بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
Sony’s Japan Studio هم وارد عمل شده و از قرار معلوم داره برای PS4 بازی می‌سازه. گفته میشه دارن Demon's Souls 2 رو با همراهی From Software می‌سازن.:d

خدا کنه گرافیک بازیشون به اندازه Ryse باشه...:(

بد توضیح داده GI داستان رو ! الآن نفهمیدم فقط Galahad هست یا بقیه مثل لنسلوت و گاواین و اینا هم تو چشمه ـه رفته بودن و هستن
تا اونجایی که میدونم تو داستان اصلی به اونجا ها نکشید :d

از دشمنهای بازی عکس منتشر نشده..؟ انسان هستن یا ماورائ طبیعه

از نظر شکل شبیه اساطیر اسکاندیناوی و یونانین

آخرین ویرایش:
و روزی که ND و SM گرافیک بازیاشون ترول بشه >:d
راضیم ازتون کاملا :دی
چطور گرافیک بازیهای 343 و T10 و اپیک و کرایتک ترول میشن از جمله کارهای کارمک ! اینها هم همینطور :bighug:

Sony’s Japan Studio هم وارد عمل شده و از قرار معلوم داره برای PS4 بازی می‌سازه. گفته میشه دارن Demon's Souls 2 رو با همراهی From Software می‌سازن.

خدا کنه گرافیک بازیشون به اندازه Ryse باشه...
چطور شده تا دیروز کسی که جانب کرایتک و کارمک را میگرفت الان داره اینوری حرکت میکنه ؟

چطور گرافیک بازیهای 343 و T10 و اپیک و کرایتک ترول میشن از جمله کارهای کارمک ! اینها هم همینطور
:bighug:

آخی استودیوی انحصاری درست حسابی ندارید دست به دامن اینا میشید؟ =((

چطور شده تا دیروز کسی که جانب کرایتک و کارمک را میگرفت الان داره اینوری حرکت میکنه ؟

کرایتک؟!! لال بشم اگر جایی گفته باشم از این استودیو خوشم میاد و یا خوبه:d. کارمک رو هم که همیشه قبول داشتم الان حرفم چه ربطی با کارمک داشت؟:-/

آره واقعا بازیه اخر SM که داشت تازه با انچارتد و هیلو 4 مقایسه میشد :d این بازیه اخیر کیج هم که از TLOU خودتون بیشتر تعریف دیده . البته هیلو 4 ما داره با گرافیک های اند PC مقایسه میشه :دی لول .

همین سال 2014 با هیلو جدید که قراره بیاد پیشاپیش خوشامد میگم :bighug: البته یادمون نره QB هم هست ;;)
والا فقط میترسم بازیه جدید اپیک این وسط سر و کلش پیدا نشه بالاخره اپیک همیشه تو اغاز نسل جدید یه خر گرافیک انقلابی معرفی کرده .

تو این نسل که ما تو هم سبک های هر دو کنسول حرف اول و اخر را زدیم :دی یدونه اکشن ادونچر کم داریم که ظاهرا بر طبق شایعات بازیه Black Tusk Studios در این زمینه بازی هست در خدمتتونیم :دی

کرایتک؟!! لال بشم اگر جایی گفته باشم از این استودیو خوشم میاد و یا خوبه:d. کارمک رو هم که همیشه قبول داشتم الان حرفم چه ربطی با کارمک داشت؟:-/
آره واقعا ! حوصله نقل قول ندارم تو کلا طرف کرایتک و بازیهاش را قشنگ میگرفتی کرایسیس 1 و 2 را یادت بیار ! از طرفی چون خودت را PC فن میدونی حماییت هم یه چیز عادی بود . الان چطور شده که کرایتک که تو زمینه تکنیک گرافیکی داره ترول میشه ؟!

در مورد کارمک چند هفته بیا عقبتر کی بود داشت قدرت سخت افزاری 360 را ترول میکرد و من گفتم کارمک گفته قویتره ! الان حرفش را قبول داری یا نه ؟!

آره واقعا ! حوصله نقل قول ندارم تو کلا طرف کرایتک و بازیهاش را قشنگ میگرفتی کرایسیس 1 و 2 را یادت بیار ! از طرفی چون خودت را PC فن میدونی حماییت هم یه چیز عادی بود . الان چطور شده که کرایتک که تو زمینه تکنیک گرافیکی داره ترول میشه ؟!

در مورد کارمک چند هفه بیا عقبتر کی بود داشت قدرت سخت افزاری 360 را ترول میکرد و من گفتم کارمک گفته قویتره ! الان حرفش را قبول داری یا نه ؟!

کرایسییییییییس!!!! من تو عمرم اصلا 5 دقیقه هم این سری رو بازی نکردم!!! اون من نیستم:d کرایتک رو هم هیچ وقت به خاطر گرافیک بازی هاش ترول نکردم. بحث RYSE رو راه انداختی و با یه بازی که هنوز هیچی ازش نیومده قیاس کردی، رو این حسابم این حرف رو زدم.

