بازی جدیدی از سری Crysis به احتمال زیاد در دست ساخت است [بروزرسانی]

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی Crysis در توییتر بعد از 4 سال برگشته و به شایعات بازگشت این فرنچایز قوت بخشیده است.

Crysis 3

در روز اول آپریل سایت Crysis.com با انتشار عکسی از Nomad، طرفداران را هیجان‌زده کرد اما بسیاری آن را شوخی دروغ اول آپریل میدانستند. در ماه مارچ نیز یک ویدیو برای نشان‌دادن قدرت CryEngine منتشر شد که در انتهای آن محیطی مانند Crysis دیده می‌شود.

ولی در ساعات اخیر اکانت توییتر این بازی با انتشار پیامی همه را شوکه کرد. در این توییت ققط "دریافت اطلاعات" نوشته شده است و پس از آن اکانت‌های رسمی Xbox و Nvidia هیجان خود را نسبت به این توییت نشان دادند. تمام این اتفاقات میتواند به رونمایی قسمت جدید این سری ختم شود. همچنین پیام اکانت‌های ایکس‌باکس و Nvidia میتواند خبر از یک همکاری تبلیغاتی بدهد.

سری Crysis همیشه دارای گرافیک خارق‌العاده بوده‌اند و انتشار قسمت بعدی آن برروی کنسول‌های نسل بعد یک خبر فوق‌العاده است.

https___pbs.twimg.com_media_EVuAIi2WoAE3Kk7_format=jpg&name=4096x4096.jpg

"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware - and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and - for the very first time - Nintendo Switch.

Attachments

• screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    20 KB · مشاهده: 617
  • Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 1,127
Last edited by a moderator:
تنها قسمت بدرد بخور Crysis 2 ، تمی بود که Hans Zimmer براش ساخت

وای یادش بخیر یاد اولین باری افتادم کخ رفتم داخل بازب . عجب چیزی بود واقعا
از انصاف نگذریم ولی هیچ کدونم نسخه ها بازیهای بدی نبودن اما خب فقط در گرافیک انقلابی بودن

• Like
Reactions: EAST2WEST
کرایسیس فقط نسخه اول و وارهد، نسخه دوم با احترام به نظر بچه ها دری وری بیش نبود، اصلا نمیشه اسم کرایسیس روش گذاشت.
کاملا مشخص بود بودجش یک چندم شده، انگاری از فوتبال زمین چمن اومدی گل کوچیک بازی کنی. :D

نسخه سوم هم خواستن برگردن به ریشه ها ولی نیمه راه موندن.
واقعا C1 و Warhead دیگه قابل تکرار نیستن.

جز اینکه مایکرو خر بشه و سرمایه گذاری درست و حسابی روش بکنه \m/، البته در اینصورت شاید انحصاری بشه :-"

کرایسس ۱ زمان خودش ۱۰ سال جلوتر از بقیه بازی ها بود، اگه همین یکی دو ساله یه بازی در همون حد بدن بیرون میشه یه بازی آخر نسلی رو اول نسل دید!
اینجاست که مشخص میشه کنسول ها حداقل تومبحث ویژوال و فیزیک چطوری باعث درجا زدن صنعت گیم میشن.
با اینکه بنظرم تو بخش گیم پلی هم خیلی عالی عمل کرده بود.

الان با این هزینه ها، ساخت عنوانی با اون کیفیت توسط استودیو فرست پارتی برای کنسول ها حتی شاید منطقی نباشه، چه برسه مولتی پلتفرم باشه، در این حال که اون موقع انحصاری PC بود:Wallbash:

اینجاست که مشخص میشه کنسول ها حداقل تومبحث ویژوال و فیزیک چطوری باعث درجا زدن صنعت گیم میشن.
با اینکه بنظرم تو بخش گیم پلی هم خیلی عالی عمل کرده بود.

الان با این هزینه ها، ساخت عنوانی با اون کیفیت توسط استودیو فرست پارتی برای کنسول ها حتی شاید منطقی نباشه، چه برسه مولتی پلتفرم باشه، در این حال که اون موقع انحصاری PC بود:Wallbash:

شاید مشکل اصلی این بود که فروش نسخه اول سری باتوجه به هزینه ها موفقیت امیز نبود! در دو ماه اول 1 میلیون نسخه فروخت و بعد از سه سال 3 میلیون نسخه

جزئه بیشترین بازیهای پایرت شده در پی سی گیمینگ بود زمانه خودش.

سایت رسمی بازی :

Crysis Video Games | Crytek

Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
عکس اگر اشتباه نکنم مربوط به Crysis هست...

با این حساب ریمستر قسمت اول تو راهه... من که ناامید شدم... حیف شد...

حداقل ای کاش همین استارت برگشت سری تو نسل بعد رو بزنه... دنباله، ریبوت یا پریکویل فرقی نداره فقط سری رو به معنای واقعی برگردونه نه با ریمستر...

حداقل ای کاش همین استارت برگشت سری تو نسل بعد رو بزنه... دنباله، ریبوت یا پریکویل فرقی نداره فقط سری رو به معنای واقعی برگردونه نه با ریمستر...
با توجه به وضعیت پر افت و خیز کرایتک و خاموشی ۷ ساله‌ی‌ خود IP کرایسیس منطقیه اگر کرایسیس ۴ در کار باشه قبلش برای احیای اسم سری ریمستر بازی‌های قبل رو ببینیم. IPهای بزرگتری مثل گیرز و هیلو هم این نسل قبل از ادامه‌ی رسمی بازی های قبلی رو ریمستر کردند. حتی مقدمه‌ی احیای مادرن وارفر هم ریمستر بازی ۲۰۰۷ بود. پس اگر خوشبین باشیم و موفقیت هانت و تغییرات داخلی کرایتک رو زمینه ساز احیای کرایسیس بدونیم کاملا محتمل و منطقی هست که گام اول ریمستر بازی های قبلی باشه و بعدش احتمالا یک انونسمنت پر زرق و برق از کرایسیس بعدی.

این همون ویدیو هست که اول آپریل اومد بیرون ، دقت کردی هی خاموش روشن میشه شاید بار آخر که روشن شد بشه next-gen چون Remaster این همه Hype نداره ، من احتمال میدم Remake باشه چون الان تب Remake سازی خیلی داغه

137177

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or