بازی‌های PS2 از قبل خریده شده بر روی PS4 کار نخواهند کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
jpg

پس از اجرای 3 بازی استاروارز مربوط به PS2 بر روی کنسول PS4، شاید دیگر قبول آمدن قابلیت اجرای این بازی‌ها کار سختی نباشد. البته سونی با اجرای بی سر و صدای این موضوع موجب تعجب طرفداران شد و در عین حال این سوال را ذهن برانگیخت که آیا دیسک بازی‌های PS2 یا بازی‌های خرید شده توسط PS3، با این امکان سازگار هستند یا خیر؟

طبق آخرین گزارشات منتشر شده با هیچ‌کدام کار نخواهد کرد.
این موضوع که توسط یکی از کاربران Twitter، از تریلر بازی Dark Cloud، استخراج شده به وضوح نشان می‌دهد که هیچ‌کدام از بازی‌های PS2 که به هر نحوی خریداری شده باشند، کار نخواهند کرد.
در ادامه‌ی این توضیحات، اشاره‌ای هم به اضافه شدن سیستم تروفی، SharePlay ،RemotePlay و اجرای بازی‌ها با کیفیت 1080P شده است.
البته تایید کردن این تصویر ممکن نیست چون تریلر حذف شده، هر چند از فرمت آن می‌توان حدس زد که از کانال رسمی سونی باشد.
اگر این گزارش درست باشد، مطمئنن سونی مورد حملات طرفداران خود قرار خواهد گرفت چرا که شبیه‌ساز PS2 با رقیب آن یعنی شبیه ساز Xbox 360 مقایسه خواهد شد و در آن شما با داشتن دیسک مربوط، می‌توانید به صورت مجانی بازی را دانلود کنید.

یوروگیمر از سونی در این بار سوال پرسیده است اما خبرنگارشان نیز در مراسم PSX حضور دارد و باید منتظر اطلاعات بیشتر از آنجا باشیم.

منبع

اینجاست که شبیه ساز PCSX2 میاد وسط و به راحتی اکثر بازی های PS2 رو با رزولوشن بالا و بهتر از خود PS2 براتون اجرا میکنه. سیستمی هم به اونصورت نمیخواد. این خبرو شنیدم یاد GOW 1 & 2 افتادم. فردا میرم میخرم دوباره بازی کنم :D

هیچ وقت فکر نمیکردم که یه روزی بیاد و به خودم بگم کاش سونی این نسل هم عقب بود از ماکرو...
یجوری داره میتازونه به نظرم.

موقعی که سونی عقب بود هم بازی های ps1 شش الی ده دلار بود ....

کنسولی مثل ویتا که اونطور بحران زده بود اکثر بازی های psp بیست دلار بود ...

بیشتر بازس هایی که به این صورت منتشر میشن ... مال استودیو ها و ناشران 3rd party هستن ... پس سونی نمیتونه قیمت این بازی ها رو بدون توافق با اونها تایین کنه .. اگه میتونه سونی ... که من از اینش اطلاعی ندارم

Ps4 با مغزم داشت میخورد زمین فرقی تو این قسمت ها به وجود نمیومد ... چون سونی مثل مثلا مایکرو ...عمو بیلی و خروار خروار نقدینگی نداره ... که بخواد فقط برای موندن تو این صنعت این همه سرمایه گذاری بی بازگشت بکنه

واقعا نمیدونم چرا هر شرکتی به قدرت میرسه پول پرست میشه و نیاز های هوادارا دیگه واسش مهم نیست...
یوشیدا رسما اعلام کرد که کرش به پی اس ۴ نخواهد اومد..بازی که واقعا برای بعضیا حتی از god of war هم مورد انتظار تر بود...
نسل پیش سونی دم به ثانیه انحصاری معرفی میکرد و یکی از یکی بهتر بودن متاها همه بالای ۸۵
این نسل انحصاری میده متاش میشه ۷۰ عین خیالشم نیست
ای کاش این نسلم سونی عقبتر از مایکرو بود.....

بیشتر از 7 دلار نمیرزه واسه بازی PS2 پول داد کلآ مگه چیکار کردن یه تکسچر کشیدن و رزلوشن بردن رو 1080p میخواستتم SA بگیرم پشیمون شدم

دوستان بنده نظرات رو میخوندم برخوردم به این که یسری از پی اس ان بازی های کلاسیک کنسول های قدیمی سونی مثل ps2 رو روی 3 بازی کردن،همچین امکانی واسه 4 هم هست؟بتونیم مثلا gow 2 یا نسخه پی اس پی رو روی پی اس ان بخریم و از فور بازی کنیم؟
راستی همچین قابلیتی روی x1 هم هست؟فرضا ما هیلو ریچ رو روی وان بازی کنیم؟از طریق لایو اصولا دیگه؟
اقا میگم کسی جواب نمیده به ما؟
بنده الان ps4 بخرم،میتونم گاد او وار یک بازی کنم؟ یا سایفون ***** ؟ یا حتی کراش؟:d
یا وان بخرم میتونم مثلا نینجا گایدن های قدیمی رو بازی کنم؟

واقعا نمیدونم چرا هر شرکتی به قدرت میرسه پول پرست میشه و نیاز های هوادارا دیگه واسش مهم نیست...
یوشیدا رسما اعلام کرد که کرش به پی اس ۴ نخواهد اومد..بازی که واقعا برای بعضیا حتی از god of war هم مورد انتظار تر بود...
نسل پیش سونی دم به ثانیه انحصاری معرفی میکرد و یکی از یکی بهتر بودن متاها همه بالای ۸۵
این نسل انحصاری میده متاش میشه ۷۰ عین خیالشم نیست
ای کاش این نسلم سونی عقبتر از مایکرو بود.....
مطمئنید اخبار رو دنبال میکنید؟ :|

Bloodborne با میانگین 92
Old hunters با میانگین 87
Resogun با میانگین 86
Resogun Heroes با میانگین 84
MLB Show 14 با میانگین 83
Tearaway Unfolded با میانگین 83
DC Bikes با میانگین 83
Resogun Defenders با میانگین 82
Helldivers با میانگین 82
inFamous SS با میانگین 81
MLB Show 15 با میانگین 80
Until Dawn با میانگین 80
Little Big Planet 3 با میانگین 79
Everybody Gone to Rature با میانگین 79
inFamous Last Light با میانگین 76

فکر هم نمکنم بازی ای با میانگین مثلا 80 یعنی بازی بد! کلا فرهنگ میانگین نمره بد جا افتاده بینمون.
حالا با ریمسترها و ایندی هایی که انحصاری میاد کاری ندارم. یه نگاهی هم به لیست انحصاری سال 2016 هم بنداز. الان وقت ندارم اونارم برات لیست کنم :دی

اگر به ملت هم اهمیت نمیداد، نمیرفت دنبال زنده کردن عناوینی مثل Last guardian و shenmu و ff. تو PSX هم که وقتی با تی شرت کرش میان روی سن مطمئنن یه قضیه ای دارن چون حتی اشاره دادن به قضیه FF و گفتن منتظر باشید بیشتر از این موارد خواهید دید.

دیگه خدایی بی انصافی نکنید. :دی

بین GTA ها کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟! :دی فقط San Andreas رو بازی کردم قبلا !

Vice City
نسخه III دیگه خیلی تاریخ مصرفش گذشته :دی قابل تحمل نی :دی
وایس سیتی اگه مجموعه آهنگاش کامل باشه، به نظر من بهترین Setting رو بین تمومِ GTAـها داره. فضای داستانی بازی هم به شدت فان هست. البته ماموریت‌ها و لول دیزاین و ... با استانداردهای امروزی همخونی نداره :دی

Vice City
نسخه III دیگه خیلی تاریخ مصرفش گذشته :دی قابل تحمل نی :دی
وایس سیتی اگه مجموعه آهنگاش کامل باشه، به نظر من بهترین Setting رو بین تمومِ GTAـها داره. فضای داستانی بازی هم به شدت فان هست. البته ماموریت‌ها و لول دیزاین و ... با استانداردهای امروزی همخونی نداره :دی

اکثر آهنگ های GTA حذف شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or