بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

نه مشكل نداره با يه مرورگر ديگه برو خيلي سايت خوبيه در همه زمينه بازي داره هم قديمي هم جديد با ضمانت
منم تست کردم سایت باز نشد !
دوستان من خیلی نگران آپدیت کردن XBOX LIVE هستم ، اینجا دوستان گفتن مشکلی نداره آپدیت کنم کپی خورش نمی پره ، اما امروز از فروشنده پرسیدم گفت حتما کپی خورت می پره ! چی کار کنم بالاخره؟!!
چون برای اولین بار دارم وصل می شم اگر آپدیت نکنم وصل نمیشه !!!!

دوستان من خیلی نگران آپدیت کردن XBOX LIVE هستم ، اینجا دوستان گفتن مشکلی نداره آپدیت کنم کپی خورش نمی پره ، اما امروز از فروشنده پرسیدم گفت حتما کپی خورت می پره ! چی کار کنم بالاخره؟!!

ما که اپدیت کردیم هیچی نشد :d

اگه کنسول به صورت عادی کپی خور شده باشه و LT+3.0 یا LTU نصب باشه. هیچ مشکلی نیست. اما اگه جیتگ باشه یا تعویض درایو متفرقه باشه حتما به مشکل جدی برخورد خواهید کرد!

اگه کنسول به صورت عادی کپی خور شده باشه و LT+3.0 یا LTU نصب باشه. هیچ مشکلی نیست. اما اگه جیتگ باشه یا تعویض درایو متفرقه باشه حتما به مشکل جدی برخورد خواهید کرد!
من دستگاهمو دست دوم خریدم
XBOX SLIM S 4GB
آپدیت LT3 هست اما تعویض درایو رو نمی دونم انجام داده یا نه !
من کنسول رو روشن کردم اولین بار پروفایل لایو کسی که ازش خریدم هنوز روش بود ، یعنی خودش هم آنلاین بازی می کرد!
پس آپدیت کنم مشکلی به وجود نمیاد؟

من دستگاهمو دست دوم خریدم
XBOX SLIM S 4GB
آپدیت LT3 هست اما تعویض درایو رو نمی دونم انجام داده یا نه !
من کنسول رو روشن کردم اولین بار پروفایل لایو کسی که ازش خریدم هنوز روش بود ، یعنی خودش هم آنلاین بازی می کرد!
پس آپدیت کنم مشکلی به وجود نمیاد؟
اگه lt2 باشي كپي خورت ميره اگه نباشيم نه فروشنده گفته اگه lt2 باشي تو كه خودت ميگي lt3 ام خوب پس بدون نگار نئ update كن

دوستان تهرانی ازتون خواهش میکنم آدرس یه فروشگاه خوب برای بازی های x360 رو بهم بدید.خواهش میکنم برام پ.خ کنید.
امروز کل تهران رو زیر و رو کردم برای تایتان فال هیچ کی نداشت.

دوستان تهرانی ازتون خواهش میکنم آدرس یه فروشگاه خوب برای بازی های x360 رو بهم بدید.خواهش میکنم برام پ.خ کنید.
من چند روز پیش رفتم توپخونه و چهارراه ولیعصر چند قدم بالاتر از بازار رضا ، یه جا بود پله می خورد می رفت پایین (سر نبش) ، یه سری دی وی دی تو ویترینش هست اما یه سری عناوین رو اون پشت مخفی کرده ;) که اگه خواستی باید بهش بگی برات بیاره :D

اگه lt2 باشي كپي خورت ميره اگه نباشيم نه فروشنده گفته اگه lt2 باشي تو كه خودت ميگي lt3 ام خوب پس بدون نگار نئ update كن
ممنون ، آپدیت کردم ، کپی خورش نپرید :)
حالا اگر به لایو وصل شم ، بن نمی شم؟ بازی کپی رو هاردم نصب هست ، اما اگر بازی هم نکنم باهاشون ، بازم بن میشم؟!

Last edited by a moderator:
اون بازي هاي نصب كردي برنرمكس بودن مشكلي پيش نمياد اما اگر جيتگه كه أصلا و ابدا نبايد حتي به لايو نزديك بشيد
دستگاهم اصلا جیتگ نیست ، اما تو برنرمکس بودن بازی هام شک دارم ، به لایو وصل بشم اما بازی اجرا نکنم ، بازم بن می شم ؟ یکی از دوستان گفتند : نه

دستگاهم اصلا جیتگ نیست ، اما تو برنرمکس بودن بازی هام شک دارم ، به لایو وصل بشم اما بازی اجرا نکنم ، بازم بن می شم ؟ یکی از دوستان گفتند : نه
اگه انلاين بازي نكني احتمالا كمه اما اگر بازي كني ممكنه بن شي

داداش پاساژ نصر تو گيشا داره طبقه پايينش كه ميري تماماً مغازه ها ديجيتالي هستند يه مغازه هست به اسم پرهام تو همون طبقه پايين بهش بگو از طرف اقا مرداد اومدم از سال 2012 به بعد هم هي بازيارو داره يه مغازه هم هست تا كه تا وارد طبقه پايين ميشي دست راسته اون به نظرم بهتره همرو از 2007 به بعد داره من خودم ازش mafia 2 و sleeping dogsو دو تا بازي lego:d خريدم هيچ كدام مشكل نداشتن يه البومم پر از بازي داره

- - -ویرایش - - -

داداش پاساژ نصر تو گيشا داره طبقه پايينش كه ميري تماماً مغازه ها ديجيتالي هستند يه مغازه هست به اسم پرهام تو همون طبقه پايين بهش بگو از طرف اقا مرداد اومدم از سال 2012 به بعد هم هي بازيارو داره يه مغازه هم هست تا كه تا وارد طبقه پايين ميشي دست راسته اون به نظرم بهتره همرو از 2007 به بعد داره من خودم ازش mafia 2 و sleeping dogsو دو تا بازي lego:d خريدم هيچ كدام مشكل نداشتن يه البومم پر از بازي داره

- - -ویرایش - - -

Last edited by a moderator:
اگر j-tag شده اصلا نباید به لایو وصل بشی اما به یک شبکه دیگه که مختص j-tag شده هاست می شه وصل بشی . البته من اینو امتحان نکردم و فقط از یکی از بچه ها شنیدم .
من كه تا حالا نشنيدم و فكر نميكنم هست راستي اين fratos بن دائمة يا نه اميدوارم زودته ازادشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or