بازی Call of Duty: Ghosts: دارای یک انجین جدید و داستانی کاملا متفاوت است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

timthumb.php

درود.

چندی پیش TESCO در خبری، از بازی جدید Call of Duty: Ghosts پرده‌برداری نمود که امروز نیز همین خبرگذاری در اپدیدتی جدیدی از خبر خود، اطلاعات جالبی را پیرامون Call of Duty: Ghosts به ما ارائه داده است. طبق این اسناد؛ بازی دارای یک خط داستان کاملا جدید و متفاوت نسبت به سری‌ها قبل این سری است که هیچ ارتباطی با گذشته این عنوان ندارد. در ادامه TESCO اذعان می‌کند بازی دارای یک موتور جدید و به روز شده‌ای است که برای نسل بعد کنسول‌ها هماهنگ شده و بسیار چشم‌گیر و عالی است. گفته می‌شود این انجین در حال حاضر برای نسل بعد کنسول ها یعنی Playstation 4 و Xbox 720 در حال ساخت است.

"بازی Call of Duty: Ghosts عنوانی برای نسل بعد کنسول‌هاست که درصدد آوردن یک تجربه کاملا متفاوت در قالب یک داستان، ویژگی و شخصیت‌های جدید است. تمام این ها با موتور نسل بعد بازی Call of Duty انجام خواهد شد."

در آخر نیز شایان ذکر است موتور گرافیکی سری Call of Duty، انجین قدیمی IW بود. که باید دید این موتور به روز شده است یا اینکه اکتی در حال ساخت انجین جدید است.

noshitshurlock

آخرین ویرایش:
غزیز من گفتن انجینه بازی را عوض کردند نه اینکه بروزش کردند ! بروز کردن داریم تا بروز کردن شما حتی halo4 را بازی کنی مطمئنا بعضی از کدهای halo1 توش هست ! فرق انجینها تو همینه که بازی هایی که ساخته میشن همیشه اون کدهای بنیادیه خودشون را تو هر انجینی که میسازن دارن مثلا شما با کرای انجین یا انریل انجین نمیتونی هیچ وقت اون ماهیت گرافیکی هیلو را بوجود بیاری . تو یک نسل حاضر وقتی انجینی بروز میشه چندتا افکت جدید براش اضافه میکنن ولی وقتی بخوای انجین بازی را دونه دونه کدها و افکتهاش را بروز کنی معنیش همون میشه عوض کردن .

از مدرن 2 به اینور هرچی cod اومده قبلش سازنده ها تو مصاحبه ها میگفتن انجین همونه ولی ما بروزش کردیم ، بحث انجین نسل بعد و عوض کردن جداست

این جور حرفا از طرف یک BF فن یک امر طبیعیه:دی

تو نمیتونی بری سمتش من هر کدوم از نسخه هاشو 3-4 بار رد کردم و کلی هم کیف کردم

مولتیش هم که جای خود دارد البته در مقابل BF هیچه ولی بدم نیست.

کلا قبل از معرفی نسخه جدید این بازی شما BF فنا میان ترولش میکنین و اینم واضحه که امسالم همین کارو کنید:دی
تازه امسال که میخواد تحول توی CoD ایجاد بشه هم دست بر نمیدارید:دیباو فهمیدیم CoD بیخوده BF خوبه:دی بسه دیگه:دی
بتل بهتره توشم شکی نیست ولی شما چطور خودتون رو متقاعد میکنید که هنوز هم میرید سراغ این بازی این همه هم براش میمیرید ؟ :d

امیدوارم انجین رو یه تکون اساسی داده باشن که همین بهانه ی "گرافیک" هم از دوستان گرافیک پرست گرفته بشه ببینیم دیگه به چی میخوان گیر بدن.

شک ندارم از نسل بعد دوباره COD به اوج برمیگرده. حالا یا از همین امسال استارتش رو میزنه یا مثل نسل قبل (یعنی همین نسل فعلی) از نسخه ی دوم نسل.

این Ghosts هم من حدس میزنم اسم رمز باشه. به هر حال امیدوارم استارت یه سه گانه ی تکرار نشدنی مثل Modern Warfare بشه.

