بازی‌های PS2 از قبل خریده شده بر روی PS4 کار نخواهند کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
jpg

پس از اجرای 3 بازی استاروارز مربوط به PS2 بر روی کنسول PS4، شاید دیگر قبول آمدن قابلیت اجرای این بازی‌ها کار سختی نباشد. البته سونی با اجرای بی سر و صدای این موضوع موجب تعجب طرفداران شد و در عین حال این سوال را ذهن برانگیخت که آیا دیسک بازی‌های PS2 یا بازی‌های خرید شده توسط PS3، با این امکان سازگار هستند یا خیر؟

طبق آخرین گزارشات منتشر شده با هیچ‌کدام کار نخواهد کرد.
این موضوع که توسط یکی از کاربران Twitter، از تریلر بازی Dark Cloud، استخراج شده به وضوح نشان می‌دهد که هیچ‌کدام از بازی‌های PS2 که به هر نحوی خریداری شده باشند، کار نخواهند کرد.
در ادامه‌ی این توضیحات، اشاره‌ای هم به اضافه شدن سیستم تروفی، SharePlay ،RemotePlay و اجرای بازی‌ها با کیفیت 1080P شده است.
البته تایید کردن این تصویر ممکن نیست چون تریلر حذف شده، هر چند از فرمت آن می‌توان حدس زد که از کانال رسمی سونی باشد.
اگر این گزارش درست باشد، مطمئنن سونی مورد حملات طرفداران خود قرار خواهد گرفت چرا که شبیه‌ساز PS2 با رقیب آن یعنی شبیه ساز Xbox 360 مقایسه خواهد شد و در آن شما با داشتن دیسک مربوط، می‌توانید به صورت مجانی بازی را دانلود کنید.

یوروگیمر از سونی در این بار سوال پرسیده است اما خبرنگارشان نیز در مراسم PSX حضور دارد و باید منتظر اطلاعات بیشتر از آنجا باشیم.

منبع

مثلا بازی هر چی بهتر بود بیشتر پول بگیرن؟!

منظورم این نیست که هر چقدر دلشون خواست قیمت بذارن ... سقف همون 15 دلار باشه و سعی کنن بین این بازه 5 تا 15 دلار قیمت گذاری کنن
نه مثل الان که تمام بازیها 15 دلار هستن

منظورم این نیست که هر چقدر دلشون خواست قیمت بذارن ... سقف همون 15 دلار باشه و سعی کنن بین این بازه 5 تا 15 دلار قیمت گذاری کنن
نه مثل الان که تمام بازیها 15 دلار هستن

PS2 Games

Twisted Metal: Black = 9.99$

War of the Monsters = 9.99$

:d همشون 15 دلار نیستن :d

کاش دوستانی هم بودن که به قیمت بازی ها روی ویتا اعتراض میکردن ....

خیلی عجیبه و مثلا شماره یک یه بازی که سه سال پیش اومده با اخرین شماره بازی که تازه اومده قیمتش یکیه 39.99 دلاره ... و ادم اصلا نمیتونه انتظار کاهش قیمت داشته باشه ...

جالبیش اینجاست که تمام بازی هایی که ناشرشون خود سونیه مثل گراویتی راش و انچارتد و کیلزون و تیراوی و غیره کاهش کلی پیدا کردن بین ۱۳ تا ۲۰ دلار

ولی بازی های 3rd party حتی بازی های چند سال پیش هنوز قیمتشون تکون نخورده ...

کاش ویتا موفق نمیشد و چند ده میلیون نمیفروخت و پیشتاز کنسول های دستی نبود تا تو این قیمت گذاری ها تجدید نظری بکنن ... کاش

تا حداقل بازی های سه سال پیش رو به قیمت day 1 نخریم ...

اتفاقاً داداش حرفت يه اشكالي داره !!!

به قول معروف سزاي گرون فروش نخريدنه ! الان كسي استقبال نكنه مجبور به كاهش قيمت ميشن ! البته نبايد گذشت كه قسمت اعظمي از اين پول ها نه تو جيب سوني بلكه مال ناشر هاشونه
وقتي كسي نخره مثل جريان PS NOW كه ملت استقبال نكردن و همه گفتن گرونه مجبور به كاهش قيمت ميشن !
حالا نکته جالبش اینه که من تو DF نگاه میکردم مقایسه گرافیکی SA نسخه PS2 /PS3/PS4 بود به علت ریمستر بودن نسخه PS3 گرافیکش یه سرو گردن بالاتر بود و نسخه PS2 / PS4 فرقی با هم نداشت شاید فقط تو فریم در حد 2 فریم فرقشون بود اون به صورت محدود
خوب آدذم زورش میاد 14 دلار بده واسه بازی که نسخه PS3 ش از PS4 ش بهتره
https://www.youtube.com/watch?v=zot1565hbfk

خیلی عجیبه و مثلا شماره یک یه بازی که سه سال پیش اومده با اخرین شماره بازی که تازه اومده قیمتش یکیه 39.99 دلاره ... و ادم اصلا نمیتونه انتظار کاهش قیمت داشته باشه ...

