بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
اصلا فرض میکنیم هست. که چی؟
:biggrin1:

هیچی:دی برای من مهم نیست کاور گیریش شبیه گیرز/آنچارتد باشه یا لست آو آس (هرچند بخاطر اینکه کاورگیری توی TLoU بشدت واقعی هست نظرم به این بازی نزدیکتره), خواستم شفاف سازی کنم :دی!

آقا اصلا کیل سویچ هیچی،گادفادر نسه اولش عین کاورگیری همین گیرز ـو داشت :دی

خب اونم از Kill Switch الهام گرفته. کلا همه‌ی بازیهایی که از سیستم کاور به این شکل استفاده میکنن از Kill Switch الهام گرفتن. ولی اینجا یه عده فکر میکنن این یارو بلیزینسکیه چیه یه روز صبح از خواب بیدار شده و یهو Cover System رو کشف کرده و 2 ساعت بعد هم تزریقش کرده به GOW!!
کلا اصلا باعث و بانی این سبک از کاور گیری GOW نیست که بخوایم بگیم فلان بازی سیستم کاور گیریش رو از GOW الهام گرفته یا شبیه به GOWئه! خود GOW از یه جا دیگه الهام گرفته!

البته من کلا نمیدونم موضع تو چیه در قبال GOW :دی

خب اونم از Kill Switch الهام گرفته. کلا همه‌ی بازیهایی که از سیستم کاور به این شکل استفاده میکنن از Kill Switch الهام گرفتن. ولی اینجا یه عده فکر میکنن این یارو بلیزینسکیه چیه یه روز صبح از خواب بیدار شده و یهو Cover System رو کشف کرده و 2 ساعت بعد هم تزریقش کرده به GOW!!
کلا اصلا باعث و بانی این سبک از کاور گیری GOW نیست که بخوایم بگیم فلان بازی سیستم کاور گیریش رو از GOW الهام گرفته یا شبیه به GOWئه! خود GOW از یه جا دیگه الهام گرفته!

من از گیرز به عنوان یه بازی خوشم میاد خیلی ولی این که همه بازیاش شوتر رو به گیرز ربط میدن مسخره ـس :دی
من از الان دارم دعا میکنم یوقت یه بازی پیدا نشه که با اره توش ملتو نصف کنن وگرنه بازم از مدا تاریخ گیم تقلید میشه :(

البته یه زمانی یه سری از همین دوستان اعتقاد داشتن داستان کیلزون از گیرز تقلید شده ولی آب در موقعی قطع شد که فهمیدن کیلزون 3 سال قبل گیرز وجود داشته :دی

اولا این همه کیف نکنید :دی بازی برای سال 2014 هست :دی تا اون زمان گرافیک خرها میخوان معرفی بشن :دی

دوم اینکه از چشم ترول نگاه نکنید ! لول :دی بازی شباهتهایی با گیرز داره ! کاور گیریش را که GI گفته شبیه گیرز هست از طرفی به نظر خودم تم گرافیکش هم شباهتهای با نشخه 1 گیرز داره نوع دوربینش هم شبیه هست . به نظر من اگه در سطح انتظار باشه رقیب خوبی برای گیرز میشه . ولی خب تصور GEARS 4 با UE4 ؤا خودتون تصور کنید :دی

اول اینکه خیلی هم دلتو صابون نزن که GEARS بعدی انحصاری باشه. دوما اصا این حرفت چه ربطی به گرافیک بازی داشت ؟ حتی اگرم کاورگیریش شبیه باشه بازم چه ربطی به گرافیکش داره ؟

اين عكس هاي گيم پلي كه با اون تريلر فاصله داره.گرچه اصلا نميشه انتظاري در اونحد داشت ولي يك جور گفته بودن در حد اون تريلر من خودم به شدت جو گير شده بودم در اين مورد.

در مورد بازي هم كاش يكم بيشتر جوش تاريكتر باشه.يعني منظورم اينه كه هر چه قدر به اون تريلر(از هرلحاظ)نزديك تر بشه عالي تره.

در مورد گرافيك نسل بعد هم به شخصه بالاترين چيزي كه تا حالا ديدم The Witcher 3 هستش.

آخرین ویرایش:
اتفاقاً زاویه دوربین و کاورگیریش هیچ شباهتی به گیر آو وار نداره و میشه گفت کاملاً شبیه The Last of Us هست .
شما مطمئنی ؟! یه سرچ و جستجو کن از گیرز عکس ببین ! ببین که اصلا هیچ شباهتی به دوربین گیرز نداره ؟!

راستی در مورد این جمله که Order بهترین گرافیک نسل جدید رو تا الان داره چه نظری داری؟:دی
الان که سال 2013 هست و با بازی های این سال ! این اولا .
دوم اینکه نسل یعنی از الان تموم شد رفت ؟!بری سال 2014 چندتا بازی نمایش دادند از انحصاری ها و غیر انحصاری ها ؟! نظر GI تا اینجایی که دیده هست و متاسفانه برای این سال هم نیست و برای سال 2014 شرمنده ایم :دی

اصلا گیرز از Kill Switch الهام گرفته ! OK ولی کی این سبک را باب کرد و به استاندارد تبدیل کرد ؟! چرا هر مجله یا سایتی از گیم اسپات بگیر تا IGN و GI بازی های این نسل را همگی از گیرز الهام گرفته میدونند ؟! از جمله خود انچارتد را گیم اسپات گفت بود از گیرز الهام گرفته چرا نمیگن مثلا Kill Switch ؟
انچارتد هم از تام رایدر الهام گرفته ولی انچارتد به قدری موفق عمل کرده خود سازنده تام رایدر خودشون میان میگن ما از انچارتد الهام گرفتیم !
متاسفانه نمیشه کتمان کرد که GEARS OF WAR استانداردی را ساخته که بازیهای این نسل به فراوانی ازش الهام گرفتند و تقلید کردند .

