بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
خداییش ابهت از قیافه این یارو روی کاور مجله داره شره میکنه:d یه کاسه بیاریم همینجور ابهت جمع کنیم:d
نوید یه بازی خوف میده که بسیار هم عالی.

گفتن قراره چند صفحه درباره بازی مطلب منتشر کنند، انصافاً چیزی نشده که این همه تنش در این صفحات بوجود بیاد.
توجه شما را به این پست جلب می کنم، به نظرم از لحاظ گرافیک واقعاً عالی کار شده.

الان من متوجه نمیشم شما پُز چی را دارید میدید ؟! اصلا GI گفته بهترین چیزی هست که دیده ! من یه پستی دادم متوجه نشدید ! ما تو سال 2013 هستیم و با بازی های این سال بعد The Order: 1886 برای سال 2014 هست ! الان شما چندتا بازیه سال 2014 دیدید یا معرفی شده و همین GI دیده که بشه مقایسه کرد ؟!

گفتن قراره چند صفحه درباره بازی مطلب منتشر کنند، انصافاً چیزی نشده که این همه تنش در این صفحات بوجود بیاد.
توجه شما را به این پست جلب می کنم، به نظرم از لحاظ گرافیک واقعاً عالی کار شده.
تو عکس ها که شما گذاشتین طرف داره روی صورت کار میکنه سوال اینجاست ایا این بازی شخصیت هاشو یا همون شخصیت اصلی داستان ما چهرشو میسازیم ؟؟؟؟:-o

الان من متوجه نمیشم شما پُز چی را دارید میدید ؟! اصلا GI گفته بهترین چیزی هست که دیده ! من یه پستی دادم متوجه نشدید ! ما تو سال 2013 هستیم و با بازی های این سال بعد The Order: 1886 برای سال 2014 هست ! الان شما چندتا بازیه سال 2014 دیدید یا معرفی شده و همین GI دیده که بشه مقایسه کرد ؟!
فرخ تا حالا کسی گیم پلی این بازی رو ندیده که بخوایم بگیم بهترینه یا نه اما با استناد به حرف اینا یعنی با یه گرافیک خفن طرف هستیم .
موضوع اینه که هیچکدوم از بازیهای نسل بعد هم عرضه نشدن و همشون در حال توسعه هستن . اگه حرفشون درست باشه در حال حاضر حتی با اینکه بیشتر از یکسال وقت هست واسه توسعه و ساخت بازی بهترین گرافیک رو تو بازیهای نسل بعد داره .

ای وای ببخشید T10 رو حساب نکردم چون کلا اینا بازیهاشون رو خودشون نمیسازن میدن این و اون براشون میسازه ! :)) =)) یه نمیدونم Black چی چی هم دارید که هنوز رو زمین سفت رفع حاجت نکرده !! :d
بازیاشونو خودشون نسازن بهتر از اینکه 6 سال طولش بدن بعدشم متای 84 بگیرن نه:-/حداقل اینجوری متای همه ی بازیاشون بالای 90 میشه
خیلی آف تاپیک شد

اینجا که از 2014 حرفی زده نشده گفتن بهترین گرافیکی بوده که دیدن. چرا انقد شلوغش میکنید

18200903216478639950_thumb.jpg

از دشمنهای بازی عکس منتشر نشده..؟ انسان هستن یا ماورائ طبیعه

چطور جرات کردن از یک بازی ps4 تعریف کردن؟ خجالت نمیکشن؟ نمیگن اینجا چند نفر تا صبح خوایشون نمیبره این چیزارو میخونن

از دشمنهای بازی عکس منتشر نشده..؟ انسان هستن یا ماورائ طبیعه

معلوم نیست دقیقا ولی به احتمال قوی موجودات عجیب و غریب هست طبق حرف GI :

soldiers in 19th century London fighting off an attacking pack of strange creatures

الان من متوجه نمیشم شما پُز چی را دارید میدید ؟!
تکنولوژی فوق پیشرفته Simulator و Rendering سبیل کرکترهاش :x.
اصلا GI گفته بهترین چیزی هست که دیده ! من یه پستی دادم متوجه نشدید ! ما تو سال 2013 هستیم و با بازی های این سال بعد The Order: 1886 برای سال 2014 هست ! الان شما چندتا بازیه سال 2014 دیدید یا معرفی شده و همین GI دیده که بشه مقایسه کرد ؟!
Typicalm$fanboyistypical.gif

اتمسفر و جو بازی خیلی خوب کار شده و از اون تریلر کوتاهی که وقتی که بازی رونمایی شد میشه فهمید دشمنا موجودات غیرطبیعی هستن!

یجورایی ولفنشتاین رو تداعی میکنه،با توجه به سلاح های futuristic و تکنولوژی که تو قرن نوزدهم دارن!

years ago humanity “splits” and a small group become “genetically different” with bestial traits. These folks are called “half-breeds”, according to what CVG gleaned
These are new species but are similar to mythological creatures and they start a war which changes the course of history​
همین چندخط منو جذب داستانش کرد،همیچن تم های داستانی جوون میدن واسه ساخت سرگرمی های جذاب!

شخصیت اصلی "Sir Galahad"ـه و با توجه به آب سیاه ـی که گفته شده عمر انسان هارو طولانی میکنه باید یه چندقرنی سن داشته باشه:دی

در مورد گرافیک هم David Neubelt و Matt Pettineo تو کنفرانسی که در کالیفرنیا داشتن از قابلیت های گرافیکی قویه بازی رونمایی کردن و خیلی نظرات مثبتی گرفتن،گرافیک بازی بدون شک کم و کاستی پیدا نمیکنه!

خلاصه تجربه ی یه آنچارتد با تم علمی تخیلی خیلی میتونه جذاب باشه!

منتظر جنگی نفس گیر با half-breedها باشید...

آخرین ویرایش:
این رو موافقم ! هنوز بازی های ND و SM رو ندیدن و برای همین فعلاً نظرشون روی The Order: 1886 هست ! :( :دی

این رو موافقم ! هنوز بازی های ND و SM رو ندیدن و برای همین فعلاً نظرشون روی The Order: 1886 هست ! :( :دی
آره واقعا بازیه اخر SM که داشت تازه با انچارتد و هیلو 4 مقایسه میشد :d این بازیه اخیر کیج هم که از TLOU خودتون بیشتر تعریف دیده . البته هیلو 4 ما داره با گرافیک های اند PC مقایسه میشه :دی لول .

همین سال 2014 با هیلو جدید که قراره بیاد پیشاپیش خوشامد میگم :bighug: البته یادمون نره QB هم هست ;;)
والا فقط میترسم بازیه جدید اپیک این وسط سر و کلش پیدا نشه بالاخره اپیک همیشه تو اغاز نسل جدید یه خر گرافیک انقلابی معرفی کرده .

تو این نسل که ما تو هم سبک های هر دو کنسول حرف اول و اخر را زدیم :دی یدونه اکشن ادونچر کم داریم که ظاهرا بر طبق شایعات بازیه Black Tusk Studios در این زمینه بازی هست در خدمتتونیم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or