بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
خدایا ، خداوندا ، عکسهای GeOW 2 اینجا چیکار میکنه ؟!! MGS 4 VS GeOW 2 ه ؟!!! من الان به کجا پناه ببرم ؟! من اگه بچه ام اونموقع بدنیا اومده بود الان اول دبستان بود ! اصلا اینجا کجاست الان ؟! تاپیک اسمش چیه ؟! الان چه سالی هستیم ؟ Crysis 2 رو کنسول بهتر بود یا PC ؟! خدایا من فکر کنم گم شدم ! 8-|

=))=))=))=))=))
خدا میدونه منم یه لحظه یادم رفت موضوع تاپیک چی بوده.:-$
فکر کردم موضوع آزاده:d

من خراب این کلمه شدم ... :(

خدایا ، خداوندا ، عکسهای GeOW 2 اینجا چیکار میکنه ؟!! MGS 4 VS GeOW 2 ه ؟!!! من الان به کجا پناه ببرم ؟! من اگه بچه ام اونموقع بدنیا اومده بود الان اول دبستان بود ! اصلا اینجا کجاست الان ؟! تاپیک اسمش چیه ؟! الان چه سالی هستیم ؟ Crysis 2 رو کنسول بهتر بود یا PC ؟! خدایا من فکر کنم گم شدم ! 8-|

خراب چیه داداش ایشالا همیشه درست باشی !
عزیزم نگران نباش اینجا بازی سنتر هست ! همون جایی که نیما و سونی و دوستان حضور دارن !

وای به حال اون روزی که gameinformer گیم پلی quantom break ببینه
قبلا یه بازیشو (Alan Wake) دیده که 8.5 داده که بالاتر از نمره میانگین بازی بوده که نمره خوبیه ولی خوب با توجه به سوابق سازنده "وای به حال اون روزی" دیگه نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or