بازی Call of Duty: Ghosts: دارای یک انجین جدید و داستانی کاملا متفاوت است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

timthumb.php

درود.

چندی پیش TESCO در خبری، از بازی جدید Call of Duty: Ghosts پرده‌برداری نمود که امروز نیز همین خبرگذاری در اپدیدتی جدیدی از خبر خود، اطلاعات جالبی را پیرامون Call of Duty: Ghosts به ما ارائه داده است. طبق این اسناد؛ بازی دارای یک خط داستان کاملا جدید و متفاوت نسبت به سری‌ها قبل این سری است که هیچ ارتباطی با گذشته این عنوان ندارد. در ادامه TESCO اذعان می‌کند بازی دارای یک موتور جدید و به روز شده‌ای است که برای نسل بعد کنسول‌ها هماهنگ شده و بسیار چشم‌گیر و عالی است. گفته می‌شود این انجین در حال حاضر برای نسل بعد کنسول ها یعنی Playstation 4 و Xbox 720 در حال ساخت است.

"بازی Call of Duty: Ghosts عنوانی برای نسل بعد کنسول‌هاست که درصدد آوردن یک تجربه کاملا متفاوت در قالب یک داستان، ویژگی و شخصیت‌های جدید است. تمام این ها با موتور نسل بعد بازی Call of Duty انجام خواهد شد."

در آخر نیز شایان ذکر است موتور گرافیکی سری Call of Duty، انجین قدیمی IW بود. که باید دید این موتور به روز شده است یا اینکه اکتی در حال ساخت انجین جدید است.

noshitshurlock

آخرین ویرایش:
منظورش از انجین حدید همین IW Engine ه که 4 تا کدشو هر سری تغییری میدن به اسم انجین جدید ملت ساده رو هایپ می کنن
خدا پدر مادر جیسون وست و زامپلا و ممد علوی رو بیامرزه یه چیزی واسه اکتیویژن گذاشتن که تا n سال دیگه n تا کد با همون انجین می تونه بده بیرون

با اینکه برای مرحوم Ghost احترام قائل هستم ولی دیگه باید فاتحه بازی رو خوند چونکه بیش از حد تکراری شده . تعداد بازدید تاپیک هم جالب شده :| خیلی وقته ندیدم 15 نفر یه جا برن تو یه تاپیک .

شدن 20 نفر 8-| به خدا نمیدونم چه جذابیتی تو این بازی هست ؟ همه شماره رو هارو بازی کردم ولی اصلا نمیشه بیشتر از 1 بار طرفش بری بخش آنلاینش هم مهد کودک باز کردن توش (بلانسبت جمع) گیم پلی و ... تکراری .

آخرین ویرایش:
من فقط منتظرم ببینم اکتی چقدر اونجا داره که تو بازی تغییر ایجاد کنه،همین و بس.
واقعا اگه تغییرات کلی بده، بحث BF و Cod بکجا خواهد کشید؟:-/

یعنی ps3/x320 باعث شدن این بازی دویست سال تو انجین قدیمی IW گیر کنه دیگه )x هی هر سال گرافیک بدتر از پارسال :(

اما بازی با انجین جدید دیگه میترکونه :x

امیدوارم بتونه از نظر گرافیکی رقابت کنه با bf4 .. هرچند اینا فقط دنبال 60 فریم هستن بعید میدونم این موتور جدیدم چیز خاصی باشه ;)

والله من فکر کنم اکتی به خاطر افزایش سود و کاهش هزینه ها همون موتور رو بهینه کرده. مثلا یه نمور سایه زنی رو بهتر کرده و به عنوان DX11 به خورد PC میده.

فکر کنم این بازی واقعا یه Engine کاملا جدید داشته باشه و واقعا تغییرات گسترده داشته باشه و آخرش هم بیاد مثلا متای 90+ بگیره، بازم دوستان حرف خودشون رو بزنن :دی صبر کنید اولین نمایش بازی بیاد بعد بهتر میشه نظر داد.

یعنی ps3/x320 باعث شدن این بازی دویست سال تو انجین قدیمی IW گیر کنه دیگه )x هی هر سال گرافیک بدتر از پارسال :(

اما بازی با انجین جدید دیگه میترکونه :x

امیدوارم بتونه از نظر گرافیکی رقابت کنه با bf4 .. هرچند اینا فقط دنبال 60 فریم هستن بعید میدونم این موتور جدیدم چیز خاصی باشه ;)
چرا حرف بی منطق میزنی عزیز چه ربطی داره آخه به کنسولا هر چی بشه کلاً ملت میگردن یه جوری بچسبونن به کنسول
شرکت پول پرست تنبل تن پروره پول مفت چسبیده بهشون حال خرج کردن تغییر انجین نداره کنسولا چی کارن موتور RAGE با اوون همه افکت 60 فریم
تا وقتی سیاست این شرکت همین باشه این بازی بیشتر از این هم تو منجلاب یکنواختی میوفته مولتی COD از شماره MW2 به بعد غیر قابل تحمل شده عامل این قضیه چیه
اوون روزی رو میشه دید که این بازیم به سرنوشت PES دچار میشه

