بازی The Order: 1886 در ماه نوامبر در مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
knight610-wm.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 برای اولین بار در E3 سال جاری از سوی استودیو Ready at Dawn به صورت انحصاری برای کنسول PS4 به نمایش در آمد. این عنوان که احتمال می‌رود در سال 2014 روانه بازار گردد، روایت شوالیه‌هایی‌ست که برای محافظت از نسل بشر دز قرن نوزدهم هم قسم شده‌اند تا با موچودات عجیب و غریب به مبارزه بپردازند.

در همین راستا مجله معتبر Game Informer در خبری اذعان کرد که قرار است در جدیدترین نقد و برسی خود در ماه نوامبر بازی The Order: 1886 را پوشش دهد.

سایت GI نیز خلاصه ای از دیدگاه خود را چیرامون بازی گفته. این خبرگذاری ادعان کرده، نقد و بررسی بازی دارای 12 صفحه است که شامل تصاویر بسیار زیبا و منحصر به فردی است که از بازی بدست امده. سایت میگه The Order’s از فن‌آوری سمعی و بصری بسیار عالی برخوردار هستش و این بهترین گرافیکی هست که ما در حال حاضر بر روی بازی های نسل بعد شاهد بودیم.

GI یه گزارش از استودیو Ready at Dawn گرفته و با دست اندرکاران The Order’s صحبت کرده. یه تریلر هم در این میان از بازی نشون داده میشه (لینک زیر)

Download November Cover Revealed – The Order 1886 News Game Informer com flv

برای دیدن کاور این بازی که قرار است بر روی مجله قرار گیرد کلیک کنید

آخرین ویرایش:
ببینم شعورشون میرسه آخر این R@D رو بخرن 8-| :دی
اگه اسکن ها رو بخونی گفتن ما یه استودیوی تک پلتفورمه هستیم . شخصیت ما اینجوری ـه و همینجوری خواهد موند . :دی ولی سونی باید لیاقت خرج بده و بخرتش . بابا اصلا همه دوس دارن سونی رو دیگه :دی

بروبچ گیم اینفورمر به این هم اشاره کردن که The Order 1886 بهترین گرافیکی که تا الآن به عنوان یک بازی نسل بعد دیدن رو داره !

اوه اوه،رضا اینچیزا رو نقل نکن اینجا:d مگه نمی دونی Ryse بهترین گرافیک کنسولی بین کلهم بازیهای نسل بعدی رو داره و کسی حتی بهش نمی تونه نزدیک بشه!:))

اولا این همه کیف نکنید :دی بازی برای سال 2014 هست :دی تا اون زمان گرافیک خرها میخوان معرفی بشن :دی

دوم اینکه از چشم ترول نگاه نکنید ! لول :دی بازی شباهتهایی با گیرز داره ! کاور گیریش را که GI گفته شبیه گیرز هست از طرفی به نظر خودم تم گرافیکش هم شباهتهای با نشخه 1 گیرز داره نوع دوربینش هم شبیه هست . به نظر من اگه در سطح انتظار باشه رقیب خوبی برای گیرز میشه . ولی خب تصور GEARS 4 با UE4 ؤا خودتون تصور کنید :دی

فوق العاده تر از شاهکار :((
از همین حالا انتظار برام سخت شده و نمی تونم برای این بازی صبر کنم!
گرافیک و جو و فضا سازی و لندن و این استودیوی خلاق همه و همه میگن که :
goty 2014 : the order 1886
:x
اگه از گیم پلی هم تریلر بیاد به جای اینکه کمی آروم کنه و عطشمون روکم کنه بد تر شعلهورش میکنه :))

- - -ویرایش - - -

اولا این همه کیف نکنید :دی بازی برای سال 2014 هست :دی تا اون زمان گرافیک خرها میخوان معرفی بشن :دی