آخرین ویرایش:
آخه برادر من که میای میگی اکتی پول پرست ! عزیز من که میای میگی اکتی فقط به فکر پوله ! استاد عزیز ! به خدا BF یا فیفا یا کرایسیس یا Mass Effect یا Assassin's Creed یا Uncharted یا Halo برای رضای خدا و پیامبر اکرم ساخته نمیشن ! همش برای پوله ! پول پول و بازم پول ! بازی رو میسازن که ازش پول در بیارن . حالااکتیویژن داره از بازیش پول در میاره پس جای اینکه هی بیاین بگین اکتی پول پرست و ... بگین اکتی موفق چون داره کاری رو میکنه که همه ی شرکتا دوس دارن بکنن و نمیتونن ... :| از موتور و خط داستانی جدیدم کاملا استقبال میشه , فقط 60 فریم یادشون نره وگرنه دیگه COD نیست و به درد نمیخوره ... =(( راستی با وجود موتور جدید دیگه چه سوژه ای برای ارائه ی نظرات روشن فکرانه ی یه سری اساتید میمونه ؟! شاید از اسم بازی بخوان ایراد بگیرن ...

بنده از طرف خودم صحبت میکنم و به هیچ عنوان فن bf4 یا cod نیستم ..

عقیده دارم هردو بینهایت از نظر داستان و گیم پلی عالی هستند .. اما یکسری تفاوتها هست که ربطی به فن بازی نداره .

اول تریلر گیم پلی بازی Battlefield 4 از همین لینک دانلود کنید بازیو با دقت ببینید بعد نظر بدید .

سری بازیهای cod گیم پلی عالی داستان خوب اما گرافیک عقب افتاده ایی داره ( مثلا تو بازیهای cod سوای تکسچرهای بسیار ضعیف کاراکتر اصلی اصولا پا نداره رو هوا داره حرکت میکنه :d
سری بازیهای bf همیشه گیم پلی عالی داستان خوب و گرافیک روبه جلویی داره درواقع در بحث کیفیت بصری cod جلوی bf حرفی برای گفتن نداره میتونید اون لینک تک دمویی که از bf4 قرار دادمو دانلود کنید تا بدونید کسی چشم بسته اینجا حرف نمیزنه .

حالا اینکه انجین جدید cod چقدر میتونه موفق باشه : با توجه به سابقه که cod داره اکثرا سری جدیدش گرافیک بدتری از سری قبلی داشته خیلی خیلی بعیده یه شبه بخواد از نظر گرافیکی جلوی bf قد علم کنه ..

یاداوری

من pc gamer هستم و هر دو نسخه اخرو در رزولوشن 1080p بازی کردم با مشخصات سیستمی هم که دارم مشخصه و جای بحث نمیزاره که تنظیمات روی حالت ultrahigh قرار میدم.و نظر من این بود.

درکل بازی cod بسیار قابل احترامه و پا به پای bf داره جلو میره اما متاسفانه از نظر گرافیکی هیچی نیست و حقیقتو نمیشه پنهون کرد.

عقیده دارم با انتشار bf4 و نسخه بعدی cod : اگه واقعا cod در گرافیک حرکتی کرده باشه که هیچ اما اگه بازم شاهد اون گرافیک ابکی همیشگی باشیم با توجه به این تریلر غولی که از bf4 دیدیم امسال بطور کل قاعده بازی به نفع bf رقم خواهد خورد و معروفیتیش بین گیمرها صد میلیون برابر میشه .
موفق باشید

آخرین ویرایش:
تا زمانی که سیستم مزخرف سرباز سازی رو بر ندارن ، CALL OF همون اشغالی هست که بود ! در این صورت هم این بازی فقط و فقط ارزش 1بار تموم کردن رو داره ! نه بشتر .

این یکی از مشکلات عظیم این بازیه . مشکل دیگش هم اینه که تو بازی ، دشمن بین تمام نیروهای خودی ، فقط به تو تیر میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نارنجک و توپ تانک میخوره بغل مثلا کاپیتان پرایس !!! فقط عقب جلو میشه !!!!!!!!!! :))=)) اون وقت بازیباز ، توی چمن زار مثلا دراز کشیده ، بعد دشمن از 50 کیلومتری با کلاشینکف میزنتش !! :)) اما کاپیتان پگرایس رو که در حال دویدنه ، نمیزنه ! =))

======================================

هوش مصنوعی افتضاح ! هوش مصنوعی افتضاح ! فیزیک افتضاح ! سیستم سرباز سازی ! نداشتن کاور به سبک سری بتل- فیلد ! تیر زدن تمام سربازای دشمن به فقط و فقط بازیباز !!!! انیمیشن های ضعیف دشمنان ! صدا تیر اندازی و نارنجک فوق مزخرف ! تمام اینا ایرادات بزرگ CALL OF های قبلی بود که امیدواریم با این موتور جدید بر طرف شده باشه . واقعا خیلی از این مشکلات رو بتل-فیلد نداره ( البته بعضی هاش و داره و بتر از CALL OF هم هست ) .

