بازی‌های PS2 از قبل خریده شده بر روی PS4 کار نخواهند کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
jpg

پس از اجرای 3 بازی استاروارز مربوط به PS2 بر روی کنسول PS4، شاید دیگر قبول آمدن قابلیت اجرای این بازی‌ها کار سختی نباشد. البته سونی با اجرای بی سر و صدای این موضوع موجب تعجب طرفداران شد و در عین حال این سوال را ذهن برانگیخت که آیا دیسک بازی‌های PS2 یا بازی‌های خرید شده توسط PS3، با این امکان سازگار هستند یا خیر؟

طبق آخرین گزارشات منتشر شده با هیچ‌کدام کار نخواهد کرد.
این موضوع که توسط یکی از کاربران Twitter، از تریلر بازی Dark Cloud، استخراج شده به وضوح نشان می‌دهد که هیچ‌کدام از بازی‌های PS2 که به هر نحوی خریداری شده باشند، کار نخواهند کرد.
در ادامه‌ی این توضیحات، اشاره‌ای هم به اضافه شدن سیستم تروفی، SharePlay ،RemotePlay و اجرای بازی‌ها با کیفیت 1080P شده است.
البته تایید کردن این تصویر ممکن نیست چون تریلر حذف شده، هر چند از فرمت آن می‌توان حدس زد که از کانال رسمی سونی باشد.
اگر این گزارش درست باشد، مطمئنن سونی مورد حملات طرفداران خود قرار خواهد گرفت چرا که شبیه‌ساز PS2 با رقیب آن یعنی شبیه ساز Xbox 360 مقایسه خواهد شد و در آن شما با داشتن دیسک مربوط، می‌توانید به صورت مجانی بازی را دانلود کنید.

یوروگیمر از سونی در این بار سوال پرسیده است اما خبرنگارشان نیز در مراسم PSX حضور دارد و باید منتظر اطلاعات بیشتر از آنجا باشیم.

منبع

اون از وضع و قیمت ریمسترهای ps4 (حالا بماند که همه چیزم داره ربمستر میکنه) اون از تخفیفای استورش که به نظرم خیلی پایینتر از استیم و اکس لایو هست و اینم از این که بازی دو نسل پیش رو به این قیمت بدن دست مشتری و جالب اینکه بازی که یه بار خریدی رو باید باز بخری

سونی این نسل قشنگ از خجالت گیمرا دراومده(البته تا وقتی کسایی که یکی دو نمونشم تو همین تاپیک بود باشن که راضی باشن ۳۰...۴۰ دلار خرج این کار بکنن سونی قشنگ تو سر گردنه انتظار ps4 دارا رو می کشه)

.

اون از وضع و قیمت ریمسترهای ps4 (حالا بماند که همه چیزم داره ربمستر میکنه) اون از تخفیفای استورش که به نظرم خیلی پایینتر از استیم و اکس لایو هست و اینم از این که بازی دو نسل پیش رو به این قیمت بدن دست مشتری و جالب اینکه بازی که یه بار خریدی رو باید باز بخری

سونی این نسل قشنگ از خجالت گیمرا دراومده(البته تا وقتی کسایی که یکی دو نمونشم تو همین تاپیک بود باشن که راضی باشن ۳۰...۴۰ دلار خرج این کار بکنن سونی قشنگ تو سر گردنه انتظار ps4 دارا رو می کشه)

.
با استیم کار ندارم که رسما دنیای تخفیفه واسه خودش اما وقتی به مقایسه با لایو میاد فکر نکنم اینا هم کم گذاشته باشن در حد خودشون. همین تخفیف های جمعه سیاه رو مقایسه کنی میبینی که 90% قیمت ها مشابه هستن و در بعضی موارد پلی استیشن ارزونتر و در بعضی موارد ایک باکس ارزونترن.

به قول یکی از دوستان بازیهای ps2 classic روی ps3 که هیچ فرقی با نسخه ps2 نداشتن همین قیمت بودن حالا سونی اومده تروفی گذاشته،upscale به1080p انجام داده،چندتا قابلیت از جمله share play و remote play و second screen گذاشته بعد انتظار داشتین بیاد کمتر از قیمت زمان ps3 بده؟؟:-/اگه اعتراضی هست باید اون زمان میگفتین نه حالا.:d
در مورد دیسک بازیهای ps2 ،همین الان ps4 فیلمهایی که روی dvd هست رو نمیخونه چه برسه به بازیهای ps2 در ضمن بازهمps3 چنین قابلیتی نداشت که الان از سونی انتظار دارین رویps4 بزاره.:d
تنها نکته منفی قضیه اینه که کسانی که بازیهارو روی ps3 خریدن دوباره باید بخرن که اون هم مطمنا یه دلیلی داره چون سونی برای بازیهایی مثل journey یا کلا هر بازی که روی ps3 خریده بودین دوباره ازتون پول نمیگرفت با وجودی که تقریبا تمامشون 60fps/1080p شده بودن.:-/

زمانی که برای PS3 امولیتور اومد، بازی‌های PS2 یک نسل از زمانشون گذشته بود، الان 2 نسل گذشته! باید اروزن‌تر باشن.
و این که صاحبای بازی مجبورن دوباره بازی رو بخرن دیگه خیلی زور داره!

