بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
همون سال 2011 رو هم نگاه کنی، یه سری از سایت ها جوایز گرافیکی رو دادن Witcher 2 یا Crysis 2 که خب مشخصا نسخه PC مد نظرشون بوده، جایزه گرافیک هنری رو هم دادن Rayman Origins که اینم وضعش معلومه :دی سال های دیگه هم به همین شکل. مثلا اگه اشتباه نکنم از بین GameReactor ها که 6 یا 7 تا هم هستن، فقط یکیشون جایزه رو داد U3، ولی خب تو بخش کنسول U3 با اختلاف زیادی بیشترین جایزه رو برد.
اتفاقا کرایسیس 2 نسخه PC به جز رزولوشن و اینا هیچ فرقی با کنسولش نداشت و تازه 6 ماه بعد یه پچ DX11 دادن و اختلاف ایجاد شد. تمام سایت ها هم همون گرافیک ریلیز بازی رو در نظر گرفتن و خیلی هاشون حتی پچش رو دانلود هم نکرده بودن:دی

اتفاقا کرایسیس 2 نسخه PC به جز رزولوشن و اینا هیچ فرقی با کنسولش نداشت و تازه 6 ماه بعد یه پچ DX11 دادن و اختلاف ایجاد شد. تمام سایت ها هم همون گرافیک ریلیز بازی رو در نظر گرفتن و خیلی هاشون حتی پچش رو دانلود هم نکرده بودن:دی
این حرفا فقط اعتبار آدمو زیر سوال می بره . یه ذره فکر کردن قبل پست دادن بد نیست .

آره . خیلی تفاوت نداشت . فقط تو رزولوشن و فریم ریت و اینا . اینا هم که خیلی چیز مهمی نیستند .

حرف ایشون درسته,من خودم نسخه کنسولی بازی رو ندیدم ولی کرایسیس 2 بدون DX11 واقعا یه ناامیدی بزرگ واسه PC بود و حتی از شماره اول هم پایینتر بود,با اومدن اون پچ چیزی شد که باید میبود!!!

حرف ایشون درسته,من خودم نسخه کنسولی بازی رو ندیدم ولی کرایسیس 2 بدون DX11 واقعا یه ناامیدی بزرگ واسه PC بود و حتی از شماره اول هم پایینتر بود,با اومدن اون پچ چیزی شد که باید میبود!!!
وقتی نسخه کنسولی و ندیدی ، چطوری حرف ایشون درسته . ؟:)
قطعا کرایسیس دو بدون پچ DX11 خیلی مال نبود . ولی تفاوتشم با نسخه کنسولی به شدت واضح و آشکار بود .

این حرفا فقط اعتبار آدمو زیر سوال می بره . یه ذره فکر کردن قبل پست دادن بد نیست .
شما وقتی یه چیزی رو نمیدونی اسلحه رو سرت نگذاشتن سریع بیای جواب بدی.
کرایسیس 2 نسخه PC در زمان عرضه فرقی با کنسولش نداشت (به جز رزولوشن و AA که خُب همه بازیهای مولتی پلتفرم همینطورن). کرایتک 6 ماه بعد یه پچ DX 11 داد براش و اون موقع تفاوت زیادی ایجاد کرد.

مقایسه سه پلتفرم رو میتونید اینجا ببینید.

پس اگر هم اين جوري باشه چه بهتر چون اون همه سايت كه جايزه رو دادن به u3 و از همه مهمتر جايزه VGA نه تنها نشان دهنده بهتر بودن u3 از نسخه كنسوليه crysis2 بوده بلكه از نسخه pc اين بازي در هنگام ريليز هم بهتر بوده:)

دقیقا همین نظر رو هم من داشتم ولی با DX11 اختلاف وحشتناک بود ...:d

شما وقتی یه چیزی رو نمیدونی اسلحه رو سرت نگذاشتن سریع بیای جواب بدی.
کرایسیس 2 نسخه PC در زمان عرضه فرقی با کنسولش نداشت (به جز رزولوشن و AA که خُب همه بازیهای مولتی پلتفرم همینطورن). کرایتک 6 ماه بعد یه پچ DX 11 داد براش و اون موقع تفاوت زیادی ایجاد کرد.

