بازی Call of Duty: Ghosts: دارای یک انجین جدید و داستانی کاملا متفاوت است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

timthumb.php

درود.

چندی پیش TESCO در خبری، از بازی جدید Call of Duty: Ghosts پرده‌برداری نمود که امروز نیز همین خبرگذاری در اپدیدتی جدیدی از خبر خود، اطلاعات جالبی را پیرامون Call of Duty: Ghosts به ما ارائه داده است. طبق این اسناد؛ بازی دارای یک خط داستان کاملا جدید و متفاوت نسبت به سری‌ها قبل این سری است که هیچ ارتباطی با گذشته این عنوان ندارد. در ادامه TESCO اذعان می‌کند بازی دارای یک موتور جدید و به روز شده‌ای است که برای نسل بعد کنسول‌ها هماهنگ شده و بسیار چشم‌گیر و عالی است. گفته می‌شود این انجین در حال حاضر برای نسل بعد کنسول ها یعنی Playstation 4 و Xbox 720 در حال ساخت است.

"بازی Call of Duty: Ghosts عنوانی برای نسل بعد کنسول‌هاست که درصدد آوردن یک تجربه کاملا متفاوت در قالب یک داستان، ویژگی و شخصیت‌های جدید است. تمام این ها با موتور نسل بعد بازی Call of Duty انجام خواهد شد."

در آخر نیز شایان ذکر است موتور گرافیکی سری Call of Duty، انجین قدیمی IW بود. که باید دید این موتور به روز شده است یا اینکه اکتی در حال ساخت انجین جدید است.

noshitshurlock

آخرین ویرایش:
این تریلر 15 دقیقه هم خیلی کند بود گیم پلیش ولی در کل خیلی خوب بود

پستت لایک شد ولی به غیر از این جملت که دیسلایک داره...انصافا این چیزی که تو تریلر دیدیم خیلی شاخ بود...بحث گرافیک به کنار ولی خیلی زیبا بود...سنگینی تفنگ و لگد تفنگ وقتی شلیک می شد کاملا حس میشد ( اونجا که از توی ساختمون به پایین تیر اندازی می کردن )..من که بسی لذت بردم.

رسم شده هرکی میخواد نظر بده میگه من فن هیچکدوم نیستم ! ولی یه جوری نظر میدن که تابلوئه فن بازیه ... دیگه هرکی سینگل BF3 رو بازی کرده باشه میدونه خط داستانی ضعیفی داره و همچنین شخصیت های ضعیف تر. حالا نمیدونم چجوری میشه گفت دستانش خوبه ! اینم قضیه ی همون Crysisــه که چون گرافیک داره بقیه ی چیزاش هم خوبه و عالیه. ما هم بنا بر همین رسم میگیم که فن نیستیم ولی به شخصه هروقت COD جدیدی معرفی میشه به تنها چیزی که زیاد دقت نمیکنم گرافیکشه. نه اینکه مهم نباشه ولی اولویت اول نیست. متاسفانه سال به سال تمام اون فاکتورهایی که این بازی داشت و باعث موفقیت MW2 داشت از بین رفته توسط سازندگان و دیگه کم کم ، بنده از این بازی قطع امید کردم .گرافیک که به قول دوستان فقط Copy/Paste میشه ، حداقل نتونستن تو این چند شماره ای که بعد از MW2 عرضه کردن ، گیم پلی بازی رو هم Copy/Paste کنن که شاهد افتضاحاتی قبیل BOII , MW3 نباشیم. تا وقتی که این ایده ای داغون و نوبیانه ی IW و Treyarch بخوان این سری رو ادامه بدن ، به هیچ عنوان شاهد پیشرفت نخواهیم بود و بدون شک نسل بعد BF به راحتی COD رو محو میکنه ( البته تو بخش مالتی منظورمه و هنوز با بخش داستانی BF مشکل دارم ) . این همه این بازی سود داره اونوقت شما اگه فقط Matchmaking سرور Mw1 رو با BOII مقایسه کنی میبینی پسرفت کردن. من که با پینگ 160ms با سرورهای اروپا با BOII مشکل دارم و نمیتونم بازی پیدا کنم ، ولی تو Mw1 که دیگه کلا 1000تا پلیر نداره 10 ثانیه نمیشه که بازی پیدا میکنه.