چرا حرف بی منطق میزنی عزیز چه ربطی داره آخه به کنسولا هر چی بشه کلاً ملت میگردن یه جوری بچسبونن به کنسول
شرکت پول پرست تنبل تن پروره پول مفت چسبیده بهشون حال خرج کردن تغییر انجین نداره کنسولا چی کارن موتور RAGE با اوون همه افکت 60 فریم
تا وقتی سیاست این شرکت همین باشه این بازی بیشتر از این هم تو منجلاب یکنواختی میوفته مولتی COD از شماره MW2 به بعد غیر قابل تحمل شده عامل این قضیه چیه
اوون روزی رو میشه دید که این بازیم به سرنوشت PES دچار میشه
فدای تو بشم چه ربطی داره

مگه نمیبینی عنوان کرده که:
گفته می‌شود این انجین در حال حاضر برای نسل بعد کنسول ها یعنی Playstation 4 و Xbox 720 در حال ساخت است

یعنی این اقای سازنده بازی COD تا فهمیده نسل بعدی کنسولها دارن میان تازه یادش افتاده باید انجین ارتقا بده و گرافیکو ببره بالا

این یعنی بی احترامی به شعور گیمر که بیست ساله داره تو یه گرافیک زیقی بازی میکنه و هیچ پیشرفتی تو COD تو این چند سال از نظر بصری دیده نشده

درضمن اومدیمو این موتور گرافیکی جدید برای مدت 9 سال اینده که دو کنسول جدید هستند خواست نگه داره ... ایا فکر میکنی طرفدار بد بخت COD تا 9 سال دیگه باید همین انجینو گرافیکو دوباره ببینن.

قبول کنید اینا همش کلکه پوله این انجین عوض کردنش فقط جنبه تبلیغاتی داره مگرنه تو گرافیک انگشت کوچیکه BF4 هم نمیشه .

موفق باشی

همیشه میگن بروزش کردیم ولی از لحاظ گرافیکی فرقی حس نمی کنی
غزیز من گفتن انجینه بازی را عوض کردند نه اینکه بروزش کردند ! بروز کردن داریم تا بروز کردن شما حتی halo4 را بازی کنی مطمئنا بعضی از کدهای halo1 توش هست ! فرق انجینها تو همینه که بازی هایی که ساخته میشن همیشه اون کدهای بنیادیه خودشون را تو هر انجینی که میسازن دارن مثلا شما با کرای انجین یا انریل انجین نمیتونی هیچ وقت اون ماهیت گرافیکی هیلو را بوجود بیاری . تو یک نسل حاضر وقتی انجینی بروز میشه چندتا افکت جدید براش اضافه میکنن ولی وقتی بخوای انجین بازی را دونه دونه کدها و افکتهاش را بروز کنی معنیش همون میشه عوض کردن .

با اینکه برای مرحوم Ghost احترام قائل هستم ولی دیگه باید فاتحه بازی رو خوند چونکه بیش از حد تکراری شده . تعداد بازدید تاپیک هم جالب شده :| خیلی وقته ندیدم 15 نفر یه جا برن تو یه تاپیک .شدن 20 نفر 8-| به خدا نمیدونم چه جذابیتی تو این بازی هست ؟ همه شماره رو هارو بازی کردم ولی اصلا نمیشه بیشتر از 1 بار طرفش بری بخش آنلاینش هم مهد کودک باز کردن توش (بلانسبت جمع) گیم پلی و ... تکراری .
این جور حرفا از طرف یک BF فن یک امر طبیعیه:دی

تو نمیتونی بری سمتش من هر کدوم از نسخه هاشو 3-4 بار رد کردم و کلی هم کیف کردم

مولتیش هم که جای خود دارد البته در مقابل BF هیچه ولی بدم نیست.

کلا قبل از معرفی نسخه جدید این بازی شما BF فنا میان ترولش میکنین و اینم واضحه که امسالم همین کارو کنید:دی
تازه امسال که میخواد تحول توی CoD ایجاد بشه هم دست بر نمیدارید:دیباو فهمیدیم CoD بیخوده BF خوبه:دی بسه دیگه:دی

چرا حرف بی منطق میزنی عزیز چه ربطی داره آخه به کنسولا هر چی بشه کلاً ملت میگردن یه جوری بچسبونن به کنسولشرکت پول پرست تنبل تن پروره پول مفت چسبیده بهشون حال خرج کردن تغییر انجین نداره کنسولا چی کارن موتور RAGE با اوون همه افکت 60 فریمتا وقتی سیاست این شرکت همین باشه این بازی بیشتر از این هم تو منجلاب یکنواختی میوفته مولتی COD از شماره MW2 به بعد غیر قابل تحمل شده عامل این قضیه چیهاوون روزی رو میشه دید که این بازیم به سرنوشت PES دچار میشه
PES به سرنوشت خاصی دچار نشده!! فقط یهو یک فیفا متحول شده جلوش ظاهر شد که باعث شد اینقدر وضعش داغون بشه وگرنه هیچیش نشده.و اینم تا موقعی که یک شوتر نظامی مثل BF Single player و یا یک بازی دیگه ای که سینگلش متحول شده باشه جلوش ظاهر نشه CoD بازم توی همه چیز پیشتاز هست و بازم فروش میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or