بازی Call of Duty: Ghosts: دارای یک انجین جدید و داستانی کاملا متفاوت است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

timthumb.php

درود.

چندی پیش TESCO در خبری، از بازی جدید Call of Duty: Ghosts پرده‌برداری نمود که امروز نیز همین خبرگذاری در اپدیدتی جدیدی از خبر خود، اطلاعات جالبی را پیرامون Call of Duty: Ghosts به ما ارائه داده است. طبق این اسناد؛ بازی دارای یک خط داستان کاملا جدید و متفاوت نسبت به سری‌ها قبل این سری است که هیچ ارتباطی با گذشته این عنوان ندارد. در ادامه TESCO اذعان می‌کند بازی دارای یک موتور جدید و به روز شده‌ای است که برای نسل بعد کنسول‌ها هماهنگ شده و بسیار چشم‌گیر و عالی است. گفته می‌شود این انجین در حال حاضر برای نسل بعد کنسول ها یعنی Playstation 4 و Xbox 720 در حال ساخت است.

"بازی Call of Duty: Ghosts عنوانی برای نسل بعد کنسول‌هاست که درصدد آوردن یک تجربه کاملا متفاوت در قالب یک داستان، ویژگی و شخصیت‌های جدید است. تمام این ها با موتور نسل بعد بازی Call of Duty انجام خواهد شد."

در آخر نیز شایان ذکر است موتور گرافیکی سری Call of Duty، انجین قدیمی IW بود. که باید دید این موتور به روز شده است یا اینکه اکتی در حال ساخت انجین جدید است.

noshitshurlock

آخرین ویرایش:
اگه یه تغییر درست درمون تو مولتی بدن حتی یه ایده کوچیک و موتور گرافیکی رو عوض کنن شاید بگیرم سری جدید رو! از Mw2 به این ور من که دیگه بازی نکردم این سری رو!! امیدوارم یه فکر درست درمون کنن برای بازی !

چشم . یه پست زدم توی اون یکی تاپیک اینجا هم ارسال میکنم ، بفرماید :

پر درآمدترین رئیس آمریکا در سال 2012

در سال 2012 بالغ بر $4.856 میلیارد دلار درآمد
در سال پیش توانست بالغ بر 64.9 میلیون دلار پول بدست آورد.
1میلیارد دلار از Call of Duty
و...
کلا یه انجین اختصاصی ندارن ! تا هر سال یک عنوان رو به عنوان copy-paste تحویل جامعه ندن.(این حرف دقیقا بعد از ارسال هر نسخه از COD که به بیرون درز پیدا میکنه معمولا گفته میشه):dچه عجب بلاخره بعد از 10سال اکتی معنی Engine رو هم فهمید و قراره عوضش کنن! ولی از اونور بهترین ip ها و کمپانی از بین میرن . چون این جامعه ای که الان تبدیل noob پسند شده و خیلی ها سنگشو به سینه میزنن غافل از اینکه بازیشون رو یه اشخاصی مثل Vince Zampella , Jason West بوجود اوردن و انجین تاریخ گذاشته ای هم که هرساله ازش استفاده میکنن شخص بزرگی مثل john carmack بوجود اورده که الان Activision شده "این" . طرز برخوردشون با اون دونفر که اخراج شدن هم واقا قابل تحسینه که بدلیل ناشی گری های اکتی الان در وضعیت خوبی بسر نمیبرن ... بعد ایشون (بابی کتلت) ثروت و اموالشو به رخ میکشه و شما میگی به به!:dحالا که اینقدر پول داره به بازیشون میدیم 10از 10‌! بهترین کار فن های عزیز اینکه هر سال لطفا بازیرو بصورت اورجینال تهیه کنید تا حداقل از ساپورت کردن این شرکت بی بهره نمونین! یا اینکه هر وقت تغییر و تحولی چیزی مواجه شدین با یه قطعه عکس 3x4 میتونید تحول رو دگرگون کنید ...

بنده از طرف خودم صحبت میکنم و به هیچ عنوان فن bf4 یا cod نیستم ..

عقیده دارم هردو بینهایت از نظر داستان و گیم پلی عالی هستند .. اما یکسری تفاوتها هست که ربطی به فن بازی نداره .

اول تریلر گیم پلی بازی Battlefield 4 از همین لینک دانلود کنید بازیو با دقت ببینید بعد نظر بدید .

سری بازیهای cod گیم پلی عالی داستان خوب اما گرافیک عقب افتاده ایی داره ( مثلا تو بازیهای cod سوای تکسچرهای بسیار ضعیف کاراکتر اصلی اصولا پا نداره رو هوا داره حرکت میکنه :d
سری بازیهای bf همیشه گیم پلی عالی داستان خوب و گرافیک روبه جلویی داره درواقع در بحث کیفیت بصری cod جلوی bf حرفی برای گفتن نداره میتونید اون لینک تک دمویی که از bf4 قرار دادمو دانلود کنید تا بدونید کسی چشم بسته اینجا حرف نمیزنه .