خوب اشتباه هم همینجاست:دی

چون من هیچ اشاره ای به مولتی پلیر و مپا و ... بازی نکردم
توی این که سری BF توی مولتی محشر تر از بقیس که شکی نیست

ولی من سینگلو میگم
چون معمولا Dice خوب نمیتونه یک سینگلی درست کنه که خیلی هیجانی باشه
همین BF3 اینقدر خشک بود سینگلش که آدم خوابش میگرفت
این تریلر 15 دقیقه هم خیلی کند بود گیم پلیش ولی در کل خیلی خوب بود
CODرو با گیم پلی سریع داریم کافیه اتفاقا امیدوارم BF همین نوع گیم پلی خودشو حفط کنه خیلی بهتره تا اونم از COD تقلید کنه
اگه قرار همه بازی ها شبیه هم بشن که لذتی نداره BF تا بوده گیم پلیش همین بوده
تازه گیم هم کند نبود نمیدونم شما چطور میگید گیم پلی کند بود منتهی اون شلوغی COD رو نداره

"کلا هر چیزی که زیادی محبوب باشه دشمن هم زیاد پیدا میکنه...کلا نباید انتقاد های بی پایه و اساس بعضی هارو که بدون فکر کردن و فقط از روی تعصب نظر میدن باهاشون بحث کرد.

تا الان همه میگفتن COD نمی ره یه انجین دیگه بسازه که گرافیک بازیش رو بالا ببره و هر سال با همون گرافیک قبلی بازی رو عرضه میکنه...حالا که رفته انجین ساخته باز همون ها حالا به یه چیز دیگه گیر دادن..

COD خواهی نخواهید سلطان بازی های شوتر اول شخص هست..با این انجین جدید خدا داند چه شود.

خداییشم همینطور هست...گرافیک کنسولی COD از بتل 3 بالا تر بود ( نسخه سینگل ) البته به جز چپتر 1 که انصافا خیلی گرافیکش شاخ بود..ولی شدیدا افت کرد بعدش...در واقع دقیقا همون تیکه هایی گرافیکش خیلی بالا بود که تو تریلرها نشون دادن...یه جوری قدرت نمایشون فقط تو تریلرهاست ...البته من فقط نسخه کنسولی منظورمه نه pc"

إBF3 روی XBOX اگه هارد نداشته باشی که تکسچر ها رو نصب کنی گرافیکش در حد Worm 3d ام نیست:دی ولی رو PC, خوب رو PC ام کرایتک اومد پوزشو زد زمین:دی
یه عکسی بود, خیلی باحال, یه دستگاهی بود, با تکسچر ها به پیچگوشتی هم بالاش بود, بدون تکسچر ها, کل سیم ها, پیچگوشتی, کلا تمام جزئیات اون دستگاه حذف شد بود و یه قوطی حلبی بی کیفیت شده بود:دی

اتفاقا توی گیم یکی از بی اهمیت ترین چیزا همین گرافیک هست

اگه گرافیک اونقدر اهمیت میداشت که کلا بازی های Nintendo به دو قرون هم نمیرزید!!!
مثل این میمونه که بگین The legend of zelda Skyward sword خیلی عقب موندس چون گرافیک نداره!!!!

اون چیزی که CoD از بقیه شوترای نظامی متمایز میکنه و کاری میکنه که همیشه جلوتر باشه گیم پلی نفس و گیر و اکشنشه
الان همین 15 دقیقه گیم پلی BF4 رو برو دوباره نگاه کن
قبول دارم خیلی مراحل خوب ساخته شدن و چیزی کم نزاشتن ولی بازم هیچ وقت اون اکشن نفس گیر CoD رو نداره و نخواهد داشت
اینو مطمئنم و حاظرم شرط ببندم

از روی تریلر هم همیشه نمیشه کامل نظر داد چون توی تریلر همیشه بهترین صحنه ها و ... رو نمایش میدن و تا موقعی که خود بازی رو بازی نکنی ...
BF4 هم اگه قرار باشه مثل BF3 سینگلش در بیاد که به ... هم نمیرزه:دی

بنده عرض کردم cod در مقایسه گرافیکی جلوی bf4 جوکی بیش نیست حالا اینکه طرف دوستداره بره سوپر ماریو بازی کنه گرافیک اصلا براش مهم نیست یه بحث دیگس

درضمن به کسی که فقط 2.5 میلیون پول کارت گرافیک داده زشته بگی گرافیک مهم نیست .:d (اتفاقا وقتی یه کارت گرافیک غول داشته باشی بعد bf4 تو 60 فریم 1080p با همه اون تکنیکهای گرافیکی خفن بتونی تجربه کنی تازه میوفته منظوره من اصلا چی بوده )

درکل من عاشق هردو عنوان هستم و الکی وصله نچسبونید من طرفدار bf هستم .:d. خیر جفت عناوین عالین گیم پلی جفتشون هم عالیه .

