بازی مستقل The Best Green Star

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Trailer رو دانلود کردم :دی
خیلی جالب بود!
فقط یه کم رو جهت های کنترل کار کن 360 درجه باشه!
چندتا پیشنهاد دیگه هم دارم که خواستی تو پیام خصوصی میگم :دی

خوب من خودم تريلر رو ديدم.
اول از همه بزار يه تعريفي بكنم از موزيك متن بازي كه خيلي جالب و زيبا بود. وقتي موزيك بازي شروع به نواختن كرد و با اون تم قرمز و تاريك بازي همراه شد يه جورايي برام يادآور قصر خون آشام و دراكولا و موارد مشابه شد كه جالب بود.

ببين ميدونم كه به تنهايي اين كار رو آغاز كردي و كلي براي بازي زحمت كشيدي اما هسته ي اصلي بازي خيلي ساده هستش و همين سادگي ميتونه به پيكره ي بازي صدمه وارد كنه. درسته بازي مهيج به نظر مياد اما با كمي تغييرات و اضافه كردن برخي المان هاي كوچيك ميتونه جذاب ترم بشه.

از يه عنوان به اين كوچيكي نبايد انتظار گرافيك بالايي داشت اما همين كه تونستي يه گرافيك خوش آب و رنگ و تميز رو دربياري جاي تحسين بسيار داره. باز ميگم ميتوني بيشتر رو بازي كار كني و كمي پيچيده ترش كني. اينجوري لذت بازي هم چند برابر ميشه.
محمد MK هم كه باهات همكاري داره ديگه خودش استاده ميتوني تو اين امر ازش كمك بگيري.

بازم ميگم موفق باشي. ما همه جوره در خدمتت هستيم.

خوب بود ولی اینا آتش هستند یا روح؟ شکلشون عوض بشه بهتره پشت زمینه مپ‌ها هم زیاد جالب نبودند این موسیقی هم خوب بود در کل نسب به بازی قبلیت خیلی بهتر بود ولی اون کله سوسماره دیگه خیلی مورد داشت:d

بازیش بسیار جذاب به نظر میاد،ولی تف تو او انتخاب رنگت:| پس زمینه و ایتم ها فاجعن بعید میدونم کسی بتونه بالای 10 مین پشت سر هم بازی کنه:|

Trailer رو دانلود کردم :biggrin1:
خیلی جالب بود!
فقط یه کم رو جهت های کنترل کار کن 360 درجه باشه!
چندتا پیشنهاد دیگه هم دارم که خواستی تو پیام خصوصی میگم :biggrin1:
ممنون.
از هرگونه پیشنهاد سازنده و غیر سازنده ای استقبال میشه.:biggrin1:

خوب من خودم تريلر رو ديدم.
اول از همه بزار يه تعريفي بكنم از موزيك متن بازي كه خيلي جالب و زيبا بود. وقتي موزيك بازي شروع به نواختن كرد و با اون تم قرمز و تاريك بازي همراه شد يه جورايي برام يادآور قصر خون آشام و دراكولا و موارد مشابه شد كه جالب بود.

ببين ميدونم كه به تنهايي اين كار رو آغاز كردي و كلي براي بازي زحمت كشيدي اما هسته ي اصلي بازي خيلي ساده هستش و همين سادگي ميتونه به پيكره ي بازي صدمه وارد كنه. درسته بازي مهيج به نظر مياد اما با كمي تغييرات و اضافه كردن برخي المان هاي كوچيك ميتونه جذاب ترم بشه.

از يه عنوان به اين كوچيكي نبايد انتظار گرافيك بالايي داشت اما همين كه تونستي يه گرافيك خوش آب و رنگ و تميز رو دربياري جاي تحسين بسيار داره. باز ميگم ميتوني بيشتر رو بازي كار كني و كمي پيچيده ترش كني. اينجوري لذت بازي هم چند برابر ميشه.
محمد MK هم كه باهات همكاري داره ديگه خودش استاده ميتوني تو اين امر ازش كمك بگيري.

بازم ميگم موفق باشي. ما همه جوره در خدمتت هستيم.​

ممنون.

بعد از تست بازی خوشحال میشم که المانهای مدنظرتون رو بگید که اگه مقدور بود به بازی نهایی اضافه بشن.
قربانت امیر حسین جان, خدمت از ماست.

خوب بود ولی اینا آتش هستند یا روح؟ شکلشون عوض بشه بهتره پشت زمینه مپ‌ها هم زیاد جالب نبودند این موسیقی هم خوب بود در کل نسب به بازی قبلیت خیلی بهتر بود ولی اون کله سوسماره دیگه خیلی مورد داشت:d

ممنون.

یه چیزی بین هر دو:d کله سوسمار رو ول کن, گیم پلی رو بچسب :d

بازیش بسیار جذاب به نظر میاد،ولی تف تو او انتخاب رنگت:| پس زمینه و ایتم ها فاجعن بعید میدونم کسی بتونه بالای 10 مین پشت سر هم بازی کنه:|

ممنون.
ایشالله تو نسخه نهایی مشکلات برطرف میشن.;):d

منم تریلر رو دیدم : چیزایی که به نظرم اومد :۱-یه خو رنگا چشم رو اذیت می کرد!خیلی تیز بودن .
۲-آهنگ قرار داده شده (حالا نمی دونم تو بازی هم قراره همین آهنگ باشه یا نه) به استایل بازی نمی خورد!
۳-گرافیکش رو به نظرم اگه یه خورده پیچیده (رنگای بیشتر و ....) بشه خیلی ظاهر تمیزی میگیره.