مقایسه سه پلتفرم رو میتونید اینجا ببینید.
الان این مقایسه ای که گذاشتی ، رو چه ستینگی روی PC انجام شده ?!!
به جای اینکه بدویی بری سرچ بزنی لینک پیدا کنی . لینکی که سرو ته نداره . یا تجربیات خودتو باز گو کن یا به قول خودت ، اسلحه که نذاشتن بالا سرت بیای پست بدی ! OK

وقتی نسخه کنسولی و ندیدی ، چطوری حرف ایشون درسته . ؟:)
قطعا کرایسیس دو بدون پچ DX11 خیلی مال نبود . ولی تفاوتشم با نسخه کنسولی به شدت واضح و آشکار بود .

به نظرت وقتی یه بازی با اومدنش رو کنسولها تو نسخه بعدیش گرافیکش پسرفت میکنه معنی دیگه ای غیر از همسان سازیش با کنسولها هم میتونه داشه باشه؟؟؟
در اصل نسخه PC بازی با همون پچ DX11 عرضه شد!!!

به نظرت وقتی یه بازی با اومدنش رو کنسولها تو نسخه بعدیش گرافیکش پسرفت میکنه معنی دیگه ای غیر از همسان سازیش با کنسولها هم میتونه داشه باشه؟؟؟
در اصل نسخه PC بازی با همون پچ DX11 عرضه شد!!!
قطعا حرفت درسته و به خاطر کنسولها کرایسیس 2 اون چیزی که باید نشد . اما اینکه بگیم تفاوتی هم بجز AA و رزولیشن نداشتن اشتباهه ، من خودم کرایسیس 2 رو هم روی کنسول هم روی pc زدم و تفاوتشون با چشم غیر مسلح مشهوده ، و فقط در رزولیشن خلاصه نمیشه .

دوستان فقط یک تریلر از بازی دادن ؟
اگه به غیر از اون تریلر اولی تریلر دیگه ای هم هست خواهشا بزارید ممنون.:-*

الان این مقایسه ای که گذاشتی ، رو چه ستینگی روی PC انجام شده ?!!
به جای اینکه بدویی بری سرچ بزنی لینک پیدا کنی . لینکی که سرو ته نداره . یا تجربیات خودتو باز گو کن یا به قول خودت ، اسلحه که نذاشتن بالا سرت بیای پست بدی ! OK
من کاری با بحث ندارم اما این نکته رو باید بگم که شما هم به جای اینکه اینطوری بپری وسط تاپیک و این و اون رو محکوم کنی بهتره یه تحقیقی در مورد آنالیز های یورو گیمر و دیجیتال فاندری بکنی بعد اینجا ملت رو متهم کنی. لینکی که سر و ته نداره هم واسه خودش نکته جالبی بود. برای اولین بار تو عمرم دیدم که کسی اومده دیجیتال فاندری و یورو گیمر رو با این حرفاش زیر سوال میبره. قضیه اسلحه روی سر، برای خود شما هم صادقه.

اینکه سونی شاید بهتر عمل کرده قبول ! [/
من خراب این کلمه شدم ... :(

خدایا ، خداوندا ، عکسهای GeOW 2 اینجا چیکار میکنه ؟!! MGS 4 VS GeOW 2 ه ؟!!! من الان به کجا پناه ببرم ؟! من اگه بچه ام اونموقع بدنیا اومده بود الان اول دبستان بود ! اصلا اینجا کجاست الان ؟! تاپیک اسمش چیه ؟! الان چه سالی هستیم ؟ Crysis 2 رو کنسول بهتر بود یا PC ؟! خدایا من فکر کنم گم شدم ! 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or