بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

لیک شد.
NHL-15-XBOX.jpg

من یادمه تاریخ Batman: Arkham Origins The Complete Edition توی اگوست بود ولی نیومد ؟ یا یه ماه دیگه میاد نکنه ؟

عرضه شده بازیش ولی در بازار ایران نیست.
Batman: Arkham Origins Complete Edition is listed on Amazon Germany for PC, PS3 and Xbox 360, with a release date of August 21.

1403636913-batman-arkham-origins-complete-edition-360.jpg

batman-arkham-knight-complete-edition.jpg

Batman: Arkham Origins Complete Edition is listed on Amazon Germany for PC, PS3 and Xbox 360, with a release date of August 21.
The listing was screengrabbed by AllGamesBeta and at time of writing was still active. The cover art looks pretty legit, too.
We’ve not heard anything official on the matter but will of course contact Warner Bros. for further information.
The listing is light on details but we assume the Complete Edition will include all the DLC available for the game so far, including various bonuses and other difficult to obtain exclusives. Both Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City produced similar re-releases, although it’s interesting that the Origins version hasn’t got the “game of the year” moniker attached to it.
منبع:Batman: Arkham Origins Complete Edition Listed on Amazon - IGN
http://www.vg247.com/2014/06/24/batman-arkham-origins-complete-edition/

آخرین ویرایش:
نه این لینک هارو دیدم. اکثرا خبر تایید شدنشه. بازی اومده بود قطعا واسه دانلود هم میومد. تو همین امازون حتی جایی واسه خریدش نیست پس یعنی نیومده هنوز یا اون تاریخ اشتباهه یا عوض شده.

من یادمه تاریخ Batman: Arkham Origins The Complete Edition توی اگوست بود ولی نیومد ؟ یا یه ماه دیگه میاد نکنه ؟

نه این لینک هارو دیدم. اکثرا خبر تایید شدنشه. بازی اومده بود قطعا واسه دانلود هم میومد. تو همین امازون حتی جایی واسه خریدش نیست پس یعنی نیومده هنوز یا اون تاریخ اشتباهه یا عوض شده.
بازی اگر عرضه هم بشه مسلما حاوی کد برای دانلود محتواهای اضافی خواهد بود...بنظرم بطور عادی تهیه کنید dlcهارو بهتره:دی

توی Amazon Germany فروش بازی رو دیدم دانلود بازی رو برای pc هم دیدم ولی تعجب کردم توی آمازون اصلی نیست برای فروش!!!
احتمال داره تصاویر فیک باشه و تاریخ انتشار هم دروغی باشه.

تبریک به همگی:دی
لیک شد.

پ.ن: بازی فقط آنلاین هست و دوستان بهتره برای اینکه بن نشن تا عرضه ی رسمی صبر کنند.
تاریخ عرضه ی رسمی هم 9 سپتمبر هستش، یعنی دو روز دیگه:دی

آخرین ویرایش:
توی Amazon Germany فروش بازی رو دیدم دانلود بازی رو برای pc هم دیدم ولی تعجب کردم توی آمازون اصلی نیست برای فروش!!!
احتمال داره تصاویر فیک باشه و تاریخ انتشار هم دروغی باشه.

اره به نظرم این تاریخ ماله همون خبرای شایعه بوده که دیگه بعدش خبری نیومده واسه همین عوض نکردن. ولی همچین نسخه ای هست حالا معلوم نیست کی بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or