بازی جدیدی از سری Crysis به احتمال زیاد در دست ساخت است [بروزرسانی]

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی Crysis در توییتر بعد از 4 سال برگشته و به شایعات بازگشت این فرنچایز قوت بخشیده است.

Crysis 3

در روز اول آپریل سایت Crysis.com با انتشار عکسی از Nomad، طرفداران را هیجان‌زده کرد اما بسیاری آن را شوخی دروغ اول آپریل میدانستند. در ماه مارچ نیز یک ویدیو برای نشان‌دادن قدرت CryEngine منتشر شد که در انتهای آن محیطی مانند Crysis دیده می‌شود.

ولی در ساعات اخیر اکانت توییتر این بازی با انتشار پیامی همه را شوکه کرد. در این توییت ققط "دریافت اطلاعات" نوشته شده است و پس از آن اکانت‌های رسمی Xbox و Nvidia هیجان خود را نسبت به این توییت نشان دادند. تمام این اتفاقات میتواند به رونمایی قسمت جدید این سری ختم شود. همچنین پیام اکانت‌های ایکس‌باکس و Nvidia میتواند خبر از یک همکاری تبلیغاتی بدهد.

سری Crysis همیشه دارای گرافیک خارق‌العاده بوده‌اند و انتشار قسمت بعدی آن برروی کنسول‌های نسل بعد یک خبر فوق‌العاده است.

https___pbs.twimg.com_media_EVuAIi2WoAE3Kk7_format=jpg&name=4096x4096.jpg

"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware - and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and - for the very first time - Nintendo Switch.

Attachments

• screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    20 KB · مشاهده: 617
  • Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 1,127
Last edited by a moderator:
به به دیگه از این بهتر نمیشه واقعا کرایسیس نه فقط بازی گرافیکی بلکه بازی با کیفیتی بود حتی نسخه ۳ که یکم افت کرد و فروشش خراب شد
آزادی عمل تخریب پذیری انفجار همه چیز تو کرایسیس ۱ می‌بینید چیزی که بازی های الان کنسول ها هنوز توش موندن
! حیف که فقط کرایسیس ۱ خوب بهینه نبود برای pc انصافا این ip کشش داره خیلی هم طرفدار داره چه ریمستر بدن چه نسخه رسمی استقبال شدید میشه

من برای کرایسیس دوبار کارت گرافیک عوض کردم :)) به نظرم هنوزم هیچ بازی‌ای در طول تاریخ اینطوری جیب جامعه‌ی پی‌سی گیمرها رو خالی نکرد و سیستم هاشون رو تحقیر نکرده حتی دوم ۳ :دی
من وقتی کرایسیس ریلیز شد یه جی‌فورس ۶۶۰۰ داشتم که سال ۲۰۰۵ برای اجرا کردن F.E.A.R خریده بودم، تابستون قبل ریلیز بازی سیستم رو ارتقا داده بودم و 7600 GT خریدم اما بازی که ریلیز شد دیدیم ای دل غافل ۳۰ فریم هم نمی گیرم :دی تا اینکه رفتم با کلی مذاکره با خانواده 8800 GT خریدم و بالاخره شد بازی رو مثل آدم تا اخر برم :دی از هیچ بازی ای مثل کرایسیس و مصائبش خاطره ندارم :دی

امیدوارم یه ریبوت تو حال و هوای Crysis 1 باشه. اون گیم‌پلی سندباکس نسخه اول رو به 2 و 3 ترجیح میدم
سری Crysis جدا از گرافیک محشرش، کیفیت صداگذاریش هم تو هر سه نسخه بی‌نظیر بود
کرایسیس از زمانی که مولتی پلتفرم شد خراب کرد رفت
امید میره اگر نسخه جدید در کار باشه فقط واسه کنسولهای نسل بعد برنامه ریزی شده باشه حداقل به پی سی گیمر جماعت کمتر ظلم نشه

کرایسیس از زمانی که مولتی پلتفرم شد خراب کرد رفت
امید میره اگر نسخه جدید در کار باشه فقط واسه کنسولهای نسل بعد برنامه ریزی شده باشه حداقل به پی سی گیمر جماعت کمتر ظلم نشه

کرایسیس بیشتر وقتی خراب شد که Linear شد البته Sandbox بودنش هم نمی تونه باز نجاتش بده ، Crytek باید بیشتر خلاقیت بخرج بده

کرایسیس بیشتر وقتی خراب شد که Linear شد البته Sandbox بودنش هم نمی تونه باز نجاتش بده ، Crytek باید بیشتر خلاقیت بخرج بده
خب دقیقا لاینیر شدنش با کنسولیزه شدنش نسبت مستقیم داشت تو اون زمان
قبول داری؟

خب دقیقا لاینیر شدنش با کنسولیزه شدنش نسبت مستقیم داشت تو اون زمان
قبول داری؟

نمیتونم 100% بگم دلیل اصلی اش اون بود ولی خوب شکی نیست که می خواستن مخاطب جمع کنند ، اون موقع COD واسه خودش Trend بود و Crytek هم را رفت دنبال Trend های اون روز ، مثل الان که هم زدن تو خط Battle Royale

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or