بازی Call of Duty: Ghosts: دارای یک انجین جدید و داستانی کاملا متفاوت است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

timthumb.php

درود.

چندی پیش TESCO در خبری، از بازی جدید Call of Duty: Ghosts پرده‌برداری نمود که امروز نیز همین خبرگذاری در اپدیدتی جدیدی از خبر خود، اطلاعات جالبی را پیرامون Call of Duty: Ghosts به ما ارائه داده است. طبق این اسناد؛ بازی دارای یک خط داستان کاملا جدید و متفاوت نسبت به سری‌ها قبل این سری است که هیچ ارتباطی با گذشته این عنوان ندارد. در ادامه TESCO اذعان می‌کند بازی دارای یک موتور جدید و به روز شده‌ای است که برای نسل بعد کنسول‌ها هماهنگ شده و بسیار چشم‌گیر و عالی است. گفته می‌شود این انجین در حال حاضر برای نسل بعد کنسول ها یعنی Playstation 4 و Xbox 720 در حال ساخت است.

"بازی Call of Duty: Ghosts عنوانی برای نسل بعد کنسول‌هاست که درصدد آوردن یک تجربه کاملا متفاوت در قالب یک داستان، ویژگی و شخصیت‌های جدید است. تمام این ها با موتور نسل بعد بازی Call of Duty انجام خواهد شد."

در آخر نیز شایان ذکر است موتور گرافیکی سری Call of Duty، انجین قدیمی IW بود. که باید دید این موتور به روز شده است یا اینکه اکتی در حال ساخت انجین جدید است.

noshitshurlock

آخرین ویرایش:
چه قلقی ؟ میگم کار تیمی تو بازی نیست و خودتی و کمپ کردنت ؟ قلق یعنی همون کمپ کردن دیگه ؟ :d حرفی که زدم رو نقل کردی و خودت جواب خودتو دادی باز . جون من نگو این حرفو اگر سینگلش رو هم روش کار نکنن تکراری بدن بازی که به نسخه بعدی احتیاج نداره میشینیم نسخه های قبلی رو دوباره بازی میکنم :|:d .
دیگه قبول کن روی سینگل بازی کار میشه
داستانش که همیشه خوبه دیگه اینو نمیتوین تکذیب کنی:دی
یکم از این Review ها و نقد و ... بخون میفهمی:دی حتی توی همین بازیسنتر هم همیشه لوگوی "داستان عالی" بهش تعلق میگیره
طراحی مراحلم که خیلی خوبه

فقط میمونه تکراری بودنش
که اونم برمیگرده به سلیغه طرف
بعضیا به شدت با این موضوع مشکل دارن ولی من اصلا مشکلی ندارم
گیم پلی تا شونصد نسخه بعدم تکراری باشه فقط داستان و مراحل تغییر کنه من بازم دوسش دارم

گرافیکشم ری..س قبول دارم:دی

دیگه قبول کن روی سینگل بازی کار میشه
داستانش که همیشه خوبه دیگه اینو نمیتوین تکذیب کنی:دی
یکم از این Review ها و نقد و ... بخون میفهمی:دی حتی توی همین بازیسنتر هم همیشه لوگوی "داستان عالی" بهش تعلق میگیره
طراحی مراحلم که خیلی خوبه

فقط میمونه تکراری بودنش
که اونم برمیگرده به سلیغه طرف
بعضیا به شدت با این موضوع مشکل دارن ولی من اصلا مشکلی ندارم
گیم پلی تا شونصد نسخه بعدم تکراری باشه فقط داستان و مراحل تغییر کنه من بازم دوسش دارم

گرافیکشم ری..س قبول دارم:دی

بتل ندیده از جاولین سیاه و سفید می ترسه :دی !

چه قلقی ؟ میگم کار تیمی تو بازی نیست و خودتی و کمپ کردنت ؟ قلق یعنی همون کمپ کردن دیگه ؟ :d حرفی که زدم رو نقل کردی و خودت جواب خودتو دادی باز .

جون من نگو این حرفو اگر سینگلش رو هم روش کار نکنن تکراری بدن بازی که به نسخه بعدی احتیاج نداره میشینیم نسخه های قبلی رو دوباره بازی میکنم :|:d .
شما برو 200 ساعت در هفتتو بازی کن بعد بیا بشین فکت صادر کن:d

پس اسمش شد Ghosts دیگه؟:دی
خوبه پس

گفتن ادامه ی MW نیست پس امکان داره بازی در زمان گذشته یا آینده باشه؟
آخه از حال و آینده خسته شدم بنظرم برگردن یکم به گذشته بهتر باشه

پس اسمش شد Ghosts دیگه؟:دی
خوبه پس

گفتن ادامه ی MW نیست پس امکان داره بازی در زمان گذشته یا آینده باشه؟
آخه از حال و آینده خسته شدم بنظرم برگردن یکم به گذشته بهتر باشه
COD زمان حال نداشتیم کلا, MW2 که 2016 بود, MW1 هم فکر کنم 2011 بود, هیچکدوم تو زمان خودشون حال نبودن:دی

بنظرم هر دو بازی نیاز اساسی به استراحت دارن.

آقا دمت گرم عالی بود، تو این هیری ویری خوب ااومدی اینو =))

---------- نوشته در 03:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 AM ارسال شده بود ----------

بابا تا کی میخواین سر این قضیه COD و BF بحث الکی کنید !!
خدایی اگه از گرافیک بازی BF صرف نظر کنیم، این بازی حرفی برای گفتن نداره. مگه بازی فقط گرافیکه که شماها گیر دادید بهش !؟
بازی COD از لحاظ هیجان-گیم پلی بی نظیر-صحنه های پیش بینی نشده-صحنه های سینمایی وحشتناک عالی-شوک های خفن در هین بازی، نظیر کشته شدن شخصیت های اصلی داستان- با هیچ بازی دیگه ای نمیشه مقایسه کرد
همون صحنۀ آخر بازی که ماکاروف کشته میشه رو بگیر تا آخرش
تو قسمت multy هم که اگه خوب نبود انقدر تعداد پلیراش سر به فلک نمیکشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or