بازی‌های PS2 از قبل خریده شده بر روی PS4 کار نخواهند کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
jpg

پس از اجرای 3 بازی استاروارز مربوط به PS2 بر روی کنسول PS4، شاید دیگر قبول آمدن قابلیت اجرای این بازی‌ها کار سختی نباشد. البته سونی با اجرای بی سر و صدای این موضوع موجب تعجب طرفداران شد و در عین حال این سوال را ذهن برانگیخت که آیا دیسک بازی‌های PS2 یا بازی‌های خرید شده توسط PS3، با این امکان سازگار هستند یا خیر؟

طبق آخرین گزارشات منتشر شده با هیچ‌کدام کار نخواهد کرد.
این موضوع که توسط یکی از کاربران Twitter، از تریلر بازی Dark Cloud، استخراج شده به وضوح نشان می‌دهد که هیچ‌کدام از بازی‌های PS2 که به هر نحوی خریداری شده باشند، کار نخواهند کرد.
در ادامه‌ی این توضیحات، اشاره‌ای هم به اضافه شدن سیستم تروفی، SharePlay ،RemotePlay و اجرای بازی‌ها با کیفیت 1080P شده است.
البته تایید کردن این تصویر ممکن نیست چون تریلر حذف شده، هر چند از فرمت آن می‌توان حدس زد که از کانال رسمی سونی باشد.
اگر این گزارش درست باشد، مطمئنن سونی مورد حملات طرفداران خود قرار خواهد گرفت چرا که شبیه‌ساز PS2 با رقیب آن یعنی شبیه ساز Xbox 360 مقایسه خواهد شد و در آن شما با داشتن دیسک مربوط، می‌توانید به صورت مجانی بازی را دانلود کنید.

یوروگیمر از سونی در این بار سوال پرسیده است اما خبرنگارشان نیز در مراسم PSX حضور دارد و باید منتظر اطلاعات بیشتر از آنجا باشیم.

منبع

اولا که هر چی نیستن .. بعضی هاشون زندگی و خاطراتمن ... ارزش نمیشه روشون گذاشت

دوما نمیدونم شما رو چه میشود که یکی میخواد اصلا پولاش رو بریزه وسط خیابون ... سونی یه قابلیت گذاشته ..گفته اینقدر .... یکی استفاده میکنه ... شما نکن .. مجبورت نکردن که .. نگفتن اگه چند تا بازی ps2 نخری کنسولت بلاک میشه .... والا من چیری نشنیدم ...

من فاینال فانتزی ۷ و ۹ رو خریدم ۲۰ دلار سال پیش ... اگه میدونستم تا این حد باعث نگرانی و زحمت دوستان میشه ... نمیخریدم و به جاش چند تا شعار تو بلاگ ps میزاشتم
امثاله کسایی مثله شما پراید 20 میلیونیا خریدن به 35 میلیون و از شرکت سایپا تشکر فراوان کردن و گفتن کسی مجبور نکرده شما بخرین :d
اوف چه مثالی زدم :bighug:

من یه 8 تا اورجینال داشتم واسه ps2 ولی مهم نیست جلو دست پا بودن نابود شدن. الان دیگه فرقی نمیکنه

- - -ویرایش - - -

هر کسی نبینه برا قلبش ضرر داره
8y8q_that-mini-heart-attack_o_4133175.gif

وای مردم :)) ، این اتفاق زیاد واسه من میفتاد باید یه ساعت التماس میکردم تا بازی بالا بیاد از دیسکام مراقبت نمیکردم

دوستان عزيز كه به قيمت گير ميديد الان همين gta sa تو اي او اس هفت دلار پس انتظار نداشته باشيد كه يه بازي تو كنسول رو بيان يه دلار بدن ،
يه سوالم دارن تا حالا سابقه داشته اين بازيا رو تخفيف بدن تو پي اس تري؟

حرکت بسیار چیپی ـه. تصور هم نمی کنم سونی روی خود بازی ها حرکت خاصی برای Upscale کردن زده باشه.

دو دلیل روشن هم داره.

دلیل اول اینه که همین الآن اگر شما بازی ها رو روی PC با شبیه ساز بازی کنی، خیلی راحت همین حرکت ها رو می تونی روش بزنی.
share play و second screen و غیره هم قابلیت های کنسول هستن و نه بازی.

دلیل دوم وجود قابلیتی مشابه روی PS3 ـه. با PS2 Classic روی کنسول های هک شده تقریباً میشد هر بازی PS2 ای رو بازی کرد.
بنابراین برای سونی خیلی راحته که شبیه ساز مشابهی رو برای کنسولی بسازه که به مراتب از PS3 قوی تره.

-----------

از مقایسه شبیه ساز روی PC با PS4 پرهیز بفرمایید. حداقل تفاوت این دو در اونه که نویسندگان شبیه ساز PC با مهندسی معکوس به اون جا رسیدن
و برنامه نویس های سونی، تمام مستندات سخت افزاری و نرم افزاری PS2 رو در اختیار داشتن و قبلاً هم کار مشابهی رو انجام دادن.

----------
روشنه که خیلی راحت می تونستن کاری کنن دیسک های PS2 و نسخه های دیجیتال Classic قابل اجرا باشه.

این عمل در مقایسه با استراتژی حریف شون قابل دفاع نیست.

البته در نهایت سونی اختیار داره که هر رویکرد اقتصادی رو در پیش بگیره و کاربران هم اختیار دارن پول شون رو به هر شکلی صرف کنن.

اما این در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی کنه.

امثاله کسایی مثله شما پراید 20 میلیونیا خریدن به 35 میلیون و از شرکت سایپا تشکر فراوان کردن و گفتن کسی مجبور نکرده شما بخرین :d
اوف چه مثالی زدم :bighug:

0as0qqfm5md1bwv8jz5u.jpg

افرین ..بیا این قاقا لی لی رو بگیر . بیشتر ذوق کنی

آخرین ویرایش:
از زورم اونورتره اصلا ارزش نداره این قیمت عجیب ادم بده ! هیچی تنها راه این که مردم جلب شن همونه که قیمتشون نهایت 5 دلار بشه میخرن..

چه خوب هم میدونستن باید از کدوم بازیها شروع کنن ، GTA
ولی من خودم Black و Dark Watch رو طالبم ولی نه با این قیمت ها

-----------------------

بازی ایندی کم بود ، بسلامتی از چند وقت دیگه بازی PS2 رایگان میکنن :|
هیچی دیگه یه PS2 بخریم بصرف تره با این اوضاع

چه خوب هم میدونستن باید از کدوم بازیها شروع کنن ، GTA
ولی من خودم Black و Dark Watch رو طالبم ولی نه با این قیمت ها

-----------------------

بازی ایندی کم بود ، بسلامتی از چند وقت دیگه بازی PS2 رایگان میکنن :|
هیچی دیگه یه PS2 بخریم بصرف تره با این اوضاع

Black رو خوب اومدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند