بازیت فوقالعاده بود!فراتر از انتظارم!
موسیقی عالی!گیم پلی جذاب!
فقط یه انتقاد!
گزاشتن زمینه پشت قهوه ای!و کادر صورتی و.... یخورده ناجوره!رو رنگبندی بیشتر کار کن!(البته این نظر شخصیمه!ممکنه بقیه خوششون بیاد!)
برات ارزوی موفقت میکنم
خوب چیزی که مشخص بود تمرکز زیاد روی گیم پلی و موسیقی بازی یود که جوء فانی به بازیباز میداد مشکلی خاصی توش ندیدم فقط اگه افکت ها ی بازی کیفیتش بهتر بشه و تعادل سختی برقرار باشه
مشکله خاصی نداره
درود.
آقا تبریک میگم. بازی بسیار جالبی رو در دست ساخت داری. امیدوارم موفق باشی.
دمت گرم!
ممنون , حتمابازیشو بازی کردم با گیم میکر درست کردی واقعا عالی شده موزیک بازی هم خیلی توپ هست فقط اگه بشه تنظیماتی چیزی که بشه فول نباشه رو صفحه کوچیکش کرد صفحه رو که بشه کار دیگه ای کرد بهتر هست
خوشحالم که لذت بردید :dواقعا فوق العاده بود لذت بردم
منم تمومش کردم . من یه مشکلاتی دیدم (واسه من جالب نبود):
1-آهنگها به بازی نمی خورد.
2-محدوده ای که ستاره می ترکید یه خورده به نظرم زیاد فاصله داشت با جسم منهدم کننده.
3-بعضی مراحل میشد بلافاصله قبل از اینکه احسام پرتاب شن رفت و یه ستاره رو گرفت .
4-تو مرحله 20 ام تا 25 ام من اینجوری شدم : )x (از بس می ترکیدم!). ولی وقتی 5 مرحله آخر رو دیدم واقعا حال کردم . اگه اینجوری تو سبک تنوع داشته باشه واقعا عالی میشه .
من که فقط 3 مرجله بازی کردم پاک کردم اصلا جالب نبود یعنی خلاقیت نداشت نه این که بخوام به گرافیک و غیره الکی گیر بدم
بازی مستقل در این موارد همینه ولی از نظر گیم پلی اون انتظاری که من داشتم نداشت
من از 10نمره 2 میدم
آره گلم ميدونم اما خوب نيازي نيست كه شما هم همون فرمول بازي هاي قديمي رو تكرار كني. هر چند الهام گرفتن از بازي هاي بزرگي مثل Super Meat Boy خيلي عاليه اما خوب خودت هم ميتوني تغييراتي در روند ساخت اعمال كني و بازي رو با معيارهاي جديد بسازي. اما بازم ميگم نميشه از همين الان نظر قطعي داد چون مطمئنا اگه صداگذاري به بازي اضافه بشه شرايط تغيير پيدا ميكنه و تو نتيجه كار تاثير ميزاره.ممنون امیرحسین جان
خوشحالم که از بازی خوشت اومده.
امیر جان مطمئنم که Super Meat Boy رو بازی کردی, اگه دقت کرده باشی هر 20 مرحله از این بازی فقط یه background Music داره. یعنی background Music مرحله 1 با مرحله مثلا 16 یکیه ! ولی چون بازی صداگذاری خوبی داره موزیک متنش گیمر رو خسته نمیکنه. بازی نهایی صداگذاری خوبی داره, امیدوارم که این مشکل رو تا حد زیادی رفع کنه.
در مورد هسته اصلی گیم پلی و تنوع دادن بهش هم یه فکرایی کردم, خودتم اگه ایده ای داری خوشحال میشم با من در میونش بذاری. (PM)
مطمئنا طراحی (ART) بازی نهایی به مراتب خیلی بهتر از نسخه فعلی هستش (به لطف گرافیست خوب تیم محمد جان). در مورد اون ایراد آخری هم چیزی برای گفتن ندارم, فکر نمیکنم مشکل از من باشه.