دوم اینکه از چشم ترول نگاه نکنید ! لول :دی بازی شباهتهایی با گیرز داره ! کاور گیریش را که GI گفته شبیه گیرز هست از طرفی به نظر خودم تم گرافیکش هم شباهتهای با نشخه 1 گیرز داره نوع دوربینش هم شبیه هست . به نظر من اگه در سطح انتظار باشه رقیب خوبی برای گیرز میشه . ولی خب تصور GEARS 4 با UE4 ؤا خودتون تصور کنید :دی
من خودم فن شدید گیرز هستم ولی با اینکه همیشه گرافیکش عالی بوده و اوج آنریل 3 رو نشون داده ولی هر سالی که اومده گرافیک به مراتب بهتری از اون عرضه شده!
تو همین سال هم که گیرز : داوری اومده و اوج آنریل و نهایت گرافیک گیرز نسل هفتمی رو نشون می ده تا اینجای کار زیر سایه ی گرافیک هایی چون کرایسیس و آخرین ما و بیوند و خدای جنگ : معراج و... بوده!
ضمنا این بازی اکشن ادونچره و قرار نیست با گیرزی که شوتر محض هست رقابت کنه!

فرخ بیخیال شو بابا بزار به مرگ طبیعی از این دنیا بریم.

فوق العاده ای آقا فرخ :دی صد سال فکر میکردم به دهنم نمیرسید که یه همچین جوابی بخای بدی :)) فوق العاده بود :دی شما بودی میگفتی فعلا ryse رو داشته باشین تا ببینیم چی میشه ؟ الان جواب این چی میشه خودت بگو :دی

ینی شما الان از گرافیک ryse کیف نمیکنی چون گرافیک خر ها سال بعد معرفی میشن ؟ اون اسکن ها رو بخون بعد بگو رقیب خوبی واسه گیرز میشه ( البته دوربینش اینا رو نمیگم چون سوم شخصه و باید اینجوری باشه )

در ضمن تو هم اصلا ترول حساب نکن ولی Gears4 با UE4 رو میتونیم تصور کنیم ولی بازی بعدی ND رو حتی تصور هم نمیتونیم بکنیم :دی

فرخ بیخیال شو بابا بزار به مرگ طبیعی از این دنیا بریم.
نه ؟! اگه پستم مشکل داره بیا خلافش را ثابت کن ؟! خود GI گفته کاورگیریش شبیه به گیرز هست ! نمیدونم چرا براتون زور داره که سایتها و مجلات بازی های مورد علاقتون را شباهت میدن به گیرز ؟! والا من قسد ترول ندارم به نظر خودم بازی اسکی هم بره موردی نیست اگه کیفیتش عالی باشه من نظر خودم را گفتن همراه با GI .
ینی شما الان از گرافیک ryse کیف نمیکنی چون گرافیک خر ها سال بعد معرفی میشن ؟ اون اسکن ها رو بخون بعد بگو رقیب خوبی واسه گیرز میشه ( البته دوربینش اینا رو نمیگم چون سوم شخصه و باید اینجوری باشه )

در ضمن تو هم اصلا ترول حساب نکن ولی Gears4 با UE4 رو میتونیم تصور کنیم ولی بازی بعدی ND رو حتی تصور هم نمیتونیم بکنیم

سوم شخص ها همشون انوطوری ولی گیرز برای خودش یکم متفاوته نوع دوربینش که اینم همینطوره .

مورد دوم تا وقتی برای خودون خداوند از یه چیزی درست میکنید بحث کرن منطقی فایده نداره ! از یه چیزی برای خودتون خداوندگار نسازید که بعد نظر شما در اینده پارجا نشد بوکمارک ازتون نقل قول نکنند !

ببینم شعورشون میرسه آخر این R@D رو بخرن 8-| :دی

قبلا سر اینکه مستقل بمونن 10-12 نفر رو اخراج کردن و تو دلیلش گفته بودن به دلیل اینکه استودیو باید مستقل بمونه

==================
کلا برنامه ریزی که روش کرده استودیو از سر و روی بازی معلومه. خیلی کانسپتش رو دوست دارم. (حالا نمیدونم به دلیل وجود استعمارگره پیره یا قیافه شخصیت هاش ! :d)

اتفاقاً زاویه دوربین و کاورگیریش هیچ شباهتی به گیر آو وار نداره و میشه گفت کاملاً شبیه The Last of Us هست .
78550169673026232760.png

نه ؟! اگه پستم مشکل داره بیا خلافش را ثابت کن ؟!