در مورد کارمک هم تا اونجایی که یادمه گفته بود 360 بهتره چون ساخت بازی باهاش راحته، اونم به علت اینکه سخت افزار PS3 پیچیدست و برای برنامه نویسی و بازی سازی سخته وحرفش رو هم قبول دارم

کرایسییییییییس!!!! من تو عمرم اصلا 5 دقیقه هم این سری رو بازی نکردم!!! اون من نیستم:d کرایتک رو هم هیچ وقت به خاطر گرافیک بازی هاش ترول نکردم. بحث RYSE رو راه انداختی و با یه بازی که هنوز هیچی ازش نیومده قیاس کردی، رو این حسابم این حرف رو زدم.

در مورد کارمک همتا اونجایی که یادمه گفته بود 360 بهتره، اونم به علت اینکه سخت افزار PS3 پیچیدست برای برنامه نویسی و بازی سازی. وحرفش رو هم قبول دارم
باشه تو اصلا از کرایتک و کرایسس طرف نگرفتی ! الان حوصله ندارم ولی فردا یا پسفردا اگه حوصله کردم , منتظر نقل قول و پستهات باش . ولی چه بد هست ادم اینطوری زود همه چیز یادش بره ! البته اون یکی نام کاربریتون منظورمه همون قبلیه !
نخیر کارمک به صراحت گفته 360 قویتره ! اخرین بار هم گفته بود ps3 قویترین کنسول به جزء 360 . قشنگ یه سرچ کن میتونی لینکش را پیدا کنی .

آخرین ویرایش:
آره واقعا بازیه اخر SM که داشت تازه با انچارتد و هیلو 4 مقایسه میشد :d این بازیه اخیر کیج هم که از TLOU خودتون بیشتر تعریف دیده . البته هیلو 4 ما داره با گرافیک های اند PC مقایسه میشه :دی لول .

همین سال 2014 با هیلو جدید که قراره بیاد پیشاپیش خوشامد میگم :bighug: البته یادمون نره QB هم هست ;;)
والا فقط میترسم بازیه جدید اپیک این وسط سر و کلش پیدا نشه بالاخره اپیک همیشه تو اغاز نسل جدید یه خر گرافیک انقلابی معرفی کرده .

تو این نسل که ما تو هم سبک های هر دو کنسول حرف اول و اخر را زدیم :دی یدونه اکشن ادونچر کم داریم که ظاهرا بر طبق شایعات بازیه Black Tusk Studios در این زمینه بازی هست در خدمتتونیم :دی

ببخشید توی کدون سبک ها دقیقا؟ هرچی لیست بازی های XB360 رو زیر و روو میکنم، رقیب هایی برای God of War, Uncharted 1 2 3, The Last of Us, LittleBigPlanet 1 2, Metal Gear 4, Ace Combat, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Journey, Puppeteer و 100 ها بازی RPG که حتی خودمم نمیتونم اسماشون رو حفظ کنم انقدر زیادن!

کل XB360 خلاصه میشه به سه تا سری بازیه Gears of War, Halo و Froza که توی PS3 هم این سبک ها بازی شاخ به شدت موجوده! GT, Resistance و Killzone

واقعا فکر کردن قبل پست دادن میتونه بسیار موثر باشه! راجع بهش فکر کنید.

فعلا گرافیک بازی های لانچ مهم هست که برتری مشخصه :d گرافیک بازی های سال بعد و سالهای بعدتر هم بماند برای موقع خودش..نوستراداموس نیستین که پیشبینی می کنید فلان استودیو گرافیک بازیش می ترکونه شاید اصلا سیل اومد اون استودیو رو آب برد..!

فعلا گرافیک بازی های لانچ مهم هست که برتری مشخصه :d گرافیک بازی های سال بعد و سالهای بعدتر هم بماند برای موقع خودش..نوستراداموس نیستین که پیشبینی می کنید فلان استودیو گرافیک بازیش می ترکونه شاید اصلا سیل اومد اون استودیو رو آب برد..!

حیف که کپکام DR 3 رو ساخته و هیچ بازی ای توان رقابت باهاش توی گرافیک رو نداره! یدونه بازی با گرافیک دارید که اونم حتی Full HD نیست!

Forza 5 و DriveClub هم بعد از انتشار مقایسه خواهیم کرد.

من جای شما بودم دنبال چیزی برای رقابت با کیلزون بودم چون توی بازی های FPS گرافیکش... نمیدونم شاید مثل این نسل که GTA V رو در مقابل TLoU میکشیدن وسط، این نسل هم بتلفیلد رو رقیب کیلزون بدونید :(

شما که از خداته سیل بیاد اون استدیو هارو آب ببره فکر کنم اون روز به کل ایران شیرنی بدی:))

نوستراداموس نیستین که پیشبینی می کنید فلان استودیو گرافیک بازیش می ترکونه شاید اصلا سیل اومد اون استودیو رو آب برد..!
والا برای اولینبار تو همین جمله فقط بات موافقم :d ولی اینجا کسی نیومده بصورت یک تنه خودجوش با 4تا گیف فکت صادر کنه راجع به گرافیک یه بازی (!) یه نقل قول شده از یه عده توی یه مجله اینجا عنوان شد .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or