با تشکر
بازیش حرف نداشت.دمت گرم فرشاد جان
من تا مرحله 11 اینا رفتم
چندتا نکته میگم ولی امیدوارم ناراحت نشی
1- کلا موسیقی رو حذف کن و از ترکیب صدا ها استفاده کن موسیقی ها اصلا به بازی نمیخورن (ولی بگو از کجا این آهنگ ها رو گرفتی:d)
2-مراحل طوری نیست که آدم با رفتنشون جذابیتی حس کنه و من تا مرحله 12 دیگه خسته شدم
3-گیم پلی بازی به نظرم تکرای بود و جذابیت نداشت و چینش مراحل خیلی بد بود برای مثال چند مرحله آسون و بعد سخت میشد اونم غیر منطقی
ولی یه چیز بگم اونم اینه که وقت خودت رو صرف ساخت اینجور بازیها نکن
بازی های Indie زیادی هستن که تو مراسم و مسابقات مختلفی شرکت میکنن برو اونارو دانلود کن همه از ایده هایی جدید استفاده کردن
اصلا به خاطر همین ایده های جدید و خلاقانه است که بازی های Indie در این چند سال تو دل گیمرها جا باز کردن
من اینا رو نمیگم برای اینکه نا امید بشی و کلا بیخیال شی
ولی میگم اگه میخوای بازی بسازی که واقعا جذاب باشه نیازمند چندین ماه وقت گذاشتنه و فکر کردن بر روی یک ایده جدید
بازی باید با صبوری و حوصله ساخته شه نه همش عجله داشت که زودتر ساختش تموم شه
شخصی که واقعا میخواد یک بازی بسازه اون باید طوری باشه که طرف همش نگران این باشه که چیز بدی در بازی قرار نگیره و سعی کنه بهترین ها رو تحویل بده
چون اسم خودش روشه و هرچقدر هم بازی کوچیک باشه ولی خود شخص باید برای خودش نگران باشه
امیدوارم تو کارت موفق باشی و سعی کنی از چیزهای تکراری دور شی یا اون موضوع تکراری رو به یک چیز جذاب تبدیل کنی
آره گلم ميدونم اما خوب نيازي نيست كه شما هم همون فرمول بازي هاي قديمي رو تكرار كني. هر چند الهام گرفتن از بازي هاي بزرگي مثل Super Meat Boy خيلي عاليه اما خوب خودت هم ميتوني تغييراتي در روند ساخت اعمال كني و بازي رو با معيارهاي جديد بسازي. اما بازم ميگم نميشه از همين الان نظر قطعي داد چون مطمئنا اگه صداگذاري به بازي اضافه بشه شرايط تغيير پيدا ميكنه و تو نتيجه كار تاثير ميزاره.
والا من خودمم در حال حاضر ايده ي خاصي ندارم ولي اگه چيزي به ذهنم رسيد چشم حتما بهت پيام ميدم.
اون مورد آخرم چيز مهمي نيست فقط براي اطلاع گفتم.
موفق باشي فرشاد جان.
سلام، اقا از همینجا اعلام می کنم یکی از زیباترین بازی هایی که تا الان بازی کردم بازی شماست. دلایل زیادی برای این امر وجود داره. یکی از بزرگ ترین اونا چالش مرحله 9 بود که واقعا" سخت طراحی شده بود و کلی با بازی سر و کله زدم تا تونستم بازی رو ادامه بدم. بازی از گیم پلی و طراحی خوبی برخورداره( چرا من دارم کتابی حرف می زنم!).
اقا بازی عالی بود، لذت بردم. گیم پلی و صداگذاری بازی خوب بود ولی جای پیشرفت برای گیم پلی هنوز وجود داره. امیدوارم تو 20 مرحله بعدی چالش های بیشتری برای بازی باز در نظر بگیری. نقاط مثبت بازی زیاده پس به نقاط منفی می پردازم. گیم پلی بالانس خوبی داره تا مرحله 9 ولی وقتی وارد این مرحله میشی وحشت ناک سخت میشه این برای بازیباز ها هر چند چالش محسوب می شه ولی نقطه ضعفی برای بازی به شمار میره. گرافیک بازی برای عنوانی مستقل خوبه ولی جای کار زیاد داره. میشه طراحی های بهتری تو محیط اصلی بازی انجام داد که زیبا تر بشه.
در کل عنوان خوب و لذت بخشی بود.
خوب :d اول از همه از زحماتت ممنونم . بازی خوبیه . اولین چیزی که نظر ادمو جلب میکنه ، موزیک های فوق العاده بازیه که انصافه خیلی خوب انتخاب شده . اما در مورد بازی باید بگم تقریبا به خوبی تونستی تعادل بین سختی و رسیدن به مراحل جدید رو تنظیم کنی . هر چند میشد این کار رو بهترانجام داد. یعنی بازی به نظرم خلاقیت جدیدی نداره و کلیتش همون چیزیه که تو بازیهای ارکید قدیمی موجوده . میتونستی از ایده های بهتری و برای طراحی بازی و معماهاش استفاده کنی . عموم بازی تمرکزش روی ثانیه هاست . و این به نظرم زیاد جالب نیست . اما نکته ازار دهنده تر تو این بازی اینه که بازی از حالت تمام صفحه پشتیبانی نمیکنه و قابلیت استفاده از موس هم تو بازی وجود نداره که دومی شاید با خاطر نوع کنترل بازی قابل توجیه باشه .
نکته دیگه اینه که من تو راهنمای بازی ندیدم یا ( متوجه نشدم ) که کلی های A,S,D,W با کلید های جهت نما متفاوتن !!! که اگه درست گفته باشم ضعف دیگری بر بازیه . طراحی مراحل و نوع ابجکت های موجود در محیط اصلا سنخیت و هماهنگی با هم و با نوع بازی ندارن که به نظرم ضعف بازیه . مخصوصا اینکه با اون ستاره باید فقط یه حد نسابی از امتیاز رو جمع اوری کنیم تا بتونیم به مرحله بعدی بریم که شکل ورود به مرحل بعد ( همون چیزی که شبیه یه حیوونه !!! ) رو درک نمیکنم !!! بازی هیچ گونه نرمی خاصی نداره . یعنی کاملا این حس به ادم منتقل میشه که با یه بازی خشک و با رنگ بندی ساده طرفیم . از محیط های و پس زمینه های نه چندان مطلوب تا شکل دشمنان و رنگ بندی ها ، پس زمنیه ها ( بک گراند ) و .... با این حال چون بازیه اوله شماست ( فکر کنم ) خوبه و جا برای پیشرفت زیاده .
موفق باشی