بازی جدیدی از سری Crysis به احتمال زیاد در دست ساخت است [بروزرسانی]

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی Crysis در توییتر بعد از 4 سال برگشته و به شایعات بازگشت این فرنچایز قوت بخشیده است.

Crysis 3

در روز اول آپریل سایت Crysis.com با انتشار عکسی از Nomad، طرفداران را هیجان‌زده کرد اما بسیاری آن را شوخی دروغ اول آپریل میدانستند. در ماه مارچ نیز یک ویدیو برای نشان‌دادن قدرت CryEngine منتشر شد که در انتهای آن محیطی مانند Crysis دیده می‌شود.

ولی در ساعات اخیر اکانت توییتر این بازی با انتشار پیامی همه را شوکه کرد. در این توییت ققط "دریافت اطلاعات" نوشته شده است و پس از آن اکانت‌های رسمی Xbox و Nvidia هیجان خود را نسبت به این توییت نشان دادند. تمام این اتفاقات میتواند به رونمایی قسمت جدید این سری ختم شود. همچنین پیام اکانت‌های ایکس‌باکس و Nvidia میتواند خبر از یک همکاری تبلیغاتی بدهد.

سری Crysis همیشه دارای گرافیک خارق‌العاده بوده‌اند و انتشار قسمت بعدی آن برروی کنسول‌های نسل بعد یک خبر فوق‌العاده است.

https___pbs.twimg.com_media_EVuAIi2WoAE3Kk7_format=jpg&name=4096x4096.jpg

"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware - and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and - for the very first time - Nintendo Switch.

Attachments

• screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    20 KB · مشاهده: 617
  • Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 1,127
Last edited by a moderator:
سوال این که چیشو می خوان ریمیک یا ریمستر کنن ؟

چیو دقیقا ؟
کرای انجین 1 واقعا انجین مزخرفیه با معیار های فعلی و با کامپیوتر های مدرن اصلا سازگار نیست. دقیقا همون بازی رو به نسخه های بعدی کرای انجین پورت کنن بازی خیلی بهتر می شه.

من امیدوارم ریمیک یا ریمستر نسخه اول باشه چون ممکنه نسخه چهارم هم مثل ۲ و ۳ تخیلی و فضایی بشه
حداقل نسخه PC که خیلی به ریمستر احتیاج داره

آخرین ویرایش:
با این کرایسیس هم داستان قشنگی دارم من. :D یادش بخیر اون موقع تازه اومده بود و گرافیکش انقلابی بود رو پی سی برا همین من به پدر گفتم برام بخرتش و اونم رفته بود به فروشنده گفته بود کرایسیس میخام و اشتباهی بهش Dino Crisis داده بودن. خلاصه من بازیو گذشته تو پی سی و بعد از صبری طولانی واسه نصب شدنش ضد حال بدی خوردم. :D بجای اون کرایسیسی که تعریفشو تو مجله هایی مثل دنیای بازی خونده بودم با یه بازی دایناسورکشی با گرافیک تاریخ گذشته، دوربین فیکس و 8 سال قدیمیتر نسبت به اون موقع مواجه شدم. :D
آخرش در تلاش دوم تونستم بخرمش و واقعا فکمون افتاده بود از اون جزییات، گیم پلی و گرافیکی که 13 سال پیش ارائه میداد. :D

این DC که شما بازی کردی به نسبت کرایسیس 100 برابر گیم تره. کرایسیس فقط به خاطر گرافیکش بولد شد و شوتر های خیلی بهتری اون موقع جلوتر ازش بود

خبر خوبیه ولی اینا چیکار میکنن پسورد اکانتشون یادشون نمیره بعد از چهار سال؟ من تو ماه اخیر سه بار اکانت های یاهو، استیم و 30nama رو نزدیک بود بخاطر فراموشی پسورد از دست بدم :))
last pass ... :D

=====================
من فک کنم crysis 3 رو سه بار گرفتم اون موقع اصلا این بحث های سخت افزاری رو بلد نبودم هی فک میکردم بازی خرابه نصب نمیشه
سیستمم هم قدیمی نبود ولی نمی تونستم قبول کنم رو کامپیوترم نمیاد
نمیدونم سر این بازی بود یا black ops فروشنده گفت سیستم قوی میخواد کارت گرافیکت چیه
گفتم نمیدونم ولی هاردم 120 گیگه :)) ( یعنی میخواستم بگم کارت گرافیک متناسب با هاردم رو خودش حدس برنه :D:)))
الان میفهمم از همون موقع یه سرنی درون داشتم :D ... S S D B-)

کرای انجین 1 واقعا انجین مزخرفیه با معیار های فعلی و با کامپیوتر های مدرن اصلا سازگار نیست. دقیقا همون بازی رو به نسخه های بعدی کرای انجین پورت کنن بازی خیلی بهتر می شه.
البته اون 2 CryEngine بود که باهاش کرایسیس ۱ و وارهد ساختن :D
کرای انجین 1 برای فارکرای 1 بود فکر کنم

با این کرایسیس هم داستان قشنگی دارم من. :D یادش بخیر اون موقع تازه اومده بود و گرافیکش انقلابی بود رو پی سی برا همین من به پدر گفتم برام بخرتش و اونم رفته بود به فروشنده گفته بود کرایسیس میخام و اشتباهی بهش Dino Crisis داده بودن. خلاصه من بازیو گذشته تو پی سی و بعد از صبری طولانی واسه نصب شدنش ضد حال بدی خوردم. :D بجای اون کرایسیسی که تعریفشو تو مجله هایی مثل دنیای بازی خونده بودم با یه بازی دایناسورکشی با گرافیک تاریخ گذشته، دوربین فیکس و 8 سال قدیمیتر نسبت به اون موقع مواجه شدم. :D
آخرش در تلاش دوم تونستم بخرمش و واقعا فکمون افتاده بود از اون جزییات، گیم پلی و گرافیکی که 13 سال پیش ارائه میداد. :D
وا مسیبتا! چطور جرات میکنی راجع به Dino Crisis اینجوری صحبت کنی! :-" من ( و مطمئنم خیلی های دیگه ) با این بازی و بخصوص شماره 2ش زندگی کردم زمان PS1. >:D<>:D<

اره بابا معلوم نیست چقدر پول گرفته یا دلش از مایکی پره که هی می گه
حالا خوبه خود سونی هم اعتراف کرده که زیر همین 10 ترافلاپسش هم زاییده به مشکل برخوردن

• Like
Reactions: Kiarash_united7
137434

اینم توییت تازه از اکانت بازی...
خیلی دوست دارم ماجرای ناگفته و نا تموم Nomad رو در قالب یه بازی جدید نشون بدن چون واقعا این شخصیت بنظرم حیف شد و همینطوری بدون هیچ پایانی رهاش کردن.

• Like
Reactions: nihilnigritude
View attachment 137434

اینم توییت تازه از اکانت بازی...
خیلی دوست دارم ماجرای ناگفته و نا تموم Nomad رو در قالب یه بازی جدید نشون بدن چون واقعا این شخصیت بنظرم حیف شد و همینطوری بدون هیچ پایانی رهاش کردن.

تویdت بعدی میزنه Nomad: Stay Home
(by ali salehi)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or