بازی‌های PS2 از قبل خریده شده بر روی PS4 کار نخواهند کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
jpg

پس از اجرای 3 بازی استاروارز مربوط به PS2 بر روی کنسول PS4، شاید دیگر قبول آمدن قابلیت اجرای این بازی‌ها کار سختی نباشد. البته سونی با اجرای بی سر و صدای این موضوع موجب تعجب طرفداران شد و در عین حال این سوال را ذهن برانگیخت که آیا دیسک بازی‌های PS2 یا بازی‌های خرید شده توسط PS3، با این امکان سازگار هستند یا خیر؟

طبق آخرین گزارشات منتشر شده با هیچ‌کدام کار نخواهد کرد.
این موضوع که توسط یکی از کاربران Twitter، از تریلر بازی Dark Cloud، استخراج شده به وضوح نشان می‌دهد که هیچ‌کدام از بازی‌های PS2 که به هر نحوی خریداری شده باشند، کار نخواهند کرد.
در ادامه‌ی این توضیحات، اشاره‌ای هم به اضافه شدن سیستم تروفی، SharePlay ،RemotePlay و اجرای بازی‌ها با کیفیت 1080P شده است.
البته تایید کردن این تصویر ممکن نیست چون تریلر حذف شده، هر چند از فرمت آن می‌توان حدس زد که از کانال رسمی سونی باشد.
اگر این گزارش درست باشد، مطمئنن سونی مورد حملات طرفداران خود قرار خواهد گرفت چرا که شبیه‌ساز PS2 با رقیب آن یعنی شبیه ساز Xbox 360 مقایسه خواهد شد و در آن شما با داشتن دیسک مربوط، می‌توانید به صورت مجانی بازی را دانلود کنید.

یوروگیمر از سونی در این بار سوال پرسیده است اما خبرنگارشان نیز در مراسم PSX حضور دارد و باید منتظر اطلاعات بیشتر از آنجا باشیم.

منبع

قصد بی احترامی به نظر کسی رو ندارم ولی کلا به نظرم این جمله "نمیخوای نخر" یکی از بیخودترین جواب هاییه که میشه توی اینجور تاپیک ها داد. سونی داره یه سرویسی رو عرضه میکنه و همه ما دارنده های PS4 به عنوان مشتری های بالقوه حق داریم در مورد این سرویس نظر بدیم. اگه کسی فکر میکنه این سرویس خوبه و ایرادی نداره خب خوش به حالش بره بازیها رو دانلود کنه و لذتش رو ببره. ولی به صرف اینکه شما فکر میکنی این سرویس موردی نداره دلیل نمیشه نظر بقیه هم همین باشه.

پس اینکه بگیم "همینه که هست شما نمیخوای نخر" یه حرف کاملا بی مورده و هیچ چیزی به بحث اضافه نمیکنه.

کار نکنه هم مهم نیست .سر ps2 و ps3 تا تونستم بازی دیسکی 1000 تومن خریدیم بعدشم فقط دانلود کردم.من به نوبه خودم ضرر زیادی به سونی زدم و از این بابت خوشحالم.
این تنها کاری بود که از دستم بر میومد.

قصد بی احترامی به نظر کسی رو ندارم ولی کلا به نظرم این جمله "نمیخوای نخر" یکی از بیخودترین جواب هاییه که میشه توی اینجور تاپیک ها داد. سونی داره یه سرویسی رو عرضه میکنه و همه ما دارنده های PS4 به عنوان مشتری های بالقوه حق داریم در مورد این سرویس نظر بدیم. اگه کسی فکر میکنه این سرویس خوبه و ایرادی نداره خب خوش به حالش بره بازیها رو دانلود کنه و لذتش رو ببره. ولی به صرف اینکه شما فکر میکنی این سرویس موردی نداره دلیل نمیشه نظر بقیه هم همین باشه.

پس اینکه بگیم "همینه که هست شما نمیخوای نخر" یه حرف کاملا بی مورده و هیچ چیزی به بحث اضافه نمیکنه.

اتفاقاً داداش حرفت يه اشكالي داره !!!

به قول معروف سزاي گرون فروش نخريدنه ! الان كسي استقبال نكنه مجبور به كاهش قيمت ميشن ! البته نبايد گذشت كه قسمت اعظمي از اين پول ها نه تو جيب سوني بلكه مال ناشر هاشونه
وقتي كسي نخره مثل جريان PS NOW كه ملت استقبال نكردن و همه گفتن گرونه مجبور به كاهش قيمت ميشن !

حالا خیلی بازیهاش مهم نیست مثل GTA ها یا مافیا 1 چون روی PC ضعیف هم به بهترین شکل ممکن اجرا میشه و دانلود میکنیم میره....
من فقط بازیهای Team ICO رو میخوام چون روی PS3 هر کاری کردم اجرا نشد واسم و محروم موندم.

rogue galaxy بنظرم ارزش داره خداییش یکی از بهترین های ps2.

ارزش هر محصولی رو خریدارای اون محصول تعیین میکنن به طبع کسایی که بنظرشون معقول میاد میرن میخرند و بقیه هم که مخالفن بی خیالش میشن.
از هر دو گروه بنظرم نمیشه ایراد گرفت.

rogue galaxy بنظرم ارزش داره خداییش یکی از بهترین های ps2.

ارزش هر محصولی رو خریدارای اون محصول تعیین میکنن به طبع کسایی که بنظرشون معقول میاد میرن میخرند و بقیه هم که مخالفن بی خیالش میشن.
از هر دو گروه بنظرم نمیشه ایراد گرفت.