این حرفی هم که در مورد این بازی زدم حرفه خود GI بوده و گفته سیستم کاورگیریش شبیه با گیرز هست ! ما چیزی از خودمون نبافتیم !

حالا اینجا این چیزها را ترول میدونند مشکل من نیست چون به نظر من اگه سطح کیفی برقرار باشه خیلی خوبه چون تو خیلی از زمینه ها این بازی من را یاد پیدایش گیرز 1 میندازه .

اول اینکه خیلی هم دلتو صابون نزن که GEARS بعدی انحصاری باشه. دوما اصا این حرفت چه ربطی به گرافیک بازی داشت ؟ حتی اگرم کاورگیریش شبیه باشه بازم چه ربطی به گرافیکش داره ؟
چون GI گفته بهترین گرافیک را دیده منم گفتم ماله سال 2014 هست تا اون زمان نمیشه زیاد به این حرف مطمئن بود سال 2013 هستیم و با بازیهای این سال .

در ضمن من تو این عکسها چیزی که GI میزنه را با اون تریلر اولی نشون دادند نمیبینم و تفاوت زیاده!

آخرین ویرایش:
اولا این همه کیف نکنید :دی بازی برای سال 2014 هست :دی تا اون زمان گرافیک خرها میخوان معرفی بشن :دی

دوم اینکه از چشم ترول نگاه نکنید ! لول :دی بازی شباهتهایی با گیرز داره ! کاور گیریش را که GI گفته شبیه گیرز هست از طرفی به نظر خودم تم گرافیکش هم شباهتهای با نشخه 1 گیرز داره نوع دوربینش هم شبیه هست . به نظر من اگه در سطح انتظار باشه رقیب خوبی برای گیرز میشه . ولی خب تصور GEARS 4 با UE4 ؤا خودتون تصور کنید :دی
ای خدا.بازی که هنوز یه trailler واظح از gameplay نمایش نداشته رو همینجوری با انحصاریتون مقایسه میکنی و حتی یک تقلید میدونی؟حتی چیزی که معلومه سبک کاملا یکسانی ندارن این دوتا با هم.خدایی این حرف ها رو نمیدونم چطوری میگید ولی آخرت بی منطقیه.

شما مطمئنی ؟! یه سرچ و جستجو کن از گیرز عکس ببین ! ببین که اصلا هیچ شباهتی به دوربین گیرز نداره ؟!
نه نداره . دوربین خیلی به کرکتر نزدیکتره (مثل TLoU) تا سری گیرز . در ضمن نیازی نیست سرچ کنم وقتی تمام نسخه های گیرز رو دارم و بازی کردم . بیشتر روی صحبتم هم با کاورگیری بازی بود که اصلاً ربطی به چیزی که توی بازی هایی مثل آنچارتد و گیرز میبینیم نداره و میشه گفت کاملاً شبیه سیستم کاورگیری TLoU هست .

اصلا گیرز از Kill Switch الهام گرفته ! OK ولی کی این سبک را باب کرد و به استاندارد تبدیل کرد ؟! چرا هر مجله یا سالیتی از گیم اسپات بگیر تا IGN و GI بازی های این نسل را همگی از گیرز الهام گرفته میدونند ؟!
انچارتد هم از تام رایدر الهام گرفته ولی انچارتد به قدری موفق عمل کرده خود سازنده تام رایدر خودشون میان میگن ما از انچارتد الهام گرفتیم !
متاصفانه نمیشه کتمان کرد که GEARS OF WAR استانداردی را ساخته که بازیهای این نسل به فراوانی از شالهام گرفتند و تقلید کردند .

چیز چندان عجیبی نیست. همون Kill Switch هم اگه به جای PS2 و XBOX چند سال بعد برای کنسولای نسل جدید منتشر میشد و اینهمه براش تبلیغات میشد شاید این سبک رو به استاندارد تبدیل میکرد. وقتی ماکروسافت میره ابداع کننده این سیستم کاور گیری رو ورمیداره میاره توی تیم GOW، طبیعیه که با یه سخت‌افزار چند برابر قدرتمندتر از سخت‌افزار PS2 و XBOX خیلی کارا بتونه بکنه
کلا GOW یه سری شرایط خاص برای موفقیت براش مهیا بود ولی عین همین شرایط برای مثلا Kill Switch مهیا نبود

نه نداره . دوربین خیلی به کرکتر نزدیکتره (مثل TLoU) تا سری گیرز . در ضمن نیازی نیست سرچ کنم وقتی تمام نسخه های گیرز رو دارم و بازی کردم . بیشتر روی صحبتم هم با کاورگیری بازی بود که اصلاً ربطی به چیزی که توی بازی هایی مثل آنچارتد و گیرز میبینیم نداره و میشه گفت کاملاً شبیه سیستم کاورگیری TLoU هست .
منو وادار نکن عکس بزارم :دی
بعد عزیزم GI گفته شبیه به گیرز هست الان درست میگه یا غلط ؟!

وقتی TLOU به خاطر درختهاش متهم به شباهت و الگوبرداری از Alan Wake میشه هیچ تعجبی نداره که الآن هم The Order بخاطر زاویه دوربین و کاورگیری ـش الهام گرفته شده از Gears Of War خونده بشه. خیلی عادیه باو نمی دونم چرا بحث می کنین:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or