نگرانی فن ها هم کسایی هستند که حاضرند هرچیزی رو با قیمت بالا و پشتیبانی ضعیف تهیه کنند.

البته نظر شخصیت محترمه ولی سونی کم کم داره حالم رو به هم میزنه تو اینجور مسائل.

اولا که هر چی نیستن .. بعضی هاشون زندگی و خاطراتمن ... ارزش نمیشه روشون گذاشت

دوما نمیدونم شما رو چه میشود که یکی میخواد اصلا پولاش رو بریزه وسط خیابون ... سونی یه قابلیت گذاشته ..گفته اینقدر .... یکی استفاده میکنه ... شما نکن .. مجبورت نکردن که .. نگفتن اگه چند تا بازی ps2 نخری کنسولت بلاک میشه .... والا من چیری نشنیدم ...

من فاینال فانتزی ۷ و ۹ رو خریدم ۲۰ دلار سال پیش ... اگه میدونستم تا این حد باعث نگرانی و زحمت دوستان میشه ... نمیخریدم و به جاش چند تا شعار تو بلاگ ps میزاشتم

دوستان بنده نظرات رو میخوندم برخوردم به این که یسری از پی اس ان بازی های کلاسیک کنسول های قدیمی سونی مثل ps2 رو روی 3 بازی کردن،همچین امکانی واسه 4 هم هست؟بتونیم مثلا gow 2 یا نسخه پی اس پی رو روی پی اس ان بخریم و از فور بازی کنیم؟
راستی همچین قابلیتی روی x1 هم هست؟فرضا ما هیلو ریچ رو روی وان بازی کنیم؟از طریق لایو اصولا دیگه؟

با استیم کار ندارم که رسما دنیای تخفیفه واسه خودش اما وقتی به مقایسه با لایو میاد فکر نکنم اینا هم کم گذاشته باشن در حد خودشون. همین تخفیف های جمعه سیاه رو مقایسه کنی میبینی که 90% قیمت ها مشابه هستن و در بعضی موارد پلی استیشن ارزونتر و در بعضی موارد ایک باکس ارزونترن.
والله بنده یه مدت زیر نظر دارم تخفیفای x1 بیشتر و به مراتب بهتر.....سوای از اون بازیهای پلاس محشری هم میده:d.....ولی به قول شما اصلا این موردو برابر بگیریم و بگیم کلا تو کنسول تخفیف تقریبا در یه حد و قابل مقایسه با استیم نیس و ........ .
ولی خداییش اون از وضع قیمتای ریمسترها(۴۰ دلار برای بازی ۵ سال پیش) و اینم از وضع اجرای بازیهای ps2 روی ps4.....هم قشنگ گرونفروشی می کنه و هم قشنگ پایمال کردن حق کسی که قبلا رفته بازی رو گرفته

این قیمتا و کارایی که سونی می کنه تو پلتفرمای دیگه می کردن اون محصول رو قشنگ تحریم می کردن و حالشو جا می اوردن ولی اون طیفی که اگه سونی ۶۰ دلار هم بده بازی ۱۰ نسل پیشو باز میخرن و اهمیت نداره براشون یه بازی رو تو هر نسل از اول بخرن و کلا چند سال با ریمستر سر کنن خوب ساپورتش می کنن

در نتیجه اونم باید بدوشه و منم جاش بودم اینکارو می کردم.

.

اولا که هر چی نیستن .. بعضی هاشون زندگی و خاطراتمن ... ارزش نمیشه روشون گذاشت

دوما نمیدونم شما رو چه میشود که یکی میخواد اصلا پولاش رو بریزه وسط خیابون ... سونی یه قابلیت گذاشته ..گفته اینقدر .... یکی استفاده میکنه ... شما نکن .. مجبورت نکردن که .. نگفتن اگه چند تا بازی ps2 نخری کنسولت بلاک میشه .... والا من چیری نشنیدم ...

من فاینال فانتزی ۷ و ۹ رو خریدم ۲۰ دلار سال پیش ... اگه میدونستم تا این حد باعث نگرانی و زحمت دوستان میشه ... نمیخریدم و به جاش چند تا شعار تو بلاگ ps میزاشتم
مگه من گفتم نخر؟! گفتم که نظرت محترمه. ولی رفتار مصرف کننده است که عمل عرضه کننده رو شکل میده.

پ.ن: من هیچوقت دلیل جواب های اگرسیو توی BC رو نفهمیدم. بابا چندتا کاربریم که داریم بحث میکنیم، تا هرچی میشه میگیم نخر نخر!

حالا كه سوني نه بازيهاي درست و حسابي براي پلاس رايگان ميكنه و اين قيمت‌ها را هم رو بازي‌هاي PS2 گذاشته، حداقل از اين ماه به بعد برداره يك يا دو بازي PS2 را براي اعضاي پلاس رايگان بكنه. خداييش ديگه فكر نكنم جاي دوري بره.

یک فروند Rogue Galaxy خریداری شد :)
یعنی تا دیدم خودم نفهمیدم دیگه از کی از کجا یه 20 دلاری خریدم سری بازیو گرفتم امشبم میزنم دانلود

7f93s361jpygyhkjsvy3.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or