1024 باشه و بدون aa فريم دوربر 50 الي 60 فريم يا شايدم بيشتر ميگيري ولي با فعال بودن aa روي 4x به شدت از قدرت سيستم گرفته ميشه فريم مياد روي مثلا 30فريم يا كمي بيشتر بستگي داره به محيط .
در كل بگم حداكثر aa كه ميخواي باالا ببري 4x هست (بهترين انتخاب براي گرفتم فريم مناسب ) بيشتر واقعا سيستم را رنج ميده !
حالا اشكان جان من فكر نكنم دموي بازي با اصل بازي تفاوت زيادي داشته باشه كه مثلا بگي 10 فريم اينور و اونور ميشه !
بالاخره خودت يه قضاوتي بكن سيستمي كه من دارم .
سيستم من با يه 8800gtx با يه پردازنده دو هسته با 2 گيگابايت رم . بيشتر از اين انتظار داشتم فيريم بگيرم .
بعد ميان ميگن چنين سيستمي براي 2 و3 سال كافيه كرايسيس مثل قاتل سيستم ميمونه .
بعد nvidia مياد ميگه كرايسيس فقط نيمي از قدرت 8800 استفاده ميكنه اره جونه عمش !
اينم از grytek مياد ميگه براي اين بازي سيستم خيلي قوي 8800gts كافيه در بهترين حالت ! اينم يه دروغ ديگه .
البته اينم بگم بازي واقعا گرافيك استثنايي داره بعضي از جلوه هاش ميخكوب كننده هست .
ولي چي ميشد براي چنين گرافيكي ميتونستم 50 الي 60 فريم بگيرم
به نظر من بايد اين بازي روي كنسولها بياد تا موفقيت بيشتري كسب كنه از نظر فروش وگرنه من فكر كنم خيلي از بازي كردن كرايسيس منصرف ميشن .