به هر روی انجین جدید cod مبارک باشه ... اما انجین بعدی بسلامتی رفت برا 10 ساله دیگه همزمان باعرضه PS5/XBOX980 :))

آخرین ویرایش:
CODرو با گیم پلی سریع داریم کافیه اتفاقا امیدوارم BF همین نوع گیم پلی خودشو حفط کنه خیلی بهتره تا اونم از COD تقلید کنه
تازه گیم هم کند نبود نمیدونم شما چطور میگید گیم پلی کند بود منتهی اون شلوغی COD رو نداره
گیم پلی که محشر بود شکی درش نیست
ولی من میگم اصلا هیجان آور نیست

توی اون تریلر هم تعداد سربازا خیلی کم بود و هم هوش مصنوعی بنظر ضعیف میومد.

---------- نوشته در 04:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

پستت لایک شد ولی به غیر از این جملت که دیسلایک داره...انصافا این چیزی که تو تریلر دیدیم خیلی شاخ بود...بحث گرافیک به کنار ولی خیلی زیبا بود...سنگینی تفنگ و لگد تفنگ وقتی شلیک می شد کاملا حس میشد ( اونجا که از توی ساختمون به پایین تیر اندازی می کردن )..من که بسی لذت بردم.
دقیقا همین سنگینی و Kick تفنگ خیلی رو اعصاب بود:دی درسته بیشتر به واقعیت نزدیکه ولی اینطوری از هیجان بازی کم میکنه
در کل تریلر خوبی بود من حرفی ندارم

ولی توی BOII با اون اسلحه های جدید واقعا هیجان خلی بالا بود و واقعا کیف کردم حالا شمارو نمیدونم چرا اینقدر با BOII مشکل دارید!!!
حداقل از نظر داستان که از خیلی از بازی های دیگه بهتر بود خداییش
داستانش منو مجبور کرد که فقط 3 بار پشت سر هم بازی رو رد کنم!!!

بنظرم هر دو بازی نیاز اساسی به استراحت دارن.

بنظرم هر دو بازی نیاز اساسی به استراحت دارن.
برای کسی که دنبال سینگله اره ولی برای کسانی که دنبال مولتی پلیر خیر
فاصله زمانی بین نسخه ها باید بیشتر بشه اینو قبول دارم بر فرض مثال 4 5 سال فاصله بدن مگه چند تا FPS درست حسابی میاد که ادم مولتیشو بازی کنه ؟

گیم پلی که محشر بود شکی درش نیست
ولی من میگم اصلا هیجان آور نیست

توی اون تریلر هم تعداد سربازا خیلی کم بود و هم هوش مصنوعی بنظر ضعیف میومد.
والا من نمیدونم به چی میگید هیجان اتفاقا خیلی هیجان انگیز بود تریلر

منظورم از هیجان جوریه که که آدم وقت نکنه دستشو از روی موس برداره
همه عین ... بهت حمله کنن که مجبور بشی از خودت دفاع کنی

الان این رفته توی ساختمون 3-4 تا سربازم توی خیباونن اصلا درست بهش شلیک نمیکنن:| اونیم که بازی میکرد خیلی نوب بود:دی یک نفرو میخواست بکشه کلی زور میکرد به خودش:دی

کلا تاپیک منحرف شد

خوب این دیگه سلیقه از جمله خودتون معلومه همونطور که گفتم بیس و پایهBF همینه دیگه قرار نیست که کپی COD بشه اتفاقا خیلی سبک جالبیه ادم خودش حس میکنه داخله جنگه و بیشتر به واقعیت میخوره از اون ور COD هیجان و شلوغی همیشگیش ادرانالین رو میبره بالا کلا از نظر من فرق BF با COD زمینه تا اسمونه ولی هر دو واقعا عالین

آخرین ویرایش:
برای کسی که دنبال سینگله اره ولی برای کسانی که دنبال مولتی پلیر خیر
فاصله زمانی بین نسخه ها باید بیشتر بشه اینو قبول دارم بر فرض مثال 4 5 سال فاصله بدن مگه چند تا FPS درست حسابی میاد که ادم مولتیشو بازی کنه ؟

والا من نمیدونم به چی میگید هیجان اتفاقا خیلی هیجان انگیز بود تریلر
منظورم از هیجان جوریه که که آدم وقت نکنه دستشو از روی موس برداره
همه عین ... بهت حمله کنن که مجبور بشی از خودت دفاع کنی