حالا اینکه انجین جدید cod چقدر میتونه موفق باشه : با توجه به سابقه که cod داره اکثرا سری جدیدش گرافیک بدتری از سری قبلی داشته خیلی خیلی بعیده یه شبه بخواد از نظر گرافیکی جلوی bf قد علم کنه ..

یاداوری

من pc gamer هستم و هر دو نسخه اخرو در رزولوشن 1080p بازی کردم با مشخصات سیستمی هم که دارم مشخصه و جای بحث نمیزاره که تنظیمات روی حالت ultrahigh قرار میدم.و نظر من این بود.

درکل بازی cod بسیار قابل احترامه و پا به پای bf داره جلو میره اما متاسفانه از نظر گرافیکی هیچی نیست و حقیقتو نمیشه پنهون کرد.

عقیده دارم با انتشار bf4 و نسخه بعدی cod : اگه واقعا cod در گرافیک حرکتی کرده باشه که هیچ اما اگه بازم شاهد اون گرافیک ابکی همیشگی باشیم با توجه به این تریلر غولی که از bf4 دیدیم امسال بطور کل قاعده بازی به نفع bf رقم خواهد خورد و معروفیتیش بین گیمرها صد میلیون برابر میشه .
موفق باشید
اتفاقا توی گیم یکی از بی اهمیت ترین چیزا همین گرافیک هست

اگه گرافیک اونقدر اهمیت میداشت که کلا بازی های Nintendo به دو قرون هم نمیرزید!!!
مثل این میمونه که بگین The legend of zelda Skyward sword خیلی عقب موندس چون گرافیک نداره!!!!

اون چیزی که CoD از بقیه شوترای نظامی متمایز میکنه و کاری میکنه که همیشه جلوتر باشه گیم پلی نفس و گیر و اکشنشه
الان همین 15 دقیقه گیم پلی BF4 رو برو دوباره نگاه کن
قبول دارم خیلی مراحل خوب ساخته شدن و چیزی کم نزاشتن ولی بازم هیچ وقت اون اکشن نفس گیر CoD رو نداره و نخواهد داشت
اینو مطمئنم و حاظرم شرط ببندم

از روی تریلر هم همیشه نمیشه کامل نظر داد چون توی تریلر همیشه بهترین صحنه ها و ... رو نمایش میدن و تا موقعی که خود بازی رو بازی نکنی ...
BF4 هم اگه قرار باشه مثل BF3 سینگلش در بیاد که به ... هم نمیرزه:دی

بعید میدونم انجین جدیدی خودشون بدن بیرون ! تا الان که از id tech 3 استفاده میکردن ! از این به بعدم یه انجین از یه شرکت دیگه میگیرن !

سری cod خلاصه میشه تو render بودن بازیش وبه همین دلیل گرافیکه خیره کننده ای نخواهیم دید !

اولا Bf فقط گرافیک داره اما گیم پلی نه.ولی کالاف تو گرافیک واقعا بده اما گیم پلی کالاف از bf خیلی بهتره.
ضمنا با تشکر از ارسال کننده ی تاپیک که مارو در جریان گذاشت ولی اکتیویژن ناشره بازیه و در ساخت اون تاثیر نداره.سازنده ی کالاف TREY ARCH و infinity wards هستن

اگه گرافیک اونقدر اهمیت میداشت که کلا بازی های Nintendo به دو قرون هم نمیرزید!!!
مثل این میمونه که بگین The legend of zelda Skyward sword خیلی عقب موندس چون گرافیک نداره!!!!

اون چیزی که CoD از بقیه شوترای نظامی متمایز میکنه و کاری میکنه که همیشه جلوتر باشه گیم پلی نفس و گیر و اکشنشه
الان همین 15 دقیقه گیم پلی BF4 رو برو دوباره نگاه کن
قبول دارم خیلی مراحل خوب ساخته شدن و چیزی کم نزاشتن ولی بازم هیچ وقت اون اکشن نفس گیر CoD رو نداره و نخواهد داشت
اینو مطمئنم و حاظرم شرط ببندم

از روی تریلر هم همیشه نمیشه کامل نظر داد چون توی تریلر همیشه بهترین صحنه ها و ... رو نمایش میدن و تا موقعی که خود بازی رو بازی نکنی ...
BF4 هم اگه قرار باشه مثل BF3 سینگلش در بیاد که به ... هم نمیرزه:دی
همه حرفت درسته در مورد codاما نظرت در مورد bf اشتباه اتفاقا مد های TDM ومد های DLC CQ خیلی نزدیک و اکشنو و هیجان انگیزن حتی توی همون مپ های بزرگ کانکوست و راش هم این عنصر وجود داره
هر دو بازی عالین گیم پلی هیچکدوم هم مشکلی نداره

