بازی جدیدی از سری Crysis به احتمال زیاد در دست ساخت است [بروزرسانی]

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی Crysis در توییتر بعد از 4 سال برگشته و به شایعات بازگشت این فرنچایز قوت بخشیده است.

Crysis 3

در روز اول آپریل سایت Crysis.com با انتشار عکسی از Nomad، طرفداران را هیجان‌زده کرد اما بسیاری آن را شوخی دروغ اول آپریل میدانستند. در ماه مارچ نیز یک ویدیو برای نشان‌دادن قدرت CryEngine منتشر شد که در انتهای آن محیطی مانند Crysis دیده می‌شود.

ولی در ساعات اخیر اکانت توییتر این بازی با انتشار پیامی همه را شوکه کرد. در این توییت ققط "دریافت اطلاعات" نوشته شده است و پس از آن اکانت‌های رسمی Xbox و Nvidia هیجان خود را نسبت به این توییت نشان دادند. تمام این اتفاقات میتواند به رونمایی قسمت جدید این سری ختم شود. همچنین پیام اکانت‌های ایکس‌باکس و Nvidia میتواند خبر از یک همکاری تبلیغاتی بدهد.

سری Crysis همیشه دارای گرافیک خارق‌العاده بوده‌اند و انتشار قسمت بعدی آن برروی کنسول‌های نسل بعد یک خبر فوق‌العاده است.

https___pbs.twimg.com_media_EVuAIi2WoAE3Kk7_format=jpg&name=4096x4096.jpg

"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware - and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and - for the very first time - Nintendo Switch.

Attachments

• screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    20 KB · مشاهده: 617
  • Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 1,127
Last edited by a moderator:
تنها قسمت بدرد بخور Crysis 2 ، تمی بود که Hans Zimmer براش ساخت

وای این آهنگ :x من یادمه سر نسخه دوم اینقدری هایپ بودم که رفتم نسخه بتاش رو از مغازه خریدم نسخه بتا بازی لیک شده بود دست از پا نمی شناختم حیف این سری که سر نسخه 3 خراب کرد امیدوارم یـ کامبک اساسی بزنن

وای این آهنگ :x من یادمه سر نسخه دوم اینقدری هایپ بودم که رفتم نسخه بتاش رو از مغازه خریدم نسخه بتا بازی لیک شده بود دست از پا نمی شناختم حیف این سری که سر نسخه 3 خراب کرد امیدوارم یـ کامبک اساسی بزنن
من این اهنگو خیلی بیشتر دوست داشتم یادش بخیر

من برای کرایسیس دوبار کارت گرافیک عوض کردم :)) به نظرم هنوزم هیچ بازی‌ای در طول تاریخ اینطوری جیب جامعه‌ی پی‌سی گیمرها رو خالی نکرد و سیستم هاشون رو تحقیر نکرده حتی دوم ۳ :D
من وقتی کرایسیس ریلیز شد یه جی‌فورس ۶۶۰۰ داشتم که سال ۲۰۰۵ برای اجرا کردن F.E.A.R خریده بودم، تابستون قبل ریلیز بازی سیستم رو ارتقا داده بودم و 7600 GT خریدم اما بازی که ریلیز شد دیدیم ای دل غافل ۳۰ فریم هم نمی گیرم :D تا اینکه رفتم با کلی مذاکره با خانواده 8800 GT خریدم و بالاخره شد بازی رو مثل آدم تا اخر برم :D از هیچ بازی ای مثل کرایسیس و مصائبش خاطره ندارم :D
یادش بخیر واقعا. اتفاقا من هم با یه 8800 GT سراغ کرایسس رفتم. باندل Ghost Recon Advanced Warfighter 2 بود که البته پشت جعبش عکس های کرایسس رو داشت. اولین بازی هایی که باهاش انجام دادم کرایسس و ویچر 1 بودن. ویچر 1 که بیچاره اونقدر لودینگ هاش طولانی بود که باید صبر ایوب داشتی برای رفتن به یه خونه و بیرون اومدن ازش:D. اون موقع ها زیاد به کامپیوتر نمیرسیدم و همین 8800 سر ویچر 2 جان به جان آفرین تسلیم کرد که هنوز هم البته جنازش رو نگه داشتم :D
من شخصا اونقدر که نسخه اول و وارهد کرایسس برام جذابیت داشتن به هیچ وجه از 2 و 3 خوشم نیومد. خیلی خسته کننده بودن. امیدوارم این نسخه جدید هر چی هست مثل 2 و 3 نباشه.

Crysis3 رو pc با تنظیمات اخر واقعا نسل بعدی بود گرافیکش .

crysis نسخه یک بنظرم هنوزم بهترین فیزیک تو بازیهای شوتر رو داره حتی در مقایسه با شوترهای همین نسل، رتبه دوم مال کیلزون2 هست.

یادش بخیر موقع رلیز بازی جیفورس 8600gts داشتم کلا زایید زیر اجرای بازی.

آخرین ویرایش:
Crysis3 رو pc با تنظیمات اخر واقعا نسل بعدی بود گرافیکش .

crysis نسخه یک بنظرم هنوزم بهترین فیزیک تو بازیهای شوتر رو داره حتی در مقایسه با شوترهای همین نسل، رتبه دوم مال کیلزون2 هست.

یادش بخیر موقع رلیز بازی جیفورس 8600gts داشتم کلا زایید زیر اجرای بازی.

خداکنه ریمیک و ریمستر نباشه... به این چیزا نیاز نداره هر کی خواست رو PC بازی کنه همین الانم گرافیکش با خیلی از بازی های روز قابل مقایسه هست...

قسمت بعدی رو بده.

باور کن گرافیکش بیشترم هست کدوم بازی الان فیزیک این بازی داره تیکه تیکه خونه ها خراب بشن بعد فرو بریزه یا درخت ها قطع بشن حتی تیکه تیکه بشن.

فکر کنم استودیو اینها ترکیه بود و کلا تعطیلش کردن
در کل اگر بخوان نسخه جدید معرفی کنن بعد از این همه سال شاید اولش یک ریمیک بدن ملت با بازی آشنا بشن

• Like
Reactions: Nameless King
چیزی که خیلیا بهش اشاره نمی کنن بخش مالتی پلیر جذاب بود که وجود nano-suit یه بعد تاکتیکی جالب به بازی اضافه کرده بود و خب من شخصا خیلی دوستش داشتم...
جزو فرانچایز هایی هست که واقعا دوست دارم به اوجش برگرده (با رهبری عمو جواد :D:-")

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or