NiCe
فرشاد خیلی باحال بود مخصوصا موسیقیش :d
فقط اگه بتونی یه مقدار گیم پلی رو کامل تر کنی عالی میشه.یه جوری بشه که به گیمر استرس بیشتری بده و بعد مدتی تکراری نشه.
+ محور هایی که کارکتر(همون ستاره خودمون :d) توش حرکت میکنه رو بیشتر کن.

منم تریلر رو دیدم : چیزایی که به نظرم اومد :۱-یه خو رنگا چشم رو اذیت می کرد!خیلی تیز بودن .
۲-آهنگ قرار داده شده (حالا نمی دونم تو بازی هم قراره همین آهنگ باشه یا نه) به استایل بازی نمی خورد!
۳-گرافیکش رو به نظرم اگه یه خورده پیچیده (رنگای بیشتر و ....) بشه خیلی ظاهر تمیزی میگیره.​

ممنون.
1. اگه نظر تسترهای خصوصی هم همین باشه %100 رنگا change میشن.
2. نه این آهنگ بازی نبود.
3.حتما.

NiCe
فرشاد خیلی باحال بود مخصوصا موسیقیش :d
فقط اگه بتونی یه مقدار گیم پلی رو کامل تر کنی عالی میشه.یه جوری بشه که به گیمر استرس بیشتری بده و بعد مدتی تکراری نشه.
+ محور هایی که کارکتر(همون ستاره خودمون :d) توش حرکت میکنه رو بیشتر کن.

Excellent :d
قربانت محمد جان, چشمات باحال میبینه :d
حتما روش کار میکنم, تا مرحله نهایی ساخت بازی هنوز خیلی مونده. + حتما بیشترش میکنم.:d

ما کرد ها کلا این طور آدمای خفنی هستیم.;;)
:d:d:d

من هم هستم، اسم و همه چیز زیر آواتارم هست.

رضا جان داداش اسمت به لیست اضافه شد.;)
:
:
:
:

دوستان فقط یه نفر دیگه جا داریم, اون یه نفرم بیاد اعلام آمادگی کنه که دیگه من برم تو کار تحقیق و یافتن اون 5 نفر نخبه گیمینگ.:d

یه بار قول دادم ، عمل نکردم ... اینبار حتما تست میکنم ... اصلا شاید نقدش هم کردیم :d

:d

به به نیما جان, تاپیک رو نورانی کردی رفیق :d نقد رو قبل از گذاشتن تو تاپیک برای خودم بفرست که تمیزش کنم :d شوخی کردم , هر جا که به نظرت ضعیف عمل شده بود بگو که بیشتر روش کار کنم.:d
:
:
:
:

دوستان لیست کامل شد, لطفا دیگه اعلام آمادگی نکنید :d منتظر تست عمومی باشید :d
دوستانی که به لیست اصلی راه پیدا نمیکنن زیاد ناراحت نباشن, چون یه هفته بعد از تست خصوصی میتونن نسخه بدون باگ رو بازی کنن. من بیشتر دوستانی رو میخوام که تجربه بیشتری تو indie games دارن و همینطور دست به نقد خوبی دارن . کسانی که این دو ویزگی رو داشته باشن حتما ایده پردازهای خوبی هم هستن, برای همین میخوام بهترین ایده ها رو تبدیل به مراحل جدید کنم.
بازی حاضر 30 مرحلس ولی بازی نهایی 50 مرحلس, این یعنی اینکه 20 مرحله باقی مانده رو از رو ایده های تسترهای خصوصی میسازیم.

آهنگ قشنگی داشت .
رنگ ها را یه تغییراتی بده بهتره فک کنم ... رنگی که کاربر تو دراز مدت چشمش خسته نشه ..
سعی کن کمی پیچیده ترش کنی ولی نه خیلی در کل اینجور بازیها خیلی هم پیچیده بشن حوصله سر بر میشه . ولی الان هم خیلی ساده هست .
دستت درد نکنه ، معلومه خیلی علاقه داری :d

آهنگ قشنگی داشت .
رنگ ها را یه تغییراتی بده بهتره فک کنم ... رنگی که کاربر تو دراز مدت چشمش خسته نشه ..
سعی کن کمی پیچیده ترش کنی ولی نه خیلی در کل اینجور بازیها خیلی هم پیچیده بشن حوصله سر بر میشه . ولی الان هم خیلی ساده هست .
دستت درد نکنه ، معلومه خیلی علاقه داری :d

دم بچه های Square گرم.:d
شدت رنگها رو یکم آوردم پایین تر.:d
حالا بذار خودتون بازیش کنید و با گیم پلیش آشنا بشید, اون موقع بهتر میتونید درباره ایده های جدید برای گیم بازی نظر بدین.:d در کل من از هر نوع ایده سازنده ای استقبال میکنم.:d
قربانت :d

دوستان اگر به هر دلیل نامعلومی نمی تونید تریلر رو از سایت 4shared دان کنید میتونید از لینک زیر استفاده کنید که لقمان جان زحمتشو کشیده.

لینک مستقیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or