اتفاقا دیروز تو کلوپ JRPG نوشتم که چقدر دارم باهاش حال میکنم :d اصلا هم اینایی که گیر میدن رو درک نمیکنم :d

به نظرم یه جَوی هست که یهووی اومده تو یه سریا جالبه یه سریا هم اصلا قصد خرید کلا ندارنا ولی بازم میان گیر میدن :d

اینجوری نیست که بخوان کل بازیای PS2 رو ریمستر کنن و بدن و شما هم همشونو بخری :)) یه سری بازیا از نظر یه سریا ارزش داره و میخرن

اتفاقا دیروز تو کلوپ JRPG نوشتم که چقدر دارم باهاش حال میکنم :d اصلا هم اینایی که گیر میدن رو درک نمیکنم :d

به نظرم یه جَوی هست که یهووی اومده تو یه سریا جالبه یه سریا هم اصلا قصد خرید کلا ندارنا ولی بازم میان گیر میدن :d

اینجوری نیست که بخوان کل بازیای PS2 رو ریمستر کنن و بدن و شما هم همشونو بخری :)) یه سری بازیا از نظر یه سریا ارزش داره و میخرن
شما انگار اصل قضیه رو دقت نکردی برادر، چیزی که خیلی ها رو شاکی کرده اینه که حتی اگر بازی رو هم داشته باشی رو دیسک بازم باید پول زور بدی. بعد شما از کجا میدونی اونا قصد خرید ندارن؟ از نیتشون خبر داری؟

این جو حمایت از publisher ها و انتقاد از مصرف کننده ها رو من نمی گیرم، واقعا واسم عجیبه. اگر همین انتقاد ها نبود اون قضیه online codes رو که مدتی رو کرده بودن هنوز داشتیم، یادتونه یه مدت اگر بازی دست دوم می خریدیم باید واسه انلاینش باز پول می دادیم؟ همین واکنش منفی باعث شد کنسل بشه. کسایی که میان همه رو به خنثی بودن در مقابل هر حرکت بیخود این publisher ها دعوت می کنن به جز ضرر چیزی برای این صنعت ندارن.

شما انگار اصل قضیه رو دقت نکردی برادر، چیزی که خیلی ها رو شاکی کرده اینه که حتی اگر بازی رو هم داشته باشی رو دیسک بازم باید پول زور بدی. بعد شما از کجا میدونی اونا قصد خرید ندارن؟ از نیتشون خبر داری؟

این جو حمایت از publisher ها و انتقاد از مصرف کننده ها رو من نمی گیرم، واقعا واسم عجیبه. اگر همین انتقاد ها نبود اون قضیه online codes رو که مدتی رو کرده بودن هنوز داشتیم، یادتونه یه مدت اگر بازی دست دوم می خریدیم باید واسه انلاینش باز پول می دادیم؟ همین واکنش منفی باعث شد کنسل بشه. کسایی که میان همه رو به خنثی بودن در مقابل هر حرکت بیخود این publisher ها دعوت می کنن به جز ضرر چیزی برای این صنعت ندارن.

از سال 2008 عضوی و هنوز عضو های اینجا رو نمیشناسی؟ :d

اتفاقا اصل قضیه بیشتریا دارن گیر میدن قیمتشه وگرنه تو خرید دوم که خب یه مشکله ولی من بیشتر پستایی که خوندم دارن به قیمت گیر میدن بیشتر و اگرم بخوان درست کنن کسی توقع نداشته باشه که کسی که قبلا خریده الان براش Free دربیاد چون با تغییراتی که دادن واقعا ارزشش رو برده بالاتر

خب هر کی دیسک بازیو داره بذاره توی ps2 خودش بازی کنه. هر کسی 10-15 سال پیش بازیو خریده واسه بازی کردن روی ps2 خریده.
الان هر کسی میخواد بازیو با کیفیت بهتر و تروفی تجربه کنه خب طبیعتا باید پولشم بده

از سال 2008 عضوی و هنوز عضو های اینجا رو نمیشناسی؟ :d

اتفاقا اصل قضیه بیشتریا دارن گیر میدن قیمتشه وگرنه تو خرید دوم که خب یه مشکله ولی من بیشتر پستایی که خوندم دارن به قیمت گیر میدن بیشتر و اگرم بخوان درست کنن کسی توقع نداشته باشه که کسی که قبلا خریده الان براش Free دربیاد چون با تغییراتی که دادن واقعا ارزشش رو برده بالاتر
نه والا، ولی خیلی ها رو دیدم کاملا پست های من رو دنبال می کنن بدون اینکه من بدونم کی هستن! (شما رو نمی گم)

تو این دوره زمون رقابت، همه میان به رقیب نگاه می کنن، الان که X1 قابلیت اجرای بازی های 360 رو داره با resolution بالاتر و بدون مبلغ اضافه، طبیعیه که PS4 دار ها انتظار اونو داشته باشن.

به نظر من تنها مشکل این سرویس قیمت گذاری بازیها هستش ... مثلا میتونستن به نسبت محبوبیت و مهم بودن اون بازی قیمتها رو از 5 دلار تا 15 دلار متغییر بذارن
و اینکه به راحتی میتونستن همین کار رو برای بازیهای PS3 هم انجام بدن و مثلا قیمتها رو از 15 تا 30 دلار قرار بدن

درسته که 15 دلار برای یک بازی نسل ششم و حتی بعضی از نسل هفتمی ها قیمت زیادی به حساب میاد ولی برای بعضی از عناوین واقعا نمیشه قیمت گذاشت و ارزششون واقعا بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or