خب میلاد جان مث اینکه واقعا بازی رو دوشیدی !
خوشحال که به پیشرفت من اذعان میکنی !:d ممنون :d
چیزی ندارم که بگم, همه چیز رو خودت گفتی, فقط چنتا نکته :
اول بازی که داستانو نشون میده میخواستی بهش شکل فیلمهای آنالوگی بده که باحال بود اما به نظرم الان خیلی نرم افزار یا حتی سایت هست که میتونستی از افکت های اون استفاده کنی و چنین حالتیو خیلی خوب دربیاری.....
یه تیکه جالب در مورد این قضیه این بود که
نیما PM داد و گفت فرشاد این خط ها دیگه چین !؟:d می گفت سیستمم به روزه و بازی های جدید رو اجرا میکنه .:d یه لحظه احساس کردم یه سطل(:d) آب سرد ریختن رو تنم !:d برای همین یک روز تمام برای بهتر کردن اون قسمت وقت گذاشتم و الآن به نظرم خیلی بهتر شده.
:d
- روح ها در مرحله 9 به یکباره سرعتشون وحشتناک میشه و بالاست در حالی که مرحله 10 سرعت اونا رو کمتر میکنی اما چینش مرحله خیلی منطقی تر و بهتر شده یعنی اینکه تو مرحله 9 وقتی میسوختم به راحتی عاملشو طراحی نادرست و غیر منصفانه میدونستم اما تو مرحله 10 خودم رو مقصر میدونستم
فکر نمیکنم چینش دشمنا تو مرحله 9 مشکلی داشته باشه ولی به هر حال یه بازنگری میکنم.:d
- یکی از چیزایی که به بازی ارزش تکرار و حس بهتری میده داشتن Upgrade هست نمیدونم مثلا با گرفتن 200 امتیاز با زدن کلید Space بتونی 3 ثانیه با 2 برابر سرعت حرکت کنی یا 3 ثانیه نسوزی و از این دست موارد
برای بخش UPGRADE ایده های خیلی خوبی دارم
در آخر هم اینکه با توجه به اینکه با Game maker کار کردی و میدونم چیه چطور انجینیه(اگه بشه بهش گفت) بنظرم قابل قبوله...تو این سبک مهمترین چیز سرگرمی و چینش مراحله یعنی طراحی مرحله طوش خیلی مهمه...استفاده از کلید ها برای باز کردن یک در بسته تا بشه ستاره توش رو بدست آورد و غیره از این نوع چالش هایی هستند که میتونی استفاده کنی...با اینکه خوب بازی کردم اما سعی میکنم خداقل یکبار دیگم بازی کنم تتا اگه چیزی باز به ذهنم رسید بهت بگم ...امیدوارم کاره بعدیت خیلی بهتر و پخته تر باشه فرشاد...(همین که آهنگی از کشا نبود اعصابمو خورد کردی :d)
حتما بعد از نسخه تست نسخه نهاییرو هم بازی میکنم...موفق باشی
خیلی خوشحالم که همه بچه ها (و از جمله خودت) GameMaker رو میشناسن :d مکافاتی داریم ما با این انجین !
در مورد ایدهای خوبتم حتما تدبر میکنم, البته اگه بتونی ایده هاتو بیشتر کنی ممنون میشم, چون میدونم یکی از بهترین گیمیرهای ایرانی هستی. (البته از نوع indie games):d
در مورد ke$ha هم که قبل از اینکه بازی رو آپ کنم, با همراه اولم به ایرانسلش زنگ زدم, چون این دو تا با هم مشکل دارن خوب آنتن نمیداد برای همین نتونستم ازش اجازه بگیرم :d
نسخه نهایی تجاریه, میخریش ؟:d
قربانت, ممنون از نقدت خوبت, امیدوارم تو زندگیت موفق باشی.