Saee xbox 360
کاربر سایت
فكر نكنم اما ميتوني انلاين بخريدوستان بازی Brothers A tale of two sons رو هنوز هم میتونم تو گیم شاپ های تهران و توپخونه پیدا کنم؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
فكر نكنم اما ميتوني انلاين بخريدوستان بازی Brothers A tale of two sons رو هنوز هم میتونم تو گیم شاپ های تهران و توپخونه پیدا کنم؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من یادمه تاریخ Batman: Arkham Origins The Complete Edition توی اگوست بود ولی نیومد ؟ یا یه ماه دیگه میاد نکنه ؟
من یادمه تاریخ Batman: Arkham Origins The Complete Edition توی اگوست بود ولی نیومد ؟ یا یه ماه دیگه میاد نکنه ؟
بازی اگر عرضه هم بشه مسلما حاوی کد برای دانلود محتواهای اضافی خواهد بود...بنظرم بطور عادی تهیه کنید dlcهارو بهترهنه این لینک هارو دیدم. اکثرا خبر تایید شدنشه. بازی اومده بود قطعا واسه دانلود هم میومد. تو همین امازون حتی جایی واسه خریدش نیست پس یعنی نیومده هنوز یا اون تاریخ اشتباهه یا عوض شده.
نه این لینک هارو دیدم. اکثرا خبر تایید شدنشه. بازی اومده بود قطعا واسه دانلود هم میومد. تو همین امازون حتی جایی واسه خریدش نیست پس یعنی نیومده هنوز یا اون تاریخ اشتباهه یا عوض شده.
توی Amazon Germany فروش بازی رو دیدم دانلود بازی رو برای pc هم دیدم ولی تعجب کردم توی آمازون اصلی نیست برای فروش!!!
احتمال داره تصاویر فیک باشه و تاریخ انتشار هم دروغی باشه.
نمیدونم چندم مهر ماه میشه ولی آره تو مهر عرضه میشهسلام
عزیزان Evil Within تاریخ انتشارش همون 21 مهره دیگه هان ؟
الان که خیلی زوده!!بچه ها این سایلنت هیل جدیده بیرون نیامد ؟؟؟؟؟؟