تنها زیبایی بازی ، صحنه های فوق العاده جذاب و هیجان انگیز + سلاح های جالب ( مخصوصا تو چند نسخه اخر ) + انیمیشن های بینظیر یارای همراه بازیباز و کار گروهیشون هست که برای بار اول ارزش پیدا میکنه .

امیدوارم انجین رو یه تکون اساسی داده باشن که همین بهانه ی "گرافیک" هم از دوستان گرافیک پرست گرفته بشه ببینیم دیگه به چی میخوان گیر بدن.

شک ندارم از نسل بعد دوباره COD به اوج برمیگرده. حالا یا از همین امسال استارتش رو میزنه یا مثل نسل قبل (یعنی همین نسل فعلی) از نسخه ی دوم نسل.
به روز اوجش بر گرده رو که خوب اومدی بهنام :d از 2007 به اینور یه جوری داره میتازه که هیچ عنوانی تا بحال نتونسته از لحاظ فروش به گرد پاش برسه . این فروششم نوش جونش اگه 1 ساعت در شبانه روز Bo2 رو انجام ندم واقعا اذیت میشم فوق العاده اعتیاد آوره . مطمئنا همین رویه رو تو نسل بعد هم شاهدش هستیم حتی اگه انجین و گرافیک نسل بعدش هم از عناوینی چون BF ضعیفتر و پایینتر باشه . چون میدونن چی بسازن که گیمر رو برای ماه ها و شاید سالها درگیر خودشون کنن .

با این که خیلی حال نمی‌کنم با CoD ولی قبول دارم که Acti کارشو خوب بلده و می‌دونه چیکار کنه که گیمر جماعت واسه بازی‌هاش پول خرج کنه. دو تا عنوان نسل بعدی CoD، حتی اگه افتضاح هم باشن، به واسطه‌ی اسم این بازی کلی فروش می‌کنن.

تنها زیبایی بازی ، صحنه های فوق العاده جذاب و هیجان انگیز + سلاح های جالب ( مخصوصا تو چند نسخه اخر ) + انیمیشن های بینظیر یارای همراه بازیباز و کار گروهیشون هست که برای بار اول ارزش پیدا میکنه .

و موسیقی های بی نظیرش.:x

به روز اوجش بر گرده رو که خوب اومدی بهنام :d از 2007 به اینور یه جوری داره میتازه که هیچ عنوانی تا بحال نتونسته از لحاظ فروش به گرد پاش برسه . این فروششم نوش جونش اگه 1 ساعت در شبانه روز Bo2 رو انجام ندم واقعا اذیت میشم فوق العاده اعتیاد آوره . مطمئنا همین رویه رو تو نسل بعد هم شاهدش هستیم حتی اگه انجین و گرافیک نسل بعدش هم از عناوینی چون BF ضعیفتر و پایینتر باشه . چون میدونن چی بسازن که گیمر رو برای ماه ها و شاید سالها درگیر خودشون کنن .
منظورم از اوج یه چیزی تو مایه های MW و MW2 بود که نمره های عالی میگرفتن و جایزه های آخر سال رو هم درو میکردن علاوه بر فروش و آمار بازی شدن... :دی وگرنه از نظر فروش که سال به سال داره بیشتر اوج میگیره :دی

با ادامه ی کامنتت هم 100% موافقم.

منبع ؟..... .

Next Call of Duty Game Will Be Revealed May 1st - IGN

عجب
کم کم شاهد ظهور دوبار فن های جان بر کف cod هستیم همونایی که تا دیروز کپی پیست و میکوبوندن تو سر ما و فحش اول و اخر میدادن به این بازی رو میگم خودشون خوب میدونن با کیم

گرافیکش که عوض شه فن هاش زیادترم میشه :)) البته من خودم عاشق Cod: 4 هستم از بقیش زیاد خوشم نیومد دیگه!

از این که COD هر سال میاد و کل این هایپ ها و بازی های EA رو میخوابونه خیلی لذت میبرم >:)
ولی حقیقتش دیگه حالم به هم میخوره از هر چی Cod و BF و شوتر های نظامی الکیه...!!!:|
آخ خندم میگیره از اون فن هایی که خودشون رو به خاطر بازی کردن این بازی ها هارد کور هم میدونن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=))
(منظورم همه فن هاش نیست فقط اونایی رو که از این ادعا ها دارن مورد خطاب قرار دادم)b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or