جالبیش اینجاست که تمام بازی هایی که ناشرشون خود سونیه مثل گراویتی راش و انچارتد و کیلزون و تیراوی و غیره کاهش کلی پیدا کردن بین ۱۳ تا ۲۰ دلار

کاش ویتا موفق نمیشد و چند ده میلیون نمیفروخت و پیشتاز کنسول های دستی نبود تا تو این قیمت گذاری ها تجدید نظری بکنن ... کاش

ویتا اصلا موفق نشد! پیشتاز ؟! =)) ویتا یه جورایی شکست خوردست واسه سونی... nintendo توی کنسول های دستی پیشتازه

:|:|:|

PS2 Games

Twisted Metal: Black = 9.99$

War of the Monsters = 9.99$

:d همشون 15 دلار نیستن :d
10 دلار میشه 35 تومن که واسه یه بازی دو نسل پیش خیلی زیاده:d

حالا نکته جالبش اینه که من تو DF نگاه میکردم مقایسه گرافیکی SA نسخه PS2 /PS3/PS4 بود به علت ریمستر بودن نسخه PS3 گرافیکش یه سرو گردن بالاتر بود و نسخه PS2 / PS4 فرقی با هم نداشت شاید فقط تو فریم در حد 2 فریم فرقشون بود اون به صورت محدود
خوب آدذم زورش میاد 14 دلار بده واسه بازی که نسخه PS3 ش از PS4 ش بهتره
https://www.youtube.com/watch?v=zot1565hbfk

حالا نکته جالبش اینجاست که من همین لینکی که دادی رو دیدم و طرف همش داره از نسخه PS4 تعریف میکنه :)) یه جا هم نبود که بگه PS3ش بهتره XDDDD

اینم حساب کن نسخه PS3 یه نسخه ریمستر شده از رو موبایل ها بود اما برا PS4 یه نسخه از رو خود PS2 هست برا همینه یه سری جاها تکسچر های بهتری رو PS3 داره :d وگرنه میتونی بگی که کی میاد 15 دلار پول بده برا یه بازی که نسخه PS4ش از موبایل ها هم بدتره :d

- - -ویرایش - - -

بله خب 60 دلار هم میشه 210 هزار تومن و خیلی گرونه :d نباید با پول خودمون مقایسه کنیم که :d

من دیگه کنار میکشم فشار های منفی اینجا خیلیه :d عوضش میرم از Rogue Galaxy لذت میبرم :d

آخرین ویرایش:
QUOTE=R.I.P;3927441]ویتا اصلا موفق نشد! پیشتاز ؟! =)) ویتا یه جورایی شکست خوردست واسه سونی... nintendo توی کنسول های دستی پیشتازه[/QUOTE]

:d:d:d

یعنی واقعا متوجه نشدید دارم ترول میکنم ..ویتا رو ؟!!

ویتا یه جورایی نه ..یه شکست تمام عیار و وحشتناک برای سونی بود ... هم از لحاظ تجاری هم اخلاقی

حالا نکته جالبش اینجاست که من همین لینکی که دادی رو دیدم و طرف همش داره از نسخه PS4 تعریف میکنه :)) یه جا هم نبود که بگه PS3ش بهتره XDDDD

اینم حساب کن نسخه PS3 یه نسخه ریمستر شده از رو موبایل ها بود اما برا PS4 یه نسخه از رو خود PS2 هست برا همینه یه سری جاها تکسچر های بهتری رو PS3 داره :d وگرنه میتونی بگی که کی میاد 15 دلار پول بده برا یه بازی که نسخه PS4ش از موبایل ها هم بدتره :d

- - -ویرایش - - -

بله خب 60 دلار هم میشه 210 هزار تومن و خیلی گرونه :d نباید با پول خودمون مقایسه کنیم که :d

من دیگه کنار میکشم فشار های منفی اینجا خیلیه :d عوضش میرم از Rogue Galaxy لذت میبرم :d
مسءله همينه اگه قرار ١٥ دلار بگيرم همون ps2 شو بازي كنم ميرم ٢٠٠ ps2 ميگيرم بازياش هم بيشتره ارزون تر هم هست نه اين قدر هم داستان نداره واسه ٤تا تكنينك و ١٠٨٠بيام ١٥ دلار بدم حداقل ٥٠تومن

من خودم اگر بازی Mortal Kombat :Deception یا MK:Shaolin Monks یا Mk: Armageddon یا MK:Deadly Alliance را ببینم, حتما با قیمت 30 دلار هم برای هر بازی خواهم پرداخت :d
یک آب هم از روش خواهم خورد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or