من میگم ته اقیانوس اطلس یه سنگی وجود داره که اگه شیش بار از عرض بکوبیش تو سر ممد فروبری پهنای باند GPU کنسول X1 شونصد برابر میشه. پرابلم؟ اگه آره بیا خلافش رو اثبات کن.

خود GI گفته کاورگپیریش شبیه به گیرز هست ! نمیدونم چرا براتون زور داره که سیتها و مجلات بازی های مورد علاقتون را شباهت میدن به گیرز ؟! والا من قسد ترول ندارم به نظر خودم بازی اسکی هم بره موردی نیست اگه کیفیتش عالی باشه من نظر خودم را گفتن همراه با GI .

مگه من میگم نیست؟ اگه اینجوری حال میکنی سیستم شوتینگ UC و کلا نصف بازی های این نسل هم از GeoW الهام گرفته شده. مشکلی نیست در این قضیه. مشکل من لحن پستت و دلیلی هست که اصلا بخاطرش این پست رو دادی و به این مقوله اشاره کردی. خودتم میدونی منظورم چیه.

راستی در مورد این جمله که Order بهترین گرافیک نسل جدید رو تا الان داره چه نظری داری؟:دی

اتفاقاً زاویه دوربین و کاورگیریش هیچ شباهتی به گیر آو وار نداره و میشه گفت کاملاً شبیه The Last of Us هست .

اصلا فرض میکنیم هست. که چی؟:دی

سوم شخص ها همشون انوطوری ولی گیرز برای خودش یکم متفاوته نوع دوربینش که اینم همینطوره . مورد دوم تا وقتی برای خودون خداوند از یه چیزی درست میکنید بحث کرن منطقی فایده نداره ! از یه چیزی برای خودتون خداوندگار نسازید که بعد نظر شما در اینده پارجا نشد بوکمارک ازتون نقل قول نکنند !
الان دقیقا شما چیکار کردی با Gears4 و UE4 ؟ وقتی از یه استودیو مطمئنی اونوقت هر جور حرفی رو میتونی در موردش بزنی ربطی به خداوند و ... نداره اصلا .

بحث منطقی ؟؟؟ مثل پست ـه 35 ؟ :دی

برای 1 بار هم که شده یه چیزی رو قبول کن و اینقدر زمین و آسمون رو به هم ندوز دیگه :دی نترس چیزی نمیشه به خدا :دی

Even counting the increasingly impressive collection of next-gen titles announced in recent months . The Order: 1886 boasts the most stunning in-game visuals we've seen .
سه چهار ماهه پدرمون رو در آوردی با ryse ولی الان که GI یه همچین مقاله ای با همچین جمله هایی مینویسه میگی زیاد کیف نکنین سال بعد گرافیکای خر معرفی میشه و گیرز4 میاد و ... ؟؟؟ عجب منطقی !!! :دی

آخرین ویرایش:
راستی در مورد این جمله که Order بهترین گرافیک نسل جدید رو تا الان داره چه نظری داری؟:دی

نظرشونو اعلام کردن شما حواست نبود الان GeoW بعدی بهترین گرافیک نسله البته درسته هنوز ساخته نشده اما تاج بهترین گرافیک رو سرشه:d

اولا این همه کیف نکنید
biggrin1.gif
بازی برای سال 2014 هست
biggrin1.gif
تا اون زمان گرافیک خرها میخوان معرفی بشن
biggrin1.gif

دوم اینکه از چشم ترول نگاه نکنید ! لول
biggrin1.gif
بازی شباهتهایی با گیرز داره ! کاور گیریش را که GI گفته شبیه گیرز هست از طرفی به نظر خودم تم گرافیکش هم شباهتهای با نشخه 1 گیرز داره نوع دوربینش هم شبیه هست . به نظر من اگه در سطح انتظار باشه رقیب خوبی برای گیرز میشه . ولی خب تصور GEARS 4 با UE4 ؤا خودتون تصور کنید
biggrin1.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or