بازی جدیدی از سری Crysis به احتمال زیاد در دست ساخت است [بروزرسانی]

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی Crysis در توییتر بعد از 4 سال برگشته و به شایعات بازگشت این فرنچایز قوت بخشیده است.

Crysis 3

در روز اول آپریل سایت Crysis.com با انتشار عکسی از Nomad، طرفداران را هیجان‌زده کرد اما بسیاری آن را شوخی دروغ اول آپریل میدانستند. در ماه مارچ نیز یک ویدیو برای نشان‌دادن قدرت CryEngine منتشر شد که در انتهای آن محیطی مانند Crysis دیده می‌شود.

ولی در ساعات اخیر اکانت توییتر این بازی با انتشار پیامی همه را شوکه کرد. در این توییت ققط "دریافت اطلاعات" نوشته شده است و پس از آن اکانت‌های رسمی Xbox و Nvidia هیجان خود را نسبت به این توییت نشان دادند. تمام این اتفاقات میتواند به رونمایی قسمت جدید این سری ختم شود. همچنین پیام اکانت‌های ایکس‌باکس و Nvidia میتواند خبر از یک همکاری تبلیغاتی بدهد.

سری Crysis همیشه دارای گرافیک خارق‌العاده بوده‌اند و انتشار قسمت بعدی آن برروی کنسول‌های نسل بعد یک خبر فوق‌العاده است.

https___pbs.twimg.com_media_EVuAIi2WoAE3Kk7_format=jpg&name=4096x4096.jpg

"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware - and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and - for the very first time - Nintendo Switch.

Attachments

• screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    20 KB · مشاهده: 617
  • Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 1,127
Last edited by a moderator:
یاد باد آن روزگاران یاد باد ...

چه غولی بود دوره خودش یادمه کرایسیس یک وقتی اومد تنها کارت گرافیکی که میتونست بالاترین کیفیت کرایسیس رو نشون بده همین بود همون سال 2007 سیستم رو بستم یک ماه قبل اینکه بازیش بیاد کارت گرافیک 8600gt رو بسته بودم وقتی کرایسیس اومد دیدم نمیتونم از حداکثر توان بازی استفاده کنم رفتم با فروشنده ای که ازش قطعات سیستم رو گرفتم صحبت کردم راضیش کردم 8600 Gt رو برداره به جاش 8800gtx رو برام ببنده و ما تفاوت واقعی قیمت رو دادمش و نشستم بازیش کردم اکثر گزینه ها روی very high گزاشتم ( به جز فیزیک که مدیوم گذاشته بودم و شیدر و شادو که تو high ست کرده بودم چون باز هم نمیکشید با این گرافیک )شروع به بازی کردن کردم

با این کرایسیس هم داستان قشنگی دارم من. :دی یادش بخیر اون موقع تازه اومده بود و گرافیکش انقلابی بود رو پی سی برا همین من به پدر گفتم برام بخرتش و اونم رفته بود به فروشنده گفته بود کرایسیس میخام و اشتباهی بهش Dino Crisis داده بودن. خلاصه من بازیو گذشته تو پی سی و بعد از صبری طولانی واسه نصب شدنش ضد حال بدی خوردم. :دی بجای اون کرایسیسی که تعریفشو تو مجله هایی مثل دنیای بازی خونده بودم با یه بازی دایناسورکشی با گرافیک تاریخ گذشته، دوربین فیکس و 8 سال قدیمیتر نسبت به اون موقع مواجه شدم. :دی
آخرش در تلاش دوم تونستم بخرمش و واقعا فکمون افتاده بود از اون جزییات، گیم پلی و گرافیکی که 13 سال پیش ارائه میداد. :دی

من تو مولتی 3ش غولی بودم
همیشه FIRST KILL ها رو میگرفتم
یادمه یه مدDEATHMATCH داشت به ماکس KILL که 25 تا بود میرسیدی بازی تموم شد با 0 DEATH بردم
همیشه جزو تاپ پلیرای مچ بودم
خیلی دوست دشتم این نسل یه KILLZONE / CRYSIS آنلاین بزنیم که نشد

خبر خوبیه ولی اینا چیکار میکنن پسورد اکانتشون یادشون نمیره بعد از چهار سال؟ من تو ماه اخیر سه بار اکانت های یاهو، استیم و 30nama رو نزدیک بود بخاطر فراموشی پسورد از دست بدم :))

• Like
Reactions: Arima Kishou
امیدوارم نسخه 1 رو با کرای انجین 3 ریمیک کنن و داستان رو هم کلا بزنن ریبوت کنن.
از اول هم برای نسل 9 عرضه کنن که مسائلی مثل گلوگاه شدن سخت افزار قدیمی و وجود مانع برای پیشرفت و ... وجود نداشته باشه :D
3 چرا؟ الان به کرای انجین 5.6 رسیدیم، 5.7 هم بزودی ریلیز میشه:دی

• Smile
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or