اولا Bf فقط گرافیک داره اما گیم پلی نه.ولی کالاف تو گرافیک واقعا بده اما گیم پلی کالاف از bf خیلی بهتره.
ضمنا با تشکر از ارسال کننده ی تاپیک که مارو در جریان گذاشت ولی اکتیویژن ناشره بازیه و در ساخت اون تاثیر نداره.سازنده ی کالاف TREY ARCH و infinity wards هستن
چه فرقی داره ؟! وقتی اون دو تا زیرمجموعه ی اکتیویژن ـند خب میتونیم بگیم بازی ـو داره اکتویژن می سازه دیگه !
اگه یه چیزی مثه حالت هیلو ، یانجی و مایکروسافت بود خب ، حرف ـه شما درست ولی الان نه .
---
اتفاقا گرافیک خیلی میتونه مهم باشه و هست . کاری به وی ندارم اما واثعا با گراقیک خوب حس اپیک خیلی بیشتر منتقل میشه .
تاره یک خصوصیت خیلی خیلی مهم به اسم تخریب پذیری ( که روی گیم پلی ـم تاثیر گذاره ) که شاید بتونه سطح بازیو یه لول ببره بالا ـم به گرافیک ربط داره نه چیزه دیگه ای .

چه فرقی داره ؟! وقتی اون دو تا زیرمجموعه ی اکتیویژن ـند خب میتونیم بگیم بازی ـو داره اکتویژن می سازه دیگه !
اتفاقا فرق داره.
بعنی اینفینیتی وارد گرفته با iw بازی رو ساخته داده به اکتیویژن که براش منتشر کنه.

ضمنا دوستان عامل موفقیت کالاف گـــیم پلی عالیشه

گرافیک cod که روی کنسول یک سروگردن از bf3 بالاتر بود من دلیل این همه hate رو نمی فهمم توجه کنین می گم کنسول
npc هایی که helmet نداشتن تو bf3 کلشون رسما 5ضلعی بود تازه روی 30fps هم بود
فقط کافیه یک کاربر رنگی یک حرفی بزنه همه پشت سرش راه می افتن

آخرین ویرایش:
کلا هر چیزی که زیادی محبوب باشه دشمن هم زیاد پیدا میکنه...کلا نباید انتقاد های بی پایه و اساس بعضی هارو که بدون فکر کردن و فقط از روی تعصب نظر میدن باهاشون بحث کرد.

تا الان همه میگفتن COD نمی ره یه انجین دیگه بسازه که گرافیک بازیش رو بالا ببره و هر سال با همون گرافیک قبلی بازی رو عرضه میکنه...حالا که رفته انجین ساخته باز همون ها حالا به یه چیز دیگه گیر دادن..

COD خواهی نخواهید سلطان بازی های شوتر اول شخص هست..با این انجین جدید خدا داند چه شود.

گرافیک cod که روی کنسول یک سروگردن از bf3 بالاتر بود من دلیل این همه hate رو نمی فهمم توجه کنین می گم کنسول

خداییشم همینطور هست...گرافیک کنسولی COD از بتل 3 بالا تر بود ( نسخه سینگل ) البته به جز چپتر 1 که انصافا خیلی گرافیکش شاخ بود..ولی شدیدا افت کرد بعدش...در واقع دقیقا همون تیکه هایی گرافیکش خیلی بالا بود که تو تریلرها نشون دادن...یه جوری قدرت نمایشون فقط تو تریلرهاست ...البته من فقط نسخه کنسولی منظورمه نه pc

نمیدونم چرا بعضی ها نمی خوان قبول کنن گرافیک نسخه کنسولی cod برای این نسل رو کنسول ها خوب بود...اونم با 60 فریم.

آخرین ویرایش:
همه حرفت درسته در مورد codاما نظرت در مورد bf اشتباه اتفاقا مد های TDM ومد های DLC CQ خیلی نزدیک و اکشنو و هیجان انگیزن حتی توی همون مپ های بزرگ کانکوست و راش هم این عنصر وجود داره
هر دو بازی عالین گیم پلی هیچکدوم هم مشکلی نداره
خوب اشتباه هم همینجاست:دی

چون من هیچ اشاره ای به مولتی پلیر و مپا و ... بازی نکردم
توی این که سری BF توی مولتی محشر تر از بقیس که شکی نیست

ولی من سینگلو میگم
چون معمولا Dice خوب نمیتونه یک سینگلی درست کنه که خیلی هیجانی باشه
همین BF3 اینقدر خشک بود سینگلش که آدم خوابش میگرفت
این تریلر 15 دقیقه هم خیلی کند بود گیم پلیش ولی در کل خیلی خوب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن