farbodkain
کاربر سایت
بد جور منتظر evilwithin هستم پس كي ليك ميشه كشت مارو
14 October یا همان ۲۲ مهر
بد جور منتظر evilwithin هستم پس كي ليك ميشه كشت مارو
خیر ممکن نیست.راهی است من که بتلفیلد 3 رو دارم مال ال تی 2 اشو بدون رایت مجدد بازی رو رو ال تی 3 هم بازی کنم؟
چرا راهی نیست؟؟ من داشتم با تایتل آپدیت اجرا کردم!خیر ممکن نیست.
چرا راهی نیست؟؟ من داشتم با تایتل آپدیت اجرا کردم!
میشه داداش..
از دوستان کسی جایی رو توی توپخونه سراغ داره (اگر آره ، لطفا آدرس دقیق رو بدهد) که بازی های قدیمی Xbox رو بفروشه ؟ یا جای دیگه ای ؟! یکی از دوستان به پاساژ نصر در گیشا اشاره کرد اما خب یه مقدار بدمسیره برای من .
بازی های قدیمی مثل Assassin creed 2 و Assassin creed Brotherhood و Assassin creed relevation
اگر از دوستان کسی قصد فروش این بازی ها رو داشته باشه هم خریدارم .
اين بازي ها بازي هايي نيستند كه ديگه تو بيشتر فروشگاه ها باشه اما تو بعضي فروشگاه ها كه بازي هاي نسل قبل ميفروشن بري دارن من براي اين گفتم پاساژ نصر چون من خودم سي دي play satation 2 ام رو از اونجا ميخريدم و تمام اين بازيايه تو رو هم داشت اگر بد مسيره جاهايي كه نسل قبل هم ميفروشن دارناز دوستان کسی جایی رو توی توپخونه سراغ داره (اگر آره ، لطفا آدرس دقیق رو بدهد) که بازی های قدیمی Xbox رو بفروشه ؟ یا جای دیگه ای ؟! یکی از دوستان به پاساژ نصر در گیشا اشاره کرد اما خب یه مقدار بدمسیره برای من .
بازی های قدیمی مثل Assassin creed 2 و Assassin creed Brotherhood و Assassin creed relevation
اگر از دوستان کسی قصد فروش این بازی ها رو داشته باشه هم خریدارم .
اصل كه تو ايران نيست حداقل من نديدم امما اگه كپي خور كني ميشه به لايو وصل بشي اما بايد يك سري نكات ايمني رو رعايت كني و در كل ميگم كه ابكس باكس ارزش بازي اصل نداره و من از همون اول كپي خور خريدمببخشید من یه ایکس باکس 360 اصل دارم و راهی هست که بازی های کپی خور رو توش اجرا کنم بدونه کپی خور کردن ایکس باکس 360 و اگه بخوام کپی خورش کنم میشه به لایو وصل شد که آنلاین بازی کنم و اگه بخوام بازی اصل بخرم از کجا بخرم؟
استفاده از stealth patch در بازي ها ، داشتن xbox live gold تا جايي كه من ميدونم و من اين كارارو كردم تا حالا بن نشدم و انلاينم gta v بازي ميكنماگه کپی خور کنم باید چه نکاتی رو رعایت کنم؟