بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

ورژن داشبورد من : 2.0.16537.0
تو داشبورد بخش my games, هیچ بازی نیست (حالت all games) و فقط یه بازی اونم همون دیسکی که تو درایو هست رو نشون میده ، در حالتی که من 6تا بازی نصب کردم !! این هیچ مشکلی نداره؟
بعضی از بازی ها در موقع اجرا درخواست نصب ندارند مثل black flag , وقتی هم از داشبورد نصب می کنم و بازی رو اجرا می کنم ، پیغام خطای disk is not authorized می زنه. اما بدونه نصب بازی راحت اجرا میشه .
این همون مشکل بازی های 97% هست؟ هیچ راهی برای نصبشون رو هارد وجود نداره؟

من یه هارد یک ترابایت دارم که حدود 500 تاش خالیه ، می دونم که ایکس باکس فقط 32 گیگ اونم FAT32 می خونه.
می خواستم بدونم میشه پارتیشن بندی کرد و یک پارتیشن FAT32 را فقط برای XBOX استفاده کرد و مابقی برای NTFS و فایل های خودم باشه؟
یک بار اینکار رو کردم اما کل هارد رو فرمت FAT32 زد ، اما قبلا از اطلاعاتم رو لپتاپ بک آپ گرفته بودم.
یه سوال دیگه : خطر بن شدن زمانی رخ می ده که بازی 97% رو اجرا کنیم؟ اگه نصب باشه و اجراش نکنیم و فقط رو هارد باشه (بی استفاده) باز هم بن میشیم؟

در مورد سوال اول تا جایی که من میدونم امکانش نیست.
در مورد سوال دومت هم آره درصد بن شدن وقتی از 97% استفاده شده بیشتر بوده هر چند من چندتا از دوستان رو هم دیدم که تازگیا از 97% هم تو لایو استفاده کردن ولی به ریسکش نمیرزه و اگرم رو هارد نصب باش هیچ اشکالی نداره من همین الان هم به لایو وصل میشم و بازی 97% هم رو هاردم نصب هست.

- - -ویرایش - - -

ورژن داشبورد من : 2.0.16537.0
تو داشبورد بخش my games, هیچ بازی نیست (حالت all games) و فقط یه بازی اونم همون دیسکی که تو درایو هست رو نشون میده ، در حالتی که من 6تا بازی نصب کردم !! این هیچ مشکلی نداره؟
بعضی از بازی ها در موقع اجرا درخواست نصب ندارند مثل black flag , وقتی هم از داشبورد نصب می کنم و بازی رو اجرا می کنم ، پیغام خطای disk is not authorized می زنه. اما بدونه نصب بازی راحت اجرا میشه .
این همون مشکل بازی های 97% هست؟ هیچ راهی برای نصبشون رو هارد وجود نداره؟

بازی های که بصورت 97% هستن اگه درست رایت شده باشن همشون به راحتی رو هارد نصب میشن اگر دید نصب نمیشن پس بدون دیسک بازی درست رایت نشده و مشکل داره.

در مورد سوال اول تا جایی که من میدونم امکانش نیست.
در مورد سوال دومت هم آره درصد بن شدن وقتی از 97% استفاده شده بیشتر بوده هر چند من چندتا از دوستان رو هم دیدم که تازگیا از 97% هم تو لایو استفاده کردن ولی به ریسکش نمیرزه و اگرم رو هارد نصب باش هیچ اشکالی نداره من همین الان هم به لایو وصل میشم و بازی 97% هم رو هاردم نصب هست.
با این اوصاف من با نصب بازی %97 رو هارد می تونم به لایو وصل شم اما نباید اون بازی رو اجرا کنم، درسته؟ منتها من هنوز تو نحوه تشخیص دیسک burnmax موندم
از طرفی هم ریسک بن شدن بالاست ، اما لایو بازی کردن یه چیز دیگست

با این اوصاف من با نصب بازی %97 رو هارد می تونم به لایو وصل شم اما نباید اون بازی رو اجرا کنم، درسته؟ منتها من هنوز تو نحوه تشخیص دیسک burnmax موندم
از طرفی هم ریسک بن شدن بالاست ، اما لایو بازی کردن یه چیز دیگست
آره دقیقا.
به شخصه اگه شک داشته باشم بازی رو رو هارد نصب میکنم و وارد بازی میشم اگه بازی از رو هارد اجرا شد ( بدون روش پخش موزیک) پس دیسک برنرمکس ولی 97% نصب هم بشه ولی وارد بازی که بشی اولا بازی از روی دیسک اجرا میشه بعدشم بعد از چند لحظه که وارد بازی شدی میپره بیرون و وارد داشبرد میشه.

آره دقیقا.
به شخصه اگه شک داشته باشم بازی رو رو هارد نصب میکنم و وارد بازی میشم اگه بازی از رو هارد اجرا شد ( بدون روش پخش موزیک) پس دیسک برنرمکس ولی 97% نصب هم بشه ولی وارد بازی که بشی اولا بازی از روی دیسک اجرا میشه بعدشم بعد از چند لحظه که وارد بازی شدی میپره بیرون و وارد داشبرد میشه.
یه سری از بازی ها رو که نصب کردم ، وارد بازی شد اما نپرید بیرون ، اما کماکان درایو در حال چرخش بود و حتی بعد از 10 دقیقه همچنان از رو درایو بازی اجرا می شد. میشه گفت برنرمکس نبوده.
اما مثلا watchdog اینطور نبود و درایو آرام بود. پس burnermax هست.
راه های دیگه ای هم هست برای تشخیص مثل گرفتن image از بازی اما با درایو لپ تاپم تست کردم نشد ! یعنی 45 مگابایت image گرفت . نرم افزار خاصی برای گرفتن image از دیسک بازی ایکس باکس هست؟

دوستان یک سوال !
من برای اولین بار خواستم به XBOX LIVE وصل شم که پیغام آپدیت اومد !!!
چی کار کنم ؟؟ آپدیت کنم ، کپی خوریه دستگاهم می پره ؟؟ بن نشم یه وقت ؟!!!
ورژن داشبوردم در حال حاضر : 2.0.16537.0
کمکککککک !!!

دوستان یک سوال !
کمکککککک !!!

نه اگه کنسول جیتگ نیست و LT+3.0 نصب هست مشکلی نداره. و بهتره فایل آفلاینش رو دانلود و با فلش آپدیت کنید.

دوستان یک سوال !
کمکککککک !!!
نه كپي خورت نميپره منم دو هفته پيش ميخواستم واسه اولين بار به لايو وصل شم منم اول دو دل بودم اما دلو زدم به دريا و اپديت كردم و هيچ چي نشد

سلام

من خیلی وقته از نت بازی نخریدم ، میخواهم بازی NBA Tk 2014 بخرم ولی توی مغازه ها نیست چون قدیمیه:(

یک سایت خوب سراغ دارید هم قیمت خوب باشه هم کیفیت دیسکو و چاپ رو دیسکش خوب باشه؟؟

واسم پخ کنید

ممنون :)

سلام

من خیلی وقته از نت بازی نخریدم ، میخواهم بازی NBA Tk 2014 بخرم ولی توی مغازه ها نیست چون قدیمیه:(

یک سایت خوب سراغ دارید هم قیمت خوب باشه هم کیفیت دیسکو و چاپ رو دیسکش خوب باشه؟؟

واسم پخ کنید

ممنون :)
ضمیمه : لطفا یک سایت یا فروشگاه معتبر و قابل اطمینان از نظر سلامت دیسک ها و burnmax بودن آنها معرفی کنید .
متشکرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or