بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
فقط توی بازیسنتره که از روی چهارتا شات بی کیفیت 600x300 تشخیص میدن که گرافیک بازی با تریلر فاصله داره و حرف منبعی مثل GameInformer که بازی رو تجربه کرده مستقیما روی TV فلان اینچ رو نقض میکنن :)) .

Maximum Damage Control !!!

این همه سایت از گرافیک Ryse تعریف کردن اونو بهترین گرافیک لانچ میدونستن هم کشک.
شما 4تا سایت معتبر در حد GI واسه من بیار که گفته باشه Ryse بهترین گرافیک بازی های لانچ رو داره . اونوقت من قول میدم دسته جمعی بشینیم بخاطر این شاتی که گذاشتی فکمون رو بندازیم :))

آب رنگی نیست گرافیکش؟ :-/
این بار که هیچی ولی اگه بار دیگه این حرف را به من بچسبونی شعور خودت را نشون دادی ! خیلی محترمانه گفتم !

فقط توی بازیسنتره که از روی چهارتا شات بی کیفیت 600x300 تشخیص میدن که گرافیک بازی با تریلر فاصله داره و حرف منبعی مثل GameInformer که بازی رو تجربه کرده مستقیما روی TV فلان اینچ رو نقض میکنن :)) .

نظر خودت در مورد Ryse چیه ؟! برو اون ویدئو 400 مگی صحبتهای سازنده را نگاه کن ببین یه همچین جنگل با اون جزئیات و افکت و اب و .......دیدی ؟!

این را هم بگم ما بازی ندیدیم سر گرافیک بازیهای دیگه مثل RYSE تعریف دیده باشه !
در مورد سیستم مبارزاتش که هنوز چیزی نشون ندادند.باید منتظر موند دید به چه شکلی در میاد.:d

در مورد تم بازی که میگی شباهت به گیرز داره اصلا موافق نیستم.تم بازی به نظرم بین بازی ها چیز یونیکی به حساب میاد.این حس رو تنها زمانی احساس میکنم که در حال خوندن یک کتاب در مورد همون دوران لندن باشم!یه چیزی مثل کتاب های شرلوک!

برای اولین بار که آرت های بازی رو دیدم یاد هیچ بازی خاصی نیوفتادم و چیز قدیمی به ذهنم نرسید.اکثر بچه ها هم همین نظر رو دارند.واسه همین خیلی ها هیجان زده هستند که ببیند بازی چقدر خوب از آب در میاد!

عکس هایی که تا به اینجا از بازی بیرون اومده هیچکدوم DF نیستند.باید منتظر موند عکس های با کیفیت رو RAD بزودی بعد از انتشار مجله بیرون بده.اون موقع میشه بروی کیفیتش بحث کرد.تا اون زمان تنها سندمون GI هست که اون هم نظرش اینه بهترین چیزی هست که تا الان تو نسل بعد دیدند.

در مورد رقابت با گیرز هم بازم موافق نیستم.طرح این بازی واسه ی سال 2003 ست.و الان تقریبا به مرحله تکمیل رسیده.گیرز اگر رقیبی داشت سری U بود که نتیجه رقابت شون هم هممون میدونیم چی شد!:d

نکته آخر اینکه سازندگان همین بازی اعلام کردند order اگر از بازی خاصی الهام گرفته باشه اون بازی uncharted 2 هستش.:d

How Uncharted influenced PS4 exclusive The Order: 1886 • Previews • PlayStation 4 • Eurogamer.net
The Order: 1886 inspired by Uncharted 2 | VG247

قرار نیست یه بازی کپ بازه دیگه باشه ! از این عکسها که معلومه سبک مبارزاتش شبیه به هم هستند از نوع دوربین . حتی مثل گیرز سلاح های عجیب و غریب داره :دی مثلا سر فضا سازیش قرار نیست مثل هم باشن ولی از لحاظ معماریه شهری که داره نشون میده شباهتهایی با سریه گیرز داره و تم گرافیکش هم تاریک هست .

در مورد انچارتد لول ! اصلا انچارتد کجا و کیرز کجا دو سبک متفاوت یکی ادونچر اونیکی شوتر محض !