الان این رفته توی ساختمون 3-4 تا سربازم توی خیباونن اصلا درست بهش شلیک نمیکنن:| اونیم که بازی میکرد خیلی نوب بود:دی یک نفرو میخواست بکشه کلی زور میکرد به خودش:دی

کلا تاپیک منحرف شد:دی

اولا Bf فقط گرافیک داره اما گیم پلی نه.ولی کالاف تو گرافیک واقعا بده اما گیم پلی کالاف از bf خیلی بهتره.
ضمنا با تشکر از ارسال کننده ی تاپیک که مارو در جریان گذاشت ولی اکتیویژن ناشره بازیه و در ساخت اون تاثیر نداره.سازنده ی کالاف TREY ARCH و infinity wards هستن

عمو جون بخش مولتی بتل رو 10 ساعت بازی کردی که این حرفو میزنی ؟ تو بتل مگه وسایل نقیله و جنگ اقزارهایی زمینی و هوایی جزء گرافیک - داستان - صدا گذاری حساب میشن که میگی گیم پلی مزخرفی داره و از COD بهتره ؟ هنوز کل سری COD به پای Bad Company 1 !!! هم نمیرسن اونوقت شما میای گیم پلی بتل رو اینطوری میبری زیر سوال ؟ گیم پلی COD آره حرف نداره . بار اول که Spawn میکنی داری از در میای بیرون میری روی Claymore - دوباره زنده میشی میای بیرون یه اسناپیر از پنجره خونه بقلی میزننت - بار سوم سر جات زنده میشی یارو تو گوشه خوابیده میکشتت - بار چهارم زنده میشی خدا رو شکر کسی نیست پاتو میزاری بیرون یه دفعه یه Predator Missile میخوره بقلت خوتو و هم تیمی ها به ف!ک میرید - بار پنجم زنده میشی میای بیرون هلیکوپتر میزنتت - بار ششم ... ! مثال ساده ای بود و اینم بگم مهم نیست چقدر بازیت خوب باشه یا بد بازم خواهی مرد کار تیمی هم اصلا وجود نداره فقط خودتی و کمپ کردن و نوب زدن واسه کیل گرفتن بیشتر :d . درباره بتل توضیح نمیدم تا صبح طول میکشه ولی فقط خواستم یادآوری کنم داری چی بازی میکنی اینطوری مقایسه نکن . یه سرباز پیاده بتل میرزه به کل COD .

عمو جون بخش مولتی بتل رو 10 ساعت بازی کردی که این حرفو میزنی ؟ تو بتل مگه وسایل نقیله و جنگ اقزارهایی زمینی و هوایی جزء گرافیک - داستان - صدا گذاری حساب میشن که میگی گیم پلی مزخرفی داره و از COD بهتره ؟ هنوز کل سری COD به پای Bad Company 1 !!! هم نمیرسن اونوقت شما میای گیم پلی بتل رو اینطوری میبری زیر سوال ؟ گیم پلی COD آره حرف نداره . بار اول که Spawn میکنی داری از در میای بیرون میری روی Claymore - دوباره زنده میشی میای بیرون یه اسناپیر از پنجره خونه بقلی میزننت - بار سوم سر جات زنده میشی یارو تو گوشه خوابیده میکشتت - بار چهارم زنده میشی خدا رو شکر کسی نیست پاتو میزاری بیرون یه دفعه یه Predator Missile میخوره بقلت خوتو و هم تیمی ها به ف!ک میرید - بار پنجم زنده میشی میای بیرون هلیکوپتر میزنتت - بار ششم ... ! مثال ساده ای بود و اینم بگم مهم نیست چقدر بازیت خوب باشه یا بد بازم خواهی مرد کار تیمی هم اصلا وجود نداره فقط خودتی و کمپ کردن و نوب زدن واسه کیل گرفتن بیشتر :d . درباره بتل توضیح نمیدم تا صبح طول میکشه ولی فقط خواستم یادآوری کنم داری چی بازی میکنی اینطوری مقایسه نکن . یه سرباز پیاده بتل میرزه به کل COD .
من bf اصلا مولتیشو نزدم ولی خداییش این حرفا واسه cod تکراری شده چون واقعا اینجوری نیست و کسی که اینا رو بگه معلومه بازی نکرده فقط شنیده:d
همه این مشکلاتی که گفتین با مود s&d حل میشه:d شما یه ذره کمپ کنی سریع کیک میشی.
واسه مود های دیگه هم معمولا اگه سرور حرفه ای برید کیل استریک و پرک های نوب هم نداره. شما cod رو هنوز درک نکردی که اینجوری میگی:d(البته این مشکلاتی که گفتید واسه کنسول صدق میکنه ولی واسه pc اصلا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or