آخرین ویرایش:
یک سری اطلاعات جدید منتشر شده که بد نیست بدونید:

• In concept since 2005
  • Trailer graphics are what you can expect it to look like in-game
  • Everything in the world is rendered with soft body physics
  • Metal beams react for example to magnetic forces, bending and shifting in real time
  • Incredible attention to detail: Lens flare catches light as you rotate the camera, oil lamps flash independently in an underground scene, light bouncing off every object provides uncanny realism, insane attention to material detail like wood, leather and cloth.
  • Clouds and particles of dust float around lamp flames, subtely settling down on the camera lense
  • Ready at Dawn spent a lot of time making the weapons unique, giving each personality. Grounded in understandable science but also have behaviors that you wouldn’t expect
  • Examples of guns: Arc Gun like you saw in the trailer, Combo Gun has two different settings, you can blow enemies back with a non-lethal charge to make space as well as using standard rifle fire, Thermite Rifle can shoot a chemical onto enemies, using secondary fire to shoot flares to light them on fire, frag grenades can be used typically or hoisted onto the environment via spikes
  • Around 7th or 8th century, humanity splinters, with many getting ‘beastial traits’, becoming ‘half breeds’
  • Thus begins the conflict
  • Humanity basically forms a version of the Knights of the Round Table, in this case, The Order to fight off this enemy
  • Through a strange turn of events, they discover a substance called “black water”, giving them unusually long lives and unique ability to recover from injury
  • The Knights continue to age, but at a much, much slower rate which they use to battle for centuries
  • It’s basically a curse given they continuously see everything around them leave and die off, it’s both a salvation and a curse for them
  • This leads up to the 19th century and the changes facilitate the unique futuristic Industrial Age you see before you
  • You play as Grayson, known as “Sir Galahad” (guy with the **** stache)
  • A new threat emerges as parts of society (humans) begin to rebel against the rulership and are disgruntled with the inequality between layers of society
  • Battle scenes are chaotic and exciting, with use of cover, somewhat similar to of Gears of War
  • “While the focus is on third-person gunplay combat, The Order sometimes pulls back for slower paced moments of investigation and exploration.”
  • Ready at Dawn took a unique twist to QTEs, sometimes melee attacks occur during gameplay, time slows down and you can rotate your camera and find different things in the environment to give you an edge. These can range from dodging a punch or grabbing an improvised weapon for example
  • Focused on a very strong story driven single player now, not willing to talk about any multiplayer
  • Interactive cutscenes keep players in control of part of the action (like shooting) while a preset dramatic moment plays out.

(به جا اینکه بزنید تو سر و کله هم یکم تاپیک رو پر محتوا کنید:d)

اقا بحث مقایسه رو تو هر تاپیکی باز نکنید الان 10 صفحه دعوا میره جلو

GI گفته بهترین گرافیکیه که تا حالا دیده اینو دوستان از خودشون که نمیگن .

(به جا اینکه بزنید تو سر و کله هم یکم تاپیک رو پر محتوا کنید:d)

اگه یه مشت علاف و بیکار بزارن . چشم .

Maximum Damage Control !!!

شما 4تا سایت معتبر در حد GI واسه من بیار که گفته باشه Ryse بهترین گرافیک بازی های لانچ رو داره . اونوقت من قول میدم دسته جمعی بشینیم بخاطر این شاتی که گذاشتی فکمون رو بندازیم :))
متاسفانه وقت ندارم برای تویی که شب و روز اینجا سونی رو پرستش میکنی همه چیش رو بهترین میدونی برم لینک صحبت هارو پیدا کنم بیارم و قانعت کنم. مثل شمام نیستیم تا یه سایتی یه تعریفی میکنه ذوق مرگ شیم پیرهن عثمان کنیم. تصاویر و ویدیوهای Ryse خودش گویاست. از همون زمان نمایش در مورد Ryse میگفتن یا بهترین یا یکی از بهترین های لانچه از لحاظ گرافیکی.

زین پس برای مقایسه بازی‌ها، می‌توان بازییی که تریلرش فقط 400مگ بوده را با بازی که فقط 4 تا شات بی کیفیت ازش به بیرون امده مقایسه کرد و نظر فکت صادر نمود درباره بهتر بودنشان...

نظر خودت در مورد Ryse چیه ؟! برو اون ویدئو 400 مگی صحبتهای سازنده را نگاه کن ببین یه همچین جنکل با اون جطئیات و افکت و اب و .......دیدی ؟!
این Ryse با این گرافیک اگه واسه PS4 بود همین آقا دونه دونه پیکسلاشو میکشید بیرون در وصف گرافکیش شعرها می سرود

متاسفانه وقت ندارم برای تویی که شب و روز اینجا سونی رو پرستش میکنی همه چیش رو بهترین میدونی برم لینک صحبت هارو پیدا کنم بیارم و قانعت کنم. مثل شمام نیستیم تا یه سایتی یه تعریفی میکنه ذوق مرگ شیم پیرهن عثمان کنیم. تصاویر و ویدیوهای Ryse خودش گویاست. از همون زمان نمایش در مورد Ryse میگفتن یا بهترین یا یکی از بهترین های لانچه از لحاظ گرافیکی.
وقت نداری ؟ بعله :)) برو عزیزم, به کاه دون زدی !

GI بازی رو تجربه کرده میگه گرافیک بخصوص مدلسازی و اسپشل افکت ها با تریلر آنونس بازی یکسانه و گرافیک تریلر دقیقاً همون چیزی هست که میتونید این-گیم انتظار داشته باشید و صد البته حیرت آور ترین گرافیکی هست که برای یک بازی نسل بعد دیدن اینجا جان بر کف های مایکرو زیر بار نمیرن و از روی چهارتا شات بی کیفیت 600x300 تشخیص میدن که گیم اینفورمر حرف مفت زده !

آخرین ویرایش:
قرار نیست یه بازی کپ بازه دیگه باشه ! از این عکسها که معلومه سبک مبارزاتش شبیه به هم هستند از نوع دوربین . حتی مثل گیرز سلاح های عجیب و غریب داره :دی مثلا سر فضا سازیش قرار نیست مثل هم باشن ولی از لحاظ معماریه شهری که داره نشون میده شباهتهایی با سریه گیرز داره و تم گرافیکش هم تاریک هست .

در مورد انچارتد لول ! اصلا انچارتد کجا و کیرز کجا دو سبک متفاوت یکی ادونچر اونیکی شوتر محض !
یعنی چی چون سلاح های عجیب غریب داره پس مثل گیرزه؟الان میخوای من برات اسم 100 تا بازی قبل از سری گیرز بیارم که همه سلاح های عجیب و غریب دارند؟پس گیرز هم سلاحهاش با این حساب همه تقلیده دیگه؟میخوای 20 تا بازی اسم ببرم تم گرافیکش قبل از بوجود اومدن گیرز همینطور تاریک باشه؟:دی

چطور وقتی بحث مقایسه U و GEARS که میشه این دو بازی دو سبک متفاوت هستند , یکی ادونچر و او نیکی شوتر محض! ولی بحث که به ORDER میرسه شبیه به GEARS میشه؟مگه ORDER هم اکشن-ادونچر نیست؟ پس چطور شما میتونی این بازی رو با یه بازی شوتر محض مقایسه کنی؟

GI بازی رو تجربه کرده میگه گرافیک بخصوص مدلسازی و اسپشل افکت ها با تریلر آنونس بازی یکسانه و گرافیک تریلر دقیقاً همون چیزی هست که میتونید این-گیم انتظار داشته باشید و صد البته حیرت آور ترین گرافیکی هست که برای یک بازی نسل بعد دیدن اینجا جان بر کف های مایکرو زیر بار نمیرن و از روی چهارتا شات بی کیفیت 600x300 تشخیص میدن که گیم اینفورمر حرف مفت زده !
بله دقیقا نه وقتشو دارم نه حوصله شو چون حضور ذهن ندارم الان کجاها شنیدم و خوندم ولی یادمه که این تعریف ها بوده ولی انقدر مهم نبوده و اهمیت نداشته که بوکمارک کنم.
در مورد GI و گرافیک Order چرا حرف تو دهن من میزاری؟ من کجا گفتم با تریلر فرق داره یا GI چرت گفته؟
گفتم سلیقه ها متفاوت هست حرف GI سند نیست و البته گفتن چشمگیر ترین ویژیوال دلیل بر بهترین بودن از لحاظ گرافیک فنی نیست. Visuals ≠ Graphics

Battle scenes are chaotic and exciting, with use of cover, somewhat similar to of Gears of War
بازی را شبیه به گیرز دونسته با کاورگیریش . بالاخره چه دوست داشته بشاید یا نداشته باشید بازیهاتون شبیه گیرز هست:d
خیر،بازی را شبیه به گیرز ندونسته با کاورگیریش!
بازی را تا حدودی شبیه به گیرز دونسته با کاورگیریش
نتیجه گیری آخرت هم که جک تشریف داره
قبلا هم باهات بحث کردم بی منطق و از زیر جواب در رو هستی
و توانایی زیادی توی تحریف کردن داری...
بهتره با حقیقت کنار بیای،به خودت زیاد فشار نیار...

اینم مثل رفیق هم قطاریش یه حرفی زد سریع در رفت . باز حداقل این اعتراف کرد . اون که گفت n تا سازنده معتبر گفته PS3 اشغال هست اینم از این .

در مورد این Ryse هم سریع لینک معتبر بزارید که گفته بهترین لانچ هست وگرنه من بودم دیگه صفحه بازیسنتر رو